Komplicerade

Och killar säger att tjejer är komplicerade! Hmpf!
Killar är precis lika komplicerade om inte svårare!
Så det så! Vi, dvs jag, sarah och Isa, har rätt!
Rätt, rätt, rätt!

Alldeles för fort.

Okej, ska väl skriva om helgen som har varit då. Den var jättejättebra och jag vill tillbaka till den, den tog slut alldels för fort. Ingen av oss som va ut ville nog det, och förlåt Martina, var inte meningen att lämna dig, neverever liksom! du är ju trotsallt min frenatiske virusskitare! ;D
Men i fredags så var det Lotus som gällde, likadant på lördagen. Men i fredags drack jag iaf.. det kunde jag inte göra på lördagen eftersom jag fick köra! ;P och det händer nog inte igen för det gick typ knappt att dansa för man störde sig bara på alla som armbågades och puttades, sen blir man också irriterad över att man inte kan dansa som vanligt för att man är nykter. Haha, fast... jag dansade inte mycket igår... men lite iaf, tillräckligt för att det skulle störa mig! Haha (; Och förlåt Maria men jag hoppas att du förstå mig ändå.
Men jag vill tillbaka till helgen, den tog slut alldeles för snabbt och det är nog inte bara jag som tycker!

Är nådigt irriterad nu eftersom mitt jag hade sirvit klart ett inlägg nyss men så försvann det så fick skriva om, men det gick snabbt, blev helt annorlunda och helt fel. Roligt roligt. Så nu skiter jag i det här!

Adjö!


Lotus

Krogen igår, det var kul och jävligt trevligt.
Men... ibland undrar jag varför vissa saker händer,
eller varför det måste bli så konstigt utav det.
 För det ville jag inte. Inte alls. Fuck.
Men ja... Det är ju jag så vad ska man förvänta sig? 


Olé!

image180

Det här Henric, min vitamin.
Nå jäla castinggrej på JC, yeah.

Han är stor nu, han va mindre förr.

Åren går så fort när dom bli så stora!

och lång är han också för den delen, längre än

mig iaf...  precis som 95% av befolkningen är.

Men ja, igen det här är Henric, min kusin.


Var bara tvungen... (:


Nu jävlar!

Ja, nu jävlar ska ni få höra! Nu ni! Nästa år, då, då ska jag till Stockholm! Den 11 augusti så ska jag börja på Make up institute! Längar så hääääääääääääääär mycket! Ge mig sommar 2008 nu! Ska bo i nå område som heter typ Tranberg. Där ska jag dela rum med (tror jag) två andra helt främmande människor, sen ska det bo tre till i ett annat rum tror jag också. Jäkla trångbebott kommer det att bli men det är det värt, plus att det kan vara kul också :) Men tänk om man får dela rum med en kleptoman! Dom kan hinna sno en massa grejer på fem månader. Men nää, så ska jag inte tänka. Det kommer vara två finfina människor ( men om det nu inte skulle vara så, så gäller det ju bara i fem månader!). Längtar massor i alla fall, komma ifrån den här jävla hålan, åtminstone ett tag :)
Fast jag är lite nervös för det här med sminkandet, tänk om jag inte kan nånting alls. Att det jag gör ser ut som om en femåring har varit fram och kladdad med en av sina första kritor eller nått? eller att.. ja.. nej.. jag vet inte. Fast... jag längtar en massa ändå! Hur det än kommer gå.

Så då blir det:
Hej Stockholm!
Hej då Kungsör!


http://vidunderligt.bilddagboken.se
Adjö!

Framtidsplaner!

Ja, lika seg som vanligt med att uppdatera. Det händer nån gång per årtionde, lite lagom sådär. Så, vad ska man säga.. eller i det här fallet skriva? Joo, igår! Igår kom Linda hem, hämtade henne i Eskilstuna med Martina. Sedan bar det iväg på tatueringsstället, snart ni! Snart ska det nålas och ritas på mig (och Linda). Det är inte alls länge kvar! Nästan så att nedräkningen har börjat. Vi ska göra det den 29:e och idag är det den 5:e, dvs det är 24 dagar kvar! Yeah, och det betyder att det också är 24 dagar kvar till vecka 44. Och vecka 44 innebär lov. Lov, lov, lov! Såå underbart skönt. Fast... den här terminen går läskigt fort, det bara försvinner. Vart tar tiden vägen? Känns som jag inte hinner med någonting. Och vad gör vi i skolan? Känns som vi inte gör någonting, att vi bara lallar runt liksom. Men det gör vi ju inte heller! Vi har ju varit på Eskilstuna tingsrätt, Tillberga fängelse och Örebro Universitet. Ja, så... egentligen har vi väl gjort en del... det känns bara inte som det.


Jo, så är de det här med vad jag ska göra nästa år. Just nu lutar det mot Stockholm. Skulle vara grymt kul. Men tänk om jag är sämst på att sminka? Att jag inte kan någonting? Att allt bara går åt helvete? Så kan jag väl i och för sig tänka i vad jag än kommer göra. Men ja, smink blir det nog. Så Hej Stockholm kanske? Hej då alla som nördar sig kvar i Kungsör, kommer aldrig förstå mig på er... ? Härifrån ska jag i alla fall, så om det bara blir Eskilstuna! Jag ska bort! Far, far away! Ja, låda (:  


På måndag så blir vår favorit Martina 18 år! Så, därför ska hon bjuda på mat imorgon. Mysigt (; Ska bli riktigt trevligt måste jag säga, käka tacos och snacka skit! Synd att Fia inte är hemma bara, men hon är i Göteborg och kollar på Joe Labero (eller hur han nu stavar) och sover på hotell med Daniel. Sååå jag tror inte hon är värst ledsen ;P Så Sofia! Hälsa Joe från mig och tacka honom för senast! Haha ^^ (lite internt det där).

     Sen ska jag ta upp det Linda skrev på sin blogg, nämligen kvinnokroppen! (http://mydreamofhorses.blogg.se/). Mensvärk är satans verk. Vad har killar fått egentligen?! Skulle nog hellre ha lite morgonstånd än mensvärk en gång i månaden som resulterar i pillerknaprande. Urk. Men jaja, vad ska man göra? Får väl tugga i mina piller.

      Tävling imorgon, Prons avslutningen. Ska spela med Isabell. Jiho. Najsbajs! Kanonstart klockan 12, hål 11!


Nu ska jag telefonera!


Fore!
http://vidunderligt.bilddagboken.se