Jag måste bara berätta!

Jag glömde nämna det i mitt tidigare inlägg, det om hur ont i fötterna jag hade efter jobbet. Men Samuel var så underbart snäll och gav mig fotmassage efter jag hade duschat. Det var väldigt skönt och det uppskattades mycket! Så, nu har jag fått det sagt, tack tack Samuel ♥ :)

Jag var med Maria idag också, vi käkade ihop, kikade film och så! vad trevligt! :) Skönt att göra någonting i alla fall eftersom jag fyller år. jag fick också en present av henne och Björn! Det blev fyra stycken jätte jättefina glas! Sweet! Mycker roligare att ha fina glas i olia färger, mönster och storlekar än typ likadana tråkiga IKEA glas! yes box! :)

nu ska jag pussla och kika tv. Jobba 16-21 imorgon!

Ciao.


Punktlista

  • Jag är trött pch seg.
  • Jag väntar på att Maria ska ringa.
  • Det här känns inte alls som min födelsedag.
  • Jag längtar tills på lördag!
  • Flyttar till Stockholm om 38 dagar
  • Jag och Samuel åker till Finland om typ 30 dagar.
  • Jag funderar starkt på att göra dreads.

Grattis till mig.

Idag fyller jag år, coolt. Jag är också ledig från jobet idag. det är också coolt. Men idag fyller jag alltså 19 år, eftersom alla jobbar idag (utom jag) så fick jag presenter igår! Jag fick parfym, mascara, ett block att kunna sätta bilder i, pussel, duschtvål, en Miranda nalle och jättefina glas! :) Jag fick också födelsedagspresent av Fia i lördags och det var jättefina Marilyn Monroe vinglas och en prydnadsgrej som föreställer en djävul, haha :) Så eftersom vi fika igår och så, så vet jag inte vad som händer idag, kanske ska träffa Maria! Kan ju i alla fall hoppas på det! :) Äta frukost nu!

Föresten, jag överlevde 20 timmars jobb denna helg, två delade turer! Även om mina fötter tog en väldans mycket stryck så överlvde jag i alla fall. Det enda sm behövdes när jag komm hem var en alvedon för att värken i fötterna skulle släppa! men som sagt, jag överlevde! Yey!


Grattis till mig.

Workie, workie!

Imorgon börjar jag jobba. Usch, usch, usch. Det är verkligen inte världens roligast arbetsplats. Jag längtar inte det minsta! Men det bli nog lättare så fort den här helgen är över. Jobbar delade både lördag och söndag. Med delad menar
jag alltså 7-12 och 16-21 båda dagarna. Hela dagen försvinner, dom där fyra timmarna man har emellan jobbet hinner man precis sätta sig ner och äta och så ska man tillbaka till. Rooooligt. Men ja, efter denna helg har jag bara en delad kvar, wiho! Och när den här helgen är slut har jag bara 16 dagar kvar att jobba också, det är också värt ett wiho! Jag fyller ju år på måndag också och då är jag ledig men då jobbar alla andra istället, så på mina fyra timmar jag är ledig på söndag på ska vi fika, Linda kommer också hem. :)  Men ja, imorgon ska jag också till Fia, fika och säga hej då för att hon sticker till Australien ett år! Jag är ju faktiskt lite avundsjuk på henne över det. Jag vill också åka till Australien, men nej då. När hon glassar där så jobbar jag på misteln och hjälper skrynkliga människor, buhu.

Ciao.

This is... Örebro.

Jag vaknade jättetidigt idag, nämligen klockan kvart i tio! Vad är det som händer?! Has the world gone crazy? Det verkar så i alla fall, hah :) Men det betydet i alla fall att jag var klar
med frukosten och disken ganska så tidigt, lucky me! Men eftersom det blev så tidigt så måste jag komma på ngåonting att göra till lunch, men det fixar sig. Det är luuuugnt!

Igår blev dt som jag ville i alla fall, jag fick min mysikväll. Den innehöll massvis med god wok, chokladfromage med chrisp till efterrätt och en finfin Samuel! Maten på bilden kanske inte ser så värst lockande ut men det är väldigt gott, jag lovar :) Vi kollade också på en film medan vi åt, vi såg: "This is England"! Den var jättebra, ganska så speciell på nåt sätt, men riktigt bra! Kort vad den handlar om som jag hitta på en sida:

Shaun är en ung och ganska ensam kille. Hans pappa har precis dött i Falklandskriget. Av en slump får han kontakt med den äldre Woody och hans skinheadkompisar. Shaun lever upp och verkar ha hittat ett gäng han trivs med när den våldsamma Combo dyker upp. Genom engagerande tal om att kämpa för Englands stolthet lockar han Shaun att gå med i en mer aggressiv och rasistisk gruppering av skinheads. This is England handlar om att ställa då mot nu i ett försök att visa att historien fortsätter. Vi måste alltid ta ställning, göra val och ständigt växa upp, om och om igen. En stark skildring av en sökande ung pojke och ett engagerande porträtt av 80-talets England och skinheadkulturens splittring mellan dess musikintresserade ursprung och de rasistiska förtecken vi oftast associerar skinheads med idag. 


Mina planer

Nu har jag funderat ut några planer för idag! Eftersom jag ska jobba hela helgen och jag knappt kommer att hinna träffa Samuel nåt så tänkte jag att han och jag kanske skulle kunna ha myskväll idag! Göra vår wok somkanske egentligen inte är någon wok då jag inte tycker grönsaker. I denna wok så är det nudlar, kött och sås MEN den görs i en wokpanna. Wiho. Sen kanske ordna någon variant på efterrätt och kolla på en film. Det skulle vara mys, ja det tycker jag! Hoppas bara Samuel också tycker om mina planer, hoppas, hoppas, hoppas!
För att avsluta det här inlägger så bjuder jag på denna bild på Samuel (jag är ond♥):


Nu funkar datorn igen, sweet.

Äntligen! Samuels dator har varit sönder men nu så har han fixat den, yey! Nu kan jag sitta och nörda vid datorn och skriva blogg! Yes box!:)

Kan ju börja med att skriva om vad som hände på Midsommar! Har ingen bild för tillfället, men det kommer, det kommer, jag lovar! Men det började med att jag och Samuel hämtade Calle och Chrille vid tågstation, och då får jag blommor av dom också, som är direkt plockade från tågsations rabbaterna. haha. Men så åker vi hem till mig, klockan är väl runt halv tre och dom är typ fulla;P dom började redan dricka typ elva på morgonen. Då undrar jag, hur orkar man? Gudars, hade jag gjort det så hade jag sovit för länge sen! Men i alla fall, när jag hämtat dom gör jag mig i ordning. Jag har på mig min nya röda kjol/klänning, så när jag har bytt om och sminkat mig så hör jag Chrille: Hörre du Alice, hur var underlandet?". Det tyckte dom var väldigt roligt så resten av kvällen så var jag anntingen Iida, Alice eller halvmetarn. Dom är lättroade dom där killarna! :) Men så till mat blev det grillat kött, kroketter med sås. Jättegott, hade Samuel gjort bra :) Medan vi åt kom Mia också, viket var väldigt trevligt! :D Vi drack också caprinoska som C & C bjöd på, haha. Den va faktiskt god. Men så vid kvart i sex kom Sofia och hämtade oss och vi åkte hem till henne. Där var det väldigt trevligt, träffa människor som man inte träffar så ofta :) Men vi ringde en taxi redan vi tolv eftersom vi blev så sega eftersom vi börja så tidigt, hah.
När vi väl hade kommit hem och jag hade gått och lagt mig så kommer en viss moster förbi, lite rund om fötterna, haha! Askul ;D Men ja, midsommar var väldigt trevligt och lyckad för min del! :)

På lördagen hände inte så mycket, men på söndagen så kom Mamma, Pappa och Aatu hem från Finland fick lite godis och så från dom, både jag och Samuel. ;P Jag och pappa åkte också och spela golf, 9 hål. Samuel följde också med och gick. Det gick väldigt bra måste jag säga, så lite som jag har spelat! gick på 43 slag, so visade sig vara 19 poäng så jag gick faktiskt över mitt hcp. Kändes inte helt fel faktiskt! Sen på kvällen åkte jag och Samuel hit, alltså till Örebro. Och här har jag varit sen dess, vet inte exakt när jag kommer hem, torsdag eller fredag. Beror på när jag hinner ordna de saker som måste hinnas ordna innan helgen!

Jag var med Erica igår också, det var trevligt. Blev att sitta på Farbror Melkers i flera timmar och snacka massvis. Väldigt mysigt måste jag säga! Men nu ska jag diska sen ordna med bilderna! Yes box! :)

Ciao.

Små grodorna, små grodorna...

Nu vet jag exakt vad som hände rpå midsommar! Tjoho. haha :) ne, men först kommer calle och någon/några mer hit, så

ska vi grilla och grejer, sedan så bär det av mot Sofia ikväll, jihooo! :) Det blir vänner, musik, prat, alkhol och massvis med annat trevligt! Kommer nog bli kul, kan ju alltid hoppas... lite grann! För man ska inte hoppas för mycket för då har man så höga förväntningar och då bli man besviken istället för att det inte blev fullt så kul som man hoppades! Men som sagt, lite grann kan man hoppas!

Jag är faktiskt lite trött, eftersom jag vaknade tjugo i nio. Lagom irriterande. Jag borde egentligen gå ner och dusha och börja göra mig smått klar eftersom mitt hår måste torka och grejer... men jag är för seg för det! Hmpf, det var Samuel som väckte mig, haha ;)

Ne, men ska väl sega mig ner till duschen nu... kanske bubbla?

Ciao.

Some Good Shit, yey :D

Weeezer - Boddy Holly



Weezer - My name is Jonas



Emil i Lönneberga - Uppochnervisan



Pippa Långstrump 

Moder Natur har blivit förvirrad!

Nu för tiden är det nig världens konstigaste väder! Ena studenten är det strålande sol för att fem minuter senare ösregna! man bli ju för trött på det här, urk. Men men, inget man kan göra åt det ändå. Idag har jag diskat och dammsugit i köket och såharjag funderat på vad jag ska ha på mig imorgon, haha. Men blir nog min nya röda kjol och linne. Så enkelt är det! jag försökte ta kort på på nya kjolen och skjortan, gick inte direkt super, men här är de:



Nu ser man i alla fall lite grann hur det ser ut ovh hur det ska sitta! Tyvärr ser man inte speciellt bra hur bältet ser ut men det är ganska så speciellt i alla fall :)

Igår bestämde jag och Samuell för att skämma bort oss lite. Ni vet den Ben & Jerry glassen som finns som är svindyr? I alla fall, det köpte vi! En var till och med, ojoj ;P men det var så jäkla mäktigt såjag orkade inte ens halva min, haha :)
Nu ska jag göra nåt annat (läses kolla på tv)!

Ciao



Den till vänster är min och den till höger är Samuels!

5 Myror är billigare än 4 Gina Tricot!

Gårdagen var en riktigt trevlig dag måste jag säga! Jag stack iväg vid halv ett för att möta Erica på stan, vi åt lunch på ett ställe som ligger mitt emot Waynes Coffee (som idag tydligen heter Bells Coffee), jag åt en ost och skink sallad som var riktigt god måste jag säga! Vi satt där i säkert 2 timmar. Sen bestämde vi oss för att ta en fika någonstans så vi gick till Bara vara där det blev en latte med chokladsmak och en bit cheesecake! Galet gott det med! :) Men så får vi ett infall när vi har fikat klart och det är att gå till Myrorna för att se vad dom har där. Det var riktigt kul måste jag säga, provade lite kläder och Erica hittade lite kläder och jag med. jag hat tidigare letat efter en skjorta, en stor skjorta, som man kan ha till tights och det hittade jag! Jag hittade även ett väldigt fint, ganska så brett, svart bälte att ha till! Båda dom grejerna för endast 75 kronor! Jag gillar plötsligt myrora, ganska kul vad man hittar där! Det är ju grejer som ingen annan direkt har! Så det är ju kul! :) Efter att vi varit på Myrorna så gick vi hem till Erica en sväng, sen skulle jag vara tillbaka hos Samuel vi 19 eftersom då skulle maten vara klar, haha! Han var alltså gullig och åkte och handla och lagade mat åt oss! Han är fin han! ♥ :)

Idag vet jag inte vad som händer idag, om Erica hör av sig så ska vi kanske träffas! Alltid lika trevligt! Sitta och snacka om allt och ingen i timmar! Wiho! :) Nu börjar också Midsommarplanerna och ta form föresten, skönt det! Jag hoppas på en bra midosmmar även fast det har pratats om att det ska bli regn... tyvärr. Men ja, bli vad man gör det till!

Ciao.

Fit for fight

Nu har jag gjort mig iordning för dagen. Jag ska nämligen träffa Erica på stan klockan 13, vi ska käka lunch och så. Jag har varit uppe sen klockan 10 idag, så grymt gjort av mig! Haha. Jag har på mig min sjal jag köpte på Gina Tricot i Norrköping, och jag tycker om den massor! Den är super skön, får ta en bild på den och lägga upp sen. Me like :)
Nu ska jag plocka ihop mina grejer sen röra mig mot stan!

Ciao.

Nålbrutalitet i Västerås!



Idag har jag och Samuel varit i Västerås för att han skulle pierca sig! Han ska ju göra pluggar i öronen som jag skrev tidigare. Först så funderade han ju på att puncha men så blev det inte utan han piercade sig. Piercaren började med att pierca med en 3,2 mm kanyl sen så töjde han ut med en grej till 4 mm. Såg så brutalt, våldamt, ja jag vet inte vaddet såg ut som, så det såg säkert ut som om att det gjorde ondare ut på mig än på Samuel! Haha :) Han är i alla fall nöjd och det är bra, även om dom är ringarna är mindre sexiga ;) blir nog snyggare med pluggar! :)



Idag köpta jag skålarna till mina tallrikar också, yey! Jag tycker dom är jättefina och dom kostade bara 19 kronor styck, jäkla dyr IKEA. Hah :) Mennuharjag i alla fall 6 stycken jättefina tallrikar, 6 stycken glas och 6 stycken skålar Wiho!! :)
Nu börjar snart CSI NY!

Ciao.

Blandade bilder från senaste tiden!


Lustigkurre spelet!! :)


Samuel skulle gå skottkärra med Maria, haha!


Maria skulle boxas med sig själva, i 60 sekunder.
Det såg smått kul ut! ;P


Sånt här roar jag mig med när Samuel är på jobbet, alltså
att sminka mig. Det är så jäkla svårt att ta kort på sminkningen.
Man blirjättenöjd men det är svårt att få det att fastna på bild!


Här min nya kjol från Gina Tricot! Linner är också nytt och från Gina!
Den är jättefluffig! Haha. I sidan finns det också fickor, me like :)

Uppdatering som du kanske inte orkar läsa, haha!

Det blev ingen uppdatering i lördags... eller igår. Har varit en helg men mycket att göra! I lördags så var vi på Marieberg, vi gick på IKEA och inne på köpcentret. Jag skulle ju köpa skålarna som tillhör tallrikarna som jag fick i studentpresent av Samuel, men dom var tillfälligt slut. Men det blev sex fina glas istället som jag tyckte passa med tallrikarna, har tyvärr ingen bild på dom nu men det kommer :) Jag ska köpa skålarna också, när dom finns eller idag på Västerås IKEA idag!
Jag köpta också en kjol och ett linna inne på Gina Tricot eftersom jag har presentkort där, men present korten hjälpte inte mycket. Hon som tog betalt slog in fel, jag ville betala med presentkorten och sen resten med mitt kort eftersom presentkorten inte räckte. Men hon slog in att jag skulle betala kontant och då blev det knas så jag fick betala allt kontant (alltså gå och ta ut pengar) så för besväret fyllde hon ett helt stämpelhäfte så jag får 150 kronor rabatt på nästa inköp! Så det var ju snällt!  :) Men ändå lite irriterande att jag inte kunde använda mina presentkort!

På lördagkväll så åkte vi hem till mig, jag och Samuel. Sedan kom Maria hem till mig också! Vi spelade spel; Labyrinten, Alfapet, Cluedo och Lustigkurre. Det var väldigt kul och jag skratta massvis när vi spela det sistnämnda spelet. Det går ut på att man ska göra massa underliga, roliga och helt enkelt konstiga saker för attta sig i mål och efter varje grej du har gjort får du ett beygskort. Det riktigt kul, inte så många lustikurrekort bara, tyvärr. Men kul ändå! Vi var klara med allt spelande runt halv tre-tre på natten, haha. Så medan andra festa järnet efter fotbollen så spelade vi spel, yey! ;P

Vaknade ganska sent på Söndagen, så det var bara att stiga upp, äta frukost och sen åka till Eskilstuna där vi hade två stop, nämligen Tonfiskparken och Samuels föräldrar. På tonfiskparken skulle vi kolla på tapeter, Samuel ska ju typ tapetsera om överallt! Och vet ni hur mycket tapeter det finns? Det bara kryllar av dom, i allamöjliga färger, former och prisklasser! Gudars skyming. En tapet finns i tusen olika varianter, först 2586 olika färger sen lite mer glansiga ochmassa annat jox. Tur att det inte är mina väggar som ska tapetseras för då skulle jag aldrig kunna bestämma mig! Haha :)

Jag skulle haklippt gräset igår också, men det började regna när jag skulle det. Men förhoppningsvis så kan jag göra det idag! Yes box, det ska bli gjort!

Idag ska jag och Samuel åka in till Västerås, han ska nämligen pierca sig i öronen. Han ska göra pluggar. Det kommer säkert bli fiiiint! Han kommer alltså pierca ganska grovt och sen töja. Om han inte går på den andra varianten som kallas pluncha (stavas det så?). Det betyder alltså att dom helt enkelt tar bort endel av örat så du har ett hål. Då slipper men att örsnibben blir större, men det kan däremot inte växa igen som töjningar kan. Så jag tycker pierca, men det är hans öra! :P

Så till sist, svar till Lindas kommentar från förra inlägget:
Okej, hoppas ni får bättre väder, Yyteri är så mycket finare då! :)Vi åker till finland den 30 Juli och kommer hem den 5 Augusti, så det blir typ 6 dagar ;P Jag är hos Samuel just nu, vi blir nog båda kvar här fram till midsommar, vi vet inte var vi ska fira midsommar än men det blir troligtvis någonstans i våra krokar; hemma, Valskog eller Eskilstuna! :)

Jag ska lägga upp bilder också, men gör det i ett eget inlägg, måste få ordning på dom!:P

Ciao.

Far away from man...

Idag åkte Mamma, pappa, Linda och Aatu till Finland. Jag vill också åka! Men jag skai och för sig också åka snart, nästan snart i alla fall. 30 juli bär det iväg med Viking Line och Samuel. Sweet! Nu ska jag och Samuel åka till Kungsör, vi ska sova där eftersom vi ska till Eskilstuna imorgon och så ska jag klippa gräset hemma.
Ska försöka hinna med en bättre uppdatering ikväll!:)

Ciao.

Nu är det så att... ni måste se den!

Föresten! Igår såg jag och Samuel en jättebra film, den heter Bordertown. Det här är vad den handlar om:

Sedan 1993 har nästan 400 kvinnor mördats i den lilla industristaden Juarez på gränsen mellan Mexico och USA, mittemellan fattigdomens och möjligheternas land. Den ambitiösa journalisten Lauren (Jennifer Lopez) får uppdraget att skriva om historien, men tar sig bara an jobbet för att imponera på sin chefsredaktör (Martin Sheen). När hon möter Eva, som på ett mirakulöst sätt överlevt en våldtäkt och att bli levande begravd, och därför kan ge ett signalement på gärningsmannen, blir Lauren involverad upp över öronen. Tillsammans med Laurens ex, Diaz (Antonio Banderas), påbörjar utredningen, men de förstår snabbt att någon inte vill att morden skall klaras upp. Varken polisen, myndigheterna eller de företag, där de flesta av offren arbetat, är samarbetsvilliga. Sanningen skall fram, men korruption, otrevliga hemligheter och pengaintressen står i vägen...


Jag snodde det där från LOVEFILM. Filmen är jättebra och den är baserad på verkliga händelser. Det vara Sarah som börja berätta om den för mig förut, hennes projektarbete handlade om Våld mot kvinnor. Och hon sa att det var det filmen handlade om och var jättebra och handlade just om våld mot kvinnor. Så jag rekomenderar starkt att se den,även fast den var jobbig att se så är den sevärd. Jag visste helt ärligt inte om vad som händer där borta förän Sarah berättade om det. Jag vet inte om det är så att jag är blind och det har pratats/skrivits mycketomdet eller om det är företag, polis och myndigheter som har lyckats mörka det så bra förresten av världen. Se den!


Sömnproblem och tandborstar!

Kolla vad klockan är och jag är vaken! Haha! Jag steg faktiskt upp klockan elva idag så jag har hunnit äta frukost också. Har enorma problem med att somna om kvällarna när jag lägger mig samtidigt som Samuel. Han lägger sig ju så tidigt eftersom han ska upp och jobba, hah ;D men idag ställde jag klockan så jag skulle komma upp hyfsat så jag inte kommer somna mitt i natten hela tiden!

Igår var jag och Samuel och handla. Jag fick en jättejättefin tandborste! En Jordan Individual, som är röd/rosa med lite mönster! Jag har tagit en bild på den men jag glömde min kamera sladd hemma så jag får ta med den på Söndag! Jag köpte också en hudkräm som luktar underbart. Me like :)

Nu tänkte jag diska, wiho!

Ciao.

Jag ska bo på slottet!

Nu, nu ska ni få höra. Jag (eller snarare Samuel :P) har skrivit in mig på Öbos fastighetsgrejs! Enligt Samuel så var det
bra att göra, för att förvarje dag du är medlem få du en poäng och den som har mest poäng av de som är intresseade av en lägenhet har första tjing, så man kan alltså säga att mest poäng vinner! Men har man fått jobb här i Örebro men ingenstans att bo så kan man få förtur. Allt det här med lägenheter, hyresrätter och alla andra varjanter på rätter gör mig förvirrad. Men det ordnar sig, en vacker dag kommer jag att fatta allt. Men ni ska veta att det är ganska dyrt att bo här i Örebro, om man hittar en lägenhet vill säga....

Nu kanskedet låter som om jag har bestämt mig för att flytta till Örebro nästa år. Det skulle vara finfint att bo här, helt underbart, faktiskt. Men jag kommer att bo där det finns jobb. Så om det blir ett vikariat i ett halv år i Stockholm så tar jag det, bara jag får jobba med smink på något sätt. Jag kommer helt enkelt bo där detfinns jobb, men är jag fortfarande tillsammans med Samuel så kommer jag nog hamna i Örebro, nångång.

Ciao.

Konsten att göra ingenting

Dagens planer: Göra ingenting, sminka mig, göra ingenting, träffa Erica vara lite med henne, vara med Samuel, sova! Jag tycker dom där planerna klingar fint i mina öron. Jag skulle kunna göra någonting effektivt, men nä, det där låter bättre. Men jag har faktiskt diskat idag, annars finns det faktiskt inget jag kan göra här i städväg. Eller det är snarare ingen idé eftersom Samuel renoverar så det blir lika dammigt så fort han fortsätter med det. Eftersom han just nu spacklar och slipar väggarna i vardagsrummet.

Jag och Samuel har bestämt att vi ska åka till IKEA i helgen! Då ska jag köpa dom där skålarna som tillhör tallrikarna som jag fick i studentpresent! Nu är det bäst för dom att dom finns kvar också, annars ska jag lägga mig på golvet inne på IKEA och gråta. Haha. Kanske inte gråta, men jag kommer bli väldigt grinig och butter. ;P

Nu ska jag göra ingenting, hah!

Ciao.

Vad är det för fel på oss människor?



Världens sötaste apa! Den hadeblivit övergiven av sin mamma
och helt tappat livslusten, men så träffade han duvan och dom
blev bästa kompisar! Varför kan nu inte vi människor komma överens?

Destination Örebro

Nu är jag i hos Samuel. Jag gick genom regn och rusk för att komma hit. jag började gå kvart i fyra, det var jättemörkt på
himlen men jag tänkte att det är lugnt, jag hinner. Men gudars vad fel jag hade. När jag precis kommer bakom ICA så börjar det spöregna, det var som om moder natur hade bestämt sig för att dränka alla som var ute och gick i Kungsör.jag blev dungsur, till och med mina underkläder var blöta. Då blir man glad. Kunde inte byta om heller så byte bara tröja på station sen åkte jag hit. Men jag hade tur, för när jag är vid Örebro C så ringer Samuel och han kommer och hämtar mig vid Södra så jag slipper gå den sista biten till honom. Det är inte långt med det är drygt att gå i blöta kläder.
Men nu är jag i alla fall framme! Sweet! :) Så nu ska jag kika på tv! :)

Ciao.

Vi har inte tid att vila, för vi måste kila...

Nu är det bestämt, idag åker jag till Samuel, yey! Ska vara där typ en vecka. Men vi ska åka hit en sväng på söndagen för jag måste klippa gräset och plocka upp avklippta grenar. Haha. men ja, det ska bli kul i alla fall.

Finns det någon förestens om vet vad som händer på midsommar? Vi har några funderingar men vet ju inte säkert. Jag hatar att inte veta. Allt ska vara planerat (nästan) in i minsta detalj. Ingenting "löser sig" om man inte ordnar det själv, så det så. Men ja, några dagar kvar innan det är midsommar så :)

Jag var upp på banken nyss också, fixade internetbank och Visa-kort. jag är inte dålig jag inte! har aldrig haft behov av det men nu till hösten så är det ju bra med Visa kort i och med att man kan köpa sista minuten biljetter och sådant och så ska jag skaffa sånt där internet som man kan bära med sig, alltså måste jag kunna betala räkningar. jajemen.

Nu ska jag torka golvet och packa så kanske jag hinner med 16,15 tåget. Jag kan ju alltid hoppas!

Ciao.

Godmorgon, godmorgon här ska det sjungas glatt!

Ännu en gång; Uuuuuunderbart skönt att få sova ut. Jag kom just upp sängen, fast jag vaknde vid tjugo över elva. Jag orkade bara inte stiga upp, haha.Men det är skönt, sådant får man göra nu. Vara vaken sent och sova länge. Det är fina grejer det. Fast nu börjar mina mage prata om att den är hungrig så borde väl gå och äta frukost, yes box.
Åka till Samuel idag?

Ciao.


1-0 till chipsen!

Tänkte bara informera alla mina läsare om att chipssuget vann! Så jag cyklade upp på byn och köpte ICAs grillchips, en dip och gräddfil. Så nu är min kväll planerad. Tv, chips och allmänt degande. Jag måste också säga att jag saknar min bärbara dator. Sitta vid den, kika halvt på tv och käka lite chips. Det var tidet det. jag längtar tills jag och pappa ska åka och köpa en ny dator mig, dom är snälla dom, mina föräldrar. Jag har också bestämt att jag ska köpa mig en fin datorväska. Så om någon behöver en idé till va djag önskar mig när jag fyller år så här har ni det, en datatorväska. Enda problemet skulle nog vara att jag troligtvis inte har fått datorn än så då kan man ju inte veta vilken storlek på väskan man ska köpa, så det var nog ingen värst bra idé, tyvärr. 

Här är två finfina väskor från SIBA. Ungefär så skulle väskan få se ut.
Den ska inte vara som väskorna vi fick i skolan, då vägde tup väskan
minst lika mycket som själva datorn, det blev alltså väldigt tungt.
Men dom va fina, dom där två. Skulle sitta fint på min axel.
Jag kan nästan se det framför mig!

Cykla till byn eller inte cykla till byn, det är frågan!

Jag är enormt sugen på att cykla upp på byn, köpa en påse chips, cykla hem igen och sen sätta mig vid tv:n och kolla om det är någonting bra (vilket det inte verkar vara) annars så skolla på King Kong filmen som är sådär. Jag har ungefär 30 minuter på mig att bestämma mig eftersom affären stänger klockan åtta. Finns det någon annan som har någon idé om vad man annars kan göra? Jag vill åka till Samuel, såhäääär mycket. Men jag måste ju fixa det där jag har lovat pappa, alltså kratta ihop alla grenar efter att han har klippt busken, men när det blir av vet man ju aldrig.

Jag har också upptäck att det är hela 58 dagar till jag flyttar till Stockholm, helt sjuk. Men det betyder också att det är cirkus 50 dagar tills jag och Samuel åker till Finland. längtar enormt!

Ciao.


Softie pants.

Underbara sommarlov. Jag sov till tolv minuter över tolv idag, så skönt. Det enda moment som stör är att jag hela tiden vaknar med ont i halsen och mitt lock för örat vägrar att fösvinna! Jag funderar på att gå till doktorn imorgon på deras dropin tid, så jag kankse kan få penicillin så locket kan försvinna. Jag håller på att få psykbryt! Men jag kanske vaknar en dag av att det är borta, men vem vet, då skulle jag kanske inte ens märka det eftersom jag har vant mig med det!

Annars idag så händer det väl inget speciellt. pappa kommer hem idag så jag undrar om han kan klippa busken så att jag kan göra det jag lovat, sen kan jag åka till Samuel. Wiho! Mamma och Pappa ska ju åka till Finland och jag vill inte vara själv hemma så ajg åker till Samuel, mys.

Linda kollade genom sina kläder som hon hade här idag, smått kul. Hennes översättning på mjukisbyxor till Engelska var finfin - Softie pants! Och föresten, boken jag läser är så sjuk grym. Stieg Larsson - Luftslottet som sprängdes, den är helt galet bra. Man blir arg, glad, ledsen - allt på samma gång! Läs den!! :)

Dusch time!

Ciao.


Mitt i-landsproblem!

Har varit sämsta uppdateringen senaste tiden, fick ju igång det så jäkla bra där ett tag... men sen dog det. Why? Jo, för att studenten pch allt runt omkring tog så mycket tid! Jag tog studenten, Maria tog studenten, nadja tog studenten och så var det Linda som blev klar med sin högskoleutbilding, så nu får alla kalla henne magister Linda eller kanske Samhäll - och kulturanalytiker. Jag är faktiskt inte helt säker på vad man kallas. Men det låter fint, Magister Linda!

Idag har jag varit och fotogtaferat mig. Ni vet, göra sånt där lite album som man ska kolla i och visa sin barnbarn, "titta, sådär såg jag ut när jag tog studenten för 60 år sedan". Ne, men helt allvarligt så är det ganska kul att ha ändå, och kolla i även om alla bilder inte blir underbara. Jag har nämligen ett problem, och det är att le lite grann! Anntingen blir det ett pepsodent leénde eller så blir det stoneface. Det är svårt att le lagom, dvs tindra med ögonen och inte visa tänderna. Det får nog bli dagens i-landsproblem - Hur ler man utan att visa tänderna på ett foto (som är "till minne" av sin student)? Men jag hoppas i alla fall att det blev några bra bilder i alla fall, forogtrafen här är ju jättebra :)

Det är väldigt skönt med ledighet måste jag säga. Sova massor, inte ha mycket att tänka. Såhär ska jag ha det i tre veckor till sen blir det typ 4 veckor sommarjobb, inte ens det. Men det blir lagom. Hinner jag ladda upp och göra iordning inför Stockholm och så ska vi ju åka till Finland också, jag och Samuel! Ska bli sjukt kul. Visa alla ställen, visa vårt underbara och älskade sommarställe. Eller, det är inte enbart ett sommarställe, det är ett åretomställe. Så underbart är, aj löv it!

Nu är det sov dax, kanske. Ska läsa lite i min bok också, vädligt bra. Så, Godnatt!

Ciao.

En student, två student, tre studenten...

Idag har jag varit i Eskilstuna och kikat på Nadja som har tagit studenten idag! Grattis till henne! :)
Det var galet varmt, man höll typ på att smällta bort när man stod vd skolan och vänta på att dom skulle springa ut. Haha, men det är skönt med fint väder, lite varmt, men skönt! Det var galet många studenter, fom överallt! Några stycken fler än här i Kungsör ;) Senare idag så ska vi åka hem till Nadja och som också, äta lite mat och så. Ikväll ska jag in till Eskilstuna för att vara med Samuel, får se vad som händer där. Men hoppas på nått kul!
Nu ska jag gå och göra iordning mitt smink.

Ciao.

För jag har tagit studenten... var är min nappflaska?!

Okej, den senaste veckan har det blivit endel festande, allt på grund av studenten. Har varit någon kul studentfest men det flesta var enbar okej. Men men... Träffa alla människor innan vi alla fösvinner till olika delar av landet så det var ju trevligt! :)

Tisdag 3/6: Vi var till Sofia och fixade med vagnen. Jag var smått irriterad för när jag kom dit eftersom jag hade fått flänga runt massvis under dagen och eftermiddagen för att ordna massor till klassen och ringa efter människor. Vilken var lite störande eftersom alla visste om att vi skulle ordna med vagnen. Men men, alla som skulle komma kom dit i alla fall. Började fint med tjaffs mellan mig och några klasskompisar eftersom någon ville skriva pinsamma grejer men tillslut kommer väl alla ha mognat, för vissa kanske det tar längre tid. Jag vet inte. Men det blev i alla fall klart med vagnen tillslut och jag ordnade med pengarna från klasskassan. Vi skulle ha gjort något tillsammans med klassen men så blev det inte så vi delade upp allt istället.

Onsdag 4/6: Underbara och efterlängtade studentdagen! Började med att stiga upp halv sju för att göra sig iordning för att vara klar till klcokan åtta så champagnefrukosten började. Att dricka Champagne har aldrig varit min starka sida så jag hällde bara upp i mitt glas, bara för att liksom :P Sen klockan nio blev det aulan där rektorn bland annat babblade, ett fint student tal hölls och så fick några lärare presenter också! Men sen efter det var det att åka vagn upp till torget för att därifrån gå till kyrkan. Grät som tusan i kyrkan, speciellt när Kricko och Janine sjöng, dom sjunger så jäkla fint :) men efter det blev det att springa ut från kyrkan och ta emot kramar, pussar, nallar, blommor, badanka, såpbubblegrej, nappflaska med Tequila Rose Java cream, liten typ champagneflaska, en flaska xide spring och tre stycken foppatofflor(!) - jag hade alltså tre stycken av satansverk runt halsen! Allt var väldigt tungt så blev till att rensa innan vi skulle åka vagn igen. Men blev inte så värst mycket vagnåkande med lite grann i alla fall! Man hann bränna sig ändå. Efter att vi det åkte jag hem, fick presenter och godmat och underbar tårta. Jag bland annat fick en ring av mamma och pappa, en mixer av Linda, christoffer och Miakoda, tallrikar av Samuel, två ljusgrejer och ett hjärta från Nadja & C, pengar och två presentkort på IKEA och på Gina tricot. Jag fick också en kontrakt av Calle att Samuel är helt min, men sen på kvällen ägde tydligen Sandra 25 % men hon fick ett ben, haha! Men jag är väldigt glag över allt jag fick! Tack så mycket alla! :)

Efter att ha varit social hemma och tagit det lignt ett tag så skulle alla studenter hem till Jimmie på förfest vilket var väldigt trevligt. Vi kanske inte alltid kommer överens men vi kan ha trevligt ändå! klockan kvart i nio bar det av till Eskilstuna, närmare bestämt till Harrys! Det var helt okej förutom att jag fick ont i örat och ont i armen då Tommy slog mig. Men ja, jag övelevde ju. Men överlag så var dagen väldigt bra och jag kommer sakna alla väldigt mycket!!

Ciao.


För jag har tagit studenten, FY FAN VAD JAG ÄR BRA! :)


Krasch, boom, shkrissh... hörde du?!

Jag lyckades, jag klarade det!! Woho! Jag ska ju gå runt och föröska tryckutjämna i örat men det har inte gått! Men nyss så, nyss smälde/prasslade/krasade det till örat! Mitt lock försvann för en stund, såå uuuunderbart! Men det låter så högt så man tror att alla andra i huset också ska höra. Det är här dagen ingår nu i de top tio bästa dagarna i mitt liv, haha! Men locket var bara borta en stund, men får fortsätta tryckutjämna... Det är lite obehagligt när det smäller till i örat, men det är det ändå värt, yes box!
Nu ska tydligen jag klippa gräset, eller ja halva gräsemattan men ändå, jag är typ sjuk. Men men....

Ciao.

Ett hål i mitt hjärta...

Nu, precis nu så skriver jag mitt sista blogginlägg från min skoldator. Min superbra skoldator som jag har haft i tre år, men nu måste jag lämna tillbaka den. Det är med sorg i hjärtat jag gör det här och datorn kommer att lämna ett stort tomrum hos mig. Den har varit väldigt bra de senaste  tre åren, den har enbart gått sönder en gång, men ändå fanns allting kvar i den. Den var någonting med modekortet eller vad det heter, dataläraren sa någonting om att det brann upp. Men allting löste sig så fint ändå. Så nu är datorn tömd, tre år av sparade arbeten och bilder ligger nu i min andra hårddisk.
Många timmar har jag spenderat tillsammans med datorn, både i skolan och hemma. Gjort allt ifrån sidvis med arbeten till att inte göra någonting.

Jag vill tacka denna finfina dator för tre fina år. Den är den som har gjort alla arbeten möjliga! Haha ;D

Ciao.

Min kamp mot smärtan

Nu, nu vet jag varför jag har lock för örat! Jag var till doktorn idag vid halv fyra, han stack in en såndär som man kikar i öronen på folk med och konstaterade att jag hade början till öroninflammation! Kul, jävligt kul. Jag blir typ aldrig sjuk, i västa fall blir jag väldigt förkyld, inge feber ingenting. Men nu ska jag plågas med nästan öroninflammation lagom till studenten. Jag blir så sur, så ledsen :( Men jag ska ligga i mitt rum och kurera mig med nässpray och tryckutjämning och jag ska inte heller röra mig i onödan förän på måndag. Det är så jag ska kämpa mot ondskans som sitter i mitt öra!

Idag så var det studentfotografering också, så det var på med alla studentkläder och mössan. Alla var verkligen jättefina! :) Jag fick sitta i mitten på första raden, haha. Sitta som vanligt alltså! Men så efter det så skulle hela våran klass åka ut till Maya för att få lunch. Det var i alla fall meningen att hela klassen skulle åka, men så blev det inte men nästan alla i alla fall. Hon bodde i ett jättefint ut, ett klassigt lanthus :P Till lunch så bjöd hon (jag tror det var Kricko och Tonny också) på grillat kött, potatisallad, sallad, bröd och sås! Det var galet gott! :)

Linda kom hem idag också, woho. Sen kommer Christoffer hit imorn också, tror jag i alla fall. Jag längtar så sjukt mycket till på onsdag. Jag kommer säkert tjata om det i varje inlägg, men det får jag gör eftersom jag ska ta studenten!!

Ciao.

Små djur blir också offer...



Nu kollar jag och Samuel på någon film, den på fyran - Kod Mercury. Den verkar faktiskt ganska bra, handlar om någon autistisk pojke som löser någon militärkod så nu måste han tystas. Så som jag sa - den verkar bra. Jag och Samuel var iväg hem till hans föräldrar idag ju för att han skulle klippa gräset. Han glömde ta med sin kortison nässpray, så han nös minst 40 gånger medan han klippte, haha. Kul att höra på men kanske inte att nysa alla gånger! Jag satt  i en solstol på altanen och läste, jag håller på att läsa Stieg Larssons tredje bok "Luftslottet som sprängdes" den är jättabra och det var väldigt skönt. Det blev liksom precis sådär lagom varmt eftersom jag satt lite i skuggan. Jag hjälpte faktiskt till att tömma uppslamlingsgrejen. Sen efter det så skulle Samuel tvätta sin bil också, jag hjälpte till lite där också, jag tvättade av alla lik från fronten och från backspeglarna. Usch,  men den blev så ren så att den lyste som solen ;)

När vi var klara där så åkte vi hem och åt, vi blev även rastlösa så vi åkte iväg; först till Kungsudden och gick lite där, sen till Hjälmaredocka och kikade lite sen till sist så åkte vi ut till Fia och sa hej. Den var väldans trevligt. Jag skicka också satansverk (Fias foppatofflor) ut till mitten av deras pool, men dom flöt tillbaka igen, men det var kul ;P Dom hade också deras grannars hundar där och den är säkert isbjörn under cover eller nåt, för den är jättestor!

Imorgon ska det tas studentkort i skolan så imorgon blir det studentkläder och mössa på! Nu är det bara en massa dötid innan studenten och det är jättesegt! Ge mig studenten nu!!

Ciao.

Student - Vadstena style



Snygging Maria (i mitten) har tagit studenten, fan vad hon är grym ;)


Kryllar av människor!

Så jäkla roligt, när min röst känns bättre så får jag hosta istället! 
Jag blir typ aldrig sjuk, kanske lite förkyld då och då men nu så
jävlar! Lagom innan studenten så pajar min röst, jag får hosta, lock för örat och ont i huvudet. Min lycka är gjord.

Igår var det någon form av studentfest. Det var volleyboll nere vid ekudden som gällde. Kom ner dit runt halv sju med Samuel. Hade med mig lite att dricka men drack bara en cider. Det var trevligt där i alla fall. Kikade när de spelade volleyboll och satt och prata med lite människor. Isa hade klippt sig också! Very nice måste jag säga! :)
Det var grisfesten i Köping nu i helgen också så jag och Samuel åkte in dit också och kollade lite, men stannade inte alls länge!
Moster Seija med familj kom igår också, väldans roligt måste jag säga, så nu är det typ fullt hus. Kommer vara massor med människor här på tisdag i alla fall. Då är det mosters familj, Linda och C(?). Jag och Samuel, mamma och pappa! Vi får tränga in människor lite överallt, haha :)

Nu så ska jag och Samuel till Eskilstuna, han ska klippa gräset hos sina föräldrar och så ska vi tvätta hans bil.
Bilder från helgen kommer i eftermiddag! :)

Ciao.