Dyrt CV

Nu är Johanna och jag tillbaka från stan.  Vi har vator och skrivit ut några CV:n på statsbiblioteket. Dom jävlarna ska ha tre kronor pappret när man skrivet ut! Eller så är det kanske jag som är snåljåp, haha. För mott CV och persnliga brev blir tre papper tillsammans, vilket betyder att för varje affär jag vill lämna in till kostar det mig 9 kronor. Det kanske inte låter så mycket men det blir ju endel när man ska lämna till flera butiker och så. Men får väl skriva ut massvis hemma till nästa gång :) Men nu ska vi i alla fall ta det lugnt för att sedan börja göra oss iordning, för klockan ska vi vara hemma hos Emma för middag och förkrök! Sedan vart det bär av vat vi inte,det får vi se! men ska försöka ta lite mer bilder än sist! Sånt är ju alltid (nästan) roligt att kolla på dan efter! Men nu är det "without a paddle" på fyran. Ciao.

Hysteriskt roligt

Jag skrattar tills jag gråter. Underbart.



Smink, underbara smink.

Eftersom Johanna inte har dykt upp än så har jag roas mig själv med mitt smink. Gjorde en sminkning som jag funderat på länge men som aldrig blivit av, så nyss tog jag tag i det. Och jag blev riktigt nöjd, men den kan behöva lite finslipning. Tyvärr blev det inte alls lika bra på bild som man kunnat önska, men jag tänkte lägga upp några ändå. Tar man tar kort på smink så äter ju kameran och blixten mycket av färgerna, så därför kan färgerna selite "svaga" ut. Ska försöka göra det bättre någon annan gång :) Gjorde föresten bara en slarvig bas runt ögonen, därför den kan se lite halvtaskigt ut! Så, här har ni:






Svettas som alla andra som åker kommunalt!

Nu är man då tillbaka i Stockholm, klev innanför dörren för en kvart sen. Så jag har suttit och svettats med miljoner människor på tunnelbanan som var påväg hem från sina jobb. Pricka verkligen rätt när jag valde vilken tid jag skulle åka hit. Haha. Men fram kom jag i alla fall utan problem! Så nu ska jag kika lite tv och vänta på att Johanna kommer så ska vi.. ja.. göra precis ingenting tror jag. Men händer desto mer imorgon hoppas jag ;) Ciao.

En text

How can I go home
With nothing to say?
I know you're going to look at me that way
And say What did you do out there?
And what did you decide?
You said you needed time
and you had time...

Någon?! Snälla?

Idag ska jag tillbaka till Stockholm, vet dock inte när. Men gissar att det blir någon gång på eftermiddagen. Johanna slutar ju inte förän halv fem liksom, så blir segt att sitta där i lägenheten själv. För då kan jag ju lika gärna sitta här hemma! Haha :) Men det ska bli skönt att åka tillbaka, det enda som är jobbigt är att släpa på resväska hela tiden. Men snart är det förhoppningsvis slut med det! Jag längtar tills dess! :)

Är det någon som föresten har låten "Tis of thee" med Ani DiFranco? Om, så skriv en kommentar om jag kan få den! Har letat efter den men hittar den tyvärr inte. Det är den låten som "Du gamla fria nord" (som jag alltid trott att L.W gjort) är en cover på. Och jag vill grymt gärna ha den! :) Nu; Frukost!

Macropinna microstoma



Det här den häftigaste fisken mitt öga har skådat. Den har ett genomskinligt huvud. Hur smidigt skulle inte det vara?! Den kan ju se att alla håll liksom. Asgrymt enligt mig. Dock lite läskigt när man ser allt vad som finns i kroppen, men det är väl bakisidor man får ta. Den ser ju trots allt åt alla håll.

En upptäckt

Kolla vad jag hitta! Varför har jag inte vetat om detta? Jag har levt ovetande om det här i flera års tid. Känner ni igen låten? ;) Men jag måste erkänna att jag gilla L.W:s version bättre, men den här var inte dålig heller. Det här är väl orginalet också har jag för mig. Men den här var också ändå riktigt bra :) Så här har ni en låt till, haha ;P Kanske borde göra om det här till en musikblogg, hah.

Ani DiFranco - You hade time

Jag älskar mitt meningslösa liv, hur är ditt liv?

Jag älskar den här låten, den gör mig glad av någon aneldning. Det är en av de första L.W låtarna som jag hörde. Vilket är bra många år sedan! Men en grym låt iaf, med bra text och musik. Passar väldigt bra just nu också, med flytten till Stockholm och allt, haha :)

Lars Winnerbäck - I Stockholm


Det stinker från en pissoar
Det är nån som har somnat där
Det är väl nån som bor där
Han som vankar runt i tunnelbanan
Han är en del av atmosfären
Det är skönt att va i smeten
Det är skönt att känna pulsen
Det är skönt att bo
i Stockholm

Kungariket!

Nu är jag i Kungariket igen! Det är är helt dött som vanligt, haha. Men vad ska man förvänta sig? Så nu ska jag snart dyka ner bland mina flytta-hemifrån grejer och kolla vad som finns. Det är typ två kartonger och en sån där kista. Alltså en förvaringskista. Ska bli roligt, och jag ska skriva ner det också, så jag kommer ihåg, haha. Så att min blivande sambo och jag vet vad vi behöver köpa sen :) Ciao!

(Och jo Sussu, på fredag ska jag till Stockholm! :)

Mina tårkanaler.

Nu sitter jag här och kollar på "små i stora världen" en serie om kortväxtamänniskor. En killes pappa är örlogskapten eller vad det heter och ska till Irak för att spendera några månader, troligtvis inte semester. Nyss åkte han. Pojken grät. Jag grät. Jag måste korka igen mina tårkanaler. Varför gråter jag åt konstiga saker som egentligen i berör mig speciellt mycket?

Arrangerade äktenskap

Jag kom på att jag igår såg lite ifrån det där när Kungen och Drottningen bekräftar kronprinsessans förlovning, men eftersom jag bara såg en liten del så var jag tvungen att se hela idag och det var nog bland det roligaste jag har sett. Alla fyra sitter där pratar, inte från hjärtat utan direkt ifrån var sitt papper. Ja, självklart så är det väl kanske ifrån hjärtat det som står på pappret (om det nu är dom som har skirvit ner det) men när de ska prata om något såhär "stort" så ska det väl inte behövas papper att läsa ifrån? Dom pratar ju om hur dom känner! Jag kan förstå han Daniel om han behöver lite stöd från ett papper, alla har ju ögonen på stackarn. Alla granskar. Hela Sverige tror ju sig veta om han är rätt man för V eller inte. Hur kan någon människa som inte känner dom tro sig veta det? Då är det faktiskt inte så konstigt om man blir nervös eller från en blackout. Men resten av dom borde väl vara vana nu?

det var någon igår som också sa i TV att Daniel inte var bra, att V borde valt någon karl med "kungligt blod", gärna från ett annat land och i sista hand en hertig från Sverige. Att någon människa helt seriöst tänker så, skrämmer mig och att denna man även visar sitt ansikte i tv. Ska man då enligt honom arrangera ett bröllop och tvinga V gifta sig med en främmande människa som hon inte älskar? Ett giftemål nu för tiden handlar om kärlek här i Sverige - och inte om att skapa kontakter. Även för människor med så kallat "kungligt blod".

Flytta hemifrån grejer

Detta förbannade borrande tar död på mig, nu är jag faktiskt LITE glad över att jag ska sova hemma i Kungsan inatt, därär det i alla fall ingen som ska borra klockan åtta på morgonen. Men på fredag ska jag ju som sagt tillbaka hit, woho. Längtar massor till på söndag då vi ska kolla på lägenheten. Sen på lördag kanske vi ska hem till Emma för middag, tror jag att det var. Men ikväll blir det att börja packa, och kolla igenom vad jag har för "flytta hemifrån grejer". Ska faktiskt bli kul, eftersom jag inte kommer ihåg allt jag har, haha :) Nu ska jag fortsätta prata i Faja på msn. Ciao.

"Goodbye," that's all she wrote.

Den här har jag lyssnat på ikväll, den har fått lugna min irritation lite! Den här som jag lyssnat på ikväll är ifrån filmen om Johnny Cash, Walk the Line. Grym som fasen! Både filmen och låten.

Jackson


Jävla tjat

Nu är jag hemma, fast har redan varit det ett tag. Men nu är jag lite småtrött och imorgon bär det av mot Kungariket igen. Packa kläder, sen tillbaka hit på fredag. Tyvärr så funkade inte din idé Linda. Jag måste verkligen hem, har inga kläder. Hjälper inte att tvätta eftersom jag har så lite kläder. Plus att jag nu kom på att jag måste hem och skriva ut CV:n för att kunna lämna in i affärer och så i helgen. Fan, nu blir jag irriterad, plus att halva världen är så negativ. Fan.

Och varför tjata så jävligt om kronprinsessans förlovning?! Okej, hon är förlovad nu, wiho. Vi har förstått det nu, alla kanaler. Och man kan inte bry sig mindre. Kan ni sluta tjata om det nu?! Tack!

Listan löser inget, damn.

Nu har jag en lista, men den hjälper mig inte alls. Varför är jag bara inte rik!? Ooh, enormt irriterande. Eller om jag åtminstone kunda ha ett privat flyg, nej nej. Har inget som kan hjälpa mig just nu! :( Men jag funderar på att åka hem imorgon, för jag måste ha kläder, sedan åka tillbaka på fredagen för att i helgen ska vi ju kolla på lägenheten, sen åka hem någongång nästa vecka beroende på när det blir flytt. Jag måste i alla fall hem till den 5 mars för då ska jag ju tatuera mig och den 7 mars fyller Sarah 20 också. Men här är min lista iaf, om någon har några ideér om hur detta ska lösas, så snälla, dela med er!!

- Har inga kläder så måste hämta det hemma. Snarast!
- 1 mars, kolla lägenhet, Sthlm.
- Om vi får lghn så troligtvis flytt då nästa vecka, dvs 2 -> mars.
- 5 mars tatuering, Örebro.
- 7 mars - Sarah fyller 20. Middag.
- Träffa Mia innan hon åker till Costa Rica. Senast 5 mars!
- Om vi  ska flytta, så packa!

Hjälp, någon?


Ikväll igen...

Nu har jag ätit frukost och nu sitter jag här igen och spelar dom där förbannade spelen. Men vad annat ska jag göra? Finns ju inte mycket annat att hitta på i den här lägenheten. Jag ska jobba idag också, från klockan fyra till 22 någonting. Ibland slutar man kvart över, ibland halv elva. Det beror på vilket schema man får. Men idag ska jag gå med någon igen, sen ska jag väl börja gå själv, läskigt. Jag måste köpa mig en Stockholmskarta. Vart införskaffar med sig en sån?

Idag måste jag föresten lista ut hur jag ska göra, eller åtminstone till senast imorgon! Jag får skriva en lista på allt som måste göras och hinnas med, och sedan ja... sedan får jag hoppas att den listan hjälper mig. Hoppas!

Karate kid

Jag ligger och kollar på Karate kid nu, den fösta. Samtidigt som jag försöker klura ut hur jag ska hinna med allt och hur jag ska göra. Det går inge bra. Inge bra alls!


Planering?

Jag knåpar och försöker och få ihop den kommande 12 dagarna, men vet fan inte hur jag ska få det att funka. Skit. Så mycket jag vill hinna göra och så mycket jag måste få gjort på lite till. Gör mig rik och ge mig ett privat flyg bara så skulle allt fixa sig. Plus att jag måste försöka göra allt på billigaste viset, och jag vet inte vad det skulle vara. Fan då. Jag är super glad över endel saker som händer, men samtidigt känner mig så jäkla stressad över att jag måste få ihop det. Suck suck suck.

Like music to my ears

Jag är enormt irriterad, på vem vet jag inte eftersom den jäveln som envisades att borra imorse klocka åtta var på andra sidan väggen. Så först borrar denna någon e stund, sedan slutar det och jag bli över lycklig och just när jag håller på att slumra till då jävlar ska det börjas igen. Sen plötsligt låter det som om borrandet är väldigt avlägset, typ någon granne en-två våningar upp eller så men så börjar det i väggen igen, låter lika högt som om personen stod här inne och borrade! Jag var måttligt glad. Jag tror att alla i den här byggnaden ä ute efter att jävlas med mig. Ja, så måste det vara.Ingen tvekan om de saken i alla fall! ;P

Föresten, nu till helgen ska jag och Johanna åka och kolla på en trea, hur underbart som hellst!! Den ligger i Larsberg, som ligger på Lidingö. Så lite off kanske, men va fasen. En trea. Hör ni vad fint det låter? Ljuvligt. Plus att den här trean är billigare än tvåan (!) vi var och kolla på nu i helgen! Härligt :) Men ska sminka mig för att åka in till stan nu! :) Ciao.

Jag är romantisk med humörsvängningar

Jag hittade en horoskop grej, och vissa saker stämmer faktiskt och vissa saker inte. Lite små kul sånt där, med horoskop alltså. Jag läser det, och står det nåt bra då är "yes, nu ordnar sig allt", nästan som så i alla fall och när det står något dåligt är det "Äh, vem tror på sån här skit egentligen?!". Haha, det som passar funkar liksom. Men här i alla fall tydligen mina egenskaper, jag är föresten kräfta som lite häftigt på latin heter; Cancer.

Positiva egenskaper:
* Stark släktkänsla
* Varsam och försiktig
* Romantisk och känslig
* Sparsam
* Fantasirik och kreativ
* Tillgiven, trogen och beskyddande som partner
* Det de säger menar de

Negativa egenskaper:
* Lynnig och ombytlig
* Kan vara plågsamt lättrörd och ibland överaktiv
* Snabba och rejäla humörsvängningar
* Överkänslig och lättstött. Tål inte skämt som rör dem. Brist på självironi
* Tenderar till att bli klängranka
* Kan vara irriterande hemlighetsfull

Få, väldigt få bilder.

Måste tyvärr göra er besvikna, blev jättedåligt med bilder igår. Men här har ni dom extremt få som ändå togs. Haha. Mycket nöje!


Johanna påväg in till stan, närmare bestämt till Kvarnen!


Jag då...


Sexiga Johanna, när vi var på väg vidare till nästa ställe efter krogen...


Johanna idag, som jag skrev tidigare så var cola ett sort behov idag.
Idag mådde vi alltså som sju svåra år, men J mådde sämst, det var mer 14 år..
Och ja, mina pyjamas byxor har hon gått runt i idag och pappas tröja. Sexig.

Du är en man

Något som vi alltid kommer minnas gårdagen med är:

Älskade ängel
Du är saaaaann
Älskade Ängel
Du är en maaan....

Gorbys

Vi har faktiskt tagit oss upp nu och så har vi ätit. Gorbys (ni vet dom där pirogerna)! Låg fin i magen måste jag säga! Och jag har nog aldrig i hela mitt liv haft ett sånt sug efter cola som imorse, vatten är det äckligaste man kan dricka dagen efter, usch. Men nu har vi glasse kvar också, eller ja, jag har hela för Johanna har redan ätit upp halva sin! Men det kommer ligga fint i magen det sen också... Men nu är det vänner på Surf the channel som gäller! Ciao.

5 timmars sömn.

Vi lever.  Det blev sent, riktigt sent, och vi är slitna. Att ta sig hem inatt var plågsamt, det var iskallt, det snöade och fötterna ville i princip dö. Men vi lyckades ta oss hem. Så nu sitter vi här, eller rättare sagt ligger i sängen efter några få timmars sömn. Klockan kvart i sju imorse ramlade vi i säng. Kvällen var riktigt rolig. Perfekt come back för min och Johannas Stockholms tid, haha. ;) Men nu måste jag få sova lite till! Ciao.

Grogg på mugg

Det märks att pappa bara bor i sin lägenhet i veckorna, delvis bara sover här. För jag och Johanna sitter och dricker von och grogg ur mugg. Kaffemuggar alltså. Men det går, det blir ju som det ska ändå. Hah. Det här är fint!



Är det hårt?

Äntligen internet! Underbart! Haha, var hela kvällen  och dagen igår utan och kände mig helt handikappad. Men jag och Johanna är lättroade så det gick bra ändå. Vi kollade på tv och hade väldigt kul åt allt som sades, misstolkade och förvrängde. Som sagt - lättroade! Men idag har vi varit och kikat på en lägenhet, som vi kanske kommer få. Allt kändes superbra för attvara en 2:a förutom... hyran. Men det kan funka tillfälligt. Men återstår att se om vi får den eller inte :) Vi letar ju självklart annat under tiden.

Igår var jag föresten till tatueraren en sväng, det gick bra och han verkade ändå ha koll på vad jag ville ha. Man kan inte fästa en skiss in eftersom det ska sitta på ett lite krångligt vis så han ska väl rita upp den direkt, men det kommer att gå fint. Han trodde föresten att det kanske inte skulle räcka med 6 timmar, haha. Många timmar plåga, men det är det värt ;)

Nu ska jag börja göra mig iordning, yes box. Ciao.

(i filmen vi såg igår)
A - Är det hårt?
B - Vad är det som är hårt?

Lite roligt var det allt, i alla fall igår, haha ;D


Fram och tillbaka...

Idag bär det av tillbaka till Stockholm som sagt. Nästan tur att jag hinner sätta mig ner här hemma innan jag ska åka tillbaka igen. Haha. Men först bär det av till Örebro nu på dagen, ska väl gå lite i affärer och så ska jag kanske till tatueraren, beror på om jag får tag på dom eller inte. Men känns faktiskt lite småfånigt att säga att jag inte vet vem som ska tatuera mig, haha. Men vad ska man göra? Man måste ju våga fråga ;) Men nu har jag lite små skynda mig, har lite och packa med till Stockholm! Ciao.

Koka Kola Veins

Jag har återupptäckt en jättebra låt som jag lyssnade på jämt förut. Den glömdes helt enkelt bort. Men ja, jag hittade de igen och jag lyssnade på den flera gånger igår kväll, men här har ni den! Håll till godo!


Fina ord och kärlek

Nu förstår jag mig (nästan) på min telefon. Jag har till och med
lyckats ladda över musik till den från datorn. Bra jobbar Iida, tyvärr har jag ingen som kan klappa mig på axeln så det sparar jag tills helgen då jag träffar Johanna. Wiho. Apropå helgen vet jag inte exakt vad som händer, förutom en eventuell utgång och att jag ska umgås med Johanna då. Väldigt trevligt bara det.

Det blev förestenen sån där mobil, som ni har där till höger! En Nokia 5800 någonting. Jag har tagit väl hand om den de få timmar den har varit i min ägo. Jag har klappar den, smekt den, sagt fina ord till den. Men jag måste säga att skrek på den lite grann också när det inte gjorde som jag ville. Men annars har det bara varit fina ord och kärlek. Och ja, föresten, jag har täckning!! Woha!

Det går framåt

Uppdate: Jag har lyckas ringa Emelie från min telefon och skicka ett sms, det går framåt! Stenkoolt. Nu ska jag bara föröska koppla den till datorn så jag kan få in lite musik i den! :)

Moderniteter

Nu är jag hemma! Och vad ligger och väntar på mig när jag kommer hem? Jo, en extremt tidigt födelsedagspresent i form av en mobil! Jag är lycklig. Nu väntar jag på att den ska ladda så att jag kan börja försöka lära mig hur den fungerar. Men först måste jag försöka hitta vart sim-kortet ska sitta, eftersom det inte är som på dom gamla hedliga mobilderna, under batteriet menar jag uatn på sidan i någon av alla luckorna :P Men nu tror jag att den har laddat klart, fint!


Lyckorus och minnen

Titta vad jag hittade på youtube, nostalgi och lyckorus.
Helt fantastiskt. När man ser det här så känner man hur det
bubblar lite av minnen. Minns ni?


Ett erkännande

Jag måste erkänna en sak. Det känns tungt men jag måste få säga det. Jag har ett beroende. Jag har haft det ett tag nu, eller ja, några dagar... i alla fall sen måndags. Och det är jättejobbigt, det får det att klia i fingrarna och jag tänker ofta hur jag ska göra för att lyckas nästa gång. Lätta skakningar i händer och irritation kan uppstå när abstinensen slår in. Så... här kommer det; Jag är beroende av spel. Inte Black Jack, poker eller trisslotter, utan av gratis spel på internet. Ni vet, tetris och sådant. Som sagt, det käns tungt med det är sant. Jag sitter och spelar och spelar, tiden bara flyger iväg och ska jag iväg så sitter jag verkligen in i sista minuten. Hur ska jag ta mig ur det här?

Om jobb igen...

Måste säga att det varit dålig uppdatering här, men men. Nu idag ska jag tillbaka till Kungariker Kungsör, vet dock inte när. Måste kolla upp tågtider och sånt vilket jag än inte har orkat. Men det gick i alla fall bra att jobba igår, fick dock följa med på nästan samma runda som i tisdags. Skulle kännas bra att få följa med på någon helt annan också. Få se lite mer liksom. Men jag ska väl ringa chefen idag eller imorgon! :) Måste föresten ringa tatueraren, var det till Big Slick jag skulle? Haha, hittar inte mitt papper där det står. Men får helt enkelt leta vidare när jag kommer hem! :P Nu; frukost!

Workie workie

Nu har jag ätit frukost. Köttbullsmacka som jag började må illa av och yoghurt. Men jag blev ju åtminstone mätt, haha :) Nu ska jag väl snart diska och sådär och vänta till klockan blir tre för då är det dags för jobb igen, Och jävlar vad man får gå på jobbet, om jag får börja jobba mycket där och någon sen säger att jag borde börja röra på mig mer så borde den personen jobba en dag på mitt jobb och se hur det är. Min kropp var helt slut igår, galet. Haha, men får väl se det som något bra, grattis motion på arbetstid! ;P Men eftersom jag kommer tillbaka till Stockholm i helgen så ska jag skriva ut lite CV:n och lämna in i affärer och så :) Men ska kolla efter lite lägenheter nu! Ciao.

Ett lokalsinne tack

Min första arbetskväll är över, jag överlevde och det gick bra. Men nu gäller det bara att börja hitta. Vilken inte är det lättaste här i Stockholm. Gatot kors och tvärs och ingen människa som vi hjälper vill på i samma byggnad, inte ens på samma gata. Nej nej. Utan överallt och inte där jag hittar. Men så hittar jag ju iofs inte speciellt bra någonstans i Stockholm. Men snart gör jag nog det, lite grann iaf. Hejja lokalsinne!

Gratulerar!!

Vi säger Grattis till Linda som är så grym
att hon har fått jobb, i Stockholm! Woho! Stenkoolt!
SÅ nu får hon bli min sugarmama! Ja, låda!

Packat och klart (nästan)

Nu har jag varit vaken i sisodär en halvtimme. Jag har ätit frukost och klätt på mig, så jag kan inte påstå att det var några effektiva 30 minuter.  Men nu ska jag packa det sista och sedan ringa schwarzkopf och så måste jag väl ringa tatueraren också. Så om senast en timme och en kvart måste jag börja gå mot tågstation. Men någonting säger med mig att idag och imorgon kommer bli riktigt låååånga dagar. Jag som vill ha fredag nu :D

Stockholm nästa

Nu är klockan tjugoöver tio och jag har inte packat. Mitt tåg imorgon går klockan kvart i tolv. Så jag har inte direkt mycket tid på morgonen efter som jag måste upp på byn en sväng också. Men jag ska väl strax börja packa, kläder till jobbet och kläder för helgen. Allt ska med, allt ska fixas och allt ska ordnas. Men det blir fint. Imorgon vid det här tiden har jag nästan precis slutat jobba. Fint. Men nu är det packa som gäller, och sedan dusch och till sist sova! Godnatt!

Mobila problem...

Jag behöver en ny mobil, och det nu. Går jag knappt att prata i min. Fan. Såhär kan en konversation se ut:

Jag - Hej!
Person - Hallå!
Jag - Vad gör du?
Person -  Jag har k...pt en tr...a! vad g...r du?
Jag - En tröja? Sa du tröja?
Person - va? ja! trö...a!
Jag - Vad säger du?!
Person - Men ooh! Ska...a täckning för f....n!
Jag - Jag försöker ju!! *springer runt i hela huset för att hitta bästa stället*

Om ni inte förstod vad det är för fel så är det att min mobil inte får någon täckning någonstans (nästan). Förut hade jag fullt i mitt rum men inte nu längre, där nere är det i princip helt dött. Sen när jag är på övervåningen så har jag tur om jag har två-tre pluttar. När någon ringer och berättar något så är det oftast som att lyssna på en kass radiokanal , förutom att man inte ens får med bruset, utan bara tystnad. Men jag ska väl prata med mamsen och papsen om jag kan få en i extremt tidigt födelsedags present. Vad ska jag annars göra liksom? Hade jag inte varit arbetslös så hade jag köpt en för pengarna jag fick i julklapp av Mormor och Morfar, men dom pengarna måste jag spara till flytten som förhoppningsvis är snart :) Nu är frågan, hur tar jag upp det här med pappa på bästa vis; Genom att ringa och bara köra med ledsen röst? Eller ska jag vänta tills jag träffar honom och använda tear-stick och se riktigt ledsen ut? Grejen är den att kör jag på det förstnämnda viset kommer han säga att vi kan ta det sen när vi ses. Hm... Svårt att veta hur man ska tackla det hela. Jag får kanske helt enkelt ta och skaffa mig en sugardaddy. Det skulle ju faktiskt lösa mitt problem.

Men om du nu Pappa läser det här och känner för att hjälpa mig i min nöd och om du kanske vill överraska mig nästa gång vi ses, så ger jag dig några förslag på mobiler jag kan tänka mig. Men jag vetockså att du är hårt arbetande man men i Stockholm har affärer öppetlänge än hålorna häromkring! Du kan i så fall bara ge mig en signal (eventuellt då på hemtelefonen eftersom det inte är säkert att jag hör dig på min mob) så kan jag kolla hur länge tex.SIBA har öppet! ;)
(mobilerna här nedan är alla (förslag!) från SIBA och den översta intresserar mig mest just nu:)



Nokia 5800 Röd

Internetpris 3 670 :-

Pris i varuhus 3 990 :-

Samsung Touchwiz Rosa

Internetpris 3 248 :-

Pris i varuhus 3 990 :-


HTC Touch Diamond

Internetpris 4 885 :-

Pris i varuhus 5 290 :-



(för er mindre vetande så är ett tear-stick ett stift som man har under ögonen för få tårar, används bl.a filmer)


17 dagar kvar...

Idag har jag suttit och tänk på min blivande tatuering. Funderat, klurat och planerat.
Det är bara 17 dagar kvar tills den 5 mars. Ge mig dagen nuuuu...
Jag planerar och tänker hur den ska se ut. Jag vet (nästan) exakt hur jag vill ha den.
På fredag ska jag in till tatueraren och visa vad jag vill ha. Inte för att jag vem det är som ska tatuera.
Men först måste jag ringa och kolla att dom verkligen är där. Dom måste vara på plats!
Men det kommer att bli bra, det kommer att bli fint. Jag längtar :)


Check!

Kolla vad jag hittade idag! Eller ja, jag har sett den en gång tidigare men föröskte då ignorera den, men det gick inget bra. Den dök upp för mina ögon igen. Och vad kan vi konstatera efter att ha sett den? Jo, aldrig mera vimmelbilder för min del i alla fall. Haha. Ser extremt glad ut med håret klibbat i pannan, eller nåt... Någon som vet om man kan använda "super torr" i pannan? Nej, men kom ihåg lista ifall man någonsins skulle fastna på bild är: Le inte för mycket, fixa luggen, be alla andra dansa mindre för det inte ska bli så varmt, var så rik så du kan köpa fler drinkar för att kyla av dig (eller hitta någon brat som kan bjuda dig).


Walk the Line

Jag såg filmen Walk the Line igår också, filmen om Johnny Cash. Den var riktigt bra måste jag säga. Bra skådelspelare och bra musik! :) Så vill man ha nåt bra att tiita så borde man se den, i alla fall om man gillar Johnny Cash! :) Det är föresten skit snygga kläder i filmen. Haha. Och Reese Witherspoon är skitsnygg i filmen. Men det är ju han som spelar Johnny Cash också, Joaquin Phoenix. Men det är ju precis som vanligt så ;) Haha.


Och så börjar det om...

Nu jag vaken, frukosten är uppäten och strax ska hunden ut. Sedan så är jobb och lägenhetsletande som gäller. Låter vekligen som som en fullspäckad dag... Ge mig bara ett roligt jobb och en fin trea som jag kan dela med Johanna. Så skulle den biten vara borta, för jag är faktiskt ganska så trött på allt letande. Men ja, hunden var det... Ciao.

Jorden är rund

Nu har jag ätit glass med fruktsallad och kollar på Karate Kid 2. Jag måste säga att dessa Karate Kid filmerna faktiskt är ganska bra, dom är inte direkt ansträngade att titta på och man måste inte följa till tusen. Perfekt för en söndag, eller för en lördag förmiddag om fredagen varit för vild. Jag ska nog önska mig dom tills jag fyller år, haha :)

Ska föresten tjata lite till om om Winnerbäck, har nöt lite av hans musik ikväll igen och har upptäckt en till riktigt bra låt, som jag ha rhört förut men bara har blivit en i mängden. Men inte nu längre, för nu ikväll har den gått på repeat. Nämligen låten "Vänta". Hittar tyvärr inte den på youtube, så ni får helt enkelt ladda ner den fort som tusan eller komma hit och lyssna. För så bra är den, jag lovar. Ni kommer inte förstå hur ni kann ha gått hela livet utan att ha hört den. Helt fantastiskt.

Ja jag stod där förstummad, jag trodde hon skämta.
För jag vet allt för väl vad det betyder att vänta.
Så nu sitter jag ensam här och bara torkar.
Jag borde hitta på nåt men jag tror inte jag orkar.
För huvet är fyllt av klychor idag,
jag bara analyserar och tolkar va' hon sa.

Vi kan väl vänta lite och se hur det blir.
Vi kan väl lämna varann en liten stund.
Vi kan väl gå åt varsitt håll och få nytt perspektiv,
så lovar jag att vi möts för jorden är rund.

Det känns tomt - eller hur?

Jag och Mamma var ute och gick nyss, vi var och lämnade in filmer som pappa hyrde igår. Med oss hem fick vi glass och frukt så ivkäll blir det helt enkelt fruktsallas. Galet gott. Så ska jag väl kolla på film sen, men vet inte vad än. Eftersom min boxer i mitt rum har lagt av så måste jag kolla på någon film vi har hemma och urvalet är väl inte jättestort. Men något har vi nog som man vill döda någon timme på. Det fixar sig! Men nu sitter och jag och lyssnar på LW igen, fast nästan enbart
på hans gamla låtar. Väldigt bra måste jag säga. :) En låt som jag aldrig egentligen har gillat är "tvivel", men den passar faktiskt ganska bra just nu. Av flera anledningar och inte bara för mig...

Lars Winnerbäck - Tvivel
Jag har tid, jag har lediga dagar, där jag sitter och klagar
och längtar till fredan, precis som du
Kan du höra hur det låter i ditt vilsna skratt?
Kan du känna hur det gnager i natt?
Det kallas tvivel...
Här står livet i farstun, så nära inpå
men det är nåt som gnager ändå
Det kallas tvivel...


"Mamma, har du sett min barbie? jo föresten! jag är gravid. Så vart sa du barbien va?"



Ja, nu har jag läst den här arikeln om den där 13 åriga brittiska pojken som har blivit pappa hundra gånger och jag ska väl också ge mig in i debatten. Eller ja. Det är många som skriver att det är barnens föräldrarna som borde straffas. Men det är väl inte dom som har tvingat sina barn till att ha sex? Ungarna hade sex, fasen det gick fel, hon blir gravid och dom vill behålla barnet. Tyvärr vet dom bara inte vad det hela innebar. Dom vågade heller inte prata med sina föräldrar om det, vilket jag lite grann faktiskt kan förstå. Tänk själv att berätta för dina föräldrar vid 13 års ålder och säga att du eller din tjej är gravid, huh. Det jag kan tycka är föräldrarnas ansvar är att förklara är sexbiten och vad det innebär att bli föräldrar (idag står det ju allt som oftast i tidningar att folk börja rmed sex tidigt, varför då inte börja prata om det tidigt då också?).

Sedan så kan man ju ha sexualkunskap i mellanstadiet. Vad jag kommer ihåg så hade vi sexualkunskap redan i femman. Vi fick se någon film där jag kommer ihåg att dom sa; "Ibland vill Pelles föräldrar mysa, då får Pelle inte vara med" och så fick man se ett täcke som guppade. Jag tycker också det känns konstigt och "fel" att en 13åring är pappa (han var 12 när tjejen blev gravid) men jag anser inte att föräldrarna borde straffas och förlora vårdnaden om sina barn på grund av det, som vissa tydligen tycker. Det går inte göra så mycket åt nu längre heller på det viset gällande dom. Barnet är redan fött, så det enda man kan hoppas nu är att alla mår bra och att det kommer gå bra.

Till sist undrar jag bara vad det spelar för roll att denna unga pappa är 122 centimeter lång? Hur lång han är har ingenting att göra med det artikeln ska handla om. Jag är 150 cm lång, och det kommer jag säkert vara när jag får barn också. Fan vilken dålig mamma jag måste blir då, om det  är längden som gör det menar jag.

Här har ni artiekln:
http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article4408266.ab

Jättebra gömställe måste jag erkänna

Jag sov ända till klockan elva idag. Fint. Jag hittade aldrig mina nycklar igår, så jag fick leta vidare idag. Men så visade det sig att mamma hade lagt dom ute på vårat gömställe någongång när jag skulle komma hem och det kanske inte hade varit någon hemma. Men så var ju någon det och då blev nycklarna kvar där. Men jag måste ju erkänna att det är ett väldigt bra gömställe, eftersom ingen har hittat dom. Men skönt att dom är återfunna nu i alla fall eftersom jag ska bo i pappas lägenhet i veckan. I hans mini etta, fint. Men det verkar som pappa inte vill dela sin etta med mig så han verkar fly Stockholm stad dom nätterna. Som det ser ut nu i alla fall. Så om han åker ska jag ska vara där helt själv! Vilket känns lite små konstigt, plus att det är lite halv ghetto där. Men det blir säkert bra det där. Johanna är förövrigt i Stockholm nu. Ännu en gång, känner ni lukten av avundsjukan?

Kväll

Utsikterna för ikväll ser inte bra ut. Inte bra ut alls. Faktiskt.
Och nycklarna är fortfarande helt borta, skumt.

Hitta.se

Nu ska jag strax börja städa lite smått i mitt rum, och ge mig på jakt efter mina nycklar som ska vara här någonstans. Någonstans i denna röra ska min hemnycklar finnas, på den knippan (knippen?) finns även nycklarna till pappas lägenhet i Stockholm. Men någonstans... någonstans här måste dom väl ligga... någonstans... Men var?

En tallrik pölsa och en hink av wiskeyn du hatar

Överallt ser man att det är alla hjärtans dag. "Gör dagen speciell för din älskade", "Bjud din älskade på något gott", "få din älskade att känna sig speciell". Vad fasen, är inte alltid den man älskar speciell (i normala fall menar jag)?! Om man någongång ska bjuda sin så kallade "älskade" på något í ät- eller drickform vill man då inte att det alltid ska vara gott? "Här älskling, här har du en tallrik pölsa och en hink av wiskeyn du hatar". Säkert. Nej, fär mycket hjärtan överallt och för mycket "gör sådär" eller "ge det här". Alla hjärtans dag bli lite väl uttjatat när man läser det över allt. Man har redan fått stirra sig blind på gulligull prylar i två veckor och när väl den dagen är här, nej då orkar man inte se det mer.

Är du normallängd tar det ca 10 minuter

Jag letar lägenhet nu, och stötte på något lite lustigt: "Det tar väl 5-7 minuter att gå till tågstationen beroende på steglängd o dyl. ". En väldigt bra och ganska så välskriven förklaring enligt mig. Och med mina ben så får jag väl helt enkelt räkna med ca 10 minuter en kvart. Svårare än så är det ju inte.


Jag vet att det är svårt över telefon

Jag sitter och lyssnar på massvis med Lars Winnerbäck. Och jag har nu funnit tjusningen i låten som han gjort tillsammans med Melissa Horn, "Som jag hade dig förut". Jag har hela tiden tyckt att den påminner för mycket om "Om du lämnade mig nu" som han gjorde med Miss Li, jag tycker fortfarande så men nu ser (egentligen hör) jag det fina i den. Men den här med Horn är i alla fall underbar, det upptäckte jag idag. Bättre sent än aldrig.

Melissa Horn och Lars Winnerbäck - Som jag hade dig förut


Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är


Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut


Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut


Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår


Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt


Och jag vill ha dig nu
som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förrut

Motsatsen till händelserik?

Det är fredag den 13:e och denna fredag känns väldigt händelselös. Tyvärr. Men snart så flyttar jag ju och då kommer dt hända saker hela tiden, och även när det inte händer saker så kommer jag ju inte vara mindre road för det. Jag kommer ju att ha min vän och vapendragare; Johanna! Oh, vad jag längtar!

Bad

Idag var jag faktiskt uppe ganska så tidigt faktiskt. Känns ändå bra. Sarah ringde nämligen mig vid typ halv tio och frågade om jag vile följa med och bada. Javisst sa jag och så kastade jag mig upp för att stressäta frukost och sedan bege mig mot Arboga. Har faktiskt varit väldigt trevligt! Men nästa gång ska vi ta med oss god fika har vi bestämt. Tekakor, varm choklad, ballerinakex och frukt! Wiho! :) Måste planeras bättre det där! Sen så ska vi någon gång åka in till Eskilstuna också för att äta på mongoliska, så sjukt gott! Får bli någon innan-jag-flyttar-hejdå-middag. Vilken förhoppningsvis blir snart då! Haha :) Men nu ska hunden ut! Ciao.

Antikrundan

Huvudet värker och jag kollar på något så lättsamt som antikrundan. Det är väldigt intressant. Tänk om man hade nåt som bara ligger och skräpar men som sedan visar sig vara värt några tusenlappar. Skulle inte gör mig någonting, skulle sitta fint i min plånbok nu. Men ja, eftersom huvudet värker så blir det en tidig kväll, sängen lockar. Det har den gjort sen klockan sju men har lyckas motstå den än så länge men snart ger jag upp. Men ska i alla fall försöka se klart på antikrundan! Ciao.


Stackars...

Och stackars dom som stänger in sig
hundra dagar utan heder
Ja stackars dom som lever så
stackars dom som tittar på
hur märkligt kan man må?


Ja stackars han som aldrig gråter
fast han släpar på ett höghus
Vad är det ingen ska få se
som ingen inte redan sett
och vart ska det där huset?


Stackars hämmade lakej
och stackars dig och stackars mig
Det är en konstig värld vi lever i
ja ingenting är vad man tror...


Emmajohannakjell.blogg.se

Nu tänkte jag bara visa för er vad det det är för människa jag ska snart ska flytta ihop med, vem denna Johanna är. Jag har i ett tidigare inlägg visat hur hon har förändrats till den Johanna hon är idag. Men i det här inlägget har ni chansen att se Johanna på fyllan och så ska ni få se (eller snarare höra) vad hennes humor är. Så i det första klippet så har ni ett utomordentligt exempel på hennes humor, och ja, hon är lätt road!



Det andra klippet är Alex som har laggt upp på sin blogg så för att se det måste ni helt enkelt klicka
här. Jag tycker också det visar Johanna på ett perfekt sätt, i alla fall den Johanna ni kan träffa på fyllan. Haha. Men där har ni henne, Emma Johanna Kjell!

Jakten fortsätter men med lite mindre stress (men bara ytterst lite).

Idag har jag suttit och kollat lite mer på lägenheter, svårt det där egentligen. Men ja, nu är det inte lika mycke stress som sagt, inte på samma vis i alla fall! :) Men jag längtar nåt enromt tills vi får tag i en lägenhet, att bo ihop med Johanna kan ju inte bli annat än roligt! Eventuell irritation på varandra kan man faktiskt stå ut med, haha ;) Men snart kommer en tjej hit också som jag kanske ska sminka till hennes bal, vi ska kolla lite färger och så! Så nu ska jag väl gå och göra iordning lite tills hon kommer :) Ciao!

Lukten av avundsjuka

Nej nu ska jag väl ta tag i mitt liv och göra någonting åt det här! Jag kan inte sitta vid datorn för sent på kvällarna och känna mig sådär enormt arbetslös (inte för att jag är så jätte arbetslös längre, men ändå lite grann). Man bli ju bara deprimerad! Så nu ska jag borsta tänderna och sedan gå och lägga mig, så jag ändå kan komma upp i hyfsad tid imorgon. Men sen när jag väl ligger där i min säng och ska försöka sova så kommer jag tänka på Johanna (kan läsas på flera sätt men snälla läst det på mitt). Hon ska nämligen bosätta sig i Stockholm redan på måndag! Självklart kommer jag efter, vet dock inte exakt när. Men snart. Helt fantasiskt det här. Men känner ni inte lukten av avundsjuka? Det kommer i alla fall från Kungariket Kungsör.

Blod, svett och tårar

Nu har jag suttit här i många timmar känns det som och lusläst varenda lägenhets annons jag kan hitta. Ibland hittar man någon intressant, ibland inte. Det intressanta sparas för att sedan visas för Johanna. Eftersom hon är för fin för att leta så är hon på handbolls match istället, haha ;) Nejdå, så är inte riktigt fallet. Hon är dock och spelar handboll, men vi ska leta vidare och smida planer sedan när hon kommer hem :) Vi ska leta så att fingrarna blöder, precis som med jobb. (Bättre) Jobb och boende, a och o liksom. Vi kommer leta tills vi gråter blod. Vi ska fanimig lyckas!

Inte Kung i baren direkt, men det är fasen Stockholm.

Bara för att Johanna är så jävla häftig och har fått jobb i Stockholm och jag ändå har fått lite grann ,som ska bli betydligt mycket mer på något ascoolt ställe där alla är hippa och häftiga som jag, så nu ska vi i alla fall börja leta efter en lägenhet! Enda problemet är väl att Johanna börjar redan på måndag(!) så tills dess är det nog lite kärvt att få tag i något vettigt boende. Men jag och Johanna ska fixa det här. Så om någon barmhärtig person med en lägenhet för mycket i Stockholms området (som främst är billig) känner för att hyra ut den till oss så är det bara att skriva till mig ;) Ciao!

Sånt som spelas just nu

Flying  Pickets - Only you

Grymt bra låt det här! Den har väl hängt med mig och Fia sen typ två-tre år tillbaka.
Bra grejjer :)

Petter feat. Säkert - Logiskt

När jag bodde i Stockholm så lyssnade jag alltid på den här när jag duschade, haha.
Fråga inte varför, blev bara så. Men gillar den i alla fall. Versionen utan Petter är också bra.
Även andra låtar med Säkert (och Hello Saferide) är grymma :)

Volbeat - A moment forever

Riktigt bra Volbeat låt, precis som de flesta av deras låtar är. Började väl lyssna på
volbeat i höstas eller nåt :) Volbeat påminner mycket om Stockholms tiden, precis
som Takida påminner om sommaren! Skulle kunna lägga upp fler Volbeat och
 Takida låtar men ja, skulle bli lite tjatigt. Plus att det finns massor på youtube :)

Sömnproblem och dagens planer

Blev inte mycket sova inatt inte. Vaknade flera gånger och så en gång under natten ropar pappa och frågar om jag har skrikit "fan" men det hade jag ju inte, jag sov faktiskt just då. Haha, så han drömde nog :) Sedan på morgonen så får man telefon samtal vid åtta också, nådigt kul. Så efter det kunde jag inte somna om, segt som fasen när jag hade planerat att sova minst till tio ;P Men vad ska man göra? Så nu ska jag köra mamma upp till byn eftersom hon ska på kryssning och så ska jag förbi arbetsförmdelingen en sväng också. Sedan så ska jag också städa lite på mitt rym. Så någonting blir kanske gjort idag. Förhoppningsvis så att säga.


Existensminimum... typ.

Nu är jag hemma i Kungsör igen, efter en lång dag i Stockholm. Har varit riktigt trevligt måste jag säga, med finfin mat från Jensens och den längsta fikan inne på Waynes någonsin. Men en heldag med Johanna är inte fel det inte! Sen gick vi förbi skolan också och träffa Sarah Maria, Magda och Alex! Hur roligt som hellst :) Längtar tills vi flyttar till Stockholm så att vi kan hälsa på oftare :) Men ja, arbetsintervjun då. Tanten lurade mig, var inte ne heltid utan en deltid, tyvärr! Men jag och Johanna har räknar ut att om vi hittar en (eventuell sunkig) lägenhet med hyfsat billig hyra så kommer vi klara oss fint, haha ;) Så, jag och Johanna är alltså beredda att på bo nästan på varandra, äta 2 kronors nudlar varje dag (nästan), leva i princip på existensminimum bara vi får göra det i Stockholm! Soon Johanna, soon :) Nej nu somnar jag nästan, haha. Sängen lockar! Ciao!

Imorgon... imorgon.. IMORGON!

Yepp, imorgon gäller det. Imorgon avgörs min och Johannas framtid! Om det blir någon flytt till Stockholm snart eller om vi får vänta med det lite. Så vi håller alla tummar vi har för att det ska gå bra på våra intervjuer och för att det ska gå bra på Lindas som också är i Stockholm! :) Så nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra mig klar för att sova, så jag är pigg tills imorgon. Då det inte enbart är arbetsintervju utan vi ska även förbi skolan och i alla fall säga hej till Sarah Maria, sedan så ska vi ju käka också, men det lär ju också bli en låååång fika där på kvällen eftersom Johannas flyg inte går förän elva på kvällen. Men jag längtar i alla fall tills imorgon, i alla fall tills min arbetsintervju är över! Haha :) Men ja, duschen var det ja. Ciao!

"Kill him with your killer looks"

Fantastiskt!

Hör och häpna, nu ska ni få höra något fantastiskt! Jag har faktiskt lyckas sova en stund nu på dagen. Sen att jag hela tiden vaknade är mindre viktigt. Men det här är helt fantastiskt, ett mirakel, guda gåva ja kalla det vad som hellst - skönt var det i alla fall! Helt fantasiskt. Det här kan jag leva på bra länge :)

Längsta timmen i mitt liv

Nu är jag äntligen hemma. Steg upp klockan sju idag, vilket är det tidigaste på bra länge. Haha. Nej, men klockan åtta bar det av till Sarah där jag hoppade in i hennes bil (efter att ha skrapat rutorna) för att åka till Arboga på det där mötet med arbetsförmedlingen. Vilket var den längsta timmen i mitt liv, och den kunde ha spenderats mycket bättre måste jag säga, jag kunde till exempel ha fått iväg flera jobbansökningar på den tiden. Men nej, där skulle vi sitta och lyssna på saker som a-kassa (som inte ens berör oss just nu) och på saker vi redan visste. "Och på platsbanken hittar ni dom lediga jobben" Nähe?! "Ni måste vara aktiva själva" men... söker inte ni åt oss? Jag var lagom irriterad där ett tag. Men ja, tillslut var timmen över och vi fick åka hem, wiho. Väl hemma i Kungariket så var jag upp till banken en sväng, gick ganska fort, efter att jag övertygat dom att jag inte ska råna dom eller liknande vill säga ;) Så nu sitter jag här, ska precis slänga i mig något ätbart och sedan leta jobb! Yes box!

Helgerna är fina dom

Nu sitter jag och kollar på "Rånarna" och äter godis som är kvar från igår. Ligger fint i magen, haha. Men ganska så skönt att göra såhär på en söndag kväll. Är ju inte direkt ansträngande att sitta och titta. Ändå är jag så enormt trött. Men sov väl kanske inte allt för mycket förra natten eller natten innan det. Blir ju inte direkt så mycket sovande på helgerna eftersom man hittar annat att roa sig med! Haha :) Men imorgon så ska jag och Sarah på nåt möte med arbetsförmedlingen, vilket inte känns lockande. Sedan på tisdag så ska jag till Stockholm på arbetsintervju och så ska jag träffa Johanna också, sweeeeet! :) Längtar som fasen, dock inte till imorgon. men får ju trots allt spendera några timmar med Sarah, vilket inte är helt fel :) Men ska fortsätta kika på filmen nu! Ciao.

Kläder som ligger fint i min garerob just nu

Här kommer bilder på kläderna jag köpta idag, wiho :) Är riktigt nöjd över det jag inhandlat idag, och det gör att ag längtar enormt till att det ska bli varmt. Men istället ska vi ha snö och slask. Ge mig i alla fall vår nu, tack :) 


Här är då en underbar luvtröja som jag köpte.
En sådan som man vill bosätta dig i. Och jag
är också med på bilden, sådär skönt söndags sunkig!

 
En finfin kjol och ett bälte. Kjolen ska sitta precis
under brösten, eller vad säger man; midjan? Hur fin
som hellst i alla fall. Bältet ska alltså också sitta
under brösten, liksom lite "över" kjolen. Jag älskar't.

 
En röd vår/sommar jacka som jag har gått och suktat efter
bra länge nu. Men nu är den äntligen min och hänger så
fint här i mitt rum och väntar på att användas, ge mig vår!


Ett par shorts, som är snygga som fasen men som
verkligen inte gjorde sig bra på bild, haha. Men dom
är i alla fall fina och bekväma. Som sagt, ge mig värme
så man kan ha såna här kläder även när man inte ska ut och festa :)

 
Ett linne, som är typ mintgrön. Riktigt fin enligt mig
(och mamma;P) med ett jättefint mönster. Jag faller
jämt för mönster, kontiga mönster, udda mönster,
fina mönster, ja alla typer av mönster! Men ja, linnet är fint :)

Shopping

Nu sitter jag här med färg i håret, grymt sexigt. Haha. Hade en sån extrem utväxt så var väl lika bra och få det gjort kanske :) Igår så var jag hemma hos Sarah, vi hyrde film och åt godis. Mycket trevligt måste jag säga :) Filmen vi hyrde hette Prom Night, och var faktiskt bra och lite små läskig måste jag erkänna! Så kom Tony, Kim och Gååse förbi också, alltid lika trevligt! :)

Idag frågade Mamma om jag ville följa med henne till Eskilstuna och kolla på kläder, och självklart säger man ju inte nej till det! Så först bar det av mot Tonfiskparken och jag kom ut med ett x-antal påsar därifrån kändes det som, sedan en snabbis in till stan där jag hade lagt undan en tröja som inte fanns i rätt storlek ute på tuna-park :) Ska väl egentligen tacka mormor och morfar för det jag köpt, haha ;) Har tagit kort på kläderna men slänger upp dom efter jag fårr ur färgen och duschat ;P Mamma hittade föresten också ett linne. Vi köpte faktiskt likadana, bara i olika storlekar! Haha, coola som få, vi använder likadana kläder! Haha :D  Ciao!


Dans, dans, dans... :)

Gårdagen då. Det var faktiskt helt okej ändå, vi dansade och så fick man ju festa med människor som det inte blir så ofta med nu för tiden, tyvärr. Men ja, ganska så kul ändå. När vi var här så blev det endel pratande, som vanligt om allt och inget. Sedan ute på krogen så blev det endel dansande som sagt. Spelade väldigt udda musik ute på krogen iaf, först var det bra men så bytte dom DJ och då blev det enbart gammal musik! Nu menar jag inte typ föra årets låtar utan förra deceniumets. Det är jättekul med någon enstaka riktigt gammal låt lite då och då men inte helta tiden! Men ja, vi dansade ändå :) Här kommer lite bilder:



Såhär såg jag ut innan vi åkte. Nöjd med sminkningen som fasen om jag får säga det själv :)


Förberedelser...


Precis efter att vi kom dit! Vi var på Nybron föresten...


Mia och Isa :D


Snyggingar :D


Isa, Sarah och Jag ;P


Snygging Mia :)


Från den ensa sekunden....


..till den andra! Haha :)


Haha, pose ;P


Avslutar med en bild på Sarah :)

En kväll som denna...

...Såhär ser vi ut nu, vi är jättesnygg och hur heta som hellst. Haha, seriösare grupp av människor får man leta efter! Haha, men här bjuder jag på bilder iaf, haha :D














Bara det roliga kvar...

Nu ska jag strax börja sminka mig. Jag har städat mitt rum (lite grann iaf), duschar, fönat håret och ja lite annat. Så nu är det bara det roliga kvar; sminka, fixa håret och bestämma kläder. Fast det där sistnämnde är i och för sig bara jobbigt eftersom man aldrig kan bestämma sig. Hittade föresten en gammal bild på mig, från i somras, och när man ser sådana bilder så kan man ju inte förstå hur någon kan motstå en ;)


Taggad

Nu är det bestämt, utgång ikväll! Vi tackar Isas Nille för att han ska köra oss hem. Fint. Så nu gäller det för min del att hinna städa mitt rum, göra mig iordning och allt det där som kan ta sin lilla tid. Sedan ikväll kommer the gang hit och jag ska sminka några av dom. :) Kommer bli en trevlig kväll tror jag, i goda vänners lag ;) Jag känner mig taggad.


Mannen som kan allt är tillbaka i rutan.

Mannen som kan göra vad som hellst, han som kan fixa en motor med ett ägg är tillbaka! Och vi vet ju alla vem jag pratar om? Precis! Det är MacGyver nu inatt klockan kvart över ett på 5:an. Undertbart säger jag. Jag vet dock inte om jag ska bänka mig framför tv till dess eller om jag ska spela in det, lutar åt det sista! Men vem lägger en sådan fin serie på en som dum tid?! Den människan borde skämmas, man gör faktiskt inte så. Jag tycker att man borde byta plats på Linda "Ankan" Rosings tv-program och MacGyver. Alla vill se MacGyver göra nå häftigt med en spik, ingen vill se Rosing hitta en karl. Så jag tycker att det bara är en självklarhet att byta plats på dom. Men nu måste jag försöka erinra mig om hur man spelade in på vår DVD-spelare, var ju ett tag sen man gjorde det. Så det kan ju ta ett tag så att säga...


A stamp, a letter, a mailbox, a hello and goodbye

Jag fick just hem två album med Johnossi och jag skuttar av lycka. Öronorgasmerna flödar och det är fint. Sitter och lyssnar på deras andra låtar nu och de håller verkligen samma klass som de få låtarna jag tidigare har hört. Så ännu en gång ber jag er att lyssna på dom, superbra musik. Något jag måste så säga angående musik är jag verkligen lyssnar på blandad musik. Håller mig inte inom en genre eller två, utan jag är verkligen överallt. Några har kallat mig rockare, är jag en rockare? Jag gillar väl musiken, använder inte stilen. Någon annan har frågat om jag är emo, samma sak där, lyssnar väl på viss emotional hardcore men har inte heller där stilen. Så efter detta konstaterande känner jag mig nog lite borttappad och.. vem är jag? Haha, ne, men ska man se det från det ljusa sidan så är jag ju inte brist på något att diskutera. Det känns även som om detta var ännu ett meningslös inlägg. Men ja, det är ju min blogg så jag får skriva exakt hur meningslösa inlägg jag vill! Wiho :)

Johnossi - 18 Karat Gold


Cravings

Jag föll för min cravings. Sitter här nu med äppelpaj med vaniljsås och ett glas Cola light. Jag är en svag människa.

Bara lite random sådär

Jag har upptäckt att om man är riktigt sugen på godis eller något annat onyttigt så kan man tugga tuggummi. Idag har jag tuggat, tuggat så mycket att mina käkar verkligen har fått träna. Har man något gott tuggummi med smak så är det ju ett väldigt bra substitut. Självklart ska man inte tugga allt för många tuggummin, och det är främst av två orsaker; först så finns det ju den effekt som man även kan få om man till exempel äter för mycket läkerol, ja ni fattar. Och andra orsaken är att tuggummin i för stor mängd inte är speciellt nyttigt, det innehåller ju kalorier precis som allt annat. Men det funkar ju fint för att dämpa sötsug för stunden, för min del i alla fall! Så nu... nu ska jag tugga vidare. Sjuka cravings idag.



När du drömmer, kom ihåg mig då.

Sitter och lyssnar på Lars Winnerbäck nu, lika fint som vanligt! Så här kommer den låt jag lyssnar mest på just nu, bry er inte om videon lyssna bara på låten! :)


Lars Winnerbäck - Kom ihåg mig

Om exakt en månad...

Kollade på dagens datum idag och såg att det var den femte, och visste att det var någonting... Så kom jag på det! Om exakt en månad ska jag tatuera mig!! Längtar nåt enormt, måste åka dit om typ tre veckor också för att visa vad jag vill ha, wiho! Inte länge kvar nu, kan ju bli cirka 6 timmars tatuerande! Längtar, längtar, längtar!


Två roliga saker :)

Idag har har jag fått två roliga nyheter! Det första var från Isa som ringde och berättade att vi ska ut imorgon, woho sa jag då! Eftersom jag inte trodde att det skulle bli så, men ja, ändrade planer! Ska jag i alla fall bli riktigt kul, synd bara att inte Martina och Sofia är hemma! Men det kommer ju fler gånger :D Den andra nyheten har med min syster att göra, men jag vet inte om jag får skriva det här, kan ju ge en ledtråden iaf och den är: Jag ska göra en sådan på tisdag!! :) Men men... ska kila nu. Ciao.

Underbart är ordet!

Jag är så underbart glad just nu!! Johanna ringde mig för ett tag sen för att berätta nyheten att hon ska på arbetsintervju i Stockholm och att hon ska också dit på tisdag!! Woho! Så nu måste vi bara göra två sjujävla intervju och få de här jobben, så är det bara att börja leta lägenhet!! Vad jag längtar!! Så förhoppningsvis så kommer Johanna hit redan på söndag, undebart! Jag hoppas på att allt det här går som vi vill nu!! :)

Kvällen till ära så bjuder jag på denna!! :D

Färgade ögonbryn

Nu har jag lärt mig färga ögonbryn också, cool som fan är jag. En av mammas kunder ställde upp som försökskanin. Mamma visade hur man gjorde och det är ju egentligen inte alls avancerat! Det gick jättebra, och såg bra ut också! Nu är bara frågan om jag vågar börja med det. Det var ju faktiskt inte svårt... ne, jag vet faktiskt hur jag ska göra. Måste nog fundera på det lite till :)

Du är inte min barbie Ken

Idag har jag gått hela dagen och oroat mig för den arbetsintervjun. Men så pratar jag med Johanna på msn och hon får mig att skratta, hon slänger alltså ihop en dikt för att visa hur man kan dissa någon. Inget seriöst i det här alltså, men ändå roligt och namnet Anton är bara random. Så här kommer det, mästerverk skapat av Johanna Kjell;

Johanna säger:
du kan säga så här
Johanna säger:
Anton du är en underbar vän
men du är inte min barbie Ken
det jag söker kommer du aldrig att uppnå
vad ska jag göra för att du ska förstå?
jag lilla iida vill ha mycket mer
och nuppa med betydligt många fler
nu ska jag vara singel med min kompis Kjell
och det gör att man blir över sexuell
så tack för ditt erbjudande det är riktigt sweet
men grabben du har dragit en fet niit.

Jag kan känna lukten av Stockholm

Vaknade imorse, ligger och drar mig ett tag och så plötsligt ringer det! Kollar på telefon, förväntar mig att det ska stå "Johanna" eller något sådant men så visade sig inte vara fallet, det är ett "privat nummer". Så jag kastar mig upp förösker göra allt för att få bort den sexigt hesa morgonrösten innan jag svarar. Men tar tillslut mod till mig och svarar, och ja, fem minuter senare är en arbetsintervju i Stockholm inbokad, den 10 februari klockan 13.00. Woho, säger jag bara! Så jäkla fint! Är doch ett jobb som vårdbiträde, men vad spelar det för roll egentligen just nu?! Det är ju trots allt ett jobb! Det är heltid också tror jag. Det är ju som sgat ett jobb och det ger pengar! Sen så ska jag ju söka annat under tiden, sen vet jag ju inte heller om jag får det, men man får ju hoppas lite. Men i alla fall, jag är lika glad för det!! :D


A monkey needs to dance, and so do you.

Här kommer en låt som jag vill att ni ska höra. Jag ska väl tacka Alex för att hon tipsade Johanna om dessa och som sedan tipsade (eller egentligen var det "Lyssna på det här! Annars....") mig. Helt underbara låtar som ni bör lyssna på. Den översta låten ger nästan en tår i ögonvrån och vad det gäller den nedersta så ja, lyssna bara så vet ni vad jag menar!

Johnossi - Family Values

 
Johnossi - Man must dance

Egotrippat

Jag sitter och kollar lite i min externa hårddisk, där jag jag har massvis med bilder från flera år tillbaka. Det är ju inte lite man förändras på fyra-fem år! När jag ser bilder på mig själv när jag är blond, undrar jag verkligen hur jag kunnat ha varit det, ser ju inte alls ut som jag! Sen lila lugg? Vad tänkte jag då? Haha. Ne, men då var det ju kul, och då gillade jag det. Har ju aldrig direkt gillat att se ut som alla andra så! :) Men jag tänkte i alla fall bjuda på några av bilderna jag hittade så detta är ett väldigt egocentriskt inlägg, haha. Bilderna är föresten blandade, börjar väl från 2004, förutom den bilden när jag är jätteliten då ;) Och den stora bilden är jag idag. :)




Väger in för- och nackdelar

Min arm gör lite ont och det svider. Jag känner mig som en vekling. Jag funderar om en ampution av armen skulle kännas mindre. Jag ska överväga detta, och inte några förhastade beslut.

Det kunde ha kostat mig en arm

Jag känner mig helt lam i kroppen och så är jag enormt trött. Efter ett brutalt besök hos bm (som kunde ha kostat mig en arm) och med en mage som är fullproppad med mat så kan det väl bli så. Så jag ska bara skicka iväg några fler arbetsansökningar och sedan ska jag lägga mig och sova en sväng... eller kanske läsa. Det är ju faktiskt ganska trevligt.

Sitter och lyssnar på Hello Saferide låten som jag la upp på bloggen igår, känner mig lika glad idag av den med. Det verkligen skriker vår och sommar om den. Älskade vår... älskade sommar. Värme, tack!

Min rosa läderpung.

Nu sitter jag har med armen inkletad i emla och dricker en shake. Jag är också lite små trött eftersom jag kom hem från Sarah typ tre inatt, och det vi gjorde från typ halv fyra till halv tre var i princip att sitta på samma plats och bara prata. Vi pratade verkligen om allt och inget. Men vissa saker var ju roligare att prata om så att säga, haha ;) Men idag ska så ska jag nog ta det lugnt, bli en sväng till bm och så jobbletande. Woho. Ge mig bara ett jobb, snälla.

Sarah - Ooh, det här min rosa läderpung...

Bruise on my arm, I don’t know how I got it...



Ja, här sitter jag. Glad... och så känner jag mig faktiskt lycklig på något vis. Mycke tack vare denna låt som man blir glad av. Så gör ju vädret sitt också. Nu längtar jag till vår och sommar. Där ska vi, jag och Johanna, sitta i Stockholm på vår balkong och äta billig mat, ha jobb som vi hatar men ändå vara lyckligast i världen. Men just nu skapar denna låt en sådan sjuk längtan. Men trots längtan, arbetslöshet, jobbletande som aldrig tar slut, förkylning och hostande så är jag glad och som sagt; på något vis lycklig.

Tvång och fula ord

Jag är inte glad just nu. Jag är besviken på arbetsförmedlingen som inte erbjuder fler jobb. Dom borde ösa jobb över oss. Men det gör dom inte. Jag kan nästan känna hur dom hånler mot mig. Hur dom skrattar och pekar. Men jag ska sitta här och kolla på deras hemsida flera gånger om dagen och tvinga dom komma med fler jobb. Jag ska hota, tjata, klaga för att det ska komma mer. Jag ser inga gränser på vad jag ska göra mot ams. Jag ska jaga dom med blåslampa och glåpord.

Håll till godo



Den här versionen va Apologize är grymt bra måste jag säga. Därför lägger jag upp den här, så att fler kan höra den om ni inte redan har hört den vill säga. Håll till godo! Nu ska jag lägga mig och läsa föresten, godnatt!

Jag ska följa dig genom eld och vatten...



Den här låten har jag och Sofia jämt lyssnar på, ända sen den var med i melodifestivalen eller vad det nu var den var med i. Men det är någonting med texten och så, som gör att man ändå blir glad av den. Det är någonting i stil med att man vet att man kommer hitta det där, även om man ramlar, snubblar och/eller blir brutalt lurad efter vägen så finns det där. Och det kommer jag att hitta någon gång - det vet jag.

Och nej Johanna, jag sa menar inte att det där gällde nu. Haha ;)

Min helg

Nu är man sjuk också, woho. Hostar som en galning, sen kan jag typ inte hosta ordentligt, asdrygt. Men ja, jag missade ju inte denna helg så, det var ju det viktigaste. Jag kan ju faktiskt vara sjuk och leta jobb samtidigt :P Men helgen i alla fall, i fredags var jag ju som sagt och festade hos i Örebreeew med Erica, riktigt kul :) Vi gjorde  oss iordning hemma hos henne och så förfesta vi lite också, sedan så åkte vi iväg till Kåren och vi dansade i princip hela tiden tills det stängde, hur kul som hellst!! Sen efterår så började vi snacka med lite människor och ja, blev endel snackade :) Så en riktigt lyckad kväll var det iaf, och det vi kan konstatera med denna kväll är att världen är bra liten!! :) Lördagen däremot var raka motsatsen till fredag, riktigt lugn alltså. Två saker var huvudgrejerna igår, nämligen datorn och telefon. Massvis med pratande och smsande. Men träffade i och för sig Tony och Gååse en snabbis på natten också, snacka lite skit och så :) Och idag har jag bara legat och sjukat mig men det gör inte så mycket, har ju dödat lite tid idag men att prata med Johanna och Emelie i telefon :) Blev väldigt många bilder som jag inte tänker lägga ut här, men här har ni några få iaf:








Vad hade dom rökt?

Ja, nu sitter jag här och slö kollar runt lite på olika sidor eftersom jag verkligen inte har något annat att göra sen att jag mår lite som sju svåra år också. Så är slö kolla inte så fel heller just nu. Men i alla fall, jag har varit extremt dålig på att använda klack men nu har jag ju köpt (läs: fått av mamma) ett par skor med hyfsad klack så nu jävlar tänker lära mig orka gå i sådana så jag kan köpa fler, utan att ha den där gnagande tanken i bakhuvudet; "Kommer jag att använda dom här?". Så jag satt alltså och kollade på olika typer av klack skor det och jag sprang på dom här;





Vad är det här? Man kan ju fråga vad som hände när designerna gjorde dessa? Vad hade dom rökt? Även fast dom kanske inte är till normal använding så känns det ändå helt snevridet på något sätt. Att ens någon kan komma på dessa idéer är för mig oförståligt. Men ja, finns väl människor till allt. Enormt fula var dom i alla fall.