Slipsknut

Nu, alldeles nyss lärde jag mig att knyta en slipsknut. Ascoolt. Så nu kan jag det, så om någon behöver hjälp med det är det bara att vråla till! ;) Och gärna snart för jag tror inte att knyta slipsknut är som att lära sig cykla. Haha ;) Men i alla fall, jag satt och försökte knyta slipsknut och Samuel satt och sydde knappar, så vi gör alt tvärtom. Det som en gång ansågs att kvinnor skulle göra gjorde Samuel och det som ansågs att män skulle göra gjorde jag. Vi mordeniserade det hela lite. Jajemen!

Nu kallar glass, chokladsås med banansmak och crunchiiiiiiiiiies.

Ciao.

Psykolotråkgi.

Fy tusan vad jag hatar psykologi,kan det göras tråkigare än såhär?! jag trodde det skulle vara ett kul ämne, och det skulle det säkert vara om... ja... hm... det kundes göras intresssant! Men men, denna uppgift var det sen skulle vi börja med någo kul sa vår lärare så ja, återstår att se om hon har rätt.

Vaknade ganska sent idag, sweeeeeeeeet. Eftersom jag går och lägger mig samtidigt som Samuel (som är runt tio, vilket också är tidigare än vad jag brukar lägga mig på vardagar) så vaknar jag också tidigare, typ runt halv tio och det är på mitt lov!! Det känns galet, för på lov ska man ju sova till typ halv tolv och gå och lägga sig vid ettt-två på natten. Haha :)

Imorgon ska vi hem till syster, det ska bli kul! :) Hon fyller ju hela 24:a år!  Vi ska äta god mat och grejs, sen på lördag ska vi ut någonstans. Så jag och Samuel stannar tills på söndag medan Mamma och Pappa åker hem på lördag. Jag vet inte vart/om vi ska ut med det blir nog kul hur eller var det än blir!:)

Plugg... igen... nu.... buhu.

Ciao.

Planer! :)

Nu sitter jag och äter PEZ. Det är riktigt gott, synd bara att det det är så drygt att lägga ner dom i dom här grejerna man får med när man köper dom, så pilligt eftersom dom är så små. Det borde finnas typ en meters rör, Då skulle man kunna pilla ner alla godisar direkt och sedan bara sitta och pluppa ut dom hur länge som hellst. Borde kanske skicka en ett brev till PEZ tillverkarna med min briljanta idé! haha :)

Jag längtar till efter balen, för då ska jag klippa mig. Det ska bli helsvart hår, sen typ under luggen ska jag färga håret lila, rött, grönt eller blått. Om jag vågar vill säga! Men det som är bra med håret är ju att det växer ut igen och så har jag ju mamma nära till hands om jag skulle ångra mig! haha :) Nej, men jag än gör så bli det nog finfint! :)

Sen efter balen är det ju inte långt tid till studenten, Yey! Och det betyder sommar! Det ska ju hända endel i sommar. Jag och Samuel ska åka till Finland någon gång, jag ska flytta till vår huvudstad(!!!), jag och Samuel ska på L.W konsert här i Örebro sen så ska jag hinna med att jobba också. Kommer bli en bra sommar tror jag! :)

Nu måste jag plugga, psykologi. Usch.

Ciao.

Barry Louis Polisar - All I Want Is You

Bli kallad Bitch & Hora... tralalaaa

Läxor & Musik. Finfin kombination.
Denna "Herr Svenssons dotter" går på
repeat just nu, eller denna och Bitch & Hora.
 Båda med Governor Andy! :)


Lov, underbara lov!

Nu är det första dagen på lovet. Underbart skönt! Kom hit till Samuel igår, men gick och träffa Erica nästan direkt. Det var väldigt trevligt måste jag säga, och en väldigt fin lägenhet hade hon också. Blev väldigt avundsjuk, haha! :) Men om mindre än ett år kanske jag också har en egen lägenhet, till hösten får jag ju bara en en sjättedels lägenhet. Men jag tror att dom fem månaderna som det gäller antingen kommer bli grymt roliga och alla kommer att komma jättebra överens eller så kommer det bli Top Model variant över det hela. haha, Cat fights överallt! ;P
Ne, men det kommer bli bra det där, det tror jag! Eller jag hoppas på det i alla fall! :) 
Nu måste jag plugga vidare på min dator, eftersom jag får psykbryt på Samuels mellanslags tangent. För när man trycker på den så 95 % av gångerna så blir det ingen mellanslag. Oh, irriterande. Så....

Ciao.

Kvällens fundering: Tatuering!

Nu har jag färdig städat mitt rum, så nu sitter jag och äter godis och kollar på The Tuxedo. Det är ju inte roligaste, i alla fall det där med filmen. Den är ju inte direkt über bra. men godiset där emot är väldigt gott.
Jag sitter här och kollar på taturingar också, jag vill och troligtvis ska (någongång) tatuera mig igen. Jag har funderat på svanken eller nått där runt omkring. Satt här och prata med Syster nu, och kom fram till att någonting sidan om svanken skulle nog vara snyggast eftersom mitt i svanken är så vanligt. Men jag vill ha någon typ av text också, så någon typ av text med krumelurgrejs. Bra förklaring det där, men ja så är det.
Nu ska jag gå och dricka något, fast vi har inge kul dricka hemma (nu lät det som om jag mena något alkoholhaltigt men det gjorde jag inte). Yey. Men klockan är snart nio, typ sovdax. Välkommen måndag!
Föresten, det här är mitt andra inlägg idag, ascoolt. Börjar bli bra på de här ;)

Ciao.

BrunettIida

Ja, nu är det äntligen slut på jobbet för idag, eller ja, det var det redan för en och en halv timme sen! Jiho! :) Set är väldigt trevligt. jajemen, fem timmar storhelg. Finfint det! Så sitter och väntar på mat nu, är extremt hungrig. Ska äta potatis och fläskfilé. Mums! :D Sen så ska jag hinna städa lite i mitt rum idag också, men det gör jag nog, inga problem!

Imorgon ska jag åka tillbaka till Örebro också, roligt. Tror jag ska ta kvart över tolv tolv tåget eftersom jag ska träffa Erica på dagen/kvällen, ska ju sova hos Samuel i alla fall, ända till fredag! Roligt för mig! Så ja, han jobbar ju i veckorna med det gör ingenting, i alla fall inte nu eftersom jag har ett psykologiarbete att skriva, så måste försöka med det så jag inte behöver sitta två dagar innan och panikskriva, för det är bara drygt. Men ja, det blir nog gjort! :)

En sak jag tänkt på att är att jag borde starta en ny blogg, som ska heta "brunettIida". Det vore väldigt kul, så ska jag bara leva på 1050 kronor i månaden (plus de pengar jag jobbar ihop på Misteln), bara handla på second hand, gå med i Ung Vänster, börja träna på Nautilus, inte säga emot sig själv, inte skriva om saker jag inte vet någonting om och även (hör och häpna) när jag skriver om min pojkvän kalla honom  vid namn! Erkänn, det vore LITE roligt ;) Haha, bara vara raka motsattsen till "blondinbella" (skynda er nu in på hennes blogg så hon kan tjäna några extra slantar så hon kan äta sina dagliga ceasarsallader och handla tantkläder på Nk!), en lockande tanke i alla fall ;P Tåls att tänkas på! ^^

Sitter och lyssnar på musik nu, Soundtracket till "Juno" och på Governor Andy, bra det där med musik.
Governor Andy - Herr Svenssons dotter
Barry Louis Polisar - All I Want Is You


Ciao.

Stendamm!

Det är dammigt, jävligt dammigt rent ut sagt. Men ja,det blir väl så när man sliter ner vägg som smular sönder. Det är just vad Samuel och hans pappa har roat sig med hela dagen. Hela lägenheten är dammig, förutom i sovrummet, för in dit finns det en dörr. Det är så dammigt att Samuels datormus har slutat fungera. Jag lovar det är därför denla av, det var inte mitt fel i alla fall. Oh nej. Dammet lyckas verkligen ta sig in överallt! Jag kan t o m rita på diskbänken och på soffan. Det jag har roat mig med när dom har slitigt vägg är att ha kollar på tv,spelat spel på internet sen var jag varit ute och gått också. Gick längs med ån, och det är ju inga dåliga hus somligger där! Gudars skyming, stora hus med egna bryggor. Fin var det i alla fall. Sen fanns det sna där kolonilotter eller vad det heter, väldigt seriösa sådana, inte såna som i Kungsör inte. Små väldigt fina stugor och lite mark. Jag tror det var kolonilotter, om det inte var såna så var det jävligt små hus med väldigt små gårdar.
Jag är hungrig, vad ska man äta idag då? Kyklingsallad?

Ciao.

Araknofobi

Idag har varit en väldans trevlig idag, hyfsat i alla fall. Hade inga lektioner idag, det enda jag och Fia hade att göra var att åka till Kungs barkarö kyrka och till Björskogs kyrka. ta lite bilder och så till vårt arbete. Sedan åkte vi hem till Fia igen och gjorde en uppgift som vi hade fått i psykosocialt arbete. Men de gick ganska fort, sen om det blev rätt är väl en annan sak. Men det borde det ha blivit men man vet ju aldrig med det ämnet, betygskriterierna är det ju ett jävla tjat om så. Men ja, nu är den uppgiften klar i alla fall.
Jag har egentligen engelska att göra nu, men istället skriver jag det här. Hm... man borde ju kanske prioritera engelska. Så ja, det ska jag göra. Engelska nu då... mjo... Samuel kommer ikväll! Wiho! :)

Jag lider av Araknofobi, vad lider du av?
http://vidunderligt.bilddagboken.se

Vissa saker ska inte killar diskutera om.

Skrev ett inlägg igår, men det försvann. Så jävla typiskt. Men men...
Trodde jag höll på att bli sjuk igår, men så var inte fallet. Vaknade istället imorse men en jävla mensvärk! å jag gick inte på första lektionen, gick på den jag hade klockan 12 iaf. Men satt där med mensvärk, så man bli ju lagom irriterad när läraren säger "då är det väl bra att du rör lite på dig". HALLÅ! Vår manliga lärare ska ge råd om mensvärk?! Ptschh. Han kanske har haft mensvärk, dvs ont i magen, ryggen och ner till knät på vänsterben. Nej, jag trodde väl inte det. Visst, vissa kanske tycker det är skönt att röra på sig. Själv vill jag bara krypa ihop till en boll och absolut inte röra på mig i onödan. Mjo.
Men ja, det ar väl dagens. Dansade igår också, det var jättekul men jobbigt och låten är hel bra! Vår danslärare är helgrym på att välja bra låtar! ;) Är du avis Linda? ;D
Tänkte på det här med facebook, det är ju ganska kul det där med alla grejer som finns. Och så finns det ju det här med att köpa och sälja sina vänner, det kan ju vara lite små kul sådär kompisar imellan men när någon gubbe köper en och ger en namnet: "On of Paul´s beautiful Pet´s xx" , då känns det lite väl överarbetat. 

Merital Family - Everybody Dance 



Adjö.
http://vidunderligt.bilddagboken.se

Trafficking, Skolan och Cheesecake.

Jo, nu är det såhär att jag skrev ett inlägg igår men det lyckades försvinna och då blev jag så förbannad och allmänt grinig. Så då orkade jag inte skriva om. Ibland blir man så trött på blogg.se , vad håller dom på med?
Men ja, får skriva lite kort igen och som jag har sagt miljoner gånger så ska jag väl skärpa mig. Ja det ska jag!

Nu är det vecka tio, det betyder att det är 13 veckor kvar till studenten och då är ca 2 veckor av dom tretton veckorna lov. Galet. Och innan studenten är det ju balen också, 17 Maj. Så vill man se mig och Samuel i ursnygga kläder så vid fint väder får ni dyka upp vid Kung Karls kyrka annars nere vid ulvesund i Aulan. Så, vi får helt enkelt hoppas på fint väder!
Skolan är ganska dryg nu också. Eller... jag är så enormt trött på den! Vi har inte mycket prov men flera inlämningsuppgifter. Men ja, man överlever väl. Ja, det gör man. Det måsta jag. Jag börjar ju skolan i Stockholm den 11 augusti. Yey. Blir det mest praktiska grejer! Det känns skönt, det känns bra. Men grejen är den att jag får inte flytta in i min hyrda 1/6 lägenhet förän den 7 augusti. Men vi fick betala hyra för hela augusti. Det tycker jag var lite konstigt. Men men. Jag och Samuel ska på Lars Winnerbäck konsert den 8 augusti också. Roligt. Jag tycker Linda och Christoffer också kan följa med. Men är man tråkig så är man! Hmpf. Inte några andra som vill följa med? Sen så ska vi också åka till Kolmården någon gång nu i vår eller i sommar. Haha, var ju jättelänge sen man var där! :)

I torsdags var jag och Mamma på en föreläsning om Trafficking. Den var jätte bra, den höll på i nästan två timmar. Jag förstår inte vad människor kan göra mot andra. Det är helt sjukt. Man säljer människor (kvinnor och män men mest kvinnor) tvångsarbete, organhandel och tvinga dem till prostitution. Hon berättade att hela industrin omsätter ca 7 miljarde dollar per år och var åttonde man som bor i sverige har köpt sex någon gång. Och grejen är den att det kan hända precis där man bor, fast man ser det inte. Tänk den tanken, i huset brevid där du bor kan någon tvingas till att ha sex med någon. Läskigt, men det finns där man kan inte blunda för det liksom. Hon sa massvis med saker som inte tänkt på eller... hon sa också saker som man tänkte på men hon sa det på bra sätt som fastna. Typ det där med allt folk även smugglas hit för att sitta och tigga på gatorna eller sk. gatumusikanter. "En fattig människa som står och tigger skulle aldrig ha råd att ta sig hit själv, någon måste ha tagit hit dom. Är dom fattiga kan dom inte köpa biljetter själva". Och det här med att folk tvingas till prostitution: "Ingen efterfrågan, ingen marknad".
Men ja, hela grejen var jättebra. Vår lärare bad också en av dom andra som var där som visste mycket om trafficking att komma till vår skola, två fredagar i rad så ska vi sitta och prata om det också. "som en studiecirke" som hon så fint sa! :P

Nej, nu ska jag packa ihop datorn och så ska jag och Fia bege oss till Eskilstuna för att fylla i mina vita fläckar i tatueringen och så ska vi kolla efter present till Sarah! Party på fredag, och jag kräver cheesecake! ;)

Adjö!
http://vidunderligt.bilddagboken.se