Jag kommer gråta blod, floder av blod.

Nu är jag hemma i Stockholm igen. Ännu en helg över, ännu en helg närmare flytten som bokstavligen känns förjävlig! Men ska man se från den ljusa sidan så ska är jag ju lite närmare Samuel. Men ändå, Kungsör liksom, gråta blod är vad jag kommer göra dagarna innan. Men det är som det är ändå anntar jag. Går inte att göra så mycket åt, förutom att jag ska skriva klart mitt CV nu i veckan så jag kan söka jobb, jag ska söka så mycket jobb att jag kommer blöda om fingrarna! Men nu är nog sovdax, ja låda. Ciao.

Det finns bara ett rätt sätt att dricka glögg på - och ett fel sätt.

Nu sitter jag hos Samuel, jag kom hit i natt. Hade en ganska så stressig dag igår, jag hann vara på flera ställen på runt 11 timmar, vilket jag inte tycker är dåligt! Resan började med att jag kastade mig på tåget i stockholm runt klockan fyra för att hoppa av i Eskilstuna, där träffade jag mamma, Vi hade cirka en timme på oss för stt hitta skor till mig, vilket jag gjorde (slänger upp en bild typ imorgon)! Efter vårat fynd så åkte vi till Kungsör och började göra oss iordning, mamma skulle ut på Harrys och jag skulle till Kungsbarkarö, närmare bestämt till Casino Caroline, haha :) Där bjöds det på god mat, spel och trevligt folk :) Samuel och Björn kom också förbi en sväng, men sedan när kvällen började lida mot sitt slut så åkte jag och Samuel till Örebro. Så fredagen var en väldigt effektiv och trevlig dag :)

Jag gjorde föresten "Modell för en dag" igår också, vilket var väldigt kul! Jag stylades av Sarah Maria! Hår, smink och kläder ordnades och sedan plåtades jag :) Emelie fick också var med på ett hörn ;)  Men får troligtvis bilderna någon gång i veckan så om det blev någon bra bild, kanske jag lägger upp någon här. Haha :)

Nu sitter jag och Samuel och dricker glögg, jag dricker den som man ska dvs varm med mandlar, och han dricker den fel (enligt mig, nämligen kall... med is! Det är inte bara fel, utan jättefel! Hah :) Nu ska vi kika p´å We were soldiers. Ciao.

Våran grej!

En sak som jag verkligen gillar, som jag verkligen bara måste berätta för mina tusen läsare, är att jag och Samuel har en så kallad tradition (kommer inte på ett bättre ord) som vi gör varje kväll. Vilket inte är något snuskigt, som det nästan kunde tolkas som, utan det är att vi alltid ringer varandra varje kväll runt klockan tio. Ibland pratar vi bara i 20 minuer, ibland över en timme. Det spelar ingen roll hur länge vi pratar eller vad vi pratar om, utan det är bara hela grejen med det, att varje dag klockan 22 är våran tid. Även fast han är hundra mil bort (även om det inte exakt så mycket, så känns det som så ibland) så har vi våran grej, och det är att höras varje dag klockan 22.

Master makeup Artist & Hårstylist!

Jag hade ju special effekterprov idag, vilket jag klarade!! Helt jävla underbart rent ut sagt! :) Jag är så skönt att veta att man klarade det. Provet var inte alls likadant som det första, utan nu fanns det tre olika typ historier som det hände massa saker i, och då fick vi allså en av dom som vi skulle sminka efter. Vilket ändå var ganska kul, att få sminka efter något, haha :) Åsa och Frida ville ju komma upp och sitta modell, vilket var helt perfekt tycker jag för då fick ju dom sitta på provet :) Så nu är jag alltså Master makeup Artist & hårstylist! Woho :)

Här är i alla fall historian jag fick:


och såhär blev det jag gjorde:

Coolt, jävligt coolt!

Måste bara göra det här inlägget, det är mitt 400:de (skrivs det så?). Vilker är coolt, jag är så otroligt häftig. Eller så kan man se det som ayy jag ibland har alldeles för mycket fritid.

En tanke jag fick idag föresten; Jag måste vara en jävla svår person att leva med. Hah.

Utstucket öga & en mus!

Eftersom Emelie sov här från igår så passade jag på att ta bilder från hennes kamera på sånt som jag inte har hunnit visa här. Så jag tänkte slänge upp dom nu :) Imorgon är har vi föresten prov i specialeffekter, och jag är galet nervös! usch, usch usch.


Utstucket öga! ;P


Emelie är en mus! haha, min ansiktsmålning! ;P


En utmaning! :)

1. Tre namn jag lyssnar till:

Iida, Iida och Iida.

2. Någonting jag tycker om med mig själv:
Haha, kommer faktiskt inte på någonting. vilken kanske är lite sorgligt ;P


3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:
Att jag har ett hetsigt humör, haha :)

4. Detta är jag rädd för:
Spindlar, att något ska hända dom jag älskar.


5. Tre saker jag behöver varje dag:
Vänner/pojkvän, mat, och datorn, haha :D 


6. Tre saker jag absolut inte kan göra:
Sjunga (men jag gör det ändå), flyga och hjula.


7. Detta tycker jag om att göra:
Vara med Samuel & vänner, sminka och kika på film :)

8. Detta vill jag göra just nu:
Slå Emelie i Hej Knekt!

9. Bästa känslan:
Kärlek


10. Värsta känslan:
Kärlek


11. Följande egenskaper ser jag gärna att min partner har/är:
Omtänksam, ärlig och alldeles, alldeles uuuunderbar ;P


12. Är jag kär just nu?:
Jajemen :)


13. Jag vill gifta mig:
ja, klart jag vill!


14. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör:
Resa, få jobba som MUA, få familj!

15. Min käraste ägodel:
Jag har massor med ägodelar jag älskar, som min dator och iPod. I-landsmänniska till tusen ;P


16.
Något jag vill ha i present:
Mobil, en Chihuahua och massor med andra saker ;P


17. Detta har jag på mig just nu:
Mjukisbyxor, linne och tröja.


18. Favoritkläder:
Klänningar ligger varmt om hjärtat!


19. Favoritdjur:
Hund!


20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:
jadu, lyssnar på allt i princip :)


21. Då grät jag senast:
Vet inte, säkert nyligen! ;P


22. Skola - roligaste/tråkigaste ämne:
Histora / Matte!!


23. Stjärntecken:
Kräfta


24. En bok jag gillar:
Måste jag välja?! jag kan inte välja :P


25. En film jag gillar:
The notebook!


26. TV-program jag gillar:
CSI! :)


27. Favoritdoft:
Samuel :)


28. Detta äter jag gärna:
Mammas mat! Haha :)

29. Dricker helst:
Cola light i ärligehetens namn ;P


30. Favoritgodis:
Choklad


31. Hit vill jag gärna åka på semester:
Någonstans där man kan gå och se intressanta saker (museeum(stavning?) och sånt) och bada :D


32. Färgen på mina ögon:
Blå/grå typ.


33. Min längd:
Cirkus 150 cm ;P


34. Jag tror på:
Kärlek


35. Jag spelar:
Musik på min iPod!


36. Person jag beundrar:
Hm... svår fråga :)


37. Så här bor jag:
I en trea med Sofie, Johanna & Maria :)


38. Antal döda krukväxter i hemmet:
Vi vet inte vad krukväxter är i vår lägenhet :)


39. Det här tänder mig:
Samuel! haha :D


40. Det här gör mig avtänd:
Hum, finns väl massor.


41. Favoritfärg:
Svart, rött & lila!


42. Favoritcitat:
Vet inte :)

43. En hemlighet jag vet:
Det är så hemlig så att jag inte ens vet om den själv :)


44. Den bästa present jag fått:
Har fått massor med bra presenter :)


45. Senast köpta skiva:
Hundra år sen minst sen jag köpte en, så kommer inte ihåg.


46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:
Mina ögon!


47. Det jag är missnöjd med:
bröst och ben!


48. Udda förmåga/egenskap:
Kan känna lukten av mögel som en spårhund, typ ;P


49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:
En fågel!

50. Tre personer jag vill ska göra detta test:
Linda , Isa kommer inte på nån mer :)


Snölykta!

Idag ska Emelie sova här, hon är nämligen standsatt. Eftersom inga bussar går till Norrtälje på grund av den så kallade "stormen"! Så jag erbjöd varmt Sofies säng, Kanske ska tilläggas då att Sofie är i Malmö! Haha :) Men jag och Emelie har i alla fall dödat cirka 20 minuter på att bygga en snölykta på våran balkong, den blev verkligen jättefin, våran stolthet! Haha :) Men jag tog bilder på den fina skaplesen, håll till godo!





Jag tror jag är kär...

Vi var på bio igår, jag, Samuel och Emelie. Vi var och kikade på Twilight! Och jag kan säga att jag är käääär! Filmen var så underbar! Jag vill se den igen, igen och igen!! Jag är helt såld! Det är en sån där film som man skulle vilja byta plats med huvudrollsinnehavaren! Haha. Jag ville gå på den idag igen, men så blev det inte, tyvärr. Men nästa helg så kanske, haha :D Jag längtar så sjukt mycket tills jag får se den igen. Jag var helt lyrisk efteråt, det lär typ såhär:

Jag - Samuel, jag måste berätta en sak....
Samuel - Okej?
Jag - Jag tror jag är kär... i Edward..
Samuel -  Jaså, så det tog bara två timmar för dig att kunna hitta någon annan?
Jag - Ja men jag är kär i Edward och jag älskar dig. Det går väl?
Samuel - Haha, för den här gången då!


Fönstershopping!

Nu är det frukost som gäller, sedan bär det av mot Skärholmen centrum för att kika lie på kläder och annat roligt. Men det hsade varit bra mycket roliga om jag hade haft massor med pengar som låg och skräpa. Men nu är så inte fallet så jag för helt enkelt enbart shoppa med ögonen. Vilket är mindre roligt, men det får funka ;P Grannarna i det här huset har inte varot tysta i natt direkt, dom har spolar vatten till max och gjort massa andra saker, plus att det har arit skytte traffaik ute i trapphuset. Men ja, några timmar fick jag i alla fall sova inatt... tillslut. Men nu ska jag äta klart frukosten, och sedan börja göra mig iordning. Annars tror jag Samuel kommer få tokspel... Ciao.

Våra bästa år...

Mina sambosar har börjat kolla på Våra bästa år, vilket egentligen måste vara världens sämsa program. Men man fastnar i det, tyvärr. Men en sak som jag inte vet är bra eller dåligt är att man kan missa varje avsnitt i tre veckor men sedan ändå hänga med och veta exakt vad som händer när man börjar titta igen. Alla i serien är så perfekt sminkade eller ja, alla ska vara så perfekt över huvudtaget och alla dessa intriger, hemliga öar och alla andrs otroliga grejer som jag stör mig nåt så enormt på. Så det jag ville komma fram till i det här inlägget är att Våra bästa år är ett hemst program så har fått pågå alldeles för länge.

Snuskigt...

Nu är det städat och tvättat. Jag sätdade med Maria tog köket. Det hela tog typ två timmar, och ändå känns det som om det enbart är golvet det syns på. Men det beror nog på att våran lägenhet är så extremt tråkig. Men det blev ju rent i alla fall,  även om det inte syns. Men jag och Maria var tvugna att kolla hur det såg ut bakom/under spisen eftersom vi måste städa när vi flyttar härifrån, och självklart bakom kyl/frys också. Men vad vi upptäckte är att ingen kan någonsin ha städat bakom spisen sen den installerades här. Det var någon enormt snuskigt! Men så städades det därbakom i alla fall, lika bra att göa det liksom. När jag såg det så väntade jag nästan på att dom gamla makaronerna ska börja röra på sig  av sig själv eller nåt. Så det jag undrar är; städar inte folk innan dom flyttar ifrån en lägenhet? Och säga åt oss att VI måste städa där, när det tydligen aldrig annars har gjorts det!

Notera klädnypan längst in. Vi har aldrig sett en klädnypa
här i vår lägenhet, jag undrar hur den hamnat där...




Dagens att göra lista:

  • Städa vardagsrum & kök
  • Städa mitt rum, dvs få ordning på alla kläder som ligger överallt
  • Tvätta hundra tvättar
  • Åka till Sergel för att hämta ut biobiljetter

En annan del av Johanna

Jag tänkte visa er lite bilder på Johanna när hon var ung. Det krävs ju något för att hon skulle kunna ha blivit den coola Johanna som hon är idag. Hon var lugn, stenhård och hängde med häftiga killar. Johannahar dick ändrats endel från då tills nu eftersom hon nu redan är en av dom coola! Men även om Johanna gick igenom eld och vatten för att bli häftig, så tycker vi om henne här precis lika mycket ändå! Men jag tänkte ändå ge er en äldre och en nytagen bild på henne, så ni får se för er själva!


På den här bilden ska ni notera den röda truckerkepsen och snusen!
Även dom lättdrogade ögon var den sista biten, för att bli den ultimata fjortisen ;)
Man skulle också räkna med att hitta henne med en öl i ena handen.


Här har vi Johanna idag, hon har bytt ut den blandfärgade håret, mot enbart mörkt och
tagit till sig en mer vuxnare look.. Snusen är också borta och ölen har hon bytt mot vin, i alla fall innan alkholen börjar göra sitt jobb och fjortisfyllan tar över.



Precis som på ett dagis

Idag så hade vi barnmålaning 2 i skolan. Vilket betydde att vi skulle göra ansiktismålning på riktiga barn! I måndags fick vi ju göra på varandra, så det var allt lugnt och stila, så gott som i alla fall. Men så imorse bokstavligen väller det in ca 40 ungar på skolan och jag fick sminka en liten kille som hette Axel, som var hur söt som hellst! Fast han hade men sig en bild som han ville bli sminkad som, och det var nämligen en pokemon (stavas det så?)! Bilden var hur liten som helst och ja.. i ärlighetens namn, tråkig. Halva ansiktet var lila och andra halvan var typ beige. Och jag fick inte lägga till glitter eller någonting annat, men jag fick gärna måla ett skal på ryggen på honom för det hade denne pokemon nämligen. Men jag kunde ju inte börja göra en kroppsmålning på honom, så jag var tvungen att förklara att jag inte kunde det, så han såg lite småledsen. Man blir ju nästan själv ledsen när barn blir sådär besvikna.Så medan andra gjortde fantasi katter och "läskiga" figurer fick jag krångla med en pokemon. Men utöver det så var det kul, han föröskte lära mig allt om pokemon och berättade miljontals saker om dom plus att han också berättade att han hade försökt bli en pokemon i hela sitt liv! Hur söt som hellst! :)

Andra saker som man har förr höra idag är:

Barn - Gillar du nötter?
Vi elever - Jadå, det gör vi.
Barn - Då kan du slicka min fötter!!

och sången/ramsan(?):

Uppe på berget finns ingen polis
där kan man vara naken och släppa en fis!

Här har ni honom, pokemonen! han hete faktiskt Blastoise! :)

Prioriteringar.

Nu kryper det verkligen i kroppen efter tatueringssug. Jag tror jag bli galen, helt jävla jättegalen rent ut sagt. Jag skulle ju kunna önska mig pengar i julklapp till en tatuering. Men av någon anldening misstänker jag inte jag skulle få det, åtminstone inte av mamma och pappa. Men samtidigt så om jag fick pengar till det så skulle mitt samvete säga åt mig att spara pengarna till något i prioritet 1 kategorin. Men om jag fick ett presentkort, så skulle ju mitt samvete inte kunna säga något om saken! Men jag vet inte exakt vad jag önskar mig än  i julklapp, men chihuahua valp våre ju inte helt fel ändå! Haha :) Nu ska jag diska min tallrik, wiho.

Der regnar in...

Vilket jäkla skitväder det är! Den här dagen började inte så bra, först blir jag väckt tidigt tidigt av att folktandvården ringer fel och söker någon Hamruska Balisko eller något i den stilen, jag försöker somna om trots stormen ute som förösker riva ner hela huset. Jag lyckas somna om tillslut men sedan så väcker stormen mig, så jag pallrar mig upp och går och äter frukost. Så kommer jag på att vi ska åka och handla, så snart ska vi alltså trotsa stormen och ge oss ut i ovädret. Roligt. Det är nämligen precis det man vill göra när det är sådan här skitväder. Vi har också upptäckt att det regnar in hos oss, igen!! Det kommer typ in vatten imellan fönstrena. Suck.  Men nu ska jag väl förebereda mig för min kamp mot regnet...


Fjortkronor och en ostfralla?

Idag blev jag utnämnd till Johannas personligatränare! Jag får vara hennes motstånd när hon gör sina träningsgrejer och typ hålla i hennes ben när hon gör rygglyftgrejs över soffkanten. det är inte enbart hon som blir tränad heller för den delen, utan jag får ju värsta armarna, biffarmar. Hädan efter så kanske ni borde börja kalla mig biffIida, eller... gör inte det föresten, låter inge vidare. Men i alla fall, det är väldigt roligt i alla fall och jag tror att vi har fått en förhanslyssning på hur Johanna kommer låta när han ska föda barn. Hon låter nämligen väldigt roligt när hon tar i. Haha :) En annan sak som jag tänkte på, i och med min nya titel ("personligtränare"), tjänar inte personligatränare massvis med pengar?! Kanske borde börja ta betalt, jag menar inte att hon ska betala mig tusenlappar utan mer en smörgos där eller en middag på något dyrt ställe? Hm... får slipa vidare på idén lite till. Måste ju lägga fram det på ett snyggt sätt menar jag ;)


Här har jag ritat en bild för att förtydliga mitt nya jobb.
Det är johanna som ligger ner och jag som som sitter upp.
Jag håller alltså emot hennes ben när han ska böja upp dom.
Det är ett väldigt givande jobb som sagt, jag la nu också märke till
hur fel den här bilden kan tolkas. Så gör inte det tack, det är enbart träningen
jag vill förtydliga med den.

Helgen som var...

Har inte blivit någon uppdatering av helgen, så här kommer den; Åkte hem i torsdags eftersom jag skulle till tandläkaren på fredagen men det besöket gick fint, sedan så kom Samuel till storstaden Kungsan för att vi skulle träffa Björn och Maria. Vilket betydde film hyrande och lite Idol-tittande, riktigt trevligt! :) Sedan på lördag så åkte jag och Samuel hem till honom, där vi började med att röja udan i vardagrum och hall för att taket skulle målas. Det slutade med att han målade tak och jag satt och läste högt ut boken som jag läser nu, vilket förövrigt heter "Tid att dö" och är en riktigt bra bok (om någon var intresserad menar jag)! Planerna på lördagkvällen var att vi skulle träffa Erica, men så blev inte fallet. Utan jag och Samuel åt buffé på Pizza Hut! hur gått som hellst måste jag säga, plus att vi fick mjukglass till efterrätt! Man fick till och med ta glassen ut automaterna själva!! Det blev typ guldkant på hela middagen! :) Sen hade vi också väldigt mysigt på kvällen! En finfin kväll alltså! :)  Söndagen gick åt att strosa runt lite i Marieberg. Vi kikade lite på kläder och så var vi också iväg och kikade på tapet till Samuels vardagsrum. Woho, längtar massvis tills allt bli klart, även om det inte är min lägenhet, haha :)

Men det var väl en kort sumering av helgen, nu ska jag fortsätta kika på OTH! :) Ciao.


Eller också hyra bodyguards.

Ibland (läs: allt som oftast) när jag åker runt här i Stockholm eller så sent på kvällarna så brukar vänner/familj/pojkvän fråga om ingen kan komma och möta mig, eller om jag kan gör si eller så för undvika att någonting ska hända. Självklart är denna omtanke jättefin och jag förstår också vad dom menar. Vad som hellst kan hända om man går själv sent på kvällen. Rånad, misshandlar, våldtagen ja i princip vad som hellst. Här i Stockholm händer väl kanske ganska mycket också. Men det är så irriterande att man hela tiden måste tänka på vart man går, hela tiden hålla koll på allt inom en kilometers räckvidd, alltid ha mobil i ena handen och larmet i andra och hela tiden vara på spänn. Det är så enormt fel att det ska vara så. Man kan inte alltid tänka på vad som kanske kan hända. För det är precis vad det är - ett kanske. Det är inte bara i Stockholm det händer hemska saker, det händer överallt. Och ska man alltid vara rädd och tänka på vad som kan hända om man inte gör på ett visst sätt så kan man inte göra någonting. Eller ja, du kan ju röra dig helt fritt... i din egna lägenhet vill säga som ligger högst upp i ett tre våningshus, vars ytter- och balkongdörr har åtta lås och fyra säkerhetskedjor - vardera. Men man ska väl självklart tänka några extra gånger på var man ska gå och så vara försiktig på kvällarna när man är ute. Som sagt, så händer det mycket skit i både stora och små städer, så dom råd och omtanke man får är ju inte helt obefogad. Men man ska heller inte strunta i att göra saker bara för att det finns ett "kanske"...


Ännu en iakttagelse!

Jag har gjort ännu en iakttagelse, ingen ungår mina knivskarpa ögon - nästan i alla fall. Jag lägger märke till sådana udda grejer som jag sedan funderar på och så kommer ofrivilliga frågor också upp, som jag också hemskt gärna vill ha svar på. Men det är oftast hos människor som jag lägger märke (udda) saker hos så jag vill inte plåga dom med mina frågot. För det jag märker kanske inte alls är så konstigt för dom. Så i alla fall, min iakttagelse alltså; det sitter alltså en man (kille? karl?) på tåget, han har piercingar i hela ansiktet och då menar jag i hela ansiktet - läpparna, nästan, ögonbrynen och i kinderna och ja... precis överallt. Han har också tajta läderbyxor på sig samt lyssnar på någon typ av extrem hårdrock/dödmetall eller något annat i den stilen (mina kunskaper inom den musikgenren är inte så stor). Hela vagnen måste ha hört vad han lyssna på, även om han hade hörlurar. Men så till den detalj som jag lade märke till - han satt och läste en dikt bok! Någoting i stil med "diksamling av hablahablahaa". Det såg bara lite underligt ut, boken såg inte ut att passa in i hans "hårda" stil. Ingenting fel med att en sönderpiercad, läderbärande superhårdrockare läser dikter, det såg bara lite kul ut :)


Välkommen till Kungariket Kungsör!

Nu är jag hemma i Kungariket Kungsör, känns konstigt. Varje gång jag är hemma i Kungsör, så känns det konstigt. Alltså, det är jättekul att träffa gamla kompisar, vara hemma hos mamma och pappa och så. Men jag saknar Stockholm.  Jag saknar Samuel. Jag gillar Stockholm. Jag gillar dom jag bor med. Jag gillar skolan. Jag gillar att det snart är jul och skolan snart är slut. Men jag hatar det också, att skolan snart är slut alltså. Jag vill ju inte förlora allt det jag har i Stockholm. Lovar ni mig det? Johanna, Sofie, Maria och Emelie? Att ni inte kommer försvinna helt och hållet, även om vi hamnar i olika delar av Sverige? Bra, då säger vi så.

Men det här med Kungsör , att jag inte gillar det. Efter att få ha känt på Örebro och Stockholm nu, så förstår jag på något vis inte hur man kan stå ut med Kungsör när man är ung? Det händer inget, det är som om tiden stannat här. Vi kallar föresten inte Kungsör för stan, utan för byn. Kungsör bara är liksom, som om ingen bryr sig direkt. Att vi har en godisaffär som heter "gott i påsen", 4 pizzerior på samma gata och vår enda klädaffär heter "Hasses mode" (eller något i den stilen) säger väl allt egentligen. Jag vill kunna och handla en tröja eller bara sätta mig på tunnelbanan som tar mig till min tröja som jag ska köpa. Jag vill höra ljudet av traffik, eller åtmintone veta att det faktiskt finns bilar som åker på vägen nedanför. Om någon åker på vår gata här i Kungsör på natten eller sent på kvällen är nästan så att man tänker att det är någon inbrottstjyv, eftersom alla grannar är väl hemma vid det här laget? Det är nästan som så i alla fall. Att folk som är av den yngre generatinen stannar kvar någonstans i KAK och inte ens provar någon annan stad utan för 70-skyltarna förstår jag inte. Men alla gör vi våra val, och jag har gjort mitt - I kungsör skulle jag aldrig någonsin bli kvar. 


Trendtävling! :)

Idag hade vi trendtävlingen då, och igår kväll kändes det som om att det enda jag visste var att jag skulle använda strassstenar, men jag hade ändå idé som jag ville göra, men jag visste inte hur det skulle vara att göra den. Men så idag, imorse, precis innan vi fick sätta igång så bestämde jag mig för att jag för det jag hade tänkt. Och resulat, enligt mig, blev jättebra! Jag är ruskigt nöjd! Jag kommer göra samma sak på plåtningen sedan, med några korigeringar och tillägg! Så här kommer bilder :)


Låt oss höra!

Jag, eller rättare sagt vi, vi som bor här i våran lägenhet har upptäckt att våra nya grannar under oss är väldigt musikaliska. Dom verkar tro det i alla fall och jag är inte helt säker på samma sak. Vi kan höra dom spela gitarr och sjunga. Men eftersom vi har ett golv (eller deras tak, beror på hur man ser på det) imellan oss, så kan jag ju inte helt rättvist säga att dom är dåliga. Det enda man hör är grötiga ord och halvtaskig musik, nyss tror jag att någon övade för att bli böneutropare. Men om dom skulle ha en liten konsert ute på den så kallade bakgården som vårt hus har, då ska jag med rättvisa säga om dom är bra eller dåliga. Jag lovar.

En iakttagelse!

Jag gjorde en iakttalgelse. Det finns ju (tyvärr) ganska många hemlösa här i Stockholm och man kan ju se dom lite varstans. Och ibland så har dom pappskyltar som det står olika saker på, till exempel "jag är hungrig eller "skänk en slant"... ja ni förstår. Så förra veckan när jag och Emelie var uppe stan så såg jag en hemlös, jag läser automatiskt hans skylt, sedan tittar jag på honom och vad ser jag! Jo, han tar nämligen upp en mobiloch börjar smsa! Jag blev väldigt förvånat, det är ju inte det man förväntar sig liksom. Men det är ju inge fel med det, det är ju kul för honom.  Jag undrar bara vilka han smsar...

Underbara Disneyfilmer :)

Nu kollar vi på Björn Bröder och om jag ska vara helt ärligt så har jag aldrig sett den, skäms på mig. Jag vet. Men det är verkligen jättebra, och jag skrattar nästan hela tiden. Älgarna är bäst. Disney filmer är bäst, dom passar till allt. Man kan nästan jämföra det med Lars Winnerbäck, men bara nästan. Jag menar, dom är ju håller ju på med olika saker. Men dom funkar till allt... ja ni fattar.

Älgen - Bjöööörnen.
Björn - Jag är ingen Björn!
Älgen - Men vad är du då? Världens stösta bäver?!
Björn - Men jag är ingen björn!
Älgen - Okejdå, vi är inga älgar, vi är ekorrar!



Älg 1 - Ska vi leka gissa-leken?
Älg 2 - okej.
Älg 1 - Jag ser... något grönt!
Älg 2 - träd!
Älg 1 - Rätt, din tur.
Älg 2 - Jag ser... något högt.
Älg 1 - träd!
Älg 2 - jag ser... något med bark.
Älg 1 - Träd!
Älg 2 - Jag ser... något med stam.
Älg 1 - Träd!
Älg 2 - Jag ser... något med...
Älg 1 - Träd!
Älg 2 - Ska vi leka något annat?

Nu rider dom på mammutar, och ena älgen styr genom att hålla i öronen!

Älg 1 - Stör mig inte jag styr!!
Älg 2 - men... vi borde skaffa ett baksätte, jag ser ut som ditt jaktbyte!

Ja, alltså... hela filmen är verkligen jättebra och jag skulle kunna skriva upp flera rolika saker, men det bli  roligare att se den. Inte alls lika roligt att läsa det såhär. Fast jag sitter och skrattar för mig själv. Så ja, se den!! :)


Hårplåtningen, yey :)

Idag, idag var sista dagen av våran hår kurs. Uuuunderbart. Hårkursen avslutades med en plåtning, som jag skrev om igår. Så jag tänkte slänge upp några bilder som jag tog med min kamera, vilket självklart inte blir lika bra bilder som på själva fotogtaferingen men då får ni i alla fall se min frisyr :) På plåtningen så hade ju Erica nitar och så, då fick hon göra någon attityd grej, vilket jag tyckte vara väldigt kul. Så jag höll mig lite för skratt, men jag tror att bilderna blir ju hur bra som hellst! :) Jag blev i alla fall riktigt nöjd , och jag hoppas att Erica hade kul!! :)


Föråldring och kabuki! :)

Jag och Emielie sminka kabuki-style. Jag som god, självklart, och Emielie som ond ;P


Gammal Iida :)


Gammal Emelie :)

Say Hello to the twiggy-style!!

Johanna goes twiggy!

Oasisbollar och hår.. precis överallt!

Idag har jag och Emelie ordnat med våra oasisbollar till hårplåtningen som ska vara imorgon. Vi höll på i många timmar, eller i åtminstone i två för att få ordning på bollarna, i början så var det helt ok, sedan så blev vi buttra för att det krångla, sedan gick vi igenom det arga fasen, då vi förbannade och svor åt allt hår som varken la sig eller gjorde som vi ville. Men efter blod, svätt och tårar (nästan) så var vi klara och vi blev nöjda (med hjälp av hårnät)! Förövrigt så gjorde jag en fläta av ca 1,5 meter trasligt hår, vilket var ett tvåmanna jobb! Så nu gäller det bara att det blir bra imorgon! Men som tur är så har jag ju Erica som modell, så det kan ju inte gå fel, haha ;) Men bilder på hur jag gjorde håret kommer imorgon :)

För er som inte vet vad oasisbollar är så kompliterar jag inlägget med en bild. Osasis är alltså den gröna delen av bilden nedan. Och minus den gröna plasten som är runt också. Men ja, det har ni oasis. Det är föresten sånt man egentligen har till blommor och sånt :) Men som MUA och hårstylist så kan man i princip använda allt på något vis. Vi kan nästan vara inne på alla typer av yrkens områden och klampa ;)


spindlar, jul och smink...

Tre saker som skrämmer mig:
    * Att dö ensam (ensamhet över huvudtaget)
    * Mörker
    * Spindlar

Tre personer som får mig att skratta:
    * -
    * Shan Atci
    * Mina vänner (dom är många men jag kan inte välja)

Tre saker jag älskar:
    * Julen
    * Familjen
    * SMINK

Tre saker jag hatar:
    * Rasism
    * Fördomar
    * Lever

Tre saker jag inte förstår:
    * Rasism
    * Kyla
    * Fisk!!

Tre saker som finns på mitt skrivbord:
    * Tallrikar
    * Reklam/tidingar
    * Plånbok

Tre saker jag gör just nu:
    * Är med Samuel
    * Kikar på cops
    * får fotmassage :D :D

Tre saker jag vill göra innan jag dör:
    * Gifta mig
    * Få barn
    * bli gammal

Tre saker jag kan göra:
    * spela golf
    * Slöa ;P
    * Sminka lite grann :)

Tre saker jag tycker att du ska lyssna på:
   * Din familj
   * Din magkänsla
   * Lars Winnerbäck

Tre saker jag skulle vilja lära mig:
    * Hantera mitt humör ibland, haha ;P
    * Att rita
    * Spela ett instrument, grymt.

Tre favoriträtter:
    * Tacotårta
    * Mammas fläskfilé
    * Samuels och min wok

Tre personer jag utmanar:
   *   
Linda
   *   Johanna
   *   Sofia

Tankar och vilja...

Imorgon måste jag upp jättejättetidigt, i ottan! Ska nämlige upp vid halv fem!! Senast jag steg upp så tidigt var nog när jag och Samuel skulle åka till Finland. Hade jag kunnat hade jag nästan gått och lagt mig nu. Men jag jag har några saker jag måste göra innan.  Måste packa alla kläder och sånt som jag ska ha med mig i en ryggsäck! Få plats med allt i yttepytte ryggsäck, gudars. Jag som är sämst på att packa, och då menar jag riktigt dålig. Sen borde jag ordna lite i min sminkväska också, det är lite rörigt i den, måste bestäma vad jag ska ha på mig också... Ooh, jag som bara vill glo på tv och göra absolut ingenting. Men det får helt enkelt bli imorgon kväll, men då kommer jag nog också vara helt slut. Eftersom vi ska sminka massvis med människor vad jag har förstått. Och av någon anledning skulle det faktiskt inte förvåna mig om vi inte skulle få äta heller. Men ja, vi väl se hur det blir imorgon.

Något jag föresten har kommit fram till är att jag vill ha en chihuahua eller en mops. Nuuuu. Nu tänker alla att jag redan har det förstnämnda. Men jag vill ha en liten valp som ska heta Alice! Som jag ska lära massor av saker, haha. En annan sak som jag vill är att åka utomlands. Jag som så mycket jobb och pengar. Jag är ju i princip bostadslös också. hah.

Just nu så börjar allt bli för mycket, man slits åt olika håll och det finns en miljon tankar och massvis med tjat. Det är som om allt äter på en, jag känner mig på bristingsgränser precis hela tiden. Så igår råkade det gå ut över Samuel, vilket inte alls var meningen :( och pågrund av allt så kan jag inte sova heller, underbart. Somnar runt ett-två hela tiden, och om jag lyckas somna så vaknar jag typ en gång i timmen. Vem var det egentligen som sa att detta var det som sa att tiden här i Stockholm + skolan skulle vara bland det roligaste jag gjort i mitt liv (alltså när jag ser tillbaka på mitt liv när jag bli gammal)? Ingen nämne ångesten. Jag påstår inte att ALLT ska vara enkelt, det gör jag absolut inte. Jag vet bara inte. Och nu blev det ett väldiigt långt inlägg med massvis med vad som egentligen är oviktiga saker så jag avslutar här.


Visst är dom underbart söta? :D

Mina svar

Mina svar då till Pest eller Kolera, inte mer än rättvist att jag också ska svara! Haha :)
Såg nu också att jag av någon anledning hade skrivit "skitfull" på första, men det ska vara skiträdd! Oops:p

1. Att alltid vara skiträdd eller att alltid var rädd för att skita?
Mitt svar: Rädd för att skita. Till måste man ju...

2. Att alla din tänder byts ut till hår eller att du får tänder istället för hår på huvudet?
Mitt svar: Tänder på huvudet, lätt. Först och borsta dom :D

3. Att aldrig mer få borsta tändera eller att aldrig mer få duscha?
Mitt svar: Aldrig mer få borsta tänderna!

4. Att ha dubbelt så mycket hud som du behöver eller något otalt med Hells Angels?
Mitt svar: Dubbelt så mycket hud. Sussu, jag säger bara, lycka till och hålla dig borta från HA! ;P

5. Att arbete på ett högstadium och ta dig i skrevet varje gång någon säger "liksom" eller få explosiva kräkningar någon säger "typ"?
Mitt svar: Ta mig i skrevet, halsen skulle ju vara helt sönder fräten omm man spyde hela tiden...

Att få klamydia på Silja Line eller gonorré på Viking Line?

Jag och Johanna kör ganska ofta såna här pest eller kolera grejer, och nu för tiden har jag börjar plåga både Samuel och Emelie med dom. Jag tycker dom är hur kul som hellst, man kan helt enkelt aldrig tröttna på dom ;P Pest eller Kolera är alltså riktigt kul, och jag tycker att om man läser det här inlägget så måste men faktiskt svara på dom frågorna jag kommer lägga upp :) För er som inte vet vad "pest eller kolera" är så det som en hm.. lek. Man får två saker att välja mellan och så måste du välja en av dom!  Lätt som en plätt, helt enkelt! :)

1. Att alltid vara skitfull eller att alltid var rädd för att skita?

2. Att alla din tänder byts ut till hår eller att du får tänder istället för hår på huvudet?

3. Att aldrig mer få borsta tändera eller att aldrig mer få duscha?

4. Att ha dubbelt så mycket hud som du behöver eller något otalt med Hells Angels?

5. Att arbete på ett högstadium och ta dig i skrevet varje gång någon säger "liksom" eller få explosiva kräkningar någon säger "typ"?

Jag skulle kunna skriva in hur många som hellst till, men det får bli någon annan gång! Annars skulle ju ingen orka svara, så nu förväntar jag mig svar! Haha :)


Två saker, en bra och en... galen.

Första saken: Jag fick praktiken i Örebro på torsdag! Härligt härligt! Det betyder att jag får komma hem, eller ja, hem till Samuel rättare sagt. För det är ju inte mitt hem, det är hans hem. Jag bara är där när jag inte är i i mitt hem. Men vad exakt är mitt hem?! Är mitt hem här i Stockholm även fast jag inte är skriven här? Eller är mamma och pappas hus mitt hem, även fast jag inte ofta är där? Eller är det vart man har nyckel till som avgör vad som är hem? För då har jag fyra hem! Till Stockholms lägenheten, till papppas stockholms lägenhet, hem till mamma och pappa och till Samuels hem. Nu blev jag bara lite lätt förvirrad av allt detta "hem och så kom jag ifrån det jag börja skriva om helt plus att jag känner mig känsla av att jag är bostadslös. Hah.  Men i alla fall, praktiken... den äger rum på Conventum (?) i Örebro, vilket betyder att jag måste vara vid skolan klockan sex på morgonen på torsdag! Vilken betyder att jag måste parla mig upp i ottan. För att sedan sminka mellan 9.00-16.00. Lyckos mig...

Andra saken: En man, en karl eller rent ut sagt en gubbe frågade mig en sak idag på tunnelbanan, det var inget i stil med "Ursäkta, vad är klockan?" inte ens "Hej, hur mår du?" utan det var "Ursäka, hur mycket tar du?". Jag svarade med att i princip vråla "VA?!", sen övervägde jag tanken att sparka honom på smalbenet men han så generad ut och mummlade något konstigt till svar och skyndade sig iväg. Men jag var ju inte klädd på något konstigt vis eller nåt, så frågar man sånt?! Jag hade typ baggyjeans och jacka och halsduk, ordentligt påklädd alltså. Jävla typ, säger jag bara!