Valborg och middag

Idag är det valborg vilket betyder middag ikväll och kanske in till stan en sväng och gå lite. Inget vildare alltså, vad vi vet. Vad som exakt händer får vi se, men inga storslagna planer alltså. Men härligt ändå :) Imorgon däremot ska jag hem till Kungsör, ska hem till Maria och Björn och festa lite. Maria har nämligen fyllt 20 nyligen! :) Så, det är det som gäller! Får se när jag tar mig till Kungariket Kungsör imorgon bara, klockan sju ska jag vara hos Maria! Men kanske hinner slänge upp någon bild från idag imorgon, om det blir några tagna! Ciao.

Ännu mer rap attack

Jag bjuder på en till rap attack! Håll till godo ;D


Min arm är död

Igår var jag ju som sagt och och slog lite golf med pappa på en ranch här i närheten. Och min ena arm är helt död idag. Haha. Men så blir det väl när man inte slagit på hundra år. Men det gick faktiskt riktigt bra måste jag erkänna. Så, nu vet ni det. Ciao.


Rap attack

Jag tänkte visa er en sak som Johanna visade mig idag. The Voice har någontin som heter "rap attack" varje fredag, som innebär att folk har mailat in om någon. Tex en tjej har blivit lovad av sin karl att hon skulle få nya bröst om han fick köpa en tv. Och då gör alltså The Voice en rap om det. Ganska så kul och kanske lite låg humor, men kul ändå ;) Ibland får man faktiskt ha det! ;D


The Voice, Rap attack - Gaser i magen


The Voice, Rap attack - nya Silikonpattar


När tunnelbanan inte gör som jag vill...

Idag har jag jobbat, 16-22! Det gick fint föruom när jag skulle hem för då fick tunnelbanan för sig att inte vara sig själv utan gå sönder på något vis. Alltså inte själva tågen utan på spåret eller nåt, tunnelbanorna mot Akalla och Hjulsta gick i alla fall bara halvvägs sen så gick det bussar. Det tog minst hundra år för bussen att komma sen så fick jag sitta där nervös och verkligen hoppas på att jag hamnade rätt och uppenbarligen så gjorde jag det! Vek och svag av hunger. Men hemma trykte jag i mig finn-crisps med ost som aldrig för ! :) Sen så har jag bara suttit här, kollar just nu på NCIS.

Imorgon ska jag iväg och slå lite golf med pappa. Yey! Ibland får jag sånt sug efter att golfen, vet inte varför. Jag vet ju att jag tycker om det, men förut fick jag alltid sån där anti-känsla. Men jaja... imorgon gäller det :) Nu ska jag strax sova! Godnatt!

Jag och Emelie i lördags! Haha...
Bilden ser lite felig ut... ;P



 


Demolerad

Mina fötter ser inte ut som dom gjorde tidigare i veckan. Jag tror bestämt att mina ben i fötterna är helt demolerade. Men, det ska inte hindra mig från att åka in till stan och träffa Emelie. Jobbplanerna blev ju ändrade! Men en heldag med Emelie alltså, vilket inte är helt fel :) Är ju ledig hela helgen nu istället, jobbar sen på måndag kväll vad jag vet än så länge! Men nu måste jag duscha, fixa naglarna, fixa håret och sminka mig. Men, jag har ju cirkus 1,5 h på mig. Borde inte vara några problem men då måste jag börja nu! Kanske slänger upp någon bild senare från stan! :) Ciao.


Lååååång dag

Idag har jag jobbat, i hela 11 timmar coh 45 minuter - utan rast. Trodde aldrig att dagen skulle ta slut. Men till slut så gjorde den det och jag var väl hemma för cirkus en timme sen. Så jag har hunnit duscha och äta så nu är det snart sängen som gäller, imorgon är det jobb igen. Vet dock inte vilken tid för dom sa kvart över nio till mig i telefon men på kontoret så stod det 13.20. Och jag hoppas och ber till gudarna att det är det sistnämnda som gäller, slutar nämligen 22. Så imorgon måste jag sätta klockan på halv åtta, enbart för att ringa kontore! Men som sagt, sängen nu! Godnatt!

Ordentlig mat!

Idag när jag vaknade så vaknade jag med en galen huvudvärk. Skapligt förvånad och plågad då jag i princip aldrig har det, så dagen började med frukost och film i sängen. Inte allt för pjåkigt egentligen, om man bortser från huvudvärken då. Sen så steg jag upp och städade badrummet och sådär, sen så efter ett tag gjorde jag mat. Och blev seriös mat också för en gång skull, alltså inge köttbullar! Blev pappas curryköttfärsgrejs med ris! Grymt gott! men jäklar vad det går åt curry åt det :P Haha. Men blev typ 1-2 portioner extra som nu ligger i kylen, mat tills imorgon alltså!

Så nu sitter jag här och gör ingenting, antagligen blir det jobb imorgon, men dom har inte hört av sig om tiderna... men får väl ringa dom imorgon förmiddag om dom inte hör av sig. Sen kanske det blir jobb på lördag men det får jag veta på fredag! Så nu får vi se vad som händer! Nu väntar jag på att klockan ska bli nio så att filmen på sexan börjar, haha. Mumien! ;P Men ska hitta något at roa mig med nu, ciao.


Maaaaaaaaaaaaaaaat

Minnen jag kommer krossa

Då;
Gröna fläckar på våra kläder
efter lekfull brottning i gräset

Ekande skratt mellan husfasader
då vi satt och berättade pinsamma historier

Ensamma stunder med bara vi två
när du fick veta allt om mig och jag allt om dig

Timmar i telefonsamtal
när vi var för långt ifrån varandra

Nya ansikten och många presentationer
när vi ville visa upp varandra för våra världar

Min hud mot din
Brännande beröring och kyssar av kärlek

Nu;
Minnen med en bitter eftersmak av smärta.



Vet inte om jag kommer lägga upp nåt mer sånt här på bloggen, kanske. Får se. Annars hittar ni mig det på en annan sida, där man publicerar sånt här... och om ni nu skulle hitta den så kan ni säkert mitt smeknamn lista ut ;)  Yes box!

Jag såg ut som en skunk (eller nåt)

I lördags var vi jag och Johanna ut. Vet inte om jag skrivit nåt om det men ut var vi i alla fall, och vi skulle fixa mitt hår eller rättare sagt; Johanna skulle fixa det och gudars vi hade roligt åt det. Jag såg ut som en skunk (eller nåt)... innan det var klart alltså så jag tänkte bjuda på en bild på det och ja, någon mer bild, så håll till godo:

Före


En halvtaskig efter bild:


Vi hade kul, som vanligt:

Arbetsintervju och klädhög

Nu är jag hemkommen efter en arbetsintervju! Woho. Den var borta vid Gullmarsplan. Det gick bra och nu gäller det bara hoppas att dom hör av sig! Hoppas, hoppas! Så mitt jobb ringde idag också, så på torsdag eftermiddag/kväll är det jobb som gäller! vet dock inte  vilken tid men det märker vi! Fint :) Men nu ska jag städa mitt rum,skulle ha gjort det igår men jag blev latmask för det. Jag tittar på kläderna som väller över min fotölj och det jag vill är att springa åt andra hållet och inte se tillbaka på högen. Men det kan jag inte göra, för varje kväll måste jag återvända in i mitt rum för att sova, och varje gång jag kommer tillbaka in så är högen kvar! Jag förstår inte, när ska den städa bort sig? Eftersom den vägrar göra det så får jag helt enkelt göra det. Förbannade klädhög!

Kort och koncist i flera-punkter-form

Några punkter:

> Jag såg några knarkare här för någon dag sedan på tunnelbanan. Dom var båda ganska så höga och dom satt precis bredvid mig på tunnelbanan, alltså på "andra sidan" gången. Dom bytte, säkert vad dom ansåg var diskret, droger och han som gav drogerna förklarade då för den andra exakt vart han skulle stå och vad han skulle fråga killen som han skulle sälja till. Så dom knarkade inte bara själva, utan hjälpte också andra att göra det. Fantastiskt.

> Jag vill till Hultsfredsfestivalen. Hur många gånger ska jag behöva skriva det här för att få någon att förstå att dom måste bjuda mig dit?! Jag vill se Lars Winnerbäck, alla dagar. Jag vill se massvis med andra också; Hello Saferide, The Killers, Mando Diao, Takida, The Sounds och mycket mer men främst Lars Winnerbäck! Jag går just nu allt som oftast runt och lyssnar på live-inspelningar från hans konserter. Så om jag blundar riktigt, riktigt hårt och lyssnar riktigt riktigt högt så är det nästan som att jag är på en konsert. Men det är ändå ljusår från det riktiga liksom, så ta mig dit!

> Jag jobbar som ni kanske vet inom hemtjänsten på Östermalm. Vilket jag måste erkänna faktiskt är ganska så kul, åtminstone när det är fint väder. Självklart känns det lite småtungt att åka till jobbet när det är strålande sol med vem tycker inte det? Men i alla fall, jag får gå mycket på jobbet, vilket kan vara lite jobbigt längre dagar men när det är fint väder så är det faktiskt skönt. Ibland är enormt stressigt och ibland mindre stressigt. Men jag får ju åtminstone motion på arbetstid. Det enda gången där är riktigt jobbigt gå ute så mycket på jobbet är när det är skitväder, som för några veckor sen när det var snöstorm och jag frös från hjärtat. Huh, att ens tänka på den dagen får mig att frysa. Men nu är ju det fina vädret pågång!

> Jag har sökt högskola, jajemen. Jag har hittat en utbildning som jag väldigt, väldigt gärna vill gå... den ligger dock i Östersund. Och för er mindre vetande så ligger Östersund uppåt i landet, nämligen i Jämtlands län. Ungefär sisodär en 60 mil härifrån. Jag vet inte om jag vill flytta här ifrån Stockholm än så jag hoppades att utbildningen startade på våren men det gör den tyvärr inte. Så om jag bestämmer mig för den och kommer in så ska jag gå den på hösten 2010. Men tanken på att flytta upp dit till ingenmansland känns lite nervöst och lite nej-jag-vet-fan-inte. Men utbildningen som jag vill gå finns bara där och i Visby (tror jag) i alla fall vad jag har hittat. Och jo, föresten! Utbildningen är: Interkulturell och Internationell Socionomutbildning

> Och till sist; Kunskapskanalen har faktiskt ganska så intressanta program. Så nu vet ni det också.


Skor, skor, skor.

Jag vill vara rik. Hade jag varit rik hade jag köpt det här, jag lovar! Jag hade inte enbart tittat och suktat. Jag hade köpt dom och nästan dödat mina fötter frivilligt. Och jag skulle kunna klappa på dom också, mer än att bara titta på dom. Gör mig rik.


Lack SEK 499, Nelly  Shoes - NELLY.COMRibbon SEK 249, Nelly  Shoes - NELLY.COMRefine Mocca SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

LUXIE-Metal Chain Sandal

LULU-Double Bow Peep Sandal

jobbjobbjobb

Jag ska upp och jobba om 6 timmar och 13 minuter. Lycko mig!!!!

Helgarbete

Jaha, nu är jag vaken, jag har ätit frukost och jag ska in åka förens som 45 minuter. Så jag förösker hitta saker att roa mig med. Tänka kanske sminka mig lite, brukar ju inte göra det till jobbet annars men nu har jag ju tid och måste ju underhålla mig med något. Jag börjar klockan 12 idag alltså, vet dock inte när jag slutar men jag är inställd på klockan 22. Sen imorgon börjar jag klockan 7.30 och jobbar till senast 19 och sen på söndag börjar jag vid elva tiden tror jag. Så, där har ni nästan hela mitt arbetschema, nu vet ni exakt lika mycket som jag gör, haha :) Men nu ska jag väl gå och sminka mig... Ciao!

Han gör det igen

Lars Winnerbäck har gjort det igen. Vet inte vad låten heter men den har spelats i Oslo och kvalitén är inte den bästa! Vissa säger att låten heter "fågel" eller "Stannfågel". Jag vill höra honom - live. Ta mig till Hultsfred, någon? Snälla?

Lars Winnerbäck

Planer, inga planer, planer...

Idag har jag varit iväg och lämnat CV och jobbet ringde idag också. Blir jobb i helgen, men kanske en utgång kan planeras beroende på vilka tider jag får. Får se hur det blir! :) Ska troligtvis jobba imorgon också. Hoppas, hoppas, hoppas! Det vore så perfekt och ha ett schema, så man vet när man jobbar och kan planera andra saker att göra. Jag skulle älska det. Jag skulle jubla. Jag skulle säkert tillbe det också, bara för att jag skulle ha det. Haha. För nu, visst man kan planera, men man måste räkna med att det kan förändras. Och om jobbet väl ringer så kan jag inte tacka nej, man måste ta det man får liksom oavsett andra planer... suck. Jag är trött.

Andetag

Jag vill andas in så mycket jag kan
av det du andas ut
för få bli en del av ditt liv

Jag vill att du ska andas in det
jag andas ut
för att du ska bli en del av mitt.



Jag vet egentligen inte varför jag lägger upp dom här grejen här, jag borde kanske göra en separat blogg för dom. Jag lägger även upp det på en annan sida. Men ja, jag vet inte. Här hamnar dom av någon anledning. Och igen, det här har jag själv skrivit. Så, det är enbart mitt. Mitt, mitt, mitt!


Det okända och rekryteringsmässa

Jag är riktigt trött, men jag vet att jag inte kommer kunna sova om jag går och lägger mig. Så nu kollar jag på på Det Okända och sen klockan nio börjar Master and commander som jag också ska se. Den är riktigt bra och var länge sen jag såg den, senast var nog nästan med Sofia tror jag! Är föresten inte så jättelänge kvar tills Daggmasken kommer hem! 22 juni sätter hos sina fötter i Sverige igen! Yey :)

Idag var jag på en rekryteringsmässa på skansen, och det var säkert 200 personer där och kön var extrem, men jag var där ganska tidigigt vilket var tur så jag hade ändå ganska så bra plats! Men ja, väl hemma blev det att äta och nu sitter jag här. Men ska fortsätta kika på tv nu :) Ciao

Det är inga problem

Minna sömnproblem är och hälsar på igen. Dom kom för några dagar sen och jag kan väl inte annat än välkommna. Nu återstår bara att se hur länge dom blir kvar. Jag hoppas i alla fall att det inte är lika länge som förra gången. Men som sagt, det får vi se! Det blir så att jag inte kan somna, jag vrider och vänder, funderar och grubblar. Går upp hundra gånger och försöker göra allt och inget för att somna. Igår låg jag och läste för att bli trött, och jag blev trött men jag kunde inte somna. Lite lagom irriterande för när jag tillslut somnar så är klockan typ fyra, sen när jag ska försöka kliva upp hyffsad tid så är det som om jag går i någon form av dröm. Jag vaknar, slänger benen över sängkanten och går raka vägen till badrummet och ställer mig i duschen och försöker vakna till. Men man är ändå trött liksom, trots dusch, så idag lyckades jag spilla té på foten. Det var inte skönt, jag lovar. Men jag vaknade ju till av det i alla fall. Så nu har jag löst det, det är bara hälla kokhett vatten, gärna med forest fruit smak, på foten så vaknar man. Inga problem.

Ord är inte bara ord, eller är det det?

Jag kommer aldrig vara hon för dig nåt mer
Jag kommer bara vara hon som du sårade och krossade
Hon som du kastade lögner på
som andra ger komplimanger till den dom älskar.

Men jag vet, att en dag kommer även du
lära dig förstå hur man älskar, hur man skyddar
skyddar det man har
Kanske inte idag, kanske inte inom ett år
Men jag lovar den dagen kommer komma för dig också
En dag, det lovar jag dig.

Jag gick vilse

Igår var jag ute och gick, jag gick och jag gick och tillslut var jag vilse. Jag gick runt i ett förvirrande villa område och hamnade vid en kyrka och sen en kyrkogård men tillslut hitta jag tillbaka hem! Haha, men det var skönt och vilka hus det finns här. Det är inte som hemma där en hel gata har likdana hus utan alla hus ser olika ut, vissa mer "vanliga" med andra är mer speciella. Det är lite små kul att titta på sånt :)

Idag ska pappa kom hit vid typ halv fem och kolla på vår dammsugare och på kökslampan som ramlade ner. Så förhoppnings vis kan vi snart dammsuga, sopa ger inte direkt samma effekt! Men det är bättre än ingenting alls, men ja, jag saknar dammsugare! Sen efter att pappa har varit här så ska jag åka med till hans och Lindas övernattningslägenhet, jag och Linda ska nämligen kolla lite på strökurser och sådär till hösten! Hoppas man kan hitta något intressant i alla fall! :) Man kan ju alltid hoppas!

Brutalt uppvaknande... nästan...

Jag är enormt seg! Vaknade med ett ryck imorse av att jag fick ett sms där det stod: "Vilka två mynt blir sex kronor om den ena inte är en krona?". Jag fattade verkligen ingenting och var tvungen att kolla vart fasen jag var. Haha, inte lite förvirrad! Men sen när jag väl kommit fram till vart jag är och vad klockan var så var det bara att stiga upp och göra frukost, té och smörgås. ag måste säga att jag verkligen gillar té nu, kan till och med säga att det är gott nu! :)

Vet inte exakt vilka planerna är idag men ska väl fortsätta städa undan och sen skicka iväg lite jobbansökningar så man i alla fall får någonting gjort! Se får vi se vad som händer, Johanna slutar i alla fall tidigt idag så hon borde snart vara hemma! Men städa var det ja... Ciao.

Utan snus i två dagar försmäktar vi på denna ö...

Det här sitter jag och roar mig med såhär på söndagsförmiddagen. Kollar youtube klipp på gamla filmer som man såg när man var liten! Idag bär det föresten hem mot Stockholm igen, bli kanske en fika med Jimmy först innan jag åker. Blev aldrig att träffa Carro igår, så jag satt hemma och kolla på film med mamma! Men nu ska jag fortsätta kolla på lite klipp sen duscha, ciao.


Pippi Långstrump utan snus i två dagar
Slutet är bäst!!



Pippi Långstrump - Merja Mojsi

Rabarber&Grädde och Jordgubb&Fläder

Jävlar vilket underbart väder det och har varit idag! Typ 16-17 grader varmt ute, mys :) Så jag, Linda och Mamma åkte in till Eskilstuna och gick och kikade lite och så, jag kom hem med; 2 olika sorters té, ett linne, 3 bhar och en tröja. Fiiint :)

Köpte lös téet på Kahls 21:an, Jordgubb & fläder smakade den ena och det endra smakade Rabarber & Grädde. Båda var svart té. Jag börjar ju bli helt insnöad i det här ;)  Eftersom jag nu börjat dricka té nu så måste ju prova massvis med olika nu när jag är i gång, haha :) Men idag ska jag kankse träffa Carro, hoppas det i alla fall. Sen imorgon är det eventuellt fika med Jimmy som gäller sen så tillbaka till Stockholm, yes box! :) Men nu är det middag med Mamma! Ciao.


Té!


Idag tog Linda och jag bilder på tatuering som jag sen ska maila till tatueraren.
Måste bara få säga; Jag älskar den!

Färgat hår och hembakat bröd

Nu är jag hemma i Kungsör. Magen är full med god mat och hembakat bröd, håret är färgat och vi har redan börjat äta på vårat påskägg godis! Ja, jag och Linda får påskägg trots att vi är 20 och 25 år. Vi brukar faktiskt också få leta efter dom, precis som det ska vara ;) Vi brukar faktiskt ha chokladkalender också vid julen! Det är såna där måsten liksom, ingen jul utan nedräkning, haha. Men nu ska jag sätta mig och kolla på Miami Ink med mammaoch LInda. Godnatt!

Snart lämnar jag stan

Nu ska jag snart duscha, packa och sen göra mig iordning för att åka till Kungsör. Jag funderar på att åka med tåget som går om cirka tre timmar, alltså vid tre. Men så får jag se hur länge jag blir kvar som sagt. Händer det någonting alls i Kungsör denna helg? Men men, dags att göra sig iordning antar jag så aknske jag blir klar någon gång... Så, Ciao.

Effektivitet borde vara mitt mellannamn

Idag känner jag att jag ändå har varit effektiv, trots en seg start imorse! Vaknade imorse vid åtta, börjadeläsa och läste i lite över en timme, slocknade igen och vaknade en halvtimme senare. Åt frukost och låg i soffan och snackade skit med Johanna, gjorde sen mig iordning och åkte in till stan. Gick och lämna ut några CV:n och åkte ut till Gärdet och pratade med kontoret. Sen var det att skynda sig hem och laga mat, gjort kykling vilket var grymt gott efter alla köttbullar jag ätit den senaste tiden :P Sen klockan fyra började min tvättid så det var bara ner och börja tvätta, hela tre maskiner blev det! Jag manglade till och med dom tvättade sängkläderna, bra jobbat av mig! Så, med tvättet klarade sig själv så städade jag badrummet. Effektivitet borde vara mitt mellannamn!

Så tillslut så hamnade jag här! Har planer på att åka hem till Kungsör imorgon, det lutar starkt åt det men jag vet inte än. Och om jag åker så vet jag inte exakt hur länge jag blir kvar, söndag eller måndag iaf :) Men nu ska jag kolla på filmen som går på sexan, Benknäckargänget eller vad den heter! Ciao.

Men det är så jävla fegt att ge sig av

Kent - På drift?


Vi har väl inga hemligheter kvar
men det är så jävla fegt att ge sig av
Bohemerna, poeterna är svin
och On The Road den fånigaste skiten jag har läst
för Hjältar och Hjältinnor stannar kvar
med ryggen upp mot väggen
bara hud mot vassa eggen
och de rivs och slår och bits
för sina liv eller någon annans
de får ingen belöning
men de kräver ingenting
de bara gör biter ihop och håller käften

Älskling det vi mest av allt vill ha
är någonting som aldrig kan bli vårt
November är en mur av våt betong
där en löjlig dröm om flykt föds
för att krascha och sen dö
men Hjältar och Hjältinnor stannar kvar
De spottar hårt mot vinden
och de värmer våra händer
så vi inte tappar taget
om den kärlek vi har rätt till
De vågar tro och hoppas
på att någon däruppe ser oss
någon som hellre vill förlåta än fördöma oss
för något vi inte visste att vi gjort

Miljoner ansökningar men inga svar....

Nu har jag fått iväg 15 jobbansökningar. Najs. Nu hoppas jag verkligen att du ger någonting. Jag är så trött på det här. Men, man kan ju inte göra mer än att söka, så nu hoppas vi bara :) Jag harätit nyss också så nu är jag enormt mätt, funderar på att lägga mig ett tag och läsa, är så trött på att stirra på datorn! Så ja, nu blir det läsa. Ciao.

Dagens enda plan

Sminkar är på sen länge, nu är det bara håret som ska fixas och kläder som ska bytas sen ska jag åka in till stan. Ska lämna in ett CV och sen eventuellt träffa Linda och Christoffer. C är nämligen här och hälsar på men han åker hem imorgon. :) Jag var enormt trött imorse när jag vaknade, hade svårt att somna igår och vaknade tidigt idag. Så jag gick upp, år frukost, sminkade mig... och sen så slocknade jag i soffan. Haha. Men nu; fixa håret och sen åka! Ciao.


Måndagsmys

Vi åt apelsin och äpple, och jag försöker lära mig dricka té!


Bilder säger mer än tusen ord.

Här kommer bilderna som jag lova! Hade inte så många men här har ni några stycken! :)


Justina & Pola


Jag och Johanna och jag ser stelopererad ut.


Hot Mama's.


Hård Brud.


Det blev dimmigt, för vissa dimmigare än andra.


Kool brud!


Avslutar med denna. Det som hände den lördagen, stannar där
;)

Dammsugar problem

Nu ska jag städa, känns om mitt rum är nerdärnk av kläder. Som om jag aldrig har sett en garderob i hela mitt liv, haha. Men nu ska det bli ändring på det, nu ska jag försöka få undan allt! :) Sen så vill jag hemskt gärna dammsuga här, men kan jag det? Nej, utan för dammsugare har gått sönder. Jag tror besttämt att dammsugare jobbar emot mig och Johanna. Var ju likadant i höstas, haha. :P Sen i söndags när vi vakna och kommer ut i köket så har en lampa rasat ner, ni vet den som sitter vid diskbänken. Jätteskumt. Men pappa får komma hit sen och kolla på det. För nu har vi typ hängt den på en krog och gjort en ställning så att den ska hållas uppe, haha. Men förhoppningsvis ordnas det sig när pappa kommer och kollar på det :)

Blev aldrig några bilder igår, men jag slänger upp dom senare efter jag har städat! Så, ciao :)


Är jag tyst har jag ingenting sagt.

Igår var det då utgång som gällde men på dagen så var jag ut till Skärholmen för att träffa Mamma! Vi gick på köpcentrumet där och shoppade lite och så åt vi mat! Riktigt roligt var det! Vi åt jättegod sallad också, jag tog ost och skink sallad. Det var hur länge sen som hellst jag åt ordentlig sallad eftersom det är så dyrt, haha :) Men jag köpte (eller rättare sagt; jag fick av mamma) ett par shorts, några tunnikor, jeans-leggins, mascara och två par skor. Och jag måste säga att skorna fick vi billigt! Eftersom skorna var från barnavdelningen så kostade dom bara 279, man fick nänmligen hundra kronor rabatt om man köpte två par, så det ena paret kostadedå bara 79 kronor :)

Sedan på kvällen var det ju utgång som sagt, det började med att Justina och hennes kompis kom hit på förkrök sedan så åkte vi till Laroy eller vad det heter och det sög tyvärr totalt så vi stannade inte där länge utan gick därifrån för att gå till The Village. Men där blev det krångel med gästlistan så vi struntade i det och åkte istället till Kvarnen för att se om vi kom in där och lyckligtvis gjorde vi det, tack vara Johannas: "Men hammarby spelade ju idag, blev ju lika! Vi måste få dränka våra sorger"! Tack lov att någon här kollar på sporten :P Men kvällen var riktigt trevlig och det hände endel saker som vi låter stanna där. Är jag tyst, har jag ingenting sagt ;) Men jag kom i säng kring klockan fem imorse och jag kröp inte hem! Haha. Men kvällen var i alla fall jättekul och nu sitter jag här och är seg eftersom Johanna kom och väkte mig imorse, men som plåster på såret så bjöd hon mig på donken, som var helt ljuvligt gott! Ja, låda!

Men nu är det duschen som gäller för idag klockan fyra ska vi åka och se på handboll! Så, slänger upp bilder ikväll, någon kort från igår har jag nog! Ciao.


Krypa hem söndag morgon

Idag när jag kommer in på jobbet, ser mitt schema känner ett sting av jubel i magen, jag skulle sluta tjugo i fyra! Men, så kommer detta men, när jag var hos min näst sista kund så ringer dom och frågar om jag kan ta två kunder till och det kunde jag väl tänka jag men så kommer jag till kontoret och ser nya schemat och då är det fyra kunder! Så från att jag egentligen skulle sluta innan fyra så ska jag sluta klockan sju! Så idag blev det nästan precis 11 timmars jobb, så jag har förbannat ont i mina trampdynor nu, men det kommer ha varit värt varenda minut sen när lönen kommer :)

Imorgon så är det utgång som gäller i alla fall! Jag har nästan var i helnykter i fem helger nu så nu jävlar! Jag och Johanna ska fasen krypa hem söndag morgon, haha. Nej då, så illa ska det väl inte vara! ;) Men jag hoppas i alla fall att det kommer bli kul! Ska föröska få en endel bilder :) Men nu ska jag vara lite social med Johanna! Ciao.

Bappelsin!

Idag har jag jobbat, var hemma kring åtta eftersom tunnelbanan krångla. Så nu har jag duschat och lagat mat, blir inge vidare mat när jag jobbar. idag började ju som sagt klockan tio och då hade dom lagt min luch vid halv tolv och då blev det en naturdiet shake.. sen så har inte blivit nåt mer föräns jag kom hem! Eller jo förestem jag köpte en banan där vid tre ungefär. Så man är sådär lagom hungrig när man kommer hem, fast hungerkänslan försvinner tillslut när man inte äterpå ett tag, haha :P Men dom frågade idag om jag kunde jobba imorgon med, så, imorgon blir det jobb. Jag börjar halv åtta och vet inte när jag slutar men senast sex.

När man jobbar såhär över hela dagen och in på kvällen så känns det som om det inte blir något av dagen kvar. När man kommer hem vid åtta som jag gjorde idag eller kring elva om jag jobbar sent så varken hinner eller orkar man göra någonting annat. Men det gör egentligen inte så mycket, känns bra att jobba :) Så nu sitter jag här och kollar på lyxfällan och äter apelsin, hela två stycken! :)

Föresten! När jag åkte hem idag så stannar ju "min" tunnelbana vid Västra skogen och var det en man som låg på marken med väktare och någon mer runt omkring honom. Såg inte vad som hänt och ville inte titta för mycket heller ifall det hade hänt nåt allvarligt, kan ju hända mycket nere vid tunnelbanorna. Står du för nära när tåget kommer så kan du ju "sugas" mot den och slå i, vilket ser riktigt brutalt ut har jag hört och det är ju inte alls konstigt. Hade nämligen en gammal klasskompis som har sett det. Så, det gäller att stå några steg bort när tåget kommer... Så ja... nu vet ni det :P Men nu ska jag återgå till apelsinerna, sen lägga mig hyfsat tidigt ikväll för imorgon är det uppstigning klockan sex! Lycko mig....


Män som hatar kvinnor

Nu är vi hemma från bion, den var riktigt bra måste jag erkänna! Men i vanlig ordning när man gjort film av en bok så är alltid boken bättre eftersom man inte kan få med allt i filmen. Men som sagt, filmen var bra ändå! :) Jag hoppa till så många gånger att jag var nära att hoppa upp i knät på killen som satt bredvid, men det hade nog inte varit så populärtså jag undvek det, haha :)

Jobber hörde av sig nu ikväll också, så imorgon blir det jobb; 9.50-19.00 för att vara exakt! Det är verkligen udda tider man kan få, men eftersom jag inte börjar förän typ tio så kan jag i alla fall sova till åtta, så det är precis vad jag ska göra nu! Sova alltså! Gooooood night.

Bio och vuxenpoäng

Nu ska jag göra mg iordning för att åka in till Farsta C! Yes box. Det är jättefint väder idag föresten, jag och Johanna åt frukost på vår balkong, hur skönt som hellst! Våren kanske känner för infinna sig nu, hoppas :) Ikväll ska jag och johanna på bio föresten, Män som hatar kvinnor ska vi se. Jag hoppas det är riktigt bra, för det är i alla fall boken. Men det är inte förän klockan nio ikväll den börjar sen så håller det på i 2,5 h så den är ganska så lång. Jag kommer säkert bli kissnödig när jag sitter där, det blir jag jämt när jag inte ska bli det, enormt irriterande. Det precis som när man börjar skratta vid tidpunkter det inte alls är bra. Haha :P Men nu ska jag börja  göra mig iordning, ciao!


Jag köpte föresten godis här för någon dag sedan. Vuxenpoäng?

Min vän och vapendragare!

Idag (eller egentligen igår) så fyller ju Johanna år, hela 20 år blir hon. Yes box. Grattis min vän och vapendragare! Imorse gjorde jag, som jag tidigare skrivit om, en tårta till henne. Jag sjöng till och med för henne när jag gick in till henne med den imorse, eller ja, det blev i alla fall ett "ja må du leva ja må du leva" sen gav min sångfågelsröst vika och jag sparka upp henne ur sängen. Eller så var det nog bara så att hon redan var vaknat och jag inte ville plåga henne mer hon fyller ju trots allt år! Men det där satt vi i alla fall klockan nio på morgon och käka tårta, inte lite mäktigt det kändes när man egentligen var sugen på riktig frukost, men ja det var gott  och mysigt ändå :)

Jag har föresten jobbat idag också ju, sämsta dagen jag haft på det där jobbet. Inte på grund av hur jag fick gå eller så utan för saker som hände. Försening, stress och obefogad utskällning var ingredienserna av det som hände. Men kvällen slutade bra ändå eftersom jag hade sambesök med en jättetrevlig kvinna som gjorde det dagen mycket bättre :) Men nu ska jag lägga mig och sova, för imorgon har jag lite att göra sen på kvällen ska jag och J på bio, lite för att hon fyllt år och så. Nice :) Så nu ska jag föröska sova! Godnatt :)


Tårtan! och där under har ni min älskade Marilyn Monroe bricka, me lajk.