Hemma igen.

gbdui

Nu är jag hemma från Finland. Det har vart kul men jag önska att jag hade lärt känna Iiras kompisar mer. Men men.. Nästa gång så kanske. Det var kul att träffa Farmor också. Hon är så liten och söt ^^
Kommer upp bilder från resan typ imorn eller nått. Måste bara lägga in dom på datorn. Så ska ni få se när vi bakar bullar. Steg för steg. ;)
Jag känner mig som en bulle just nu. Tjockat godis o så idag. Haha. Jävligt gott måste jag säga.


Jag har hittat en parfym jag vill ha också. En Paris Hilton. Ge mig den. Den lukta såååååå gott! Mums.
Det var föresten massa folk på båten! Har aldrig vart med om maken. Såg en albino också. Liiiiiiiite coolt. Var typ han och 40 turkar. Alltså han var också turk, men det syntes ju inte på samma sätt lixom.:P 
Han hade nästan vitt hår och vita ögonfransar och ögonbryn. Sen isblå ögon han hade också jäääätte ljus hy.

Är lite sjuk  nu så orkar inte skriva mer. Ska till Vagnhärad imorn med Fia. Roligt.
Så kan eventuellt bli en pause i skrivandet, igen. ;P


"I got a bone and you can chew it, if you like it doggy style baby we can do it"


// Iidalainen

The PB´s

Iida und Iira


Nu är jag i Finland. kom hit igår, och det är ohyggligt kallt här! 20 minus. Hela tjuuuuugo minus. Förstå! :O Det är nästan istid ju! Men vi va först hos Farmor sen åkte vi till våran stuga som pappa hade hunnit värmt upp till hela noll grader. Woho. Men sen så åkte jag till Iira, och när jag stack ifrån stugan så var det hela sju plus grader inomhus. Lycko mamma och pappa som skulle sova där. ^^

Idag har jag och Iira vart på stan. Hon hitta saker men det gjorde då inte jag. Eller jo, ett läppbalsam. Det luktade jääätte gott. Kostade hela 2,90. Euro alltså. Jag undrar vad det lukta. Mend et luktade gott iaf. Eller man ska väl egentligen säga att det doftade gott. men ni fattar vad jag mena.
Nu ikväll ska viiväg till Iiras kompis som ska ha karaoke kväll. Jag som är en hejare på att sjunga. Not! Så jag ska nog inte sjunga speciellt mycket. Får lyssna på de andra! :)
Imorn ska ska vi aksnke på fest. Iiras andra kompis ska ha det. Eller "bileet" som dom säger här i finaland. Haha :) Ska vli kul att träffa nyss folk och så!

And that´s all from Finaland and The PB´s. ( Iida & Iira = The populare bitches. ;)

// Iidalainen

Shake, Shakee.



Dans idag så jag tog med mig kameran för att alla ska se hur kul vi har innan det börjar. Så det böev en del poser och lite reklam!
Bild 1; Erika (Erica) ser lite sliten ut efter att redan ha dansat en timme. (Streetjam eller Disco?)
Bild 2; Madde känner för gnida sig mot skärmen, så det fick hon!
Bild 3; Jag o Micka typ posar. Jävla flin jag har alltså!
Bild 4; Reklam! Dansverkstan & Duru (deras klädmärke)
Bild 5; Madde och Micka. Yo, man!
Bild 6; Me and mah baggybyxor! Lätt skönaste byxorna på hela denna jords yta! Strl L på herravdelingen ^^
Bild 7; Tänkte slå till med en het pose jag med. Så Varsågod ;P
Micka har typ blivit sjuk igen så hon kunde inte vara med idag heller tyvärr. Men hon var ju med och titta iaf :) Men jag och Madde var med i alla fall och vi hängde med typ nada. Eller jo, lite i alla fall. Vi försökte åtminstone, det borde ju räknas ;)

Imorn ska vi åka till G-vik men skolan också. Yeah! Ska bli ruskigt roligt alltså! :D Så klockan åtta står vi utanför pressbyrån så det är bara komma att vinka av oss om ni vill det. Haha. Gud vad underhållande jag är. Måste skaffa mig nått att göra nu. Kan ju inte skriva massa tråkiga grejer här som ingen bryr sig om!;P

Nu ska jag fortsätta att kolla på 45 minuter. Woho.

// Iidalainen.

Dorkie.

Idag, var det skola. Segt. Men slutade dock ganska tidigt, så det var iaf skönt! Skrivit klart historian idag också. Najs. Orka inte skriva mer.

// Iidalainen

Eskilstuna & Golf



Okej, helg då. I fredags var jag med Martina på stan. Det var jääätte kul!:)
Först gick vi på stan o kola i affärer. Jag hitta två hår grejer.Det var trevligt... Sen hade vi beställt tid på bowlingen klockan 19.00 så då gick vi dit. Det va typ krångel på första banan som vi fick och där gick det såklart bäst. Men eftersom den bråkade  så fick vi byta bana och då gick det inte alls bra. Nådigt iriterrande. Men det gick bra för Martina iallafall så det var ju bra det ;P En sak till som var grymt störande var att det stod nån idiot gubbe och glodde på oss. Han stod där hur länge som hellst. Väldigt obekvämt. Blä. Men tillslut så gick han. Woho.
Som vanligt fick jag ha på mig pytte små skor. Men nu vet jag ju iallafall vilken storlek jag har ^^
Sen var vi typ klara kvart i åtta eller nått så då gick vi mot bion, vi såg Linas kvällbok, haha. I början va den jätte konstig, vi började undra vad vi hade betalat för egentligen. Men så blev den lite bättre. Den var smått underhållande. Bra det iallafall ;D Efter det åkte vi hem.
En väldigt rolig kväll måste jag säga! Eller vad tycker du Martina? ;)


Igår satt jag bara hemma. Va ett o gick med mamma. Den var nog det enda jag gjorde under hela dagen.
Blä igen.
Idag har jag vart och slagit lite golf med Pappa i örebro. Det gick väl sådär. Men man kan ju inte förvänta sig speciellt mycket efter att inte ha rört en golfklubba på fyra månader. Eftersom man inte spelat på så länge så får man också så satans ont i händerna. Man vill bara börja grina. Men jag vann dock puttningen. Yeah.
Var med Mamma till Tuna Park en sväng nu på dan också. Hitta inge speciellt, men jag fick ett par leggins. Det fanns också en parfym inne på kicks som lukta underbart gott. Ge mig.

Nu ska jag gå och äta nånting för att jag är såååå hungrig!
Nästa vecka blire Finand!

"I think she sounded naked."

// Iidalainen


Badman.

Idag har jag dansat, precis som varje torsdag. Det var hur jobbigt som hellst den här gången, precis som alla andra gånger. Hah. :)

Idag blev jag mobbad i skolan också. Dom retade mig för dvärg. Men jag är ingen dvärg. Jag är inte precis lika lång som alla andra vara ^^ Jag är faktiskt stolt över mina 151 centimeter! Yeah, that´s right!
Vi hade bad idag också på badet, det var väl sådär. Enda som va kul var det sista vi gjorde. Vet inte riktigt vad det heter. Haha. Det enda dryga att det grunda inte är så jävla grunt. Inte för mig i alla fall. Men men ^^
Hade Italiano idag också. Lika segt som vanligt. Blä.

Imorn ska jag och Martina till stan. Vi ska bowla, gå på stan och gå på bio! Plus att vi ska äta McDonalds! Yey. Vi ska ha såååå kul. Hoppas bion som vi vill se går bara! Hoppas, hoppas, hoppas! :D V får kolla up det imorn i skolan eller nått. Imorn slutar vi föresten elva. Det blir bara bättre och bättre det här! :)
MÅSTE komma ihåg att ta med mig kameran bara. Borde kanske skriva ner det annars kommer jag glömma det. SKulle inte vara helt ovanlig faktiskt. Alltid när jag ska ha med den så glömmer jag den. Typiskt mig! :P


Jag vill tapetsera om mitt rum! Vill ni veta nått orättvist? Jo, min syster (Linda) har fått välja tapeter till TVÅ rum. Två hela rum. Och hur många har jag? Inget, inte ett enda! Hmpf!
Jätte orättvist tycker jag! Tycker inte du Linda? ;)

Kolla min senaste länk! Dancehall.

Ne, nu ska jag väl nörda mig vid msn, om nån vill prata med mig... Haha ^^

Dagens låt ^^:
Incubus - Love hurs
Den va fan bra! :P

"Man ska inte låta sig missledas av en människas fula yttre.
Dess inre kan vara ännu fulare."


// Iidalainen


Så jävla kalas alltså!

A

Jag har färgat håret och jag är uuuuuuuuuuuunderbart nöjd. Gånger flera miljarder ;D Kunde inte bli bättre! Tack så mycket Mamma!

Nu, idag har jag vart i skolan och höll på att somna för allt va så segt, sen så klart var det ju inte slut vid tre! Utan då är det såklart att vi har har körteori i en och en halv timme. Snark! Han vi har bara pratar och pratar och pratar.  Så segt! men det är ju endå bara till mitten av Maj! Maj, förstår ni?! Maj, det är typ tre månader. Tre heeeela månader. Men tur att Martina, Fia, Isa och alla finns där. Det gör saken mycket lättare att genom leva. ^^

I helgen ska vi iväg att bowla. Hoppas alla kan följa med. Ska bli så roligt att bowla, det är nog mina nya hobby tror jag. Ja, det är det nog :P Även fast jag suger på det så är det ju ohyggligt kul! Och skorna man har på sig är ju så heta! Sist jag va där så var lixom storlek 35 för stora, så jag fick ha storlek 34. Jag fick lixom inte ens snören utan karborreband. Hah. Hett, mycket hett måste jag säga ;)

Jag kan knappt sitta stila för att jag är så glad och ooh! Därför tänkter jag kila nu! ^^

"Att le är det näst bästa du kan göra med läpparna"
// Iidalainen

Landet Afrika ^^

IJJ

Dansat idag. Det blev  allt svårare det där, men det är så kul, plus att vi har grym musik. Jag, Madde och Micka var väääääldigt med måste jag säga. Hah ;D
Och när jag satt där och vänta på Madde och Micka satt det två tjejer brevid mig och den ena plugga samhäll och så fråga hon sin kompis:

- Vet du vilket land som har störst befolkning i hela världen?
- Ne, men är det inte typ Afrika eller Japan kanske?

Hahahaha!! Jag fick bokstavligen resa mig upp och gå ut för inte börja gapskratta där. Afrika är ju för fan en kontinent... Kan knappt sluta skratta åt det nu heller. Men nu när jag läser det ser det inte så kul ut, men det var i alla fall roligt då ^^

Imorn är det alla ♥:ans dag också. Känns inte så sa kalas kanske. Blä, det suger just nu!! Jag får väl slå ihop mig med Martina eller nått. Får jag det Martina? ;)
Men jag hoppas att alla som har någon att vara med på Alla hjärtans dag får en underbar dag! :)

Sen apropå bilderna jag har där uppe så klagade Jimmy på mig att han inte hade fått vara med på något kort här. Så Jimmy där är du nu. Känns det bättre, inte ledsen eller så längre? Ey bruuuuschan ^^ Hehe ;)
Alla borde ha en kompis som dig, Jimmy. Du är en bland dom bästa! :)

Har fått mitt Historia prov nu också. Jag ska skriva en berättelse på tre sidor om att jag är ute och reser på den tiden vi jobbar med. Ska få med alla saker som var viktiga då, typ Columbus, nya världsbilden och grejer. Känns inte så lockande kanske. Men endå skönt att få det gjort! yeah.

Nu ska jag snat sova. Sovit så kasst på sistone! Kanske ska testa den där musik grejen... ^^

Dagens låt ^^:
Janet Jackson - All Night

"Jag älskar barn. Särskilt när dom gråter.
För då bär någon bort dem.
"

// Iidalainen

Me want...

 MoiI & M

Psyko kort det till vänster. Ha! hur lyckas jag alltid få min panna så enorm? Det är inte det, jag lovar! ^^
Jag tror varken Isa eller Martina var helt med på kortet. Men dom är snygga endå så det får vara med ;)

Igår var det ju en del av melodifestivalen och The Ark var ju med så var ju tvugen att se det och dom var sååå gryma. Skicka iväg dom så är ju allt klart. Och Anna Book sa ju förrut att hon inte ens va rädd för The Ark. Men det borde hon va så IN HER FACE! Haha. Men allvarligt talat så var dom ju lätt grymma. Yeah!
Go, go, go, Ark!
Eller hur, Isa? ;P

Så, imorn är det skulle igen. Tror jag mår lite illa av det. Blä. Men ska få historian så jag kan göra klart den. Riktigt skönt alltså, men egentligen orkar jag inte göra den meeeeen jag måste. Snart är det ju lov i alla fall. Woho.

Jag vill ha ett läppglans från Nouba. Nuuuuuu. VArför ska det vara så dyrt för?! Det var ju så peeerfect! *gråter en skvätt* ^^ Nu när jag tänker på saken finns det massor jag vill. Konstigt, eller hur?:P
Jag vill ha läppglanset, en ny hanväska, nya kläder (men iof ska jag få det, men man får aldrig för mkt av det, hah), en egen bärbar dator, nya tapeter, ett sminkbord, alla LW, MD och The Ark skivorna, det där roliga spelet som jag spelat, Charlie and the chocolate factory filmen,  en egen bowlinghall, världsfred, massa massa pengar... Ja, listan kan göras lång... ;D 

Nu ska jag kolla klart på filmen som går på femman!

Dagens låt ^^:
The Ark - The worrying kind

"Qui tacet, consentit"

// Iidalainen

Hals ont & Bowling

Det är lördag och jag har vart hemma hela dagen. Vart ute två gånger och det var med Aatu. Woho ^^
Typ kollat på tv och suttit här vid datorn, spela nå mongo spel... Bra att jag kan underhålla mig själv iaf...
Fick ont i halsen igår. Buhu! Finna fan inge värre än det. Det skulle kanske vara att bryta nått men eftersom jag aldrig har gjort så vet jag inte. Men skulle gissa på det. Att det är värre. Men jag har mitt hjärta i tusen delar. Det känns. Det gör ont, men det går väl över i sinom tid. Då har jag nog hellre ont i halsen. Jo, det har. Men nu har jag båda. Lycko mig! Men allt går över tillslut. Klart jag saknar dig (!), vem skulle inte det lixom. Du kommer alltid vara speciell och jag hoppas att vi snart kan vara kompis i alla fall. Om du vill?

Men igår var jag, Mamma, Pappa och Linda och bowlade. Jag hitta värsta perfekta klotet, typ första gången någonsin. Yeah! Vi spelade två serier och jag kom sist första serien (ganska så tippat), men i andra serien kom jag två!! Det var ungefär sådär jätte otippat! ;D
Men det roligaste var nog när mamma tappa klotet... bakåt!! Hon har nog lite för svaga och smala fingrar för det där ^^ Men efter det åkte jag hem sen klockan typ tio i tio åkte jag upp på byn och träffa Martina & Isa, vi gick på nattbio. Det var Offside, den var jätte dålig! Eller ja, några roliga repiker fanns det väl. Men inte mer. Så vi åkte hem tidigare.

Är ganska trött nu. Borde kanske sova.. Men måste bara säga att Linda ska på kryssning imorn med C och jag är jätte avundsjuk för jag vill också! Men jag ska dock till Finland snart. Men endå!

Nu blire TV och eventuellt lite Akon!

Dagens låt ^^ :
Akon - Never Took The Time

"don't let your mouth write checks your ass cant cash"


Nånting i den stilen var det iaf :P

// Iidalainen

Shakespeare in love.

174335-24



Idag har jag dansat. Det var Dancehall och Hiphop. Jag hade Nikki i båda and she was really out to get us... ^^ Det var ungefär 500 armhävningar och 100 minuter av magträning! Men det är jus könt nu efter... Känns i alla fall att jag har tränat. Nice!

Jag måste plugga lite snart också. Har prov imorn, men jag har typ jätte svårt att plugga nu. Urk. Jag orkar fanimig inget. Är så jävla trött. :(

Idag var vi jätte några i klassen. Jätte konstigt. Vi är nio stycken egentligen men idag va vi fem... Fyra sjuka lixom. Trodde jag aldrig skulle hända. Very, vety much weard. Hah ^^
Vi hade engelska idag också. Vi kollade på "Shakespeare in love", den var mycket bättre än jag trodde. Var en väldig underhållande lektion i alla fall. Trodde aldrig jag skulle säga så! ;)

På fredag ska jag åka och bowla med Mamma, pappa och syster. Woho! Ska bli jätte kul. Vi ska bowla i e-tuna. Billigast där. Köping är så satans dyrt! Men men....

Ska kolla klart på Criminal Minds nu.

Dagens låt ^^ :
Mando Diao - Motown blood

"Nemo saltat sobrius, nisi forte insanit. "




// Iidalainen


Blä.

Allt är bara bajs. Finns inge mer att säga om det. Så är det bara. Fan.

Its all a bit crazy!

Idag var det dans! Shake, shakeee ;) Underbart roligt, jobbigt, svettigt, svårt och avancerat! Meeen grymt roligt som sagt ^^ Det var bara jag och Madde som var iväg idag för att Micka var sjuk. Tråkigt att missa men bättre det än att bli jäääätte sjuk! Har nog aldrig haft så roligt på tåget som jag hade idag! det roligaste va när Madde satt och rullade sin biljett runt fingret så ser hon en man komma i kostym så däger hon: "Åh nej min biljett, han den där kommer nu (hon mena konduktören). Men så klart var det ju inte konduktören utan bara en man som var väldans uppklädd. Det var så roligt. Fö hon sa det högt också så han måste ha hört! Haha :D Ne men nu väntar jag på att Madde ska logga in på msn så jag an skicka låten till henne som vi dansade till... Woho, I found it! ;D

Idag ade vi Historia redovisning också. Det gick bra. Känns kalas måste jag säga, trots att jag är förbannat trött på skolan. Bläää! Varför kan det inte bara ta slut? Right now please! Men men...
Snart bär det i värg till  finland. Skoj! Vi ska ha så kul jag och Iira! Yeah.

Vi har flyttat en lektion från fredag till onsdags håltimmen. Så vi slutar klockan 11 på fredag. Yeah, thats right, wohoo. Så skönt måste jag säga. Men lite drygt att stiga upp klockan 7  för att gå till skolan och vara där i tre timmar sen gå hem. Men huvudsaken är jua tt vi slutar tidigt endå ^^

Nu ska jag kolla klart på "Shark" men måste bara säga till Martina "Rocky" Carlén att du fick ju endå ett plåster.. Haha. Ne men seriöst nu. Det är ju tanken som räknas! ;)

Dagens Låt ^^ :
Black eyed peas feat. Sergio Mendez - Mas Que Nada


Martina: "Men fan då! Jag har ju glömt att byta bild!"


// Iidalainen


Fall & Cookies

Cookies

Idag har jag bakat! Jag bakade typ kakor med choklad och nötter i. Tänkte ta med till Madde om jag ska dit någon dag. Hoppas hon inte är allergisk mot något bara. Är du det Madde? Höör du hur jag tänker frågan till dig därborta? Jag hör i alla fall inget svar.. ^^
Men det var riktigt kul att baka. Det är inte så ofta jag gör det. Jag ahr blivit sugen på att baka typ bröd flera gånger, emn har aldrig orkat. Men förstå lukten av ny bakat bröd. Mums! Men det får bli nån annan dag :)

Skolan idag också, emn gich hem vid Lunch. Orkade inte vara kvar. Allt är så jobbigt just nu... :(
Men nångång blir det väl bättre. Längtar till den dagen!

Jag har kommit fram till att jag någon dag måste städa mitt rum. Det är ganska stökigt. Men jag orkar inte för det är sååå tråkigt. Men nån dag måste man ju. Tyvärr.

Men i alla fall. Idag gick jag och Linda upp på byn för att handla ingredienser till mina kakor. Så går vi över torget och tjoff - jag drar i backen. Aj, säger jag bara. Det var inte speciellt skönt måste jag säga men det var endå ganka roligt. Kunde inte sluta att skratta.. :D

Dagens låt ^^:
Will Young - Light my fire

Ska kila nu. Se you later ^^

"Jag avskyr hushållsarbete. Man bäddar, man diskar,man tvättar -
och sex månader senare måste man börja om igen"



// Iidalainen

Musik & Längtan

Oh, vad förbannad jag blir! Hade skrivit klat mitt blogg inlägg så muppar sig internet för mig, och allt försvinner. Allt. Oh, måste nog ta o gråta en skvätt över det här stora traumat. ;P

Men i alla fall. Idag har vart en seg dag. Bara vart ute och gått med mama och lyssnat på lite musik också. Musik är bra.  Terapi på skiva. Lyssna endel på på gamla låtar, det var kul :) Men men... Jag och Linda bestämde också att vi skulle åka och bowla nästa vecka på fredagen om hon inte jobbar, så nu får jag hoppas att hon inte gör det.. Hon behöver dock pengarna men det är ju endå sååå mycket roligare att bowla än att jobba! Eller hur? :)

Jag håller på att bli galen av väntan. Jag vill ha svar från Nordjobb nu. Noooow. Men kommer säkert inte få nått i alla fall eftersom jag hoppas så mycket. :/
Orka vara hemma, vill ju bara komma iväg ett litet tag...

Men imorn är det skola. Känns inte lockande, vill inte få veta vad jag fick i Matte b, men tippar på ett IG. Eller nej, inte den attityden. Hoppas på ett G! Yes,box.

Men ska kolla på TV nu...

Dagens låt ^^ :
Marit Bergman - This is the year

"Pengar är inte allt - Särskilt inte när skatten är dragen"


// Iidalainen

Panorama fönster & Bowling

Moi

Godkväll *vinkar med handen*.

Vi kan börja med gårdagen då... Jag va hemma hos Danne i Arboga och va med honom och fia, även hans kompis var där. Dom höll på o byggde på nått flygplan så jag och fia satt och pratade och lyssna på musik. Vi gick också ut och gick en sväng. Det var skönt! :)
Sen hände inte så mycker mer... Åkte hem vid tolv kanske...

Men idag då. Var och bowla med Fia, Maria och Björn. Det fick inte bra. Har ingen karriär inom det heller. Så det börjar sina med ideér om vad jag kan göra till min kariär. Får plocka bort bowlingsproffs och världsmästare i internet biljard. Men jag kan ju alltid bli en sångare (det är ju tydligen inga krav längre på att man måste kunna sjunga, eller hur?) eller skådespelare. Man får ju inte ha för höga förväntingar heller, så dom yrkena får duga! ^^
Men i alla fall. Efter bowlingen åkte Björn och Maria hem och jag och Fia gick och åt pizza. Lika gott som onyttigt måste jag säga. Men jag åt ju faktiskt sallad också så det så. ;P Åkte sen hem till Fia och kolla på Melodifestival grejset. Det va INGA bra låtar. Men nästa vecka är The Ark med. Dom måste ju såklart gå vidare för det kan ju inte bli annat än bra helt enkelt.
The Ark ← The Ark :)

Jag drömde världens härligaste dröm här om natten ^^. Att jag hittade världens bästa lägenhet i Norrköping eller vart det var, så jag flyttade dit tidagare för jag skulle få just den lghn. Den var heeelt perfekt! Det låg typ på högsta vången i ett höghus och jag hade panoramafönster och grejer
Riktigt najs alltså! Men tyvärr var det ju bara en dröm...

Men ska sova nu!
Hej da *Vinkar med handen igen*

Dagens låt ^^:
The Ark - Disease

"Dum spiro, spero "

// Iidalainen.


LW & MD


Woho. Denna dag har vart såååå trög. Känns som om det inte har hänt ett skit. Har pluggat endel. Men jag är så  trött på skolan, jag är så trött på allt just nu. Urk. Jag mår typ illa när jag tittar på en bok från skolan och när jag ska stiga upp på mornarna. Vill bara bli arton så jag får tatuera och pierca mig, gå på krogen och skaffa körkort! Ge mig nu. Sen vill jag ta studenten så jag kan flytta här ifrån.
Det är väl inte så mycket begärt? Jag vill ju bara komma bort härifrån.


Det finns ungerfär 3,4 miljader saker jag vill ska hända och saker jag vill ha. Hur kan det vara så här. Till exempel kläderna där uppe. Dom vill jag ha.
Det är både LW och Mando Diao kläder. Mando Diao är helt underbara dom med. En låt jag fastnar för är Mr. Moon. Jag vet inte varför. Men den är så bra helt enkelt. Synd bara att jag lyssnar sönder alla låtar som jag tycker är bra. Haha.
Jag älskar Lars Winnerbäck. Han är inte dum han inte och hans musik passar till allt!
När man är ledsen, glad, trött, irriterad, you name it! Han har nått i alla sina låtar som man känner igen sig i eller kan relatera till. Varje låt står för nått, viktiga och oviktiga saker.
"nykter utav vin och full av längtan är det lätt,
att säga fel och tänka rätt"
Sant.

Helgen närmar sig också med storm steg. Får typ ångest av tanken att jag troligtvis bara kommer sitta hemma imorn kväll. Men vad ska man göra? Inget händer ju och de flesta har ju endå någon att vara med. Men på lördag ska vi kanske, med ett stort kanske iväg och bowla. Jag hoppas att vi ska det i alla fall. Det är så svårt att ordna nått med alla tjejer eftersom alla vill olika saker. Några vill bowla, andra inte. Några vill åka till det ena stället, men inte dom andra. Dagens i-lands problem ^^

Ne, ska kolla lite på televisonen nu. Sen antagligen sova. Om jag kan somna. Har lite problem med sånt nu. Blä!

Dagens låt ^^:
Mando Diao - Mr. Moon
Otippat... right? ;)

"Mot Batmobilen!"


// Iidalainen