Xider i alla möjliga färger och.. smaker.

Idag var det dans, dancehall. Det måste verkligen varit världens roligaste dans. Men det gick väl, stod bredvid ett par gånger för att se hur det såg ut, eftersom det är dansuppvisning nu i helgen så skulle de prova hur det såg ut. Och det såg galet bra ut! :) Men det är så jäkla dyrt att dansa i Stockholm, vet inte om det är värt att börja göra det där. Ut och springa är ju gratis - och tråkigt. Men men, jag får väl se hur det blir. Lutar dock åt det tråkiga hållet.
image188
Snart är det valborg också, den ska tillbringas i Eskilstuna verkar det som just nu. Ska vara med Samuel i alla fall och det är viktigast! :) Jag ska åka till Samuel imorgon efter dansen, funderar på att ha min klänning som jag köpte på New Yorker i Norrköping på Valborg. Haha, sånt måste ju planeras ;P Jag hoppas i alla fall att det ska bli kul och min vän  Nikon Coolpix får följa med! Har även frågat om
Erica vill följa med, får se hur det blir med det :)


I fredags var det studentfest då, det var helt klart över förväntan! Det var trevliga människor, lagom mycket alkohol och endel dans. Vad mer kan man begära? Även om många inte var från skolan så gjorde det ingenting, kul ändå. Det enda som inte var så trevligt var min Xider bright, den smakar granatäpple och rabarber. Den får fem Usch av fem möjliga. Jag kan verkligen inte förstå att människor dricker den. Hm, finns väl människor för allt och lite till. En annan sak som också är mindre är trevligt är att Xider Spring inte verkar finnas kvar! Och det förstår jag ännu mindre än det
där med Xider Bright. Xider Spring smakade mint och melon (tror jag det var) och det saknar jag.
Den har lämnat ett tomt hål i mitt hjärta! Haha :)

Bilder från studentfesten finns på min bilddagbok!!

Nej, nu ska jag kika klart på CSI!

Ciao.

http://vidunderligt.bilddagboken.se


Betty Boop & Tom DeLonge

Idag är det maskerad, wiho. Det är planerat att jag ska vara Betty Boop, så ska göra mitt bästa för att se ut som henne! Jag ska ha röd klänning, håret uppsatt så det ser kort ut och så har mamma fixat svarthårsparysgrejs! Så jag gör ju nästan mitt bästa i alla fall för att åtminstone se lite ut som henne ;) Samuel ska också med, han ska vara Tom Delonge (Blink 182). Det blir nog kul, får bara ha koll så att det inte kommer un underåriga! men det borde nog gå bra! :)
Hoppas alla får en über bra fredag, det ska i alla fall jag ha!! :)
image187


Ciao.

Make up & Hårstylist!! :)

Det är 107 dagar kvar till jag flyttar, det betyder att det är 111 dagar kvar till skolan börjar. Make Up och Hårstylist ska jag bli. Jag försöker bara förstå hur vi ska hinna med att lära oss allt! Listan är millång, det känns knappt som om den tar slut! Haha, men det blir nog helkul och jag längtar! :)
Men, här kommer listan på allt jag ska lära mig:

Makeup - grunder
* Produktkännedom
* Hygien
* Redskapsvård
* Grundläggande hudvård
* Plockning av ögonbryn
* Formning av ögonbryn
* Ansiktskorrigeringar
* Färglära
* Färganalys
* Skuggteknik
* Ögonskuggsteknik
* Medicinsk makeup
* Arbetsställning
* Fotodag i studio


Manikyr

* Produktkännedom
* Att använda rätt verktyg
* Grundläggande manikyr
* Att forma och fila nageln
* Polering
* Lackning
* Fransk manikyr
* Nageldekorationer
* Nagelvård


Evenemang

* Naturell makeup
* Kvälls makeup
* Dramatisk makeup
* Glamour makeup
* Trend makeup
* Fantasy makeup
* Brud makeup
* Makeup för äldre
* Makeup för svarta
* Makeup för asiater
* Orientalisk makeup
* Manlig naturell makeup
* Manlig makeup för catwalk, foto
* Fotodag i studio


Historia

* Då- och nutid
* Makeup i olika kulturer
* Epok makeup 1920-2000


Tv, film & foto

* Inomhusfotografering
* Utomhusfotografering
* Belysning och dess påverkan
* Makeup för färgfoto
* Makeup för svart/vit foto
* Makeup för film
* Snabb makeup
* Att jobba i studio
* Att jobba under tidspress
* Att anpassa makeup, hår, kläder
* och bakgrund till modell
* Fotodag i studio


Teater & scen

Grunder i teatermakeup
Att skapa olika karaktärer
Föråldring med latex och färg

Att skapa olika effekter
-flint
-mustasch
-skägg
-ögonbryn

Att skapa olika uttryck
-arg
-förvånad
-glad
-ledsen

Att skapa ansiktsmask
-haka
-näsa
-öron

Cleopatra
Clown
Geisha
Kabuki
Barnmålning
Djurmakeup
Dragqueen
Halloween
Robot
Vampyr & Zombie


Specialeffekter

Produktkännedom
Arbetsmetoder & tekniker
Hur man arbetar med:
-latex
-plastici
-silikon
-soft putty
-vax
Att skapa effekter:
-avskuren hals
-bitmärken
-blodiga effekter
-blåtira
-brännskador
-frusen look
-levande död
-lik
-rivsår
-skotthål
-skärsår
-sprucken läpp
-stickmärken
-svett
-tårar
-utslag
-utstucket öga
-ärr


Kroppsmålning

* Att jobba med modell
* Materialkännedom
* Att blanda färger
* Body makeup för catwalk
* Body makeup för reklam
* Dekorativ makeup
* Tatueringar
* Airbrush introduktion
* Fotodag i studio


Hår styling

* Produktkännedom
* Hår- och redskapsteori
* Fönteknik
* Tuperingsteknik
* Att använda värmespolar
* Hanteringa av locktång & plattång
* Att fästa nålar
* Att fästa peruker
* Att använda löshår
* Flätor
* Svinryggar
* Vågkamning
* Renkamning
* Mode- & trendfrisyrer
* Snabba håruppsättningar
* Mode- & trendfrisyrer
* Tuperingsteknik
* Hantering av locktång & plattång
* Att använda värmespolar
* Håruppsättningar - kort hår
* Håruppsättningar - långt hår
* Håruppsättningar - brud
* Att göra en brudkonsultation
* Hårstyling för killar
* Håruppsättningar för modevisningar
* & fotograferingar
* Fotodag i studio


Yrket som makeupartist

* Individuell vägledning i ditt
framtida yrke
* Kundbemötande
* Rådgivning
* Säljteknik
* Att marknadsföra sig själv
* Portfolio - uppbyggnad
* Portfolio - presentation
* Frilansarbete
* Arbeten och arvode
* Att starta eget företag

Den här listan är galet långt och skrämmer mig lite, haha :) men allt  blir nog bra, hoppas jag får bra lägenhetskompisar bara. Ja, låde. Det hoppas jag!!:)

Ciao.


Oooooperaaa

Känn på gåshuden man får av det är!


2 slott och slagstaglass

Några dagar sen jag skrev, blir tydligen lätt så. Men men, helgen var verkligen finfin. Den började med att jag åkte tåg till Örebro för att vara med Samuel, vi skulle städa några rum eftersom han hade vaktmästartjänst, men det gick väldigt fort. Sen så skulle vi skrapa tapet hos Samuel också och det var meningen att jag skulle hjälpa (jag lovar!!) men så råkade jag fastna vid tv:n... Så det var bara Samuel som skrapa... Oops. Men så blev det i alla fall kväll och jag och Samuel köpta mat och kikade på film. Motorsågmassakern, lite små läskig men lite väl blodig kanske. Men men, fick ju en väldigt bra ursäkt för att kramas med Samuel! haha :) Sedan så åkte vi en sväng för att Samuel skulle köpa cigg, vi åkte även runt lite i Örebro en sväng och så ut till Glanshammar för att Samuel skulle visa vart han bodde förut. Men väl hemma så visade det sig att det var en film på tv som verkade bra så vi kikade på den. Den var jättebra :)

Jag jobbade i lördags, smått jobbigt. Men men, pengar till mig och det är ju verkligen inte helt fel. Men när jag kom hem från jobbet efter jobbet så blv jag galet rastlös. Ni vet sådär att man verkligen vill göra någonting, vad som hellst! Men så efter att vi hade ätit så åkte vi till Eskilstuna, rättare sagt hem till Calle. Det var några människor där, det är var helt okej! :)

Söndagen var mer än okej! Det var väldigt bra! :) Började med att spela golf, som inte alls gick bra. Det gick blä. Sedan så var kalas hos Henric Kusin, det var trevligt. Lite släktingar sådär och god tårta och väldigt goda kakor! :) Efter det åkte vi hem och åt mat, så åkte jag och Samuel din Slagstaglssgrej och delade på en lakritsnäcka. Båda var väldigt mätta, men jag tycker att det var väldigt mysigt ändå. :) Efter glassen blev det lite åka bil, runt lite utanför Eskilstuna. Väldigt trevligt, vi kollade bland annat på två slott! :)

Men ja, helgen har varit finfin och underbaraste vädret på länge!! :)

Ciao.

Dreads.

Oh, detta funderade kring min kaluffs som jag har på huvudet. Så svårt, jag vill vekrligen göra någonting med det, någonting snyggt, någonting bra, någonting jag gillar! Och bara för att jags ka gilla det så måste inte resten av världen göra det. Jag bryr mig faktiskt inte om vad andra tycker om hur jag ser ut, på huvudet eller någon annanstans. Om någon tycker att jag har ful kaluffs så spelar det ju ingen roll för den personen eftersom det är jag som måste gå runt med den "fula" frisyren. Så, det jag funderat på är färga håret svart och sen underhåret vid luggen och lite på sidan ska vara lila, sen har jag funderat på dreads också. Då menar jag dreads som är gjorde hos någon som kan, inte alls för tjocka och lite av den tunnare varianten. och om jag inte skulle gilla det så läste jag att man kunde kamma ur dom inom några månder (max 6) om dom är professionellt gjorda. Men ja, har ju litet tag kvar att fundera eftersom jag inte ska göra något med håret fram till balen, 17 maj.

image186
Kanske? Hur ska jag göra?:)

Välkommen älskade fredag!

Detta är ju dagen man väntar på hela veckan! När man vaknar måndag morgon så är första tanken ungefär så här; "När är det fredag? Hur många dagar är kvar?". Det blir som en nedräkning (fyra dagar kvar, tre dagar kvar...) Tanken efter att man undrat hur långt det är kvar till fredag är ju vad man ska göra i helgen. Fast nedräkningen till helgen är det inte det enda man räknar ner till just nu, det är nämligen 47 dagar kvar till studenten och 111 dagar kvar tills jag flyttar! Satt och kollade på gamla blogginlägg igår, och jag hittade blogginlägg där jag hade skrivit att det var mindre än 365 dagar kvar tills jag flyttar. Haha, tiden går fort ;P
Men ja, nu ska jag skriva tankar om mänskliga rättigheter!

Ciao.


En seriös blogg?

Nu ska jag ta upp något som stör mig bokstavligen jävligt mycket(!), Och det är betygdsättningen. Om det finns två-tre lärare på skolan i svenska så SKA det väl vara så att alla dömmer lika i sitt ämne? och att man får göra ungefär lika mycket och gå igenom ungefär samma saker? jag menar inte att man måste ha exakt samma uppgifter, men i alla fall på ett ungefär?
När jag läste svenska B och skulle ha muntligt nationelltprov så var ett av kraven att man skulle prata i cirka 5 minuter, alltså man kan säga att man nästan skulle hamna precis på fem minuter, ju närmare fem minuter detso bättre. Men nu är min vän som läser svenska B skulle ha sitt nationella muntligt så hade läraren sagt att de skulle prata mellan 2 och 5 minuter (!!!). Hur kan det vara så? hur kan det vara att olika lärare har olika kriterier att följa? För speciellt i i nationella så måste det vara viktigt att följa kriterier som finns, eftersom det är någon som alla i hela Sverige gör som läser svenska B. Hur kan kanske mitt VG i svenska B vara lika mycket värt som någon som har gjort mycket mindre och inte haft samma krav på sig i samma kurs?
Jag tycker det är helt fel och det stör mig någon enormt. Samma kurs - samma kriterier - samma krav på alla!!
Och det borde vara så i alla kurser, spelar ingen roll vilket ämne det är, alla ska väl dömas lika?
Är det alldeles för mycker begärt?

Ciao.

Ge mig glass. Pronto!

Idag har vi haft barnen. Det var kul, även fast dom inte var så många :) Men ja, sen var jag till doktorn idag också i Västrås. Sitta och vänta i hundra år, för att prata med doktorn i en halv minut. Så segt. Men ja, sen var jag och mamma in till stan också, vi kikade lite på kläder sen åt vi på Waynes. Ost & Skink sallad :) Så köpte jag årets första kulglass också, Wiho! :D Det var jättegott! Jag vill ha mera glass, nuuuu :)
Nu är Samuel, här också! han ringde mig och sa att han var ute och åkte bil i det fina vädret och fråga vad jag gjorde. Han är sämst på att ljuga ;P Och det är i och för sig väldigt bra :)
Nu gnäller samuel om att han är hungrig. Så, ska väl kolla om han kan få nåt ätbart! ;P

Ciao.

The Sound Of Music.

Okej, alla dansuppvisningar har
ett tema och i år är det STJÄRNKLART.
Så vi ska tydligen vara FAME på dancehallen.
Och det betyder ju att vi självklart ska dansa
till FAME låten, fast dancehallversion.
Så, här kommer den! galet bra!



Moder natur, hjälp!

Vad är det för fel på vädret?! Ena sekunden spöregnar det, andra sekunden är det underbart vårväder! Vad kräver moder natur? Att man ska ha med sig två uppsättningar kläder överallt? Ett för det regniga och bokstavligen förjävliga väder och ett annat för den underbara vårsolen? Nu blev det väldigt många frågor, så ge mig svar!
Så jäkla tråkigt när det regnar, där molnen är för solen. Det är sådär lagom vårvarmt när det är sol, man får känslan av att allt är lite bättre och studenten ändå inte är så långt bort. Att det är inom räckhåll, men ja, så smyger sig tankarna på en om hur mycket man har att göra i skolan, så det dödar tanken om studenten. Men ja, någon dag så är väl det här över och då står man väl och undrar var all tid tog vägen. Vad man nu ska göra, hur man ska klara sig eftersom man officielt är arbetslös den 5 juni.

Den största funderingen jag har (och största skräcken) just nu är hur det kommer gå efter min utbildning i höst.
Att få smaka på känslan att klara sig själv och inte bo med mamma och pappa, sen kanske jag inte får nåt jobb och tvingas att flytta hem igen. Vad exakt gör man då?! Inget fel med att bo med mamma och pappa egentligen, men 19 år räcker bra. Man vill ju bli sin egen liksom. Jag vill ha MIN lägenhet, MIN soffa, MIN micro, MITT kylskåp, MIN tandkräm, MIN tvål... ja, det ska helt enkelt vara mitt. Jag hoppas någon förstår va jag mnar i alla fall.

Sen en sista grej bara, åkte till Västerås idag för att dansa och sitter på station och väntar på tåget. Då ser jag en höggravid tjej, som antingen är lika gammal som mig eller yngre,  som går och röker! Vem exakt tänker man på då? Får man vara mer egoistiskt? Jag tycker det i alla fall är helt galet och väldigt egoistiskt. Är man gravid så har man inte bara sig själv att tänka på.

Ciao.

Lat, latare, Iida!

image185


I brist på annat och lathet:
Dagens låt: Takida - Curly Sue
Dagens klädsel: Jeanskjol, t-shirt och Samuels tjocktröja :P
Dagens frisyr: utsläppt och tråkigt.
Dagens smink: Inget smink idag, eller i alla fall inte nu. Kanske kommer ;P
Dagens planer: Skolan, plugga och dans, dans,dans!
Dagens vill ha: Mindre att göra i skolan.
Dagens saknad: Syster, Samuel och det underbara vårvädret.
Dagens drog: Dansen.
Dagens tråkigaste: Allt vi har att göra i skolan :( Jag tror verkligen dom vill slita ut oss, ha ihjäl oss lagom till studenten!
Dagens måste: Plugga! Buhu :(
Dagens köp: Ingenting, jag är fattig.
Dagens dricka: Oboy.
Dagens roligaste: Det är måndag och skola, händer inget kul då!
Dagens kärlek: Dansen!
Dagens mående: Helt okej ändå, trött på det mesta bara.
Dagens rätt: är inte dagens fel.
Dagens I-lands problem: Att vi har för jävla mycket att göra i skolan.
Dagens bekväma: Att jag ska fråga Sarah om jag får åka med henne efter skolan :P


Megastorgodispåse.

Igår följde Sofia med hit till Samuel, det var trevligt! :) Jag och Samuel byggde hyllor, så då behövde Sofia bara sitta och tittade på, haha. Men sen så åkte vi och handlade mat och åkte över till Erica och åt Tacos! Det var både kul och gott, vi kollade även på en film - " Inte utan min dotter". Den är väldigt bra och även hemskt, men den slutar bra så! :)

Idag så har jag och Samuel varit och kollat på innebandy här, var någon cupgrejs eller nåt. Hans kompisar och "brosha" spelade, haha. Dom kom trea tror jag :P Men ja, hela dagen har typ gått åt det. Vi åkte och köpte godis på en megastor godisaffär också! Vi har hm...lite svårt att begrända oss tror jag! ;D
Men nu ska vi kika klart på filmen på tv:n sen ska vi kolla på "The Shining" och äta ur vår mega stora godispåse :)

Ciao.

Att nåt så nära kan vara så långt bort

Jag tror jag håller på att kvävas. Kvävas av skolarbete. Det bara kryllar av det, och man ser knappt något slut. Så fort man är klar med ett arbete och man lämnar in det så kommer en falsk härlig känsla om att nu är det nästan slut. Men som jag skrev, det är en falsk känsla. Den ljuger, den känslan som infinner sig i kroppen när man är klar med något, ljuger. Men det är väl så det är sista året, en evig väntan. Samtidigt som tiden går fort, så går den lika sakta.  Det är 55 dagar kvar till studenten, det skulle lika gärnat kunnat ha varit 55 veckor eller 55 sekunder. Tiden känns likadan ändå.

Men ja, PA kallar. Jäla rumpa!

Ciao.

Iidalainen

What Iida Means

I is for Ice Cream Sandwich

I is for Incandescent Eyes

D is for Dear

A is for Angel Face

Skolan - mat & lektioner.

Nu sitter jag i skolan, segt. Har egentligen internationella relationer men vår lärare springer runt och verkar inte alls tycka att han behöver vara på plats. Men det behöver han väl egentligen inte heller, han ger ju oss inte direkt något att göra. Men sen när han väl gör det så är det välrdens tråkigaste uppgift och smått meningslös. Typ som om han inte har något att att ge oss så hittar han bara på något.

jag börjar bli hungrig nu också, kanske är något flashig mat idag. Typ som Gul Ärtsoppa, "Flipper", minestronesoppa eller så är det korv i någon form eller kykling. Som vanligt, men om det är soppa så har vi kanske turen att få mjukmackor, eller ost. Eller kanske båda! Dom kankske ska slå på stort, hoppas på det!
Nu ska man vidare till nästa lektion, rättskunskap! Hör jag ett jubel?

Ciao.

Kroppshår!

Varför, varför har killar hårväxt på överläppen?! Varför har man gett dom hårstrån där? Why god, Why?
Nu kan man fråga sig varför jag tar upp detta omdiskuterade ämne i min väldigt poplära blogg som läses av flera tusen läsare. Jag menar, detta kanske inte intresserar alla, men det intresserar mig. För min pojkvän ska nämligen skaffa sig hår på överläppen (även så kallad mustasch)! Och egentligen ska jag inte säga någonting, han får se ut precis som han vill.... nästan... haha, nej då. Men mustasch av allt?! Typ (nästan) vad som hellst utom det, gå och pierca dig, tatuera dig, skaffa dreads, börja spela boule, åk till öknen och jaga ökenråttor, rid på kameler, börja föda upp sniglar, byt karriär till slamsugare, gör nästan vad som hellst. Men mustasch av allt? Gudars, jag tror han har blivir galen.

Ciao.

50-tal, andra världskriget och bilar

Jag hade fått upp en jäkla flyt i uppdateringen, men så sket det sig. Damn. Men ja, får väl försöka få tillbaka samma flyt igen. Ja, låda. Så svårt är det ju inte att uppdatera, jag menar ett inlägg tar ju inte en ag och skriva, tar u max en kvart. Så ja, here it goes.

Måste berätta om föra torsdagen. Fia är ju konfirmandassistent, så i torsdags hade dom temat ondska (tror jag). SÅ jag och Sofia skulle i alla fall berätta om våran resa till Auschwitz och visa bildr och grejer. Så jag och Sofia börjar berätta då, och vi säger att vi har varit i ett koncentrationsläger som i ligger i Polen (kom ihåg nu att dessa människor som vi berättade för går i åttan). Och så får vi frågan "Vad är ett koncentrationsläger?", sen när vi förklarat vad det är så kommer följdfrågan: "är dom fortfarande igång, alltså används dom nu?". Jag bara väntade på att en fråga om vem Hitler var skulle komma, men som tur var så gjorde den inte det får då hade jag lagt mig på golvet och gråtigt. Jag svär. Alltså antingen så drev dom med oss med frågorna, vilket jag nästan hoppades att dom gjorde eller så var dom hm... allmänt dumma. Jag menar inte att alla var det, men liknande frågor kom från fler än bara en... Och så säger en killa att Hitler var Kommunist! KOMMUNIST!! Gudars skyming, håll tillbaka sammanbrottet. Sådana diskussioner orkar man inte ens ta. Men ja, jag överlevde den torsdagen i alla fall.

Helgen som var, var jag hos Samuel. Nice. Vi kollade på Pans Labyrint den var jättebra, läskig och fin på något konstigt sätt. Men det var det vi gjorde i fredags, kolla film. En sån där mysig-inte-göra-någonting-speciellt-kväll, jag gillar faktiskt såna. Men ja, i lördags så gick vi på stan. Jag kikade på massor av kläder och Samuel var snäll och följde med! Vi fikade på Waynes också. Så hittade jag en überfin klänning. Samuel tror eller sa att jag är nog inne i något 50-talsgrejs. Men ja, bilder kommer här, nu, snart. Bild på min klänning köpt i Örebro, H&M och en annan klänning köpt i Norrköping, New Yorker!

              

Där är dom, mina pärlor. Nu måste bara vädret bli stabilt, så man kan ha dom på sig utan att känna sig fånig. Jag vill ju inte vara för vårkläder när det blåser snorkallt. Men ja, så: Vårväder tack!
Men i alla fall efter vår runda på stan så gick vi hem, gjorde oss i ordning. Så hade Samuel ått för sig att vi skulle ut och äta på Efesos (efasos?), jag vet inte hur det stavas. Men det var väldigt gott och musigt! Tack Samuel! ♥ :)
Så när vi satt på resturangen såg vi massa fräsiga bilar (som vår lärare skulle ha sagt), och så visae det sig senare att det var bilträff så då ville Samuel dit så vi åkte och kikade! Massor av bilar och överförfriskade människor, jag såg endel fula bilar (läses massor) och några fina bilar. Och jag lärde mig till och med vad Samuels kompis hade för bil, om jag har rätt så var det en Mustang GT. Kanske? Eller? Jag blir så förvirrad. Den var röd om det säger något. Efter träffen och grejer så åkte vi hem och kollade på The eye. Den var läskig och Samuel var trött så jag satt nästan och kollade helt själv. haha :P
Men ja, helgen var väldigt bra och lyckad! I helgen blir det hem till Samul igen för det var nå innebandy som gällde!

Nu kallar ombyte och nåt att dricka!

http://vidunderligt.bilddagboken.se
Ciao.

Det var ingen vanlig dag, för det var Lindas Födelsedag!

Jaha, inget mer inlägg blev det igår. Men det var för att Samuel var här. Jag hade en godtagbar ursäkt! Faktiskt!
Men får väl börja med en kort resumé av helgen som var:
I fredags så åkte jag och Samuel till Örebro för att träffa Syster och C, så var även mamma och pappa där. Linda fyllde ju 24 år då! så vi gick ut och åt! Asgod mat på en grekisk restaurang! Jag åt nåt oxfilé grejs, tror jag. Samuel åt lamm! Man kunde nästan höra dom säga "Bäääh", jag lovar. Sedan gick vi hm till Linda & C igen och åt cheesecake som Linda hade gjort alldeles själv. Gottgott!! :) Sedan så åkta mamma och pappa tillbaka till hotellet och jag och Samuel la oss på vår  übersköna och lyxiga luftmadrass! ;P
Men på lördagen i alla fall så gick jag och Samuel på stan och Linda & co åkte till IKEA, köpte en finfin klänning på stan föresten på New Yorker! Me like! :D På kvällen sen kom Lindas kompisar och vi festade lite, mamma och pappa hade åkt hem redan på dagen. Linda hade gjort Kladdkaka som hon bjöd alla på. galet god den med! ;D Hemma hos Linda var det väldigt trevligt, sedan gick vi ut, det var sådär. Var typ en Pub som ville vara dansställe. Så dom had ett dansgolv (som var lika stor som toaletterna på Lotus) men jätte jättehög musik som skråla så man kunde inte sitt och prata på pub delen och man hörde knappt vad det var för musik :P På söndagen så var det ju IFK Norrköping - Djurgården IF, så det var massor med människor i Norrköping och galet mycket poliser. Så vi gick ut på stan och kikade på alla fulle människor, lättroade! Det är helt galet vad fotboll betyder för vissa människor. Men ja, hela hela helgen var i alla fall jättebra och det var kul att vara med syster och C! :) och självklart kul att Samuel också följde med! ;)

Nu är jag väldigt trött och så väntar jag på att Samul ska ringa! Så ska borsta tänderna nu, så skriver jag mer imorgon! :) Bilder från helgen finns föresten på min bilddagbok.
http://vidunderligt.bilddagboken.se

Ciao.

This is the Russian way!

Nu funkar bloggen igen, eller... den började funka redan igår men då hade jag psykolgihelvete att skriva så jag han inte skriva nåt inlägg då och det gör jag egentligen inte nu heller. Så ikväll kommer ett bättre inlägg!

Ciao.