Provet som inte får nämnas vid namn

Someone
 

Domme dagen närmar sig. Imorgon är har vi "provet som inte får nämnas vid namn", tror jag mår lite illa över det. Urk. Men min snälla mamma har köpt en dricka och kexchoklad till mig som jag ska ha med mig :) Men efter prover slutar vi, men jag har dock körteori klockan kvart över tre... men det går väl fort hoppas jag!

Idag så var det dans också, jag åkte in men kan ju inte vara med för min bajs vad. Men jag var endå med och shaka lite ^^ Trots att jag vet att jag inte borde, men kan ju inte låta bli. Det är ju så jäääävla roligt :)
Men på torsdag ska jag inte ens åka in, eftersom jag har två prov på fredag... Det är mindre roligt!
På ett sätt längtar jag till på fredag på ett sätt inte... Då är ju skoloveckan över och det är ju skönt plus att jag närmar mig vecka åtta, men å andra sidan så kommer ju helgen och jag har inte anning om vad jag ska göra. Hoppas på nått roligt i alla fall.

 Ibland undrar jag hur patetiska vissa människor är. Det är verkligen synd om dom. Hur orkar man lixom? Att vara så feg kan inte kännas bra alltså. Stackare säger jag bara!

Dagens låt ^^ :
Lars Winnerbäck - Tretton trappor opp
"Dum spiro, spero"

// Iidalainen


Chokladmuffins

Moi..


 Känner att jag behöver boosta mitt ego (säger man så?). Så tog lite kort idag. eller ja typ två bra kanske ^^
Där här är ett, inte mycker att hurra över men endå. Bättre än de andra korten. Yeah!

Idag, helt vanlig skoldag. Lektion, rast, lektion rast osv. Tror dock att hela klassen hade tagit nått idag på matten. Alla skratta att åt allt, och allt var typ inget. Tyckte nästan synd om Maya! Haha ;P
Och eftersom vi nu kom in på matten så på onsdag har vi "provet som inte får nämnas vid namn".
Usch blä urk. Jag ska ha med mig en mörk choklad grej så jag kan kladda ner hela mitt papper så det inte syns vad det står för då kan dom väl nte ge fel. Om dom inte ser vad det står. Eller? Det var en bra plan tycker jag. Den kör vi med.  Provet är lixom hela fyra timmar eller 240 minuter.
Nu känns det som om jag bara vill gråta. :P

men efter skolan gick jag hem. Åt mat sen drack jag Cappuccino som jag doppade mörk choklad i. Underbart gott och onyttigt. yeah. Pluggade ett tag efter det, sen gick jag hem till min ex granne Madelene "manligehet her self ;)" Svensson. Var mycket trevligt. Vi satt mest och prata och åt underbart goda och onyttiga chokladmuffins. Kalas måste jag säga :)

Så, eftersom min mupp vad inte tillåter mig att dansa blir det ingen dans den här veckan i alla fall. Men ska kanske in till dansen imorn i alla fall och kolla. Måste ju hänga med endå! Jag vill ju så gärna dansa. Bajs!

Men ska väl ta och lägga mig nu. Snart.

Dagens låt ^^:

Cat Stevens - Hard headed women

"Nemo saltat sobrius"

// Iidalainen

Muskelbristing

forgotten


Just nu är det söndag (eftersom klockan är kvart över ett söndagnatt) men jag ska skriva om lördagen ^^
Idag.. eller ja igår var jag i skolan igen när det var den här miljömässan. Vi tjäna ganska bra endå tycker jag plus att det fördrev helgen lite. :) Jag har j*vligt ont i benet just nu. Går som en 80 årig kärring känns det som. Har nämligen fått en muskelbristing i vadmuskeln. Underbart skönt.... eller inte!
Läkaren sa att det kunde ta en vecka till en månad för det att läka. Jihoo mitt liv blir bara bättre och bättre. När når det sin topp? Usch, blä och urk säger jag bara. Dumma onda vad. Buhu. :(

Idag (lördag) slapp jag i alla fall vara själv hela kvällen. Maria och Björn var här med mig, dom skulle egentligen vara med Marcus men så blev det inte...
Vi hade en tävling i biljard på internet och jag förlora alla gångerna, dock spela vi bara två men endå!
Jag ska nog inte satsa på en karriär inom internet biljard i alla fall... Det känns lite sorgligt, det var ju trots allt det jag verkligen ville bli. Haha ;D

Okej, nattens låt ^^ :

Béyonce - Irreplaceeble

Nej, nu ska jag titta på CSI och sen sova. Ska sova länge imorn. Eller jag ska försöka iaf..

"En sak är klar när man är ensam är man i alla fall inte i dåligt sällskap, eller hur?"


// Iidalainen


Al Gore & Miljömässa



Idag då. Vart i skolan typ ända fram till klockan sex. Dock var det inte skola skola utan vara i skolan för att det var miljömässa. Våran klass stod för att sälja fika till alla som ville köpa :) Man blir ju både hungrig och uttråkad på att höra på konstiga föredrag och sånt ( I alla fall vi eftersom vi inte är så intresserade). Vi var även parkeringsvakter, det menar att  stå och peka/säga vart bilarna skulle parkera och stå och frysa ute i kylan. Då fick vi även ha på oss sånna där heta västar som Fia har på sig i en av bilderna ( eller ja, det var meningen att vi skulle det men alla hade det inte ^^). Jag trodde attt det skulle bli mycket tråkigare men oj vad fel jag hade. Vi har ganska kul ibland, våran klass.
Sen kom den stunden då Emil skulle koka kaffe så han hämtar vattnet och börjar hälla i det men så inser han att han har glömt pulvergrejen så ALLT vatten börjar rinna igenom kaffekokaren, kokhet!
Så var tvungen att ta ett foto på det. Grattis Emil. Jag skulle inte anställa dig på mitt Café ;D

Tidigare under dagen så hade vi en lektion, filosofi. Vi lyssnade på ett radioprogram; Filosofiska rummet tror jag det hette (?). men i alla fall. Det var ju så intressant så Jocke var helt tagen. Nästan. Han lyckades i alla fall hålla sig vaken, men han blundade mest under hela grejen. Även foto på det. :)

Vi skulle även kolla på en bio idag. Al Gore's film. Alltså den hade en viktig handling, men den va så seg (!) så ungefär hälften av klassen + halva skolan sov säkert igenom den. Jag har aldrig somnat på något någongång i skolan men den här gången gjorde jag det. Fy på mig ;P
Men dom har väldigt sköna stolar inne på Thor Modén. Att rekomendera faktiskt. Att sova i alltså ;)

Okej, en bra låt just nu:
Sister Nancy - Bam Bam

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen och vänta på att Maria och Björn ringer.
(Käre gode party gud, säg att det händer något roligt ikväll och imorn. Jag vill inte sitta hemma en hel helg.)

"Jag ska bygga mej en båt och segla tills det blir vår
Jag ska försöka att förtränga dofterna av ditt hår
Jag ska skrika så det hörs igenom all grå betong
För här kommer alla känslorna på en och samma gång"


// Iidalainen


Nothing's all right

Dancehall och Hiphop idag. Det var mest jobbigt. Hade en vikarie som inte var speciellt förberedd så det blev väldans enformigt. Men nästa vecka borde väl Nikki va tillbaka.
Hoppas det.
Fick skjuts dit idag av Linda. Nice. Var skönt att inte åka tåg. Tack syster.
Sj säger att 94 procent av deras tåg kommer i tid. Hur i helvette lyckas jag då alltid hamna på de 6 procenten som kommer försent? Hata sj! Blä!

Varför känns det som om det bara är jag som bryr mig? Varför ska bara jag bryr mig? Varför bryr jag mig?Borde inte bry mig. Ingen annan gör ju det.
Allt är bara skit nu. Allt. Bokstavligen allt. Jag orkar inte. vad jag än gör så blir det skit. Kan inte göra någonting bra. Ett helt jävla misslyckande är precis vad allt är. Ett gigantiskt misslyckande.

Helgen är också bara skit just nu. Vad händer? Inte en anning.
Om det händer något så kan ni ju höra av er. Jag vill inte sitta hemma. Jag pallar inte det.
Vore jag 18 skulle jag veta exakt vad jag skulle göra. Exakt.  Behöver inte vara ett geni för att lista ut det.


 
Månen frågade mig;
- Varför gråter du?
jag svarade;
- Vad skulle du göra om himmlen försvann från dig?


/   Iidalainen


Prickimupp

Hela dagen har gått väldigt fort. Bara förvunnit. Men har i alla fall hunnit med en sak och det var att åka till hudteraputen. Det gjorde sååååå ont den här gången. Men det är det fanimig värt! Yeah. Jag tittade mig i spegeln när jag var där och jag sa att jag såg ut som en mupp och hon teraputen sa att jag va prickig, så hör och häpna ordet vi kom på; Prickimupp. Det är jag. Prickimupp. 
 Resultatet blir ju bra tillslut. Just nu ser jag inte så jätte bra ut, eller ja, jag ser hemsk ut. Skulle kunna lägga upp ett kort meeen jag vill inte skräma er :P

Imorn är de Dancehall o Hiphop. Yey. Jag längtar :) Men eftersom det är i v-ås försvinner typ hela dagen åt det, och det är inte bra för jag har italienska prov på fredag. Så jag måste tjata lite på Linda så att hon kör mig dit istället. Snäääälla Linda. ;)

Helgen då. Den har jag just nu ingen anning om. Jätte iriterrande. Men kan ju inte göra så mycket åt det just nu. Jag hoppas bara att det händer nått både fredag och lördag för jag vill verkligen inte sitta hemma. Jag skulle nog få ett nervöst sammanbrott då. Jag lovar.
Men fan då! Vill fan inte sitta hemma...
Jag önskar att allt vore som vanligt.

Sova nu. Vila mitt rena ansikte ;P

"Älska aldrig i en trädgård - Kärleken är blind men det är inte grannarna"


/  Iidalainen


Latinstreet & Skräddarställning

Tänkte börja med att skriva om LatinStreeten som började idag. Det var grymt kul! Mickaela och Madde tyckte nog också att det var roligt. Jag ahde iaf kul. Var ett tag sen jag skratta så mycket som jag gjorde idag... Madde kan inte sitta i "skräddarställning", det var nog roligast av allt. ^^
Längtar redan till nästa vecka och till nu på torsdag, för då har jag Dancehallen och Hiphopen. Yeah.
Imorn har jag körteorin, känns som om hela veckorna är fulla nu. Men men...
Har ju endå inget annat för mig :(

Jag håller på att bli dum i huvet av saknad känns det som. Jag drömmer om dig varje natt, att du säger att du vill ha mig tillbaka. När jag går hem från skolan får jag en bild i huvet att du kör förbi och pallnitar kliver ur och säger hur mycket du saknar mig och att du vill ha mig tillbaka. 
Jag saknar dig helt enkelt.

Jag är helt pirrig av att få veta om Nordjobb. Jag vill verkligen få ett jobb där. Jag vill, jag vill få svar nuuuu :)
Vore skönt att komma iväg. Känns som om jag behöver komma iväg. Egentligen nu, men vad ska man göra? Borde dock söka sommarjobb till Misteln också. Är ju inte så stor chans att jag får i Finland.
Vill egentligen inte jobba på där, men jag måste ju jobba nått...

Pratade ju igår om jag vill tatuera mig. Där är tatueringen, vill ha den på hödersida om magen nere vid höften typ. Jag vill bli 18 nu. Längtar.
Tattoo

Ska kolla lite på TV nu. Sen sova... Sov gott allihopa och dröm roliga drömmar.

"Antingen skall du hålla dig lugn,
eller också skall du slå så det känns."


// Iidalainen

Italiano e piercing.

                                               Wey.

Vart i skolan idag. Lika underhållande som vanligt. Lite ironi i det där men endel roliga saker händer i skolan. I alla fall om man går i en klass som min. Haha.
Skolan är den tid som får mig att tänka på annat. Mår så kasst nu så det är nästan skönt att gå till skolan. Känns förjävligt att säga det men det är sant. Jag vill skrika ut till hela världen om hur jag mår och hur mycket jag saknar dig. Men känns som om jag bara gör andra deppiga och så känner jag mig bara jobbigt. Sen om jag skriker ut hur mycket jag saknar dig så kanske du bara tar avstånd från mig, och det vill jag inte. Jag önskar att någon bara kunde säga att du inte kommer vara ledsen mer sen poff förvinner det. För jag vet inte hur länge jag orkar må så här. Det äter på mig, det bryter ner mig.

Har just bestämt mig för att följa med till finland med mamma och pappa. Kom bort härifrån ett tag dock är det ju inte förrän vecka 8. Men men. Jag kan vänta och jag längtar så! Ska bli grymt kul att träffa Iira. :)
 
Jag längtar även tills jag blir arton, så jag kan tatuera och pierca mig. Jag vill det nu. Nu, nu, nu! :)
Varför vill jag ha allt just nu?

Men måste plugga Italiano nu. Prov på fredag. Usch!
Lyssna på den här låten också, innan ni försvinner. Grymt bra.
http://www.youtube.com/watch?v=6bCz8ZKrkJw

// Iidalainen.

Första inlägget ^^

I made it. Yeah. Here it is. Mitt liv rätt upp och ner. Men det gick i kras för ett tag sen och det enda jag kunde göra var att se på. 
Har absolut inte byggt upp igen. Men det kommer. I´ll be back even stronget. Av någon anleding börjar ja tänka på låten På egna ben med Carola. Den är bra. Borde lyssna på den nu.

Jag saknar dig. Jag saknar att vi inte är ett vi längre, utan bara ett du och jag. ♥


/ Iidalainen