It's miiiiiiiiiiiiiiiiiiiine!

Nu är den röda jackan min. Min, min min! Var tvungen att köpa den, efter lite rådgivande från Linda! Fint som snus! :) Så nu kan jag ha på mig den huuur mycket jag vill, är dock lite för varmt än, men grejen är ju att jag kan använda den precis när jag vill. När som hellst! Fantastiskt! Jag är supderduperjättenöjd! :)

Var i skolan idag också, från tio till halv fem höll vi på med grupparbete och vi bble klara! Sweet. Hade en härlig grupp också så fick ju en skratta endel :) Men nu är första essän (för min del) gjord och nu är det hemtentan som ska in på fredag. Tre frågor, tre sidor. Borde man ju klara! :)

Här kommer dagens outfitta i alla fall:
Människor som är tråkia, sura och allmänt buttra och jobbar i butik! Hur sugen blir man på att köpa något någonstans om personen som jobbar där nästan blänger på en? Nästan som om det bara är jobbigt när man handlar där och faktiskt hjälper affären att gå runt! Nä, vissa butiksbiträden får faktiske skärpa sig och anstränga sig att le, vara glada eller ja, åtminstone inte verka så plågade över att människor faktiskt kommer in och kikar.

Köpa eller inte köpa?

Så, äntligen hemma igen! Efter en spontantripp till Uppsala i fredags för att hälsa på Sofia och idag sprungit runt i Skärholmen med mamma så är jag väldigt trött. Fredagen spenderades mest i skolan, vi hade grupparbete och sen på kvällen vid nio åkte jag då till Uppsala, var framme där vid tio. Blev extremt lugnt då, mat, godis och film var de som gällde. Hur fint som hellst! Sen på lördagen gick vi runt på stan och kikade och på kvällen var utgång planerat. Så jag och Sofia gjorde oss iordning hemma hos henne i hennes nya studentrum, sedan så åkte vi hem till Jimmy och Sara! Hur trevligt och kul som hellst! :) Bilder kommer dyka upp när jag får dom av Fia :) Så vi satt där fram till typ 12 och sedan så gick vi ut på ett ställe som hette något i stil med BirgerJarl ;P Var i alla fall en helkul kväll som avslutades med kebab, haha :) Vaknade sen tio imorse och åkte nästan direkt tillbaka till Stockholm för att träffa mamma och gå i affärer. Mamma köpte lite kläder medan jag bara köpta lite småsaker. MEN! Jag hittade en vinerjacka, som var såååå fin, men jag hittade även en annan vinterjacka som också var såååå fin men nackdelen med den var att den var så kort :( Jag vill ju att vinterjackor ska vara lite längre! Men ja, här är den första jackan;



Jag gillar den, väldigt mycket! Känner mig nästan som Lilla my eller nåt när jag hade den på mig men som sagt; Såååå fin! :) Så nu måste jag bara bestämma mig hur jag ska göra. Köpa eller inte köpa?

(det här kändes föresten som ett väldigt rörigt inlägg!)


Dagens outfitta

Dagens outfitta:
Här kommer en outfitta som verkligen är i ordets rätta bemärkelse. Jag satt på bussen här om dagen, fullt med människor på bussen och mitt emot mig satt en tjej. En helt vanlig tjej med en extremt kort svart klänning, och där såg jag rakt upp. Och under hade hon vita(!!) spetstrosor! Och jag blev så extremt generad, man såg ju liksom allt. Och då menar jag ALLT,  Det var ju inte bara jag som såg heller! Så snäll som jag är, så lutar jag mig fram och säger lite snyggt att hon borde dra ner klänningen lite. Hon blev nog lika generad som jag, men jag ville ju bara vara snäll! Men vad tänker man om man tar på sig en svart klänning och vita trosor när man ska vara barbent?

Förklaring följer...?

Jag fick en kommentar idag som verkligen gjorde mig konfunderad, så om det är någon som har lite roligt eller är seriös så skulle vara väldigt kul att få en förklaring :) Här är kommentaren och om ni inte ser vad det står så finns kommentaren här. Så förklaring, tack! ;)


Seminarium, mitt allra, allra första!

Nu sitter jag här och ska strax sminka mig och sen röra mig mot skolan. Har mitt första seminarium idag och jag är lite nervös. Vår essä vi ska göra ska ju vara ett grupparbete så jag hoppas jag hamnar i en grupp med kul folk. Åtminstone någon som man kan lära känna lite grann! Vore kul sådär :) Sedan efter skolan blir det väl att åka hem och läsa och sen kommer Linda hit som sagt! :) Jag var uppe redan strax innan nio idag, när man väl tar sig upp så är det jäkligt skönt, att sitta och äta frukost länge, kika lite tv och så. Inte behöva kasta i sig allt och skynda sig iväg. Måste verkligen göra det här till en vana, då behöver man ju inte heller sitta och läsa sent till kvällen varenda dag. Och det vore ju inte helt fel om man kunde hålla på såna rutiner! :) Men nu är det sminket smink som gäller, sen skolan! Ciao.

Smoothies och fötter, fast inte tillsammans då!

För cirka en timme sen gjorde jag smoothie. Underbart gott, enkelt och nyttig om vi ska vara såna. Yoghurt och bär, simpelt. Så, det ska jag göra imorgon till frukost och lunch och middag och på kvällen och sen, sen, sen... Nä, bara frukost och på kvällen. Får ju finbesök imorgon av syster så då blir det smoothie och morot med dipp. Mums :)

Jo, föresten, här kommer dagens outfitta:
Personen/personerna bakom den här reklam för BIanco:


Vad tänkte man när man gjorde den här reklamen? Skulle mina fötter bli sådär efter att ha använt skor från Bianco skulle jag aldrig ens tänka tanken på att köpa skor därifrån. Dom där fötterna på bilden får håret i nacken att resa sig och nätterna svåra att sova igenom på grund av mardrömmar! Huh. Exakt vad tänkte dom som gjorde den? "Nu ska vi göra den hemskaste och groteskaste bilden på ett par fötter som vi kan skapa, allt för att locka köpare!". Vart gick deras tankar fel någonstans?

Show me there’s a way to beat the monster

Japp, nu är det dags för lite musik igen. Min favorit av dessa två är den första. Men båda är bra! Så, väldigt kort, här har ni:

Itchy Daze - Monster


Theory Of A Deadman - Hate My Life

Outfitta

Jag var på stan idag med Linda och vi diskuterade en massa, bland annat bloggar. Ni vet, folk som har "dagens outfit" och sånt där, och jag är själv inte världens största fan av sådana bilder om det inte är människor som har väldigt speciellt stil eller så då. Men iaf, därför lovade jag henne att jag ska starta något som ska heta "dagens outfitta". Som inte kommer handla om kläder, eller ja, som inte kommer handla om vad jag har på mig varje dag för det gissar jag att folk skiter fullständigt i. Ja ni kommer fatta vad det är. Så ja, idag får premiär dagen helt enkelt!

Så, dagens outfitta:
Surkärringen som Linda var tvungen att prata i telefon med idag när hon skulle beställa tid hos ungdomsmottagningen, för cellprovsgrej som varenda kvinna bör göra varannat år efter man fyllt 23, så inget konstigare än så. Men kvinnan som som svarade i telefon hade tydligt varit allmänt arg och troligtvis väldigt bitter över sitt liv, eftersom hon måste plåga andra gneom att göra saker jobbigare än vad dom redan är. Så därför får hon äran att bli dagens och historiens (åtminstone i min blogg) första outfitta!

Jag tror det är viktigt, men kan nåt jag tror låter viktigt vara viktigt även om jag inte vet att det är viktigt? Är det vekligen så viktigt att veta om det viktigt?

Idag har jag försökt plugga, precis, försökt. Jag förstod knappt ett enda ord av vad som var skrivet i den där boken. Eller, jag förstod väl orden, var för sig, men sen! Men blir väl lättare när det fått gå ett tag, läste nämligen samma 10-20 sidor om och om igen. Det blev lite "det här låter viktigt, det är nog viktigt, men jag kan ju inte anteckna ner en halv sida. Så hur ska jag korta ner något som jag tycker låter viktigt men som jag inte riktigt fattar?". Men, om jag bara fortsätter läsa så måste jag ju någon gång fatta, om inte annat lär jag mig det utantill ;P Så, det har varit min dag på ett ungefär. Har kollat på en film också, och snart blir det en film till, en från 2009. Hette någonting i stil med "Tribute" eller så, en drama. Och nej Sofia, jag vet inte vart det gick snett! Hah ;) Men ja, duschen innan filmen, första föreläsningen imorgon också föresten. Tjoho!

Nattprat

Klockan är nu snart kvart över ett och jag sitter och pratar med mamma på msn. Och då menar jag pratar, inte skriver. Och vad vi pratar om? Allt. Nästan allt i alla fall. Haha, lite kul det där. Inte alla som kan prata med sin mamma som jag kan prata med min! Lustigt det där. Alltid gjort och kommer nog alltid att göra. Fint. Fint som snus som vissa säger! :)

Fånga mig om du kan

Det är fredag och mina planer är lika med noll. Eller ja, ska väl se någon film som går i ikväll. Catch me if you can går ju nu ikväll och den var ju ett bra tag sen man såg så lutar väl åt den. Imorgon vet jag heller inte vad som händer, eller ja, på kvällen alltså. Jag ska börja dagen med att städa mitt rum som ser förjävligt ut ren ut sagt. Kläder ochsaker överallt, just nu skulle jag ge min vänstra arm för en byrå eller ett sminkbord. Men en vacker dag ska väl någon sådant införskaffas :) Sen efter städandet tänkte jag börja läsa, läsa skolböcker alltså. Första föreläsningen är på måndag och den 1 september skulle en essä in, om jag inte minns helt fel :)

Var förövrigt till Kista Centrum idag, det är helt galet stort. Letade efter dammsugarpåsar som en galning och hittade tillslut en variant som nästan såg ut som dom vi ska ha. Så efter lite klippande och trixande fick jag den att passa i våran. Allt går bara man vill, åtminstone om man har en sax ;) Köpte också ett bar hörlurar till min iPod, dom gick på 70 riksdaler så var ju ingen överdrivet. Jag lyckas ju alltid ha sönder mina hörlurar, och dom går alltid sönder på samma vis. Någon av hörlurarna lägger av helt och vill aldrig spela en ton igen. Bara sådär. Den ger upp, och dör. Nådigt irriterande att bara höra musiken i en örat och folks pratande/sjungande/nysande/mumlande i andra. Så, nya fick det bli :) Men nu tänka jag fixa mina naglar! Ciao.

Skoltjat

Nu är det snart dags för sängen, imorgon är det inskrivning som gäller. När det väl är gjort är det defentivt, svart på vitt, jag ska börja skolan. Jag ska sitta på föreläsningar, skriva essäer och hemtentor och i allt detta ska jag försöka se smart ut. Nu måste jag plocka fram disciplinen och helt ja... försöka! Har blivit mycket om skolan nu, men det är det ju det närmaste som händer. På måndag sätter det fart och jag är nervös. Hur ska jag hitta? Kommer jag förstå nåt? Jag hittar ju inte ens till inskrivningen imorgon! Om någon vet vart rum B307 ligger i Stockholms Universitet kan den vara så vänlig att höra av sig till mig. För på pappret jag fick stod det bara rummet, inte vart eller hur jag skulle ta mig dit. Härligt! Men får väl ringa imorgon och fråga, helt enkelt. Men nu ska jag kasta mig i säng. Godnatt!

Hets, hets, hets!

Idag är en sån där seg dag, en dag som jag inte orkar göra något speciellt på och därför skulle det kunna ha fått regna lite grann. Åtminstone vara mulet, men nej, strålande sol är vad det är. Idag bär det mest troligtvis tillbaka till Stockholm, tillbaka till vardagen. Eller egentligen så börjar ju en helt ny vardag för mig. Inge jobb eller så, utan skolan. Känns väldigt underligt att den där jobbhetsen kommer försvinna för ett tag och kommer iställat ersättas med en läshets. Men jag tror det blir bra, på någotvis ska det bli bra. Så, som sagt, troligtvis till hem till Stockholm idag, eller imorgon på morgonen. Har inte bstämt mig än, åtetstår att se :)

Föresten... Jag var också söt en gång i tiden! Haha, värsta posarn var jag också ;)

If you want, I'll try to love again!

Hela morgonen/förmiddagen har jag suttit och lyssnar på Cat Stevens och det är någonting med hans musik som får mig att känna mig glad. Som om jag vet att allting löser sig, som att jag inte kommer dö ensam, haha! Nej men seröst, musiken är sån musik man vill dela med någon. Det är så att man bara kan vara ute och gå, men en hörlur var och bara ja... gå. Man behöver inte säga så mycket, utan bara gå. Det är vad jag ser när jag lyssnar på Cat Stevens, och att jag någongång kommer få den lyckan, och att någon redan har den lyckan. Då ord inte behövs, utan att det för stunden räcker med att "bara" hålla handen och lyssna på samma musik och det är då man vet, att det inte behövs någon annan eller något mer. Det räcker så, med dig mig och musik.

Cat Stevens - Oh very young
 

Cat Stevens - The first cut is the deepest


En risk eller en chans...

Har ni tänkt på vad jobbigt det är,
när det finns något man vill säga
men man vet inte om man vågar?

Man vet ju inte riktigt vad utgången av det hela kan bli. Det kan ju vara så att det blir jättebra, eller att det helt åt fel håll. Jag ska en dag säga det jag tänkt säga, jag måste bara få slippa lite på det först, hur länge det vet jag inte.
Men det visar väl sig!

Tankar

Det är sena kvällar som denna som får mig att tänka. Men gärna får det vara ännu senare också, men det är då tankarna börjar jobba. Om allt möjligt, från det ena till det andra. Vad jag vill, vad jag vill ha, vad jag vill göra. Vad jag saknar, vad jag en gång har saknat. Det är mycket som snurrar då, det är stunder som denna jag önskar att man bara kunde lägga vissa funderingar åt sidan och sen ta fram dom när man orkar tänka på dom, reda ut, vända och vrida, ut, in upp och ner. Men nu vet vi ju alla att det inte fungerar så, tankar tvingar sig på, i tid och otid. Så då är det bara att ta tag i dom och låta dom hållas, för tillslut försvinner dom nog. På ett eller annat sätt, man får helt enkelt bara stå ut med dom ett tag.

Bok, book, kirja.

Jag är trött, riktigt trött. Så därför ska jag sova snart, jobb imorgon - 08.15-17.00. Lockande? Nej. Men det är åtminstone sista dagen. Alla ska nu dansa glädjedans och le av lycka å mina vägnar.
 
Idag var jag på stan med Linda också, vi gick till biblioteket, jäklar det var stort. Kungsörs bibliotek är ingenting jämför med det där. Om Kungsörs bibliotek är en golfboll så är Stockholms globen, eller ja, nästan i alla fall. Jag lånade i alla fall två böcker som jag ska läsa i höst, nu måste jag bara få tag i den allra första boke, nämligen: Att tänka sociologiskt skriven av Bauman. Sedan så ska vi läsa en hel bok på engelska, som heter: The Sociology of Gender: An Introduction to Theory and Research. Jag känner mig borttappad redan, haha. Men det löser väl sig ;D Nej, nu ska kolla lite i böckerna innan jag ska sova. Godnatt!

Längtar!

Imorgon är det jobb, börjar klockan 08.40 men vet inte när jag slutar, på fredag jobbar jag nog troligtvis också. Men efter det så är det SLUT! Så jäkla skönt, ska bli fint att börja plugga, trots att jag är nervös. Men har jag klarat av 12 år i skolan så tycker jag att jag borde klara av en kurs på ett halvår! I och för sig så kommer jag ju vara vikarie på det här jobbet under tiden, jobba lite då och då. Men ändå, ska bli så underbart skönt, har saknat pluggander. Så ska bli intressant att se hur det går! :) Men alla gudar i himlen vad  jag längtar till fredag eftermiddag! Ska bli kanon med en vecka ledighet! :)

Recept: Hur ni kan slösa bort två timmar av erat liv.

Har nyss kollat på filmen: The librarian: Return to king Solomon's mines, vilket måste vara bland top 10 av världens sämsta filmer. Det var bland det sämsta mina ögon någonsin skådat. Var en dålig version av Indiana Jones med dåliga specialeffekter. Så man kan säga att det här var två väldigt dåligt spenderade timmar av mitt liv, känns nästan som jag att jag är någon enstaka hjärncell fattigare efter denna film. Två timmar jag kunde ha gjort något mycket mer givande eller åtminstone sett något program som jag tycker är bra. Så för att ta igen hjärncellarna jag fölorat under filmen ska jag lägga mig och läsa. Korkade vita män - here I come.

M.I.A.

Lite bra musik såhär på kvällskvisten, lite småläskig/skum text men ändå. Jag gillar den. Så, här har ni;

M.I.A - Paperplanes



Ännu mer fundering.

Föresten, jag drömde en skum dröm. Ibland undrar jag om det fins någon sanning i drömmar. Ni vet, om dom försöker säga oss något. Något som vi kanske vet undermedvetet eller om det är helt nya saker, som inte ens vårt undermedvetna vet. Eller så kanske som försöker visa oss saker, hur någonting kommer gå eller hur saker och ting är. Jag kommer ju allt som oftast ihåg mina drömmar, men den här drömmen var skum. Den handlade om ja, en människa, en grej som en gång i tiden var en plan och hur den planen gick, men också att den samtidigt visade om saken/planen var värd tid och hur det kanske kunde bli. Som sagt; skumt. Jag önksade att man kunde tolka drömmar, men att man då visste att dom helt säkert betydde nåt. Eller att dom inte behövde tolkas på någotvis, utan allt bara kom i klartext, först fick men se och vara med i drömmen och kanske filura lite men så till sist kom det som en eftertext där det stod vad allt betyde, svart på vitt. Rakt upp och ner, bara sådär liksom.

Så Linda, jag har hittat en hobby åt dig, drömtydning. Drömtydning, I tell you!

Min nya plan och tunnelbanans dörrar!

Jag är trött nu.
Trött på att vara den där som finns "vid behov", som man hör av sig till i brist på annat. Som det faktiskt funkar att höra av sig till när andra människor är upptagna med annat. Så är jag också trött, trött på människor som säger att dom ska höra av sig men inte gör det. Så nu tänker jag sluta vara den som är den, jag tänker inte vara den som hoppas eller den som vill vissa saker. Jag ska också lära mig ta allting iskallt, ta allt lite mer med en klackspark och inte ödsla min energi på saker som inte är värt det. Så, nu får vi helt enkelt se hur min nya plan går.

Föresten, två andra saker som jag är trött och irriterad på. Nämligen; 1. Människor som inte har strumpor på sig när dom har skor. I flipflops och ballerinaskor är det okej, likaså i tofflor och olika modeller av klackskor. Men människor som går ut i t.ex. loafers/sneakers utan strumpor på sig måste ha lämnar några av sina hjärnceller kvar i sängen när dom steg upp på morgonen. Sak numer 2: Människor som inte förstår att tunnelbanans dörrar öppnas automatiskt och samtidigt, det hjälper alltså inte att trycka panikartat på den där knappen som finns där brevid. Dörren kommer inte öppnas fortare och därför kommer du heller inte ut snabbare. Utan du måste faktiskt vänta tills dörarrna öppnas som alla andra! Så låt knappen bara vara ifred.

Så, puh, nu har jag fått det sagt.

Fundering - kliar?

Nu är jag hemma i Kungsör igen, kom hem hit igår. Fia och hennes familj hade ju 200års fest! Var riktigt trevligt och god mat. Så det dansades och åt, haha :) Sen idag så har jag varit och spelat golf med pappa, och det gick väl bra. Eller ja, första nio gick bra och sista nio gick mindre bra! Sammanlagt så landade jag på 89 slag :)

Men ja, det jag ville komma till med detta inlägg var att jag fick en fundering när jag var och golfade och det handlar om förklaringar. Hur förklarar man för någon hur det känns när något kliar (för någon inte vet hur det känns)? T.ex. ett myggbett, hur ska man förklara den känslan? Det låter ju helt galet om man säger att det typ en "pirrande" känsla som stör men som det är skönt att "riva på". Jag höll på att bli smått dum i huvudet när jag försökte komma på en vettig förklaring, men det gick inte. Så, hur förklarar man hur det känns när något kliar?

Smiiiiink :)

Jag blev sugen att leka lite med mitt smink och sagt och gjort. Men när jag väl valt färger, lagt på sminket och då ska dokumentera det hela, ja då lägget det förbannade minneskortet av och kameran envisas med att säga att jag filmar! Vilket jag inte gör, jag tror den har tillfällig sinnesförvirring. Och ingte nog med det, utan sen går min nagel av också. Perfa, som man säger på modernt ungdomsslang. Men åter till sminket, jag försökte ta några hyfsade bilder med camen, så ni får helt enkelt stå ut med dom och försöka se! Sminkade föresten bara ena ögat ;P




Någon skillnad? ;P

Minä ja Isä! :)

Min kusin (tror jag) la upp en bild på FB på mig och pappa och jag tycker det såg lite lustigt ut så tänkte visa det här. men visst ser det lite lustigt ut, haha. Jag vet inte exakt vad jag gör men jag gillar den ;D


Bihålor säljes, högsta bud som gäller!

Jag har gått och blivit förkyld, helt underbart. Eller ja, det är mina bihålor somgör ont som tusan. Som vanligt när jag börjar bli förkyld eller så, så är det mina bihålor som tar smällen! Men förhoppningsvis går det över snart, och med snart menar jag imorgon. Inge vidare att må såhär till helgen, inge bra alls faktiskt. Jag hoppas på en bra helg, utan förkylning! Eller ja, med eller utan förkylning ska den bli bra. Men utan förkyklning skulle det i alla fall bli liiiite bättre ;P Men hur det går återstår ju att se :) Fick föresten bilder av Emelie från hennes kamera, frn några gamla utgångar och på världens sötaste chihuahua valpar. Jag är helt kär i valparna och längtar tills den dag jag kan köpa en egen :)

Hoties ;)


Oh yeah! Haha.


Ingen förklaring...


Haha, pose!


Johanna snygging! :)


Världens finaste valpar, jag dööööör.


Så underbart små :)

Fylleslag, en groda och massvis med bilder.

Nu är jag hemma igen efter att ha varit ute i Älmsta sedan i torsdags. Eller jag kom ju hem igår men då hade jag bättre saker för mig än att sitta här. Men ja, kan väl dra en resumé av helgen:

Torsdag: Började med en extrem stress för att hinna till bussarna som skulle ta oss, dvs mig och Emelie, ut till Älmsta. Vi hann med dom trots att det var precis! Väl ute i Älmsta så bjöds det på riktigt god mat, pasta med pastasås! Dom andra hade redan börjar dricka, så ett tag efter maten öponade jag och Emelie en vinare. Ja, igen, jag haar börjar dricka vin med sprite dock men det är ju en början ;) Så på kvällen tryckte vi in oss i en bil och åkte ut till någon strandfest, jag kom inte in för jag hade inte min ID med mig (vi trodde det var privat), men det gjorde inte så mycket för jag och Emlie roade oss ändå plus att killarna som kom in kom ut en timme senare på grund av bråk. Jag lyckades också kliva på en groda, och jag var äcklad i säkert 2 timmar efter det. Huh. Men så åkte vi bara hem och satt och snacka till någon gång på natten :)

Fredag: Det var liksom lite för denna dag vi åkte ut till Älmsta, det var ju Älmsta natta. När jag vaknade på morgonen vid 10 ungefär så är det första jag hör hur någon skrek "Ööööl" och så körde några igång. Medan jag och Emelie istället gjorde oss iordning och rörde oss upp mot centrum för att kolla lite i alla stånden och sånt som fanns där. Jag hittade jättefina piercingsmycken, men ska betsälla nya istället när jag har pengar ;) Men så vid ett ringer dom efter oss för då är det dags för dom att börja "hundra klubben".

Hundra klubben innebär att dom som är med ska ta en shot öl i minuten tills ja... dom spyr och den som tar flest vinner. Enkla regler och finns bara ett vis det slutar på för alla. Jag och Emelie var inte med utan vi satt bara brevid och räknade och hejade på! Vi gjorde även en lista där vi skrev i vilken ornding folk skulle åka ut... vi hade bara ett rätt. Den som vann klarade 130 stycken shots och han sov ganska många timmar efter det, han som kom två gjorde likadant.

Så när tävlingen var klar så dök det upp massvis med annat folk och så gjorde vi oss iordning. Sedan så började det riktiga festandet! Senare gick jag och Emelie även upp till centrum och åkte karuseller! Haha, men så direkt efter det så gick vi till öltältet och vi kom väl hem igen vid tre ungefär :)

Lördag/Söndag: Två dagar som vi gjorde absolut ingenting på förutom att kolla film. Åkte ju hem på söndagen förstås. Men lördagen var enbart film och liggande i soffan. För vissa som var där kommer det ju i alla fall ta en vecka att återhämta sig ;) Men helger var i alla fall riktigt kul och framtida planer har redan börjar smidas! :)  Men här kommer iaf lite bilder:

Då börjades det... klockan 13 var uret!


Det höll på rätt länge! :)


Alla förutom Emelie, som tar bilden såklart.


Min och Emelies lista, hur vi trodde det skulle gå. Rikard (nr 5) var den enda vi hade rätt på...


Den ena spyr den andra pissar... Hah ;P


Här hade dom kommit upp till runt 110-120 tror jag! Helt galet.


Hah! ;P Fylleslag är väl vad det kallas...


Vad fan?! Haha :)


Jag och Snygging Emelie :)


Emelie, Viktor och Rickard! Notera gaffeln som Rickard har emot Viktors huvud!
Skägget har förövrigt en förklaring, haha!


Blev endel flumbilder ;P


Emelie och Henrik! :)


Jag och Henrik. Bilden har ingen förklaring, vet inte vad vi gör. Men notera min blick, jag ser helt galen ut! ;D

Musik, alltid musik.

Melissa Horn - Långa nätter
En helt underbar låt, som gör mig varm på någotvis.


En vän "visade" mig en låt idag, som jag är nött. Typiskt mig, att nöta, nöta och nöta
en låt tills jag drivit alla omkring till vansinne. Men är en låt riktigt bra, vad ska man göra liksom?
Men ja, Jag hittar inte låten någonstans så att jag kan lägga upp den ordentligt, men har ni spotify
så kan ni lyssna! :)
http://open.spotify.com/track/2SG5WLU6NAq2TcJm3NQXY6

Hey Ho Silver, Away!

När vi kom tillbaka till rissne igår efter en sjujäkla helg så hyrde vi film, närmare bestämt Ace Ventura. Vi har snackat om den hela helgen, och skrattat. Så tänkte visa mina två favorit delar! Klippen har ganska låg ljud så man får ha ganska högt för att höra vad dom säger :) Kommer föresten bilder och sånt från helgen senare.

Första klippet, räcker med att kolla till 1:40! :)


Och den här är favoriten bland favoriterna. Jag skrattar så jag nästan dör,
 det är bra att man kan ha låg humor! ;)