Grattis till mig!

Jaha, då kanske jag får börja med att säga Grattis till mig själv! Och trots extrem stress på jobbet så har det varit en finfin dag. Den började klockan 06.45 med att min vän och sambo Johanna kommer instormandes (nästan) i mitt rum med både tårta och musik. Musiken bestod av en remixad "Ja må du leva" och tårtan var en ljuvlig chokladbomb med miljarder kalorier! Fantastiskt god! :) Sedan så bar det av till jobbet, jobbade till strax efter fem och då var det att åka till Skärmholmen där Linda och Pappa väntade. Pappa bjöd på mat och jag fick presenter! :) Från Mamma och pappa fick jag, förutom mobilen som jag fick i februari, en väggklocka med Marilyn Monroe och tre stycken lådan med olika bilder på Monreo, hur fina som helst! :) Och av Linda fick jag presentkort på Topshop, på 800 svenska riksdaler! Så nu blir det skor därifrån! Äntligen :) Tack, tack, tack så mycket för allt! :)

Efter ätandet så gick vi runt i några affärer och jag inhandlade en t-shirt från någon affär som sålde ut allt, den var fin, lite over-size sådär med ett tryck på :) Men nu, efter en såndan bra dag ska jag snart inta sängen och ha en dejt med John Blund, för imorgon blir det jobb dock inte så länge, men ändå. Lite jobb är bättre än inget! Så Godnatt och bilder kommer imorgon eller någon annan dag ;)


Det fick mig att skratta

Bilden får tala för sig själv!

ATT116696.jpg

"du är jätteduktig, ja kämpa på älskling"

På tv just nu går "sjukhuset" och det är en kvinna där som håller på att föda, och det verkar ju vara enormt plågsamt! Själva förlossningen ser ju inte ut att vara något som är direktsänt från himlen. Klämma ut en unge på 2-3 kg (vissa mer!!!) ur sina heligheter. Och så sitter kvinnans karl (alltså på pogrammet) bredvid och säger "du är jätteduktig, ja kämpa på älskling" och det låter bara irriterande. Hade det varit jag hade jag säkert vrålat att "jag har ju inge annat väl än att kämpa på" och att allt det här är hans fel att jag är i den här situationen.

Men, trots att det ser enormt smärtsamt ut och att mannen brevid bara är irriterande så är det faktiskt värt det efteråt (jag kan ju inte säga säkert eftersom jag aldrig varit med om det ;) ), fast man kanske har haft värkar i 24 timmar. För även fast jag satt här och höll för ögonen när det såg som mest smärtsamt och hon såg ut att kunna kola av vilken sekund som helst så kom det faktiskt några tårar när väl barnet kommit ut och både den förbannat duktiga mamman och den jobbiga pappan grät.

Så slutsattsen av detta är; jag borde hålla mig borta från program där man ser själva födseln och enbart se slutet när barnet kommit ut, och jag måste också erkänna att barnet såg väldigt läskig ut när det precis kommit ut. Nästan lite alien insmord i kladd.

Värme

Imorgon åker vi alltså och jag har inte packat någonting än, kanske är dags att börja nu! Men jag orkar verkligen inte. Haha, men måste väl ta tag i det, det packar ju inte sig själv.... tyvärr. Men, nu är det dags! Är föresten grymt väder idag, hoppas det är lika bra i finland, för jag vägrar ta med mig några kläder för kallar väder, helt klart. Kläder för enbart 20+! Haha, så nu vet moder Natur det så hon kan planera ;) Nu; packa! Ciao.


Resdrömmar.

Jag längtar till på torsdag, för då bär det av mot Finland. Woho! Och där är det sen bröllop som gäller, någon av mina kusiner som ska gifta sig. Vilken av dom vet jag tyvärr inte, inte exakt iaf... men det är ju märkas :) Men det ska bli så kul att komma iväg, enda riktiga resan som är planerad denna sommar... detta år. Känns sådär, skulle vilja åka på en riktig resa, en lite längre, en resa på en vecka är väl inte så mycket begärt? Uppenbarligen så är det. Ni vet, dra till grekland eller turkiet en vecka sådär, eller planera en längre resa någonstans till början av nästa år. Så man i alla fall har något att längta till!

Och så vilja desperat gärna veta vad som händer till hösten! Ge mig svar. Nu. Tack. Snälla?


Trafiksäkerhet...

Tyngsta och jobbigaste trafiksäkerhetsfilmen jag sett - någonsin!
http://www.garaget.org/video/666w9fbpg5ah


Någon som ändå säger sanningen, haha ;)

Promoe - Svennebanan


dansa bugg lyssna på carola
manikyr permanenta håret
återträff med högstadieklassen
avundsjuka på överklassen
och gilla kungafamiljen
spyr utav dagen-efter-piller.

Planer smids, men inte i all hemlighet

Så, det är midsommar idag och vad är mina planer? Jo, inga. Det finns inga planer. Eller det där var ju faktiskt inte sant, det som är planen är att kolla på film. Jag har hyrt två, får sen se om det faller Johanna i smaken ;) Men ja, imorgon bär det nog av mot Kungariket Kungsör, eller på söndag, men just nu verkar imorgon mest troligast. Har pratat endel med Emelie idag också, hon ska festa. Varför är det då jag som blir taggad för det? Man blir ju faktiskt lite småsugen. Men men, man kan inte göra så mycket :) Men jag och Emelie har i alla fall planer som ska genomföras. Det är så mycket nu som vi har sagt att vi ska göra så vi måste börja skriva upp dom. Här är några av alla hundra saker;

> Film maraton; Sweeney Todd, Pans Labyrint och Beta house måste vi se. Två första är mina val och sista är hennes.
> Roadtrip tors-sön i Sverige. Bara dra någonstans och se vart man hamnar!
> Restaurang dagarna i Kungsträgården. I år hann vi inte och så var det dåligt väder. Så nästa år måste vi gå på alla dagarna.
> Åka på kryssning och go crazy. Bli helt galna, inga hämningar och ingen hänsyn! Haha ;)
>
Och fixa en sån sjujävla nyår i år. Bara ha riktigt kul och ja, göra något grymt utav det!

Det är massvis med saker till men kommer dock inte på fler just nu, man kommer på dom lite då och då. Haha. Men men, nu är det bara att börja beta av grejerna en efter en, även om vissa saker är lite svåra att göra nu. Men en dag så! Ska fortsätta kolla på tv nu och sen fixa mat - tonfisk, ris, sallad, bröd och vitlöksdressing. Lyxig midsommar käk va?

Are we human?

My sign is vital,
My hands are cold.
And I'm on my knees,
Looking for the answer.

Rubrik

Jag är trött. Bara ett konstaterande sådär.
Imorgon är det torsdag, sista arbetsdagen denna vecka.
Förbannat skönt. Jag pallar det verkligen inte.
Det nöter på mig, allt nöter.
Jag behöver någonting, NU!

Mycket nu

Jag är irriterad. På det mesta faktiskt, inte på det flesta utan bara några få och på mycket saker. Det är mycket nu bara.  Jag skulle kunna göra en lång lista här och utveckla det hela men den energin orkar jag inte lägga ner. Men det är allt ifrån att folk stinker parfym på tunnelbanan till människor som inte kan beteé sig, som inte kan behandla andra med respekt. Så istället för att sitta är och rabbla upp allt ska jag kolla på tv, är någon skum dokumentär på femman. Människor som älskar saker och inte människor, och då menar jag älskar saker. Det är en tjej som känner kärlek och och värme från en bit staket, och en kvinna är gift med eiffeltornet och hennes "ex" är en pilbåge. Dom känner alltså samma kärlek från saker som andra känner ifrån människor. Det känns väl ändå lite småskumt?




Föresten, två låtar också:

Dead by April - Losing you


The Killers - Human


Will your system be alright?
When you dream of home tonight.
There is no message we're receiving,
Let me know is your heart still beating?


Johanna goes lera.

Jag var ju som sagt och kolla på J:s handbollscup och Johanna kan bli ganska så.. hm.. hetsig.. eller het på gröten som vissa säger. Och det här var en grej jag hörde:

Motståndare: Men sluta dra i mig!
Johanna: Men va fan, det här ingen jävla balett!

Så, man kan höra mycket roligt om man kollar. Men ja, tål man ingenting så är inte handboll den rätta sporten. Då är det nog mer, som Johanna sa, balett som gäller. Men ja, tänkte bjuda på någon bild i alla fall! Så håll till godo!



Johanna efter match... gyttjebrottning!


Match! :)


Och en bild som inte hade med cupen att göra.
Johanna skulle göra popcorn och jag säger att hon inte ska ha för mycket
i kastrullen för den är ju inte så stor. Men nej, hon visste ju vad hon gjorde... ;)

Gyttjebrottning och utgång

Nu är det ännu en söndag och jag sitter är och är enormt seg! Jag förstår inte vad som hänt, jag har börjat bli bakis?! Jag har aldrig någonsin bblivit det förut, kanske att jag var lite seg startad men sen var det lugnt men nu känns det som om jag bara vill plocka ut hjärnan och lägga den åt sidan ett tag. Haha. Så, man kan ju undra vad Emelie och Johanna lyckades gör med mig förra helgen eftersom det var då det börja? ;)

Igår var det alltså en oplanerad utgång. Dagen började först med att Johanna hade den där handbollscupen men som mer liknade gyttjebrottning. Men det var kul att kika på, när dom halkade runt. Haha. Men så händer det lite grejer under dagen som gjorde att en utgång bestämdes. å det var bara att länsa all alkohol vi hade hemma och sen bege sig mot söder vid halv tolv ungefär och jag hade en riktigt kul kväll med Johanna! Jag har dansade massvis så mina fötter är helt paj idag, mina stakars trampdynor! Men det är det ju värt :) Har någon bild från gyttjebrottningen på kameran men inte lagt in dom än, så dom kommer senare! Men nu ska jag fortsätta nöta The City...

Ren glädje.

Klockan är snart tolv och det känns nästan fel av mig att vara vaken nu. Som att vara på förbjuden mark. Jag ska ju sova vid det här laget, inte sitta vid datorn och göra ingenting. Men! Idag är det fredag då får jag vara vaken precis hur länge jag vill! Men jag är ganska trött och imorgon ska jag upp redan vi tio även fast jag är ledig, ska nämligen iväg och kika på Johannas handbollscup som är på gräs! Ska bli intressant! Men det beror dock på vädret, spöregnar det så känns det ju inte sådär jättelockande att sitta ute... Men vi får hoppas på bra väder! Eller åtminstone på ok :) Men den som är så skönt med att sätta klockan är att det kommer upp att jag har tio timmar kvar att sova och inte sex och någonting! Helt underbart. Ren lycka. Men nu är det väl sängen, 10 timmars sömn here I come.

Kan ni höra tystnaden?

Dagens humör: Upp och ner!

Dagens mående: Det funkar.

Dagens borde Sova...

Dagens frisyr: Haha, tråkigt.

Dagens vill ha: En grymt jobb!

Dagens längtan: Att fredagens jobb ska vara över...

Dagens fundering: Vad händer i helgen?

Dagens tråkigaste: -


Städning...

Nu är jag hemma och jag har ätit, jag har även hunnit med ett av min daglia samtal till Emelie! Så nu ska jag börja städa tills imorgon. Det kan ju inte se ut hur som hellst när man får besök! Så badrum, kök och vardagsrum ska få sig en omgång, även mitt egna rum. Haha, det är helt galet stökigt här! Men ju snabbare man tar tag i det ju snabbare är det ju klart...

Och till sist; Mitt handled är helt paj. kan man vricka/stuka handleden? För om, så har jag gjort det. Det gör riktigt ont att röra på den, i skelettet... eller nåt. Ont gör det i alla fall. Men ja, städningen var det ja..


Kommer jag bara få en smak av vad livet skulle kunna vara?



Helgen är slut och det känns förbannat tungt

Det är söndag ännu en gång och imorgon är det jobb igen. Och jag är inte alls taggad för det, har haft en allt för bra helg för att ens orka tänka på jobb! Men ja, får väl hoppas på en bra vecka, även om inge direkt planer är inplanerade nu förutom tvättid på tisdag, men det är ju inte direkt kul... Men man får väl se vad som händer, ska iofs någon dag till pappa också för att hämts grejer. Någon som käner sig manad att hänga på och hjälpa mig att släpa på allt? Haha, känns som om det är hur mycket som hellst han har med sig åt mig ;P Men det är väl bara att bege sig dit någon dag och få det överstökat! Men men, nu är jag trött och ska hoppa in i duschen sen sängen. Godnatt!

Det finns idioter överallt!

Det är lördagkväll och jag sitter hemma. Johanna jobbar och Emelie är upptagen med annat för kvällen,så här sitter jag och har allmänt tråkigt! men sånt är väl livet helt enkelt. Men jag tycker det ändå är väldigt orättvist av livet att göra såhär mot mig (och andra). Jag jobbar hela veckodagarna och är hemma då, stiget upp tidigt och lägger mig tidigt då borde ju livet fixa en helg då det händer saker, något iaf? Men nej, här sitter jag...

Igår var vi i alla fall ut; jag, Johanna och Emelie och det var Kvarnen som var målet och där hamnade vi också! Var väl en helt ok kväll, trots lite upp- och nedgångar. Men sen när vi är påväg hem ner mot tunnelbanan, så går jag och pratar med Emelie och i ögonvrån ser jag hur någon kommer nerböjd emot mig och kör upp händerna under kjolen på mig! På en halv sekund hinner både jag och Emelie reagera jag snurrar runt och lyfter handen för att slå honom och Emelie börjar skrika nåt i stil med "Ditt jävla cp, vad håller du på med?" och jag skriker "är du helt dum i huvudet, jävla as!" eller något sådant i alla fall... och allt går ju så fort så jag hinner ju inte slå honom eller nåt och han springer sen han iväg och ropar typ "Man måste ju passa på och ta när man kan". Alltså, finns ju helt sinnesjuka idioter överallt. Men, det var väl det mest dramtiska som hände den kvällen... Men iaf, vi var väl hemma kring fem på morgonen och sov till 13... fint! ;) Men nu ska jag kika lite tv! Ciao.


Min nya skor!! :)



Jajemen!

Bäjbs! ;)


 


Trötthet

Gudars skymning vad jag är trött! Helt galet! Min fötter känns som om dom har pajat helt också, men ja, det är väl sånt jobb ska göra med en. Det känns ju att man lever i alla fall, haha :) Men ja, idag har syster varithär och hälsat på. Vi år mat och fikade, vilket var väldigt trevligt. Alltid lika kul när hon hälsar på! :) Just nu sitter jag och kollar på "Det okända" och pratar med Daggmasken på msn, också trevligt! Efter det här blir det duschen och sen sängen... ska ju upp klockan 5 imorgon igen... suck! Men snart är det helg, yey :D Men ska fortsätta kika tv nu, ciao.

Lite kort sådär...

Det här ju inte Sveriges direkt mest uppdaterade blogg men har man annat för sig så har man! Jag åkte till Kungariket i fredags och då var det mat med mamma och sen stress för att bli klar och åka till Maria med Sarah för lite förfest innan öltältet i Köping. Det var ju Yran där i helgen :) Det var trevligt, träffa lite folk som jag inte sett på flera år! :) Sen kom lördagen och jag och Mamma åkte i till stan för att hämta jackan jag lagt undan, min bäbis. Så i lördags blev två nya bäbisar. Den där jackan och ett par skor... dom är helt underbara. Så var ju tur att det var lite jobb söndags så åtminstone skorna inte gjorde så ont i plånboken, haha ;) Kan kanske slänga upp en bild på dom senare!

Sen på lördag kväll var det öltältet igen som gällde och förfest hemma hos Thunberg! var trevligt, sen när vi skulle till öltälten så stannade vi det där mini tivolit som alltid finns när det är Yra och där var det virvelvinden som gällde! Och hur länge den höll på att snurra! Satt där hur länge som hellst! jag försökte ta kort under åkturen med dom blev ju lite sisodär... haha. Men sen på öltet var det ändå ganska kul, träffa massvis med folk och umgås. :)

Och nu under veckan har det bara varit jobb och det kommer det vara fram till fredagen! Jobb, jobb, jobb! Men ja, slänger upp en bild på mig, från i fredags! ;P



Pepp pepp pepp

I'm moving on
And I'm gonna get stronger now
And nothing will break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone
I can be who I wanna be
And start living my life of me
I believe it finally
I'm moving on