Vasadusadu?

Nu är jag hemma, home sweet home. Var väldigt trevligt nere hos Maria måste jag säga! Alla studenter var jättefina, men det var väldigt varm. Höll på att stekas... jag brände mig åtminstone lite grann på armarna. Ashet bondbränna till studenten! Hot Mama! Maria tyckte om vår present också, hon fick ett armband med blå stenar :) På kvällen var det förfest i någon park som gällde sen var vi ut på krogen. Det var helt okej men musik var lite sådär. Men det var väldigt kul i alla fall! :) Bilder från studenter kommer kommer här och på bildagboken imorn eller lite senare!

Min röst är helt paj alltså, låter helt galet. Som om jag har skrikit i tre månader non stop. Men nej, det har jag inte nej nej, min röst började bli såhär redan torsdags eftermiddag. Inegn hör typ vad jag säger, det är smått jobbigt. Men nu ska jag försöka dricka bort den men några cider! Woho för mig! :)

Nu ska vi iväg till Kungsudden, studentgrejs där!

Adjöken adjö...

Nu bär det strax av till Vadstena, ska bara äta frukost och vänta på att Björn ska komma och hämta oss. Så Marias student är det som gäller idag! Kommer hem imorgon mer då! :)
Jag mår skit föresten, så jävla suck.

Ciao.

Är du redo för en sväng om?

Okej, egentligen en ganska så mesig låt,
men man blir vädligt glad av den. Man får nämligen
sommarkänsla, studentkänsla, ja vilken känsla
du vill. Man blir glad i alla fall :)


Det var en gång två nästan vuxna barn...

Nu är jag ätnligen hemma från Stockholm, har suttit i en übervarm buss i flera timmar, sen är det ju massa gator som är avstänga och det var studenten och grejer så det tog säkert 300 timmar att ta sig fram, jag lovar.
Men dagen började då med buss från skolan klockan halv nio, egentligen skulle den gå kvart över åtta med våra lärar var sena, haha! Men så åkte vi då till Stockholm, första stoppet var då Naturhistoriska riksmuseet. Den var väl ganska så kul att se allt men det var så jävla mycket småbarn där. Vid varje grej där man fick göra något var det typ jag, Sofia och massor med småbarn, askul ;P Sen efter att vi traskat runt där i nästan två timmar så åkte vi in till stan där vi skulle trska runt i ytterligare 2,5 timmar. Så på stan så gick vi in på Gina Tricot men hittade ingenting där inne, jag tror att det enbart är för att jag har presentkort där, suck. Men så gick vi åt också, blev McDonalds eftersom det var det ända vi hitta typ som inte konstade en halv miljon. Men så gick bussen hem vid tre så ja, var vid skolan vid fem. Pappa åkte tydligen också hem så kunde ha åkt med honom och sluppit den stekheta bussen. Men men, hem kom jag ju i alla fall. :)
Men vi hade ju väldans tur med vädret, nästan så att det blev för varmt ett tag men man ska väl inte klaga!

Det som gäller nu är att duscha och göra sig klar för att festa, synd bara att man mår som man gör!
But I´ll survive!

Ciao.

Nu jäklar, Klart!

Nu är min städning klar, väldans skönt! Mitt rum känns megastort när det ska städas. Känns som om det aldrig tar slut, som en megalång tunnel. Men nu är det i alla fall klart och det är najs. Så nu pratar jag med Samuel i telefon, mys. Vi pratar jämt i telefon i typ 40 minuter innan vi ska sova, haha :) Jag har bäddat rent i min säng också, så snart ska jag duscha och lägga mig! Så härligt med nybäddat, like heaven in a bed ;P Haha. Så nu prata klart, sen dusch dax, sen sovtime i min underbara säng!

Ciao, Goodnight and sleep tight!

hör och häpna; Städning!

Jag städar mitt rum nu och det går, segt, segt, segt! Det borde finnas en knapp i varje rum som man kan trycka på så flyger alla saker till de platser där det borde vara, sen skulle det bara vara att damma av allting, sen klart! Men nu vet vi ju alla att sådana knappar inte finns och det är ren viljestyrka och envishet som gäller. Vad annars liksom? men som tur är finns det ju musik. Musik är bra, musik är fiiiint! Men nu ska jags städa vidare - plåga mig med damm och saker som jag inte vet vart jag ska göra av (eller gömma, så ingen vet att dom finns för då är dom inte heller i vägen!)

Ciao

Än klappar hjärtat med friska slag!

Sjung om Studentens lyckliga dag tralalaaa... Den övade vi på idag i kyrkan, men istället för att vifta med våra mössor i slutet fick vi vifta med papprena med texten, hah. Men får väl se hur det låter på onsdag ;P
Imorgon ska vi åka till Stockholm med skolan, vi ska gå på Naturhistoriska museet och så ska vi stå på stan också. Ska bli väldigt trevligt, ska ju bli så fint väder och så :)

Jag har funderat på att byta bloggplats också, den här har så jäkla tråkigt utseende. Finns en sida som har typ 50 eller 60 olika varianter på utseendet. Jag vill inte ha den här tråkiga, usch usch usch!
Nu ska jag städa hela mitt rum, för det ska det tydligen göras innan studenten! ;P
Och föresten Sussu, jag ska visst kanske göra dreads! Haha :D

Ciao.


Hur svårt kan det vara?

Igår var jag och spelade lite golf, eller jag slog på rangen och så puttade jag lite. Det gick bättre än förväntat måste jag säga. Jag hysat på rangen sen puttningen gick riktigt bra, blev väldans förvånad! Haha :)

Nu sitter jag i skolan, grymt segt. För man stiger upp klcokan sju för att vara i skolan till klockan åtta men så har vi egentligen en lektion men betygen är ju satta så då tycker inte vår lärare att han behöver vara här för att han inte är klar med betydsmeddelenadena, så dom skulle vi få under dagen. Varför steg vi upp tidigt?! 

Nu ska vi gå och prata med vår handledare om hur vi ska få tag i några i våran klass så att det kan betala in till studentvagnen. Det är liksom 50 kronor per person, hur svårt kan det vara att betala in när man ska? Suck

Ciao.

Du vet såna där... dreads.

Ok, så här är läget: Jag vill ha dreads!  Jag har läst och funderat och läst lite till.
Jag hitta en tjej som hade haft dreads i två år och två månader på dagen, och
hon klippte av dreadsen på mitten och sen så kammande hon hur dom. Håret såg inte så slitet ut som jag trodde det skulle göra (hon hade före och efter bilder). Självklart så varierar det här från person till person, men om jag nu skulle göra det så kan man ju ångra sig. Jag menar, skulle jag ångra mig så är de ju lättare att borsta ur dom efter två veckor än två år. Men jag är så jäkla sugen, jag vill, jag vill, jag vill! Jag vill ha såna där tunna som på bilden, inte tjocka. Utan fina tunna dreads. Det är ju mer jobb när dom är tunna med det är det ju värt om man verkligen gillar dom! :) Så jag ska kika lite mer hos frisörer och sådant om vad det kostar med hårförlägning och grejer ifall det skulle behövas! Så vem vet, en dag kanske jag har dreads, wooopa!

Ciao.

Egentligen... 12 år går fort... inte.

Nu, nu är jag klar! Elle rja, det har jag varit i en timme och 40 minuter. helt galet, nu är jag helt klar. Ingenting kvar att göra i skolan. Mitt projektarbete var det sista jag gjorde på min 12 år i skolan. Jag satt och ksrev och skrev och skrev i typ 3,5 timmar i skolan. Om inte mer! Nu tycker jag studenten kan vara här, den kan vara imorogon. Champagnefrukost, åka vagn, sång, mössor, cider, blommor, konstiga nallar ja allt! Allt kan få komma nu. För jag är klar. 12 år har jag gått i skolan och på onsdag den 4 Juni är det slut. Då är mina år slut, men istället väntar; Sommarjobb, Finlandsresa och Stockholm flytt. Allt det och lite till är varmt välkommet. Det finns människor som inte bryr sig om min studenten, men fine! Jag bryr mig massor om den och det är underbart! :)

Ciao.

Today is THE day.

Idag, idag har jag bestämt att jag ska bli klar med allt i skolan. Så det jag har kvar just nu är att skriva min projekt rapport. Så nu jävlar! Nu ska den blir klar, jag ska sitta här och skriva så om jag måste sitta till klockan tre! Så det så!
Fick göra mitt svenskaläxförhör idag, det gick faktiskt bra ändå. Var någon liten grej som jag inte kunde. Men nu är det bäst att han ger min VG i kursen eftersom jag har fått jaga honom så mycket. Haha, I demand it!
Så nu ska jag börja skriva så att det flyger tangenter!  Och föresten 8 dagar kvar till studenten och 72 dagar till Stockholms flytten!


Ciao.

My name is IKEA!

Idag var jag i skolan för att redovisa vårt PA och så för att göra ett svenska läxförhör! PA redovisningen gick bra, vi höll oss runt 20 minuter. Men så var det dax för svenskaprovet, men så självklart så glömmer min lärare bort mig, för andra gången. Nådigt irriterad man blir då, ska jag springa runt och jaga honom? Nej, det ska jag inte. Det var till och med han som bestämde vilken tid och vilken plats jag skulle göra läxförhöret och så glömmer han bort det?! Blir så irriterad, visst skolan ska läggas ner och han ska byta till en annan skola men det betyder ju inte att han ska struntai oss som finns kvar! Men ja, förhoppningsvis får jag väl göra det imorgon!

Var med Sofia och Danne till IKEA idag också, hitta jättefina tallrikar som jag väldans gärna vill ha. Kostar dock 49 kronor styck, så ganska dyra. Det fanns fina skålar till också. Har sagt till Mamma att jag vill ha dom och till Samuel, haha.
Dom var helt überfina. Varför har man inte en sisodär 400 kronor som bara ligger och skräpar? Suck.

Nu ska jag fortsätta kika på CSI och äta lite på Samuels chips! (;


Mors dag!

Glömde skriva att det är ju mors dag idag! :) Mamma fick King Kong filmen och en hudkräm från Bodyshop av mig och Linda. Hon har pratat länge om att hon vill se King Kong filmen så nu kan hon äntligen göra det! Av pappa fick hon Madonnas nya skiva :) Bara för att vår mamma är bäst! ;D

Hudkrämen som hon fick vill jag också ha, haha! Den luktade väldigt gott och somrigt måste jag säga :) Samuel jag säger ju massor med saker jag vill ha, notera detta nu! Någon lista får du inte, du får notera det själv  ;) <3

Lärarmiddagen

I fredags var jag det lärarmiddag, var väl helt okej. Var väl kanske lite besviken över placeringen, jag där, sofia där och resten av vår klass där borta. Men men, blev bra ändå:) Maten var helt okej också och likaså underhållningen - som mestadels bestod av att  Walle, Tommy och Eric sjöng. Men det blev inte så värst sent, Samuel kom och hämta mig runt halv tolv så åkte vi till Örebro :)

Vampyrserien på trean nu! :)


Ciao.

Ett spår? Flera spår? Inga spår? Utan spår!

Vi har just kommit hem från bion! Det blev inga biopopcorn, tyvärr. Var så mätt efter maten så jag orkade inga popcorn. Men det blir däremot biodricka, woho. Godis köpte vi på den där megastora godisaffären ute vid Marieberg, och ännu en gång fick svårt att begränsa oss. Haha! Det är en livsfarlig affär det där måste jag säga.
Bion var väldigt bra, skrev ju förut att den hette "Utan spår", den ganska lång men det kändes inte som det eftersom det hände någonting hela tiden. Den var lite sorglig också, endel människor dör... ganska plågsamt, eller ja det var en underdrift - väldigt plågsamt! Men helt klart värd att se ändå. Men i bioväg just nu väntar jag på att Narnia 2 ska ha premiär! :)

Nu ska jag kika lite på tv!

Ciao.

Någon som har svaret på biopopcorns hemligheten?

Lärarmiddag idag! Många ska nog dricka men det ska inte jag (vad har hänt?!). Fast det kan ju bero på att jag inte har mått sådär kalasbra. Så jag ska ha med mig Cola light, men det är väldans gott det med så :) Maten tror jag också blir helt okej, det ska bli Buffé! Det börjar klockan sju, så ska väl hoppa in i duschen snart.

Imorgon ka jag och Samuel på bio, vi ska se Utan spår. Jag hoppas den är bra, innan det ska vi laga mat och grejer. Sen på dagen ska vi gå på stan och grejer. Men jag har bestämt att vi till bion ska köpa biopopcorn och biodricka och biogodis Japp, det ska vi! Det är någonting med Biopopcorn som gör att dom inte smakar likadant som hemmapopcorn. Varför är det så?

Idag hade jag mitt engelska invigningstal. Det gick väl sådär, men text var jag jättenöjd över och så. Men varför blir jag så satans nervös? Snabbt och osäkert bli jag brandbilsröd i ansiktet, jag börjar skaka, min röst börjar darra och jag kan inte stå stilla. Men min lärare MC tycker att jag har en bra talatröst så, haha. Det kan ju int förstå för en sekund så, men men :)

Nu ska jag duscha! Sova hos Samuel inatt!

Ciao


Men hey, varför bry sig?

Nu är jag smått jävla irriterad på vissa människor. Tänker inte säga några namn för då blir väl ett jävla liv. Men det är väldigt irriterande att en viss grej inte betyder någonting för somliga. För mig en stor grej, som jag trodde dom också ändå skulle vara glada över. Men så betyder det ingenting. Så ja, snacka inte nå mer om att "hålla ihop". Det är j bara tomma ord, det har ni just bevisat.

Ciao.

Ge mig din lena hals.

Igår vaknade jag med att jag hade ont i halsen, då blev jag så där ljuvligt glad, ni vet som man blir när man får ont eller blir lite sjuk innan någonting kul (som min student). Så jag tog det hyfsat lignt hela dagen men så åkte jag och simma med Fia på kvällen vilken jag kände inte var det bästa jag har gjort, men det var ändå ganska skönt på något konstigt vis. Men så kom jag hem, åt lite popcorn, prata med Samuel och sen gick jag och la mig. Så när jag vaknade imorse så mådde jag likadant som igår fast snäppet värre, wiho. Men det som var skönt var att jag var ledig idag så jag sov ut gansla länge, kanske lite för länge. Men så åkte jag en sväng till skolan, hämta papper och så åkte jag och köpte halstabletter. Så nu knarkar jag Vicks fruity fresh Apple. Grattis till mig.

Ciao.

Modeller!

Jag glömde nämna! Jag la in ett inlägg på en sida om att jag behöver modeller till i höst när jag börjar makeup och hårstylist utbildningen! Hoppas att åtmintone någon ser det och blir intresserad! Ibland känns som om "Ja! Kanske någon!" ibland "dream on, typ".
VA MIN MODELL ÅR 2008 GODDAMN IT! :D
Men mitt inlägg skrev jag såhär:

I höst ska jag börja på Makeup institute Stockholm Mist!
Och jag skulle behöva modeller från och med den 18 augusti,
eftersom jag ska bli makeup och hårstylist så kommer jag göra
många typer av sminkningar och håruppsättningar så jag behöver
modeller (både tjejer och killar) under hela hösten!
Du får gärna vara modell mer en än gång!
Min utbildning är i Stockholm så det är bra om Du bor där omkring :)
Om Du är intresserad så hör av dig så kan jag berätta mer!!

Nu kommer det...


 


Nu kommer mitt inlägg om balen som jag har tjatat om i typ två inlägg. Balen var jättebra, över förväntan om jag ska vara ärlig. Visst fanns det en och annan tråkighet, men men. Man kan väl inte kräva att det ska bli perfekt.
       Dagen började med att jag fick stiga upp i ottan (nästan i alla fall!) för att äta frukost så att mamma kunde fixa mitt hår. Att få håret fixat tog ungefär 2 timmar och 45 minuter. Men det var det värt, blev jättefint! :) Jag skulle sminka mig och fixa naglarna också innan ombytet. Men båda delarna gick ganska fort så jag var klar till ungefär fyra, så var ju inte överstressad eftersom vi skulle vara vid skolan till halv fem!
       Samuel satt och titta på tv medan jag höll på att bli klar, han åkte också till bolaget för att köpa cider så vi hade något att dricka. Varken jag eller han älskar champagne så kändes onödigt att pina i sig det, så cider tyckte jag var bäst och den var god också :)
       Vi var vid skolan ungefär en timme, alla hade familj och vänner där så det blev faktiskt endel folk vilket var väldigt kul! :) Vi, eller Calle tog massvis med bilder med min kamera, några finns på min bilddagbok. Bilen vi skulle dit med var också väldigt fin måste jag säga, det var en Cadillac! Snyggast av alla, haha!
       Men efter att vi varit i skolan så åkte vi till Kolswa Herrgård, vilket var väldigt trevligt. God mat och allt, men det var där tråkigheten kom. Vi hade ju övat för att kunna dansa vals men så när vi kommer in i rummet vi ska dansa i så är det alls som dom sa. Rummer är ganska litet men det skulle vara lagom för oss om de hade plockat ut alla möbler som de sa att det skulle! Men nej, vi skjuter allt åt sidan. Hur mycket plats tar inte det liksom? Så valsen blev helt förstörd, typ som en parodi. Buttert.

Men ja, kvällen blev överlag bra och jag hade kul, det blir ju vad man gör det till!

Ciao.


Ladies and hängslemen!

Bara för att jag nyss blev klar med mitt Darfur arbete och så gjorde jag ett prov imorse i inernationella relationer(som förövrigt inte gick direkt bra, men det spelar ingen roll!) så nu ha rjag bara tre grejer kvar att göra!! Tjalalaaaa för mig! :D

1 svenska läxförhör, måndag.
PA redovisning, måndag
Engelska - invigningstal, fredag!


Jag är så galet grym så jag nästan förvånar mig själv. Haha :) Ne, men det är så underbart skönt, väst jag en smula irritation för det jag har kvar. Liksom invigningstal?! Hjälp, någon? Linda? Ring! Jag funderar på att inviga en skola, eller ja flera. men jag är på en av skolorna. Haha!
"Welcome Ladies and gentlemen, boys and girls! Bla bla bla... Because the children is our future!"
Någonting i den stilen, haha. Jag har ju en början och ett slut i alla fall. Yes, box!
Lärarmiddag på fredag också, studenten närmar sig, med ibland små kliv, ibland med stora. Beror på hur man ser på saken.

Ciao.


Takida - Halo

Musik är finfina grejer, vad skulle man göra utan det?


Ska man skratta eller gråta?

Det är väldigt underligt, eller ja vissa saker och människor är underliga. Jag menar, inte underliga på ett bra sätt. Vissa människor går inte ihop, vissa människor säger saker om människor elaka saker, konstiga saker, meningslösa saker? Jag tror, och det är inte bara jag som tror, att många personer säger saker om människor för att dom är det själva. Jag har sagt saker om andra, men kanske inte alltid menat det, men ja jag har sagt saker och jag står för det men när vissa människor tjatar om saker om och om igen om hur andra människor är så är dom nog det själva. Dom vågar bara inte komma ut med det. Och det roliga, inte bara jag som tror!

Och jag ljög i förgår föresten - jag skulle ha uppdaterat igår om balen men ja så blev det inte. För mycke plugg och för lite till. Haha, yes box!

Ciao.

Tröttheten tog över

Idag är jag seg och lite trött, efter en sjujävla bal!  Skuelle egentligen skriva om hur balen var nu men är så trött så blev så att jag skriver imorgon om hur balen var för just nu orkar jag inte. Samuel ska sova hos mig idag eftersom han glömde sin frack här, haha, stackars honom men lycko mig för då slipper jag sova ensam :) Det är stackars honom eftersom måste stiga upp tidigt imorgon. Poor little ;) Men nu ska vi kika lite på filmen som är på fyran sen ska vi väl sova! Kommer inlägg om balen imorgon, men kika på bilden från balen på min bilddagbok! http://Vidunderligt.bilddagboken.se
Fler bilder finns hos andra människor också, Bland annat på http://Sofiaholtfors.bilddagboken.se

Ciao.

Jag vill också kunna!

Jag vill också kunna göra såna där superflashiga bloggar, eller i alla fall ha en sådan! Nu ser man att alla typ har en egen stil. Jag vill också ha en egen, haha :) Så är det någon som har mycket tid och vill göra en åt mig?! Haha :) Vissa är ju asbra på att göra allt det där, jag fattar ingenting med alla koder och allt vad det är. Varför kan det inte bara vara extremt enkelt? Vilken bild vill du ha högst upp? Vad ska det stå? Vilken färg? Vilken stil? Vill du ha en klocka? En kalender? hur ska dom se ut? Det vore så mycket bättre än dom tråkiga som redan finns! Men men, dream on typ.

Ciao.

Någon som vill göra allt jag har att göra?

I helgen bokade jag och Samuel vår finlands resa! Jiho! :) Vi åker den 30 Juli, dagsfärja och kommer hem 5 augusti med dag färja. Vi ska åka med Viking Line. Ska bli jättekul att åka! Längtar massor! :) Så nu måste man spara lite pengar ockås, men så är det ju så att man får pengar i sommar också från skattgrejset. Eftersom jag skatta förra året som en "vanlig arbete" så får jag ju tillbaka allt under 17 100! Yey. Så ska jag jobba också, eller det är i alla fall tänkt så. Tanten på jobbet har ju inte hört av sig! Hon var så sur sist jag ringde så man vågar ju knappt ringa igen liksom, men hon sa "- jag ser tre veckor är du kan få". Så nu har jag räknat med att jag ska få jobb! Och jag är ju tim-vikare nu också, så jag borde få sommarjobb. Jag kräver det! ;P Men ska väl samla på mig mod att ringa, om hon ens svarar när ag ringer. Sist tog det ju mig 2 veckor innan jag fick tag i henne. Surtant.

Nu har vi haft världens segaste lektion också, rättkunskap. Jag förstår inte hur man kan göra ett ämne så tråkigt. Egentligen borde man bli gymnasielärare och bli den där läraren som alla vill ha, bli världens bästa lärare som gör ett ganska så tråkigt ämne väldans kul. Haha, lycka till liksom. Sen har man ett förbannat internationella relationer prov nästa också, och tonvis med annat. Blä.

Ciao.

32 prov, 12 redovisningar.

Nu ska jag ännu en gång tjata om skolan. Studenten är 22 dagar bort, samtidigt som det känns som att det är 22 veckor. Betygen ska vara satta nästa fredag och det känns helt galet hur vi ska hinna med allt. Och redan när vi har så mycket att göra så kommer en lärare och säger "Ja, så ska vi bara ha ett litet test på allt vi haft denna termin", det var i alla fall nåt i den stilen. Liksom, va?! Far åt pipsvängen vill man bara säga (som Linda skulle ha sagt)! Jag blir så butter, man kan väl ändå vara lite snäll nu i slutet? nejdå, vi plågar dom lite mera. Skit också. Men här kommer en lista över våra kurser (det är en som fattas och det är Psyosocialt arbete, men det är typ slut så och projektarbetet är inte heller med, skriva klart och redovisa balen.):



Men nu ska jag plugga, svenska. "vägen till Ja" Så jag får det gjort!

Ciao.

Idé?

Jag är smått sugen på att tatuera mig igen. Denna gång vill jag tatuera mig höger om svanken, eller på svanken. Det är bara så synd att mitt på svanken är så jäkla vanligt. Jag vill ha någon text, kanske hela mitt namn. Sen nått blomgrejs runt det. Förut var jag inne på någon form av tribaltatuering i svanken. Men jag vill ha ngåt mer mjukt, blommor är mjukt, krumelurer är mjukt. Gällandet texten så vet jag inte exakt vad jag vill ha, som jag nämnde så kankse mitt namn. Men då kanske inte på svenska, utan på något annat språk. Eller så är ju svenska också fint, med rätt stil. :)
Men får fila lite mer på det innan jag bestämmer mig. Tatuering i höst kanske? Dax att spara pengar då :P


Ciao.

Inte värd någon rubrik, punkt

Skolan suger, skolan är hemsk. Skolan är värre än värst och jag är så jävla förbannad på vissa lärare, eller snarare en viss lärare. Just nu är lärare ute efter att plåga oss, egentligen är dom inte ett skit glada för vår skull att vi ska ta studenten, nej nej. Bara för att vi ska ta studenten och sluta till sommaren så bestämmer som dig för att plåga oss extra till studenten. Fan vad sur jag är, far åt helvete skitskola.
jag är irriterad över massor av saker nu, jag tror att jag kommer explodera. När som hellst....

Takida

Bra bra.

Solrosor

Idag var mamma och jag till stan (Sofia, läses ESKILSTUNA!!;). Jag hittade ett par finfina jeansshorts till mig själv, ni vet såna där som är korta i benen, liksom. Sen så vet väl alla vad som händer på fredag? Jo, Samuel fyller nämligen år. Så jag har letat present till honom, och jag tror att jag har hittat den! Jag har inte bestämt mig helt säket än, men jag funderar. Kan inte skriva vad det är här eftersom Samuel läser ju här ibland så ;) Men han ska liksom få 1 och 1/3 present av mig, haha. Samuel, fundera på den du ;)

Jag följde med mamma när hon skulle köpa blommor också, på något megastort växthus typ. Jag fick solros frön som jag ska plantera nedanför vår lilla veranda som vi har vid ytterdörren! Haha ;D Det kommer att bli jättefint, jag lovar! ;)
Nu ska jag läsa lite, jiho. Sen ska jag kanske ut, ut och plantera. Oh yes. Make my day.

Ciao.

Tacos, tacopaj, tacolasagne & tacokykling.

Jag är lite trött, kollar på en bra film. Instinct heter den, om någon karl och apor. Bra bra. Men min ögon orkar inte följa med mer, så nu ska jag lägga mig brevid Samuel och sova. Mysigt. Han har sovigt länge han, massor med timmar. I alla fall en och en halv, nästan massor.
Kvällen har föresten spenderats en stund och Fia med väldans god mat (läses Tacokykling), sedan åkte vi till skolan för att spendera lite tid med andra studenter. Vi fick åka ut till götlunda också för att ge Fias pappa bensin, för han kom nämligen ingenstans, haha ;) Sov dax.


God natt!
Ciao.

Djävulen kom till häst

Vi såg den idag, "Djävulen kom till häst". Den var hm... vad ska man säga för att det inte ska bli fel? Informationsrik? Den var hemsk, hemsk för att folk blundar för folkmord (som det verkligen är!), hemskt att sådana filmer måste göras för att folk ska fatta, hemsk för vi idag kan göra såna filmer som handlar om människors verkligenhet idag. Den var bra, bra för att han militären gjorde den, bra för att folk kan se den och få veta vad som händer. Bilder gör det mer verkligt, så är det i alla fall för mig och det tror jag det är för de flesta. Skulle vi till exempel bara få läsa ren text om förintelsen så skulle det inte bli samma grej som med bilder. Självklart så är det absolut inte kul att se bilder från folkmord, men dom gör det mer verkligt och vissa människor kanske har lättare att tro på saker om de ser det i bild/film. Svart på vitt, rättuppochner. Här har ni det och där händer det. Liksom.

Alltid när man får se filmer eller bilder på människor som har lyckats fly som är några år gamla börjar jag alltid undra massvis med saker. Lever dom nu? Om, hur har dom det nu? Hur lever dom? Har dom hittat några andra släktingar/vänner? Har dom fått någon som alls hjälp? Det liksom sätter sig, man funderar. Det sätter sig på hjärnan, det klistrar sig fast. Tankar om kvinnor och barn i Darfur som blir våldtagna i Darfur sedan lämnar deras män/pappor dom för att det är skamligt. Det är sjukt, snevridet och helt galet. Jag mår illa.

Nu kanske det är inlägget blev lite förvirrande, jag vet inte. Kanske, någon läser det och förstår vad jag menar och hur jag tänker, någon kanske läser det och bestämer sig för att se Djävulen kom till häst. För det rekomenderar jag, starkt.

Ciao.

Lagom butter!

Jag stiger upp idag klockan sju för att jag börjar klockan åtta. Sarah plockar upp mig och vi åker till skolan, för att ha min enda lektion på hela dagen. Så när vi kommer dit så är det ju självklart att man inte har någon lektion! Då blir man lagom butter, stiger upp så jäkla tidigt för absolut ingenting! Men när man ändå var där så var jag med Sarah, lyssnade när hon tränade på att läsa upp sitt projektarbetet. Vilket var jättebra och intressant! :)

Idag är det möte i Valskog, VGF kanske det heter. Klockan sju, wiha. Men jag ska kanske med Fia innan det då hon ska provsminkas i Köping inför balen. Vore kul att följa med, men få se hur det blir, beror på hur mycket jag hinner skriva innan på mitt engelska arbete. Det handlar om Human trafficking! Så nu ska jag börja skriva!

Ciao.


Händelser, tankar och sånt.

Det är två nedräkningar som gäller nu, nedräkningen till Studenten som är om exakt 30 dagar och till den dagen jag flyttar till Stockholm som det är 94 (!) dagar kvar till. Och det känns lite galet, att det är så nära. Men det är bra, det känns fint, lite läskigt men fint. Det skulle just nu kännas ännu bättre om det inte hade varit så mycker i skolan just nu. Lärare borde ha mer kontakt med varandra eller ha en mega stor whiteboard där det skrev vilken klass har fått vad att göra till vilket datum, vore det så svår? Ja, tydligen är det.

Det är andra saker som händer mer i sommar än studenten och flytten. Jag och Samuel ska förhoppninsvis åka till Finland och så ska vi på Lars Winnerbäck konsert. Jag längtar till sommaren. Men jag är lite nervös inför Stockholm, alltså över att hitta i Stockholm och så. Åka tunnelbanna och allt som hör till. Jag menar, steget från Kungsör med 9000 invånare (och då bor typ hälften ute på landet) till Stockholm med kanske 700 000 invånare är megasuperstort. Men det är fint, människor, nya människor, massor med människor, människor över allt! Men det blir någ bra, börar väl hitta lagom tills jag är klar med skolan och kanske flyttar vidare, haha. Ne, men man vet ju inte vart man hamnar efteråt. Om jag bor kvar eller flyttar någon annanstans. Troligtvis, absolut inte tillbaka till Kungsör. Skulle jag bo i Kungsör igen så skulle jag behöva va arbetslös och superfattig, typ. Men det är man nervös för att tvingas flytta tillbaka till Kungsör igen. Usch.

Jag har simmat idag, eller jag och Fia. Jag simmade 34 längder, dvs 850 meter. Jag är typ asgrym!! haha ;D Idag har jag och Samuel var tillsammans i 3 månader också, vi är så jäkla grymma. Typ häftigast i heeeela vääääärlden!! :D
Nu ska jag lägga mig för snart ringer Samuel! :)


Ciao.

Sova kan man göra när man är död... eller trött.

Inte uppdaterat på några dagar nu, har varit i Örebro hos Samuel så inte blivir av! :) Men ja, det som hänt senast är väl att det var Valborg i onsdags och igår så konfimerade sig Marco sig så då var det Köping och Munktorp som gällde. Valborg var trevligt, trots lite skit. Men blev väldigt sent, kom i säng vid fem på morgon och då hade jag kommit över den värsta trött heten så då var man snarare över pigg så att det blev svårt att sova. Drygt. Men somnade i alla fall tillslut och sov till tolv typ. Var endel folk hemma hos Calle också, där vi var. Som mest kanske 25-30 personer, kändes det som i alla fall :P
Annars så har det mest varit lugnt hela helgen. Mys hos Samuel typ ;P
Nu ska jag duscha! :) Bilder från Valborg och konfirmationen finns på min bilddagbok.
http://vidunderligt.bilddagboken.se


Ciao.