Hej 2009

Gott nytt år, people. Ni som ändå kan ha en!

Vilket i-landsproblem

Nu sitter jag i Finland, närmare bestämt hemma hos Anne och Emppu, woho. Här finns det ju internet! Älskade internet, som jag har varit utan sen i lördags, haha! Ne, sådan abstinens har det faktiskt inte varit, bara lite grann ;) Så, julafton igår då, var en väldigt mysig dag! Det blev promenad, massvis med mat och onyttigheter och självklart paketöppnade. Jag fick bland annat PS2 med Singstar(!!!!!), lite bra-och-ha grejer, pengar, presentkort och annat fint :) Till singstar fick jag föresten ABBA skivan, men det funkade inte så den måste lämnas tillbaka :( Så nådigt irriterande sånt där, när något helt nytt inte funkar! Vilket i-landsproblem; Min ABBA singstar skiva funkar inte, den måste bytas! Haha!

Men men... nu ska jag fortsätta med annat, blev ju en liten uppdatering i alla fall :) Dom andra sitter ju och fikar och det vill ju jag också vara med på ;P Ciao.

Idag lämnar vi landet...

Idag bär det av mot Finland, och där ska det firas jul! Kommer tillbaka till Sverige den 28 igen, men stannar eventuellt i Stockholm till den 30:e dec, men det är inte säkert än. Det får vi se :) Jag har lite packning kvar, så ska jag duscha och slå in några paket också! Och vi ska åka mellan två och tre, så om typ två timmar. Hej Stress....

Så det kommer bli en dålig uppdatering, om ens någon, nu när jag är borta. Beror på om jag hittar något internet eller inte! Får vi se sen! Annars skriver jag när jag kommer hem :) God jul!

Lilla julafton! :)

Igår hade jag och Samuel våran lilla julafton som jag skrev igår! :) Den blev hur mysig somn hellst! Började med att vi åkte iväg för att äta, blev inge superflashigt direkt, utan PizzaHut! Haha! Men det var ju gott så det var ju huvudsaken ;) Sedan åkte vi hem, vi gjorde iordning glögg och började sedan öppna paket. Vi började med att öppna paketen från Sofia. Vi fick sådant där påslakanset som henne Mormor syr, dom är helt underbara! Min samling av dom ökar, haha :D Sedan så öppnade jag det lilla paketet som också var från Fia, och det var en liten tavla (eller kylskåpsmagnet, beror på hur man ser på saken) som det står om typ vänskap på! Så då blev jag lite emotionell och grät en skvätt! Haha, men den var jättefin iaf :) Sedan så var det dags för julklapparna som vi skulle ge till varandra. Av mig fick Samuel; Chai té, Chai Sirap eller vad det heter, mjölkskummare, en rosa rattmuff som det står höger och vänster på och en skjorta! Han verkade i alla fall bli glad över sakerna, den där chaiknarkaren ;P Sedan så öppnade jag mina paket, och i den första var det en liten Nalle Puh bok, ni vet en sån med massa råd i grejer. Den var väldigt kul :) Sedan så var det dags för eh... the main thing... och det var presentkort på tatuering!!! Den 5 mars klockan 12 är det dags! Då är en sittning på 6 timmar inplanerad, men inte säkert att det tar så långt tid. Men hellre för mycket tid än för lite! Inge stress när det ska nålas på min kropp! Haha ;P Men jag längtar något så sjuk! Tack så mycker love! :) Var som sagt en riktigt mysig dag :)

Nu ska jag börja packa lite, för att åka till kungariket idag. Sedan på lördag är det av mitt Finland. Vilket betyder sommarstuga, julmys, träffa farmor och andra släktingar! :) Woho! Ciao.







Nu är det dags för julafton!

Nu är jag klar för min och Samuels julafton och Samuel klev just innanför dörren. Woho. Jag är hungrig som ett as och när han kommer in så säger han "att vi inte behöver ha så bråttom". Haha! :) har föresten hittad en ny favorit bland mina ögonskuggor! Den heter Domingo och är röd och guldig, helt underbar enligt mig! Så jag måste väl säga tack till Sarah Maria som rekomenderade den! Haha :) Använde den idag, rött och guld är ju lite juligt, hade också svart och två andra vita skuggor! Me like :)

Här är dagens smink, woho :)


Bjudeer på denna också, hah! Så roligt har jag när jag sitter här själv ;P

Töjningen fortsätter...

Samuel klippte ju sig i fredags, den långa lugen försvann, eller ja... den blev bra mycket kortare. Men snyggt blev det :) Han håller ju föresten på att töja öronen, han började med fyra millimeter, vilket han gjorde direkt hos en piercare, och sedan blev det lite större. Han sa att att typ skulle ha 10 mm, men efter dom här fyra som han började med har det bara fortsatt. Dom blir större och större och jag undrar; Vart kommer det sluta? Han är just nu uppe i 16 mm! Fast jag ska väl inte klaga egentligen, jag tycker ju det är snyggt. Men vart är slutet på det här? Finns det något slut? Haha :)



Knarkare, inbrottstjuv eller vadå?

Jag har varit vaken sen klockan 10 eftersom Samuel kom och väckte mig då. Han glömde sin mobil hemma så han kom  och hämta den. Jag försökte somna om men det gick inge bra så det var lika bra att kliva upp. Samuel har också en enormt irriterande granne. Igår morse klockan kvart i sju(!!) så började han hamra i väggarna! Vem gör så?! Vem är så ond? Jag har kommit på några saker som det kan bero på, här kommer dom:

1. Han är knarkare! Han ar helt förlorat tiduppfattningen och fått någon psykos och tror att alla möbler i lägenheten är ute efter att döda honom så han måste spika fast allt i väggarna.

2. Han hatar sitt liv och alla som lever i denna värld. Så han har gjort det till ett mål att förstöra andra människors liv också.

3. Han är en förvirrad inbrottstjuv som har missuppfattat det här med att göra smidigaste inbrotten. Han försöker hamra sig igenom väggen när vi hemma, istället för att ta dörren när vi inte är här.

Jag tror starkt på nummer 1!

Julklappar :)

Jag ställde upp min och Samuels julgran igår, men der är varken en stor eller riktig julgran. Samuel ville inte ha någon riktigt julgran nu eftersom han renoverar lägenheten, så jag hittade ett substitut, nämligen en jätteliten elektrisk julgran, som lyser! Så nu är det också massvis med paket under. Woho! Vi fick några julklappar igår av Sofia också, så dom ligger också där! Synd bara att hon inte är hemma så vi kan ge varnadra paketen själva som vi brukar, men hon får sitt när hon kommer hem :) Men ja, imorgon blir det alltså llite julfirande! :)


Ge mig råd!

Nu är jag i princip klar med alla mina jobbsökar grejer! Woha! Det känns fint och ger en fin känsla i magen. Haha, några småfix kvar bara! :) Har ett referensamtal att ringa bara, vilket ska göras imorgon :)

Jag har tänk och tänk på det här med håret och jag kommer inte fram till något vettigt. Det jag undrar om mest om jag klipper det kort är om jag kommer se ut som en fotboll i huvet? Men jag vill så gärna ha kort hår, det är så otroligt snyggt! Nu är mitt hår typ till halva ryggen och enligt mig är det bara långt och tråkigt. Det bara är liksom...
Hjälp, hur ska jag göra?! Någon? Johanna Kjell, jag vet att du inte kan läsa det här just nu eftersom du sitter fast i en tom lägenhet, men när du läser det, kan du vara snäll och fråga din bok om jag skulle passa i kort hår? Jag behöver svar! Men här kommer frisyren i alla fall:

Google is your friend.

Jag sitter och filar lite på mitt personliga brev och CV nu, sitter också och googlar lite saker åt en kompis. Vissa saker måste tas reda på, eller i alla fall få veta lite mer om! Men just nu verkarinte google vilja vara min vän, men jag letar vidare! Vad gör man inte åt sina kompisar :) Mitt CV och personliga brev är snart klart och jag ska det idag till Linda så hon får kolla på det en sista gång! Woho!

Vi var ju och fixa håret igår hos Mamma. Samuel klippte och färgade sig och jag färgade bara utväxten, men jag hittade en sån underbar frisyr som ajg så gärna vill ha. Men jag funderar lite fortarande. Slänger upp en bild på det senare för nu ska jag skriva och googla vidare! Ciao.


Tacka vet jag smink!

Det här är vad jag har spenderat senaste halv timmen med. Smink, massor med smink, smink i mängder! Köpte nyss puder igår också, så nu behöver jag inte snåla och känna mig konstogt i ansiktet, haha. Så se vad lite smink kan göra;

Före:


Efter:

Jobb är lösningen till allt.

idag ska jag skriva på mtit cv och personliga brev. jag har bestämt att det ska vara helt klart imorgon kväll, så jag kan skicka iväg det så att jag kan få ett jobb. För får jag ett jobb så löser det allt! För ett jobb leder till pengar, pengar leder till att jag kan söka efter en egen lägenhet, och en egen lägenhet betyder att jag ska flytta hemifrån. Vilket inte skulle vara helt fel. Förstå vad kul med en helt egen mysig 1:a eller 2:a, som jag kan inreda precis som jag vill. Ha exakt vilka möbler och prylar som jag vill, låter det inte helt underbart? :D Hoppas, hoppas, hoppas på jobb! Jobb är lösningen till allt ;P

Ikväll ska föresten jag och Samuel hem till Kungsör, till Mamma, för att få våra frillor fixade. I alla fall Samuel. Jag vet inte vad jag ska göra med mitt hår, det är ju så jäkla tråkigt. Får göra något drastiskt och snagga mig eller färga håret kanongrönt. Hah, vackert. ;)

Men nu ska jag skriva på mitt personliga brev, woha!


Porr på toan ;)

Temat för avslutning var fest, och det är förklaringen till ganska så extrema sminkningar :) Jag själv älskar trend så jag skulle lätt gå ut sådär när som hellst, och skulle nog ockås kunna göra det ännu mer extremt! :D
Här kommer bilder från avslutningsfesten i fredags, woho ;


Jag kände mig some n maräng i min klänning, haha :D
























Porr på toan, haha! ;)

En helg på slottet!

Har inte direkt blivit någon vidare uppdatering i helgen, men det var ju för att vi var borta och firade Pappa när han fyllde år! Och det har varit en extremt mysig helg, vi var nämligen på Rånäs Slott! Hur fint som hellst och vi hade även våra rum i själva slottet :) Det blev lite fikande, promenader, julbord, paketöppnande och endel biljard! Var hur roligt som hellst, och som jag skrev tidigare; mysigt! Men enligt mig var det ett ganska så udda julbord, förutom att det fanns det vanliga så som köttbullar, julskinka, potatis och sånt så fanns det också bland annat: Kengurukött, Bisonkött, Renhjärta, Krokodilköttbullar och kaningryta. Så enligt mig, hel mysko grejer! haha ;D På lördagkvällen så badade vi också i såndär utomhus bubbelpool, vilken var riktigt skönt. Det var jättevarmt vatten och typ minus i luften! jag ska ha en sån när jag bor i hus, haha :D Jag har tyvärr inga bilder från helgen just nu eftersom vi bara tog med pappas och Lindas kamera, men så fort jag får dom så lägger jag upp dom! :) Här en bild jag tog från google, det var ju inte dirket sådär grönt när vi var där men där ser ni i alla fall endel av slottet!:)

Master Makeup Artist & Hårstylist!

Nu har jag lämnat Stockholm, sitter i  bilen nu och den är fullproppad med saker och vi är påväg någonstans, jag vet inte vart, för att fira pappa som fyller 50 imorgon! Grattis till Pappa!

Jag saknar redan mina roomies och Emelie massor! Kvällen var bra igår, det var jättekul :) Det blev en massvis med dansade, skålande, diplom utdelning och shotande. Vi shotade något äckligt, jag bad om lakritsshot men fick något som smakade hostmedicin. Men annars så var kvällen verkligen jättekul! :) Fast det blev endel tårar mot slutet där när vi skulle hej då, jag och Emelie. Men det är ju ett "vi ses" för det kommer vi att göra, jag kommer åka upp till henne så fort det går :) Så nu är vi i alla fall helt klara, nu har vi det på papper, vi är Master makeup Artister & Hårstylister!

Idag ficj jag också säga Hejdå till Sofie, Johanna och Maria. Då grinade jag lite också, när jag skulle åka alltså. Och så har jag små gråtigt lite imellanåt också Inte enbart för attjag kommer skan alla enormt utan också för att jag ska lämna Stockholm. Jag tycker om Stockholm så enormt! Hela grejen med att den här tiden nu är över är jobbigt. Det har gått så fort, som om någon har snabbspolat dom senaste två månaderna. Men nu ska jag fortsätta kolla på vägen, blir illamående annars... Ciao.

Som en kväll på slottet...

Nu är det mesta packat och jag har hunnit vara i stan en sväng. Några julklappar inhandlades och en klänning till ikväll. Den är helt underbar, älskar den till tusen! Och den kostade "bara" 300 svenska kronor på gona tricot! :) Sitter och äter nu och ska strax hoppa in i duschen för att börja göra mig iordning. Naglarna ska fixas, sminket ska glras, håret ska stylas och stenar ska fästas. Väntar på Samuel nu också, han har väl inte hunnir komma iväg från Örebro än... Så han dyker väl upp här om några timmar. Emelie är också påbäg hit, woho! :) Det ska bli lika bra som en kväll på slottet ;)

Och till sist, hur kommer det sig att jag kom hit med en resväska, en ryggäsck och två papperpåsar och kommer nu åka hem med två resväskor, tysen påsar och typ fem mindre kartonger... Hur lyckas man?! Ciao.


Den ser lite annorlunda ut på, men den är uuuuunderbar!!

Finns inga fler undanflykter

Nu är det alldeles strax dags för packning. Jag har ätit frukost och öppnat min julkalander, så nu finns det inga fler undanflykter. Så snart ska det börjas. Samuel kommer ikväll också föreste, wiho! Honom har jag inte träffat sen förförra helgen (men det känns som en månad sen). Två veckor är egentligen inte mycket men det känns som det är alldeles för långt tid ändå. Så dagens att göra lista:

> Packa
> Åka in till stan och kasta ett öga, även gå till skolan och ordna lite grejer.
> Duscha och göra sig iordning
> Vänta på att Samuel kommer
> Utgång - Blue moon bar!

Se det som en varning

Jag har fortfarande inte börjat packa. Hur kommer detta att gå?! Jag kommer stå där på lördag morgon (fortfarande eventuellt lite påverkad fråm kvällen före) med irritation så det finns att dela med sig åt en hel befolkning och gorma åt Samuel hur allt ska vara och vad som ska vara vart. Det är inte bra, för just när jag får sådana hets attacker så går dom ut över Samuel. Det kommer stunder då jag undrar hur han står ut. Mitt hetsiga humör och min röst som ibland vill komma upp i 150 decibel måste bli för mycket skulle man tycka, när jag till och med själv kan bli irriterad för att jag hetsar över småsaker. Men nu Samuel Älskling, se det som att jag har varnat dig om hur det kan bli men du är (precis som alltid) varmt välkommen att trängas i mitt 80 säng! 


Det finns trots allt nåt jag är bra på

Jag vägrar verkligen inse att jag måste ta tag i packandet idag igen. Men snart så, snart ska jag börja. Om exakt 22 minuter ska jag göra igång. Packa kläder packa saker, kanske packa om min sminkväska så att det får plats mer i den. Det är roligare, men det är inte alls det jag behöver göra... Undanflykter är jag expert på.

Sista plåtningen!

Nu är jag hemma och med lite sorg i hjärtat är sista plåtningen gjord! Emma var min modell och jag är enormt glad att hon ställde upp, och att hon stod ut med det jag ville göra! :)  Jag fäste nämligen massvis med paljetter i ansiktet på henne. Efter typ en och en halv timme kändes det som om jag hade satt dit tusentals! Jag undrar egentligen hur många det var, måste ju minst ha varit några hundra, och jag fäste dom en och en! Men jag är i alla fall enormt nöjd, förutom att vi fick den halvdanna fotografen. Men jag tror och hoppas att bilderna blev bra ändå! Jag tog några bilder på Emma själv, här kommer dom:




Öronorgasm

Ane Brun - True colours


Det finns inte...

Nu är jag mätt i magen! Jag åt kvällsmar för typ en timme sen, woho. Annars idag har jag inte gjort mycket, borde egentligen ha packat. Men jag vill inte, tet är som om jag vägrar inse att jag ska flytta. Som om det för stunden inte finns. Att det är mindre än tre dygnt tills jag flyttar finns inte, det är tre månader dit. Jag kan säga, att för min del i alla fall så har det här faktiskt varit en av dom bästa tiderna i mitt liv, och snart är det slut. Snart har jag inte det här kvar...

Plåtning och jobbsökande

Nu börjar mitt Persronliga brev och CV ta form, eller... det är snart klart! Och jag skulle då vilja tacka mih själv och Linda för detta. Eller ja, mest Linda faktiskt. Hon är grym på sånt här! Tack, tack, tack :) Så snart, inom en väldigt snar framtid så ska det sökas jobb. Men det finns ett speciellt jobb jag vill ha, men det tänkter jag inte skriva vad det är, för då blir förhoppningarna höga och det vill jag inte ha. Men jobb ska det i alla fall sökas! :)

Idag var föresten näst sista plåtningen, har tyvärr inga bilder från det - glömde kameran. Men det gick ändå bra, förutom att eyelinern jag målade började lossna! Sådär lagom irriterande. Bör kanske också lägga till att jag måldane eyelinern på halsen och ner mot axeln, för annars älskar jag eyelinern vi har, när man har den där den "ska" vara :) För man kan ju faktiskt ha smink överallt. Man kan till exempel fästa glimmers (glitter) på ögonlocket med läppglans eller läppstift, men jag själv föredrar ansiktskräm :) Som sagt olika sortens smink kan du använda där du själv tycker att det passar, för det mesta i alla fall!

Och till sist, det här med håret. Jag funderar fortfarande på vad jag ska göra! Det ska vara brutalt och helt nytt! Så nu ska jag googla lite frisyrer! :) Ciao!

Tre saker

Sak ett: Jag är jätteont i tungan eftersom den där förbannade blåsan inte vill försvinna. Jävla skit blåsa, sluta plåga mig!

Sak två: Det är några som läser vad jag skriver. Vilka är ni? :) Skriv typ ett Hej och ditt namn. Haha, jag vill ju veta! ;P

Sak tre: Jag var kroppsmålningenmodell för Emelie och Sofie. Så man kan säga att jag har varit naken i skolan. Hade ju självklart trosor på mig, men nästan. Haha.


Julklappar!

Woho, nu har jag köpt klart julklapparna! I alla fall till Samuel. Jag och Emelie sprang runt hela stan idag för att hitta en sak, men det var jättesvårt! Och när vi frågade efter den så skickades vi bara runt, och jag tror vissa på bara lyssnade på delar av det jag sa... men det löste ju säg tillslut ;) Men just nu filar jag fortfarande på vad jag ska köpa till min syster. Det är lite svårt att komma på något riktigt bra eftersom jag (tyvärr) inte träffar henne så ofta. För går man på stan och så tillsammans så kan man ju få höra "det här önskar jag mig" eller något i den stilen! Men ja, försöker lösa det på bästa sätt! :) ska skriva lite personligt brev nu! Ciao.

Kort? långt? Snett? Rakt? Galet?

Woho, jag är modell till båda plåtningsdagarna! Oh yeah! Tack Emma! Gjorde verkligen min dag :) Nu hoppas jag verkligen att min bild som jag har tänk ihop blir lika snygg i verkligenheten! jag får helt enkelt hoppas på det bästa! ;)

Jag är föresten enormt sugen på att klippa mig! Göra något helt galet, typ som att klippa kort eller sätta i hårförlängning. Är så enormt sugen! Men jag vet inte om jag kan bära upp en korthårig frisyr! Anneli i min klass klippte sig så galet snyggt idag, typ kort där bak och ganska långt fram. Nåt i den stilen skulle vara snyggt. Men jag är en fegis, jag föddes sån. Vad ska jag göra? Någon som har en idé? :)

Nu ska jag  först prata med Samuel sen ska jag sova och drömma om fina frisyrer!! :)


Blåsjävel!

Jag har fått en blåsa på tungan. Jag vill döda den. Döda den med mina bara händer eller sticka ihjäl den med med en nål. Annars kan jag ju också klippa av mig tungan med en rostiga sax. Jag lovar att det skulle göra mindre ont än blåsan på tungan. Den gör ont, den stör, den plågar mig... snart är det brutala metoder som gäller!

Plåtningsplaner och tillbehör!

Back to Basic handlade skolan om idag. Var helt ok ändå, bra att gå igenom det igen. och så gick det ändå ganska snabbt eftersom man visste vad man gjorde! Så, efterskolan så drog jag och Emelie till Panduro, för att köpa lite saker till plåtningarna som är nu på onsdag och torsdag. På onsdagen ska jag göra samma sak som jag gjorde på trendtävlinge, fast lite mer så man kan plåta från båda sidor och till på torsdagen ska jag göra en palettgrej i ansiktet och ner mot bröstet. Förhoppningsvis kan Emma ställa upp som modell, annars står jag utan. Så om hon inte kan, någon som känner sig sugen?

Jag är enormt trött och seg idag också, och irriterad eftersom vi i lägenheten hade ett möte idag om lägenheten som gick jättedåligt. Frustrationen var på topp och ja, man blev mer och mer irriterad. Men just nu känns det som det inte går att göra något för våran del och vad vi än sa idag så spelade det nästan ingen roll. Men om dom nu ska hyra ut denna lägenhet igen nästa år så hoppas jag verkligen att dom får det bra mycket bättre än vad vi har haft/har det. Att dom tar tag i hur lägenheterna ser ut, för just nu är det verkligen jättesunkigt. Men jag hoppas dom tar tag i det, för deras skull!

Love for all

Har blivit ganska mycket klipp nu på sista tiden, mer än vanligt i alla fall.
Och nu är det en reklam ni måste se, världens bästa reklam. Reklam brukar
jag inte bry mig om men den här är så underbart fin så att jag får gåshud av den.
Som sagt; väldigt fin!


Man mår som man förtjänar! Eller? ;)

Såhär mår Johanna efter helgens bravader!




Höjdpunkter!

Nu är det ju bara 6 dagar kvar till flytten, och som jag har skrivit tidigare så känns det förjävligt. Jag kommer säkert tjata om det i fler inlägg, känns liiiite bättre när jag får klaga lite på det. Plus att det här är min blogg och handlar om mitt liv och att snart flytta ifrån Stockholm huvudgrejen i mitt liv just nu. Men det är inte bara tråkiga saker i mitt liv just nu, utan jag har faktiskt några roliga saker som är på gång, nämligen:

> Avsutningsfesten nästa vecka!  Har inte en anning vart vi ska vara eller vad jag ska ha på mig. Men kul blir det säkert!

> Pappas hemliga tripp nästa helg! Har inte en aning om vart vi ska, förutom att det är närmare att åka dit från Uppsala än ifrån Stockholm. Men det hjälper inte särskilt mycket. Jag är enormt nyfiken!

> Jag och Samuel ska fira julafton snart, supermysigt! Är riktigt nyfiken där också, vad ska jag få?! Haha. Sen får  vi ju se om han gillar min julklapp också ;)

> Att vi åker till Finland den 20 december, finfint! ska bli jättemysigt att vara där - som vanligt :)

> Kryssningen som Jag, Samuel, Maria och Björn ska på den 16 januari! Woho :D

Ja, höjdpunkterna är fler än dom tråkiga. Men en flytt är stort, en förändring. En förändring som jag just nu inte vill ha. Men nu ska jag faktiskt ta och skriva persnoligt brev. Så alla papper är kvar, sen är det bara att söka jobb! Massor med jobb... sedan får vi se vart jag hamnar i vårat avlånga land. Men jag flyttar självklart inte var som hellst, bli ingen "Hej Arvidsjaur"! Mest hoppas jag på ett "Hej Stockholm" eller "Hej Örebro". Så hur det går återstår att ses...

Skadeglädje är den enda riktiga glädjen ;)

Det är andra advent och ingen julkänsla har velat infinna sig än. Trist men sant. Förhoppningsvis vill den dyka upp nästa vecka, då vi ska åka iväg hela familjen. Pappa fyller ju år så det ska firas. Mys :) Jag inte en anning om vart vi ska eftersom han inte vill säga det, men det visar ju sig på lördag!

Jag är enormt seg, varenda blinkning tar på mina krafter. Haha. Jag börjar bli för gammal för att festa två dar i rad. Haha! :) Men igår var i alla fall riktigt kul. Och Johanna var nog kvällens höjdpunk! Jag skrev ju nu i natt att det var en händelserik kväll och det var ju tack vare Johanna. Det började när vi skulle kasta oss in i tunnelbanan, jag var ju först på vagnen, sdan sofie och när vi vänder oss om för att kolla efter johanna, så står hon på alla fyra och hänger i dörren in på vagnen. Hon skulle vara så cool och "fucka" åt dom som var efter oss och just då ramlar hon, coolingen själv! Väl på tunnelbanan så skrattar vi och dom där killarna hann också på så ditter typ bredvid oss och vi bara skrattar. Dom hoppar sedan av en station innan oss, så när dom går så säger Johanna: "Hej dåå, looser! Schas med er, schas!" och vi bara fortsätter skratta, men nu vet inte vi inte längre om det är med eller åt Johanna, eftersom hon var så häftig ;) Haha. Hela resan hem så har Johanna också tjatat om att hur hon ska göra köttbullar och makaroner när vi kommer hem, så sagt och gjort, när hon kommer hem så ställer hon sog och lagar mat och jag sitter i vardagsrummer ser allmänt cool ut. När maten är klar så ska han äta den i vardagsrummer, när hon tagit ett steg ut ur köket så tappar hon tallriken. Det blir ett hav av makaroner och köttbullar ute i hallen, hon ser ner på förödelsen och ser riktigt ledsen ut och man hör ett svagt "oj". Och jag ligger i soffan och skrattar nåt enromt. Men det hela var inte slut där, nej nej. Utan hon böjer sig då ner för att börja städa upp det hela, men då halkar hon på makaronerna och landar på hela röran... och jag fortsätter skratta. Skadeglädje är den enda riktiga glädjen ;) Jag skrattade nog konstant under hela kvällen!

Så det där var gårdagen alltså, idag har vi inte gjort mycket, ätit kebab och städar lite på mitt rum. Woho. Några bilder frå igår kommer här,

Maaat, hur gott som hellst :)


Joahnna & Maria :)


Jag & Sofie!
Vad hände? ;)



Kvällens bild ;)

Home sweet home...

Nu är jag hemma och natta mackan är uppäten! Party kläderna är utbytta mot mjukisar, och cidern mot cola. Jag är sådär lagom seg och ska snar gå och lägga mig, eventuellt läsa. Annars så har kvällen varit trevligt, kan ju säga att jag kommer skana mina sambosar enormt mycket när jag flyttar! Även fast vi var till ett ganska så kasst ställe ikväll, så var det kul. Vårat mål var ju att dansa och ja... dansa! Det fick vi göra, men musik var ändå sädär. Jag kände mig också, av någon anledning, gammal där och jag är ju bara 19! Haha. Men som som är födda -90 får ju gå ut nu och dom ser ganska små ut, haha. Inte bara just där på krogen, men generellt också. Jag är ju såååå vuxen av mig! ;)

Ett annat konstaterande vi gjort är att när Johanna dricker (speciellt när det kommer till sprit) så blir hon sådär lagom bitchig, haha ;) Hon var nära att börja bråka med någon på dansgolvet, hah. Sedan så har vi löpt ifrån några killar som sprang efter oss. Nu låter det bra mycket allvarligare än vad det var, vi skrattade hela tiden. Vi löper ner för rulltrappan och sedan kastar vi oss på tunnelbanan och fortsatte skrattade tills vi nästan dog! Så en händelserik kväll var det i alla fall ;)

Nu ska jag sova! Ciao.

Nu börjas det om...

Nu är jag tillbaka hemma igen. Maten är äten och jag har gjort mg iordning. Nu ska det börjas om, cidern är öppnad och vi lyssnar på musik och har allämnt trevligt. Får se om det blir utgång sen också. men imorse var jag inte alls sugen på att börja om ikväll igen, men när jag nu har fått duscha och gjort mig iordning så känner jag mig någorlunda laddad i alla fall :) Kvällne igår var kul ändå, trots att vi bara satt på typ en pub och pratade. Några 60 plusare raggade på oss också, haha. Vi hånade dom mest, dom var ganska så sviniga. Ingenting man väntar från människor i deras ålder. Men vi hm.. hånade dom mest eftersom dom betedde sig som dom gjorde! Så det var ändå lite små kul ;) Det som sas var typ; "Vi kan inte ens räkna dina rynkor!", "vi ska stämma er, ni kommer inte ha någonting kvar" och så självklart: "Men byt bord då, ni kom och satte er här, inte vi hos er, så gå!". Det är konstigt situtation det där, när människor som är bra mycket äldre än sina egna föräldrar raggar på en. Men vi skrattade mest åt dom, Hej ålderskris liksom! Haha! ;) Men nu ska jag gå coh vara lite social! Mer imorgon! :)
Ciao.


Ändrade planer...

Jag skrev ju imorse att det inte skulle bli en lugn kväll, men så blir inte fallet! Blir tydligen en liten utgång, fast bara ut och sitta och ta en cider eller nåt. Men kallas det enutgång då? Om det inte innehåller värsta röjet? Haha! Nej men jag vet inte, men hur som hellst så kommer det nog bli trevligt :) Eller ja, det måste tydligen bli trevligt, för annars kommer Emelie strypa någon och jag kommer nog vara densom är närmast! haha :) Men nu ska vi göra oss klara och sedan... ja... fortsätta dricka, haha! Ciao.

Jag lämnar stan...

Nu är jag uppe, var redan upp gör typ 50 minuter sen. Emelie vill snart åka ut till Norrtälje, hon väckte sig med sitt sms. Haha. Men jag ska bara äta klart frukosten, packa ner lite små saker och sedan göra mig iordning. Då är jag fit for fight, så att säga. Men det känns som att allt gör tar liiiite längre mer tid än vanligt, jag är trött. Haha! Men blir väl troligtvis en lugn kväll så :) Men snart är det alltså dax att lämna stan för att spendera en timme på en buss innan vi når vårat mål! Men nu ska jag börja göra mig iordning ifall jag ska bli klar någon gång, kommer hem imogon! :) Ciao.

Kung i baren

Imorgon bär det av mot Norrtälje, ska hänga med Emelie till hennes mamma! Ska bli väldigt trevligt, vi ska nog mest kika på film och ha det allmänt trevligt, är i alla fall tänk så :) Sedan på lördag så ska vi laga mat och så, vi i lägenheten alltså. Typ som en sista grej vi alla gör tillsammans, förutom avslutningen sen då! Men då ska det bara vara vi fyra, det ska också bli väldigt kul. Men då bli det nog kanske en utgång också, till något halv grisigt ställe så vi kan svina oss! Haha. Det behövs inge stureplan för att vi ska kunna roa oss, kungar i baren så att säga ;) Nej, men nu börjar sängen verka väldigt lockande och boken jag just nu också läser för den delen. Så nu ska jag dejta John Blund! Men jag bjuder på ännu en bild på mig själv från i fredags ;) Ciao.


Lay all your love on me

Nu ska jag lägga upp ännu ett filmklipp, som ni verkligen måste se! Det är från filmen Mamma Mia, jag har själv inte sett den, men det här klipper har jag och Johanna suttit och skrattat åt efter vi kom hem från skolan. Ni måste verkligen kolla på det och skrattar ni inte åt det måste det var nåt fel på er ;) Det bästa i hela klippet börjar från och med 1:50 och sedan framåt! Kolla, kolla, kolla!! Den är underbar, jag lovar! Så nu längtar jag tills jag får se filmen! Ja, låda!


Bra musik, öronorgasm.

Johnny Cash - Walk the line


Kroppsmålning och flaggor

Idag var det kroppsmålning som gällde i skolan, först hade jag ingen modell men så visade det sig att man fick jobba på två på en modell, så jag och Maria gjorde svenska flaggan på Johanna. När man gör en kroppsmålning så är det verkligen färg överallt - i öron, mellan skinkorna (om man har string på sig) helt enkelt överallt. Så när johanna hade duschat så hade hon lite färg kvar, vilket gjorde att människor tog kort på henne på tunnelbanan, haha! Men vad ska man göra när man är snygg? ;) Målningen tog lite över två timmar att göra, och hon fick stå hela tiden. Men på tisdag är väl min tur för då ska jag stå för Emelie, haha! Man kan ju bara undra hur många liter färg det kommer gå åt för att täcka min blekfeta kropp, haha ;P Sen var det meningen att Maria skulle bli finska flaggan med det fanns inge blå färg kvar efter att vi gjort Sverige! Så på henne blev det massor med blommor istället :) Men vi klarade alla kroppsmålningen, vilket är helt underbart skänt, man var lite små orolig för det. Nu är det inte mycket kvar... och det är både bra och dåligt...


Och jag skulle vilja tacka...

det har varit endel omöbleringar och nya grejer på min blogg under kvällen! Och för denna finfina blogg har jag min roomie Sofie att tacka för! :D Jag är enormt kär i den, det är endel små korrigeringar kvar, men skulle den lämnas nu som den är så skulle den ändå var finast :) I ärligehetens namn har jag nu gått in på den några gånger bara för att titta på hur den ser ut, haha :) Sofie får väl kanske jobba både som MUA och som webdesigner! Kan finnas stora mängder pengar att hämta där, kommer ju massvis med nya sidor varje dag ju! haha :) Men Tack Sofie i alla fall! :)


Soffan :D

i-landsproblem...

Jag har nu köpt en julkalander! Den ser inte ut som dom ska göra, men det är i alla fall en julkalander, vilket är det viktigaste! Den funkar som den gör sitt jobb, nämligen; den räknar ner till jul och den ger mig en chokladbit varje dag! Det fanns två olika kalendrar att välja mellan inne på coop, nämligen en med Hello Kitty  på (som Sofie tjatade på oss att vi skulle välja) och en med spindelmannen, och självklart tycker jag att spindelmannen speglar mig själv bäst och då fick det ju bli den ;) Självklart val liksom. Jag tycker bara dom kunde ha gjort spindelmannen lite julig, typ med en tomteluva eller nåt. Men men... kan ju inte få allt ;P

Jag har föresten funderat på att köpa klänningen som jag hade på plåtningen till avslutningen! Jag gillar det väldigt mycket och den kosta bara 400-500 kronor. Där ljög jag, det är inget "bara" det är egentligen ganska så mycket pengar, men jag vill ju vara fin på avslutningen, och så tänkte ja försöka kombinera avslutningsklänning och nyårklänning. Skulle vara roligt att ha någon mer glittrigt... eller nått till nyår, jag vet inte riktigt. Men det jag vet med säkerhet är att avslutningen är nästa fredag och jag är ingenting att ha på mig, kul. Jag ha sådana allvarliga i-landsproblem...


En grej, som någon kan få ge till mig!

Jag har hittat en sak som jag vill ha, väldigt gärna. Men det är för dyrt för min tunna plånbok just nu, eller det kan snarare få ligga i min köpa-senare-lista! Jag vet inte, på någon lista ligger den i alla fall, och ni kan ju gissa vilka initialer som ska stå på det? ;) Men armbandet finns i alla fall på denna sida: www.bettiesgalleria.com och kostar 499:-! Haha :) Eller så skulle jag vilja ha ett liknande armband som finns, fast enbart med hela mitt namn, men tyvärr fanns det inte såna armband med snöre där texten är i guldpläterad! Men detta vill jag i alla fall ha! :)


We are going bald!

Idag hade vi flint i skolan, det var kul! Vi gjorde själva flinten av latex, man gjorde den på typ ett huvudformad grej, som tog hundra år. Det var latex på latex fem sex gånger, sedan puder på det hela. Jag ville ju gärna se hur jag skulle se ut flintskallig, så jag envisades med att prova, även fats jag är känslig mot latexen, men det var ju inte så att man la blöt latex direkt på huden utan då var den ju torr, så det kliade bara lite grann :) Men vi kunde inte göra någon jämn kant eftersom det så skulle användas blöt latex, men man såg ju på ett ungefär :)



Samuel! När vi bli skynkliga och gamla kommer jag se ut såhär! Haha :D


Johnna blev grymt söt måste jag säga, även om hon inte tyckte det själv! :)

Ett egocentriskt inlägg!

Idag fick jag bilderna ifrån min "Modell för en dag". Vissa bilder ärr ju självklart bättre än andra, eller ja, det blir typ som att man gillar visa bilder mer av någon anledning. Fotografen har ju tagt bort alla bilder som inte blev bra, så ingen var direkt dålig. Men överlag så är jag nöjd med bilderna och det var kul att göra!! :) Så jag tänkte i alla fall bjuda på några av mina favoriter! Emelie fick ju som sagt också var med på ett hörn på plåtningen, så det får hon vara här också ;) But here you go;






Hon riktigt skum.. den där Johanna..

Såhär såg Johanna ut när vi hittade henne nyss:




Ögonbryn är upp till 60 % av ansiktsstrukturen.

jag har fått världens finaste ögonbryn, helt underbara och lättsminkade är dom också. Jennifer och Jasmin har jag att tacka för detta. Först plocka dom formen med pincet och sedan "rensade" dom men snöre. Jag är super nöjd! det har sina fördelar att vara omgiven av Makeup Artister, när man inte kan plocka sina själv. Alltså jag kan plocka dom men jag är så mesig att jag tycker det gör djävulst ont, så om någon annan plockar dom såg går det snabbare och brynen domnar lätt av också, så det känns inte lika mycket, haha :) Snygga bryn gör faktiskt väldigt mycket  för ansiktet, snygga bryn gör så jäkla mycket! Jag har föresten köpt en ny mascara också, från Maybelline, det är den där gula som dom gör reklam för nu på tv. Det är grymt härlig borste i den också, i alla fall när man ska sminka själv, och när man har långta fransar, inga klumpar! :) Rekomnderas!


 

Lämna tillbaka eller behålla?

Har inte haft en direkt produktiv dag, men ändå har dagen gått väldigt fort. Men det kan väl bero på att vi satt och fikade i typ två timmar och sedan gick runt inne i en ganska så billig sko- och väskaffär, vilket slutade med att jag kom hem med en svart handväska. Den här hur fin som hellst och kostade 229, så det är ju inte så fasligt dyrt. Och jag kan ju säga att jag köpte den till mig själv, som typ tröstpresent till mig själv. Så, nu lägget jag upp en bild på den så nu får ni säga vad jag ska göra, behålla eller lämna tillbaka? och nu kräver jag hjälp.

Behålla eller lämna tillbaka?



Här mina nya skor föresten, som jag fick av mamma i fredags! Älskar dom :)

Jag skäms!

Nu är det andra december och jag har fortfarande ingen julkalander, jag glömde att köpa en igår. Det är nästan så att jag skäms, och så är jag lite ledsen också faktiskt. Det här är första julen jag intehar någon julkalander, vad jag kommer ihåg i alla fall. Nu ska vi strax göra oss iordning för att sedan trotsa vädret för att åka in till stan. Jag, Johanna och Sofie ska in och fika med Emma! Trevligt :)

Kvinnor kan inte cykla

Kollar på Boston Tea Party nu, och idag handlar det om sex. I början så skulle dom kolla om sex kan jämföras med träning. Och jag har nog aldrig skrattat så mycket under ett program, som jag gjorde då. Filip och Fredrik sitter alltså i samma rum som ett "swingpar" som har sex och dom såg nådigt besvärade ut imellanåt. Det jag började undra är hur någon kan ställa upp på det? Det är ju självklart upp till var och en, och vill dom göra det så är det ju självklart okej. Men hur frågar man någon om dom kan ställa upp på det?

5:an - Ja Hej, Boston Tea Party här. Vi tänkte fråga dig om du och din partner från din swingklubb skulle kunna ställa upp på att ha sex i tv? Så att alla med 5:an kan se er och att Fredrik och Filip kan sitta i samma rum och disskutera detta.
Swingaren - Ja, men självklart. Det har varit min största önskan sen jag var liten!

Var i alla fall hysteriskt kul, och jag, Sofie och Johanna skrattade så vi dog. Var föresten en annan sak som jag reagerade på under programmet och det var när dom gjorde dom här jämförelsena så skrev dom typ att endel av sexet var som en promenad för mannen och som att diska kvinnan, och en annan del av sexet var som en cykeltur för mannen och som att städa hemmet för kvinnan. Någonting med det där störde mig. Kanske min feminstiska sida ville visa sig, eller nåt. Kan inte män städa? Kan inte kvinnor cykla? Men det är väl typiskt mig, som Sofia alltid säga: Iida, sluta analysera sönder allt!

Och för er som läser och inte vet vad "swinga" betyder får googla det. Google is your friend!


Dödligt trött

Idag åkte vi till Vällingby, målet med att åka dit var att handla mat, kolla lite efter julklappar och få lite julkänsla . Jag fick i alla ut två av tre saker, dvs det två förstnämnda. Jag hittade den sista julklappen till leken vi brukar leka på julafton! Hittade även en sak till som jag ska ge till Samuel, dock en väldigt oseriös grej. Och då menar jag väldigt oseriös! Haha, men jag tycker i alla fall om den ;D Men medan vi gick runt i Vällingby så var vi självklart tvugna att gå in på lagerhause (stavas det så?), affären som är guds gåva till oss! Man kan hitta så mycket saker där, roliga saker, fina saker, udda saker ja massor med saker! :) Där finns en telefon formad som en pussmun som jag vill ha! Men i alla fall, där hittade i alla fall Johanna en jättefin badmössa och en sån där ögonmask som man har när man ska sova. Hon tyckte hon var cool, bevis:


Står förövrigt "Dead tired" på ögonmasken ;P

Pepparkaksbak!

Jag och Samuel bakade pepparkakor igår, vi skulle egentligen ha gjort det i lördags men det blev inte av. Så igår tog vi tag i det! Tyvärr blev det ju inte hemmagjord deg, utan köpt. Men dom blev goda ändå, men ändå inte lika goda som våra blir hemma när vi gör egen deg ;) Jag tog även med mig en låda med pepparkakor hit till Stockholm, och dom försvann direkt nästan, så Johanna verkade i alla fall tycka om dom ;) Haha! Men bra att dom blev uppätna i alla fall! :)


Nedräkningen har börjat!

Igår var det första advent och idag är det första december, som betyder att det är 23 dagar kvar till julafton! Men jag har ingen julkalander, det ska man ju ha varje år! Det är ett måste, så nu ska jag snart till vällingby med Sofie, då ska det köpas kalander! Samuel har ingen kalender heller. Jag vet att du läser det här så nästan gång jag kommer hem till dig så ska du ha en chokladkalander! Bara så att du vet!

Jag hoppas verkligen att julkalandern tar med lite julkänsla också, vi bor ju i världens minst julmysiga lägenhet. Man blir mest deprimerad av den just nu, jag vill ha ljusstakar i fönstrena, julmys, och adventsljustake. Jag vill helt enkelt bara ha lite julstäming i vår lägenhet. Det är väl inte för mycket begärt? Jag har föresten inte köpt alla julklappar än, Samuel och Lindaär svårast. Inte speciellt otippat att Linda är på den listan, det är hon varje år. Haha ;) Men jag får heöt enkelt klura ut något, har ju trots allt 23 dagar på mig...