Tårtbak och extra slantar

Imorgon fyller Johanna år, så dagen till ära ska jag göra en tårta. Bestående av; Maräng, grädde, banan och daim! Väldigt avancerad alltså, haha. Och den vill hon ha serverad på sängen med kaffe, vilka krav den kvinnan har alltså ;) Så imorgon strax innan nio ska jag göra tårta :) Men förhoppningsvis hinner jag också sno åt mig lite tårta innan allt försvinner, haha :) Men nu ska jag i alla fall snart gå och lägga mig, så jag orkar göra tårtan och orkar jobba. Japp, imorgon ska jag jobba. 14.25-22.00. Några extra slantar till mig nästa månad, yey :) Så, Godnatt!


Som mitt eget kött och blod

Dåligt med uppdatering, jag vet. Men det har varit endel jobb i helgen, i lördags jobbade 15.30-22.00 och igår jobbade jag 07.30-19.30. När man får dubbelpass så blir det riktigt långa dagar och det finns stunder under dom dagarna som om det känns som om dagen inte har något slut. Men denna helg var ju som sagt lite extra jobbig på grund av sommartidsgrejen. Jag ställde ju om klockan på mobilen på lördag kväll när jag gick och la mig så att jag inte skulle försova mig eller så. Så klockan (tror jag, ja!) sex på morgon ringer min klocka, jag kastar mig upp för att inte somna om ,tar på min mjukisar och går i någon halvsömn ut i köket och kollar på klockan, och då står den på fyra! Den var ju inte omställd. Vilket betyder att klockan bara var fem på morgonen. Men jag ringer och väcker mamma för att försäkra mig om vad klockan är och jo, klockan är enbart fem! Så nådigt irriterande, så har min mobil flyttat fram sig en timme också, av sig själv! Så under den där extra timmen jag fick sova sov jag knappt nåt alls, trodde jag skulle försova mig. Då var jag inte alls glad. Men trots allting så gick jobbet bra! Fick även en grymtbra karta av en tjej på jobbet, som jag ska ta hand om. Jag ska vårda den som mitt eget kött och blod!

Jag och Johanna hade egentligen tänk att gå på bio igår, men varken hon eller jag orkade åka in till stan så vi gick ner och hyrde film istället, vi hyrde en var och så var vi båda två tvugna att se dom. Jag valde filmen "Opium, Diary of a madwoman", och den var väldigt jobbig att se! Så vill ni känna olycka och se andra människor plågas så se den. Den handlar lite om hur man förr behandlade psykiskt sjuka och att man helt seriöst har trott på metoderna är helt snevridet. Att doppa någon i kallt vatten tills dom nästan blir medvetslösa flera gånger om kan omöjligt göra någon frisk eller att sätta fast en människa i "kedjor" och låta dom hänga där extremt länge kan inte heller hjälpa. Är man inte psykiskt sjuk när man hamnade på ett så kallat "institut" så blir man det, utan tvekan. Och dom så kallade läkarna som gjorde allt måste ha haft nån släng av sadism eller nåt, för att kunna plåga och se människor plågas på det viset utan att man bryr sig är skrämmande! Men ja, efter den plågsamma filmen så var det Johannas film som gällde, nämligen: What happens in Vegas vilket var bra mycket lättsammare och roligare! Vilket avslutade kvällen bra! :)

Men nu blev det ett långt inlägg och vi ska väl snart gå och handla! Ciao.

Godnatt och godmorgon

Jag säger nu godnatt efter att ha jobbat hela dagen, och om sex timmar säger jag godmorgon eftersom det är dags att jobba igen. Förlorar också en timme sömn, kul. Varför kan man inte göra det mitt på dagen istället? Det vore enligt mig mycket bättre, kanske krångligare gällande andra saker men man förlorar i alla fall inte sömn då! Men ja, sova nu då, upp om sex timmar! Godnatt!


Fullproppad

Nu sitter jag här hos min syster, proppad med smörgåstårta, kladdkaka och morotskaka. Jag skulle rulla snabbare hem till Kungsan än att åka med i bilen. Om jag inte nämnt det tidigare så bjuder Linda på allt detta eftersom hon fyller 25 imorgon :) Grattis till henne ;D

Men så imorgon kring tolv tiden bär det av mot Stockholm för att börja jobb vid halv fyra! Vet dock inte när jag slutar men gissar kring 22! Så det blir lite mer slantar till mig nästa månad, fint :) Men nu ska jag fixa mina naglar! Linda har nåt special delux ;) Ciao.

Linda Irina Isabella Forss

Tre städer på mindre än 24 timmar

Nu ska jag bara sminka mig och packa lite kläder för att lite senare åk in till stan, eller ja, först ska jag ut till Farsta C för att lämna ett CV :) Så håll tummarna för mig! Idag så bär det av för en snabbvisit i Norrköping och där är det smörgåstårta, kladdkaka och morotkaka som gäller! Hur trevligt som hellst, även endel släkt ska dyka upp där. Amazing.
Sen senare ikväll bär det av mot Kungariket, också enbart lite snabbt eftersom jag imorgon ska åka tillbaka till Stockholm. Så antal slantar jag kommer göra av med trots allt detta åkande är noll. Det sitter fint i min plånbok! Ja, låda! :)

Men ja, nu var det sminket som sagt! Ciao.

Trevlig fika med otrevlig personal

Nu är jag hemma från stan. Eller ja, kom hem för nästan precis en timme sen har kollat på den där dokumentären om Josef Fritzl! Sjukare människa får man leta efter! Och att hans fru inte har märkt att han har haft någon i källaren är ju helt fantastiskt eller en ren lögn. Jag tror sistnämnda. Hon har kanske vetat det innerst inne men inte vågat tro det...eller nåt. Men ja som sagt, han Fritzl är en allvarligt sjuk och störd människa.

Förövrigt så var fikan med Linda trevligt, förutom att stället vi fika på sög. Var det sämsta jag varit med om och otrevlig personal också. Men jag hade i alla fall jättekul med Linda! :) Och vet du Linda, jag tycker vi borde göra det till en tradition! Att vi ska träffas minst en gång i veckan och äta eller fika eller någonting sånt, eftersom du ändå är här i Stockholm i veckorna! Eller vad säger du? :)

Men nu ska jag tvätta bort sminket och sen lägga mig och läsa! Ciao!

Jobbjävel!

Nu har jag fått iväg några jobbansökningar. Men något som är enormt irriterande när man söker är att för vissa jobb måste gå in på en extern sida och fylla i massvis med uppgifter. På den sidan frågar dom vissa saker tre gånger om, man ska fylla i arbetslivserfarenhet och utbildning och miljoner andra saker, men utöver det så vill dom också ha persnligt brev OCH cv. Va fan, allt som jag nyss fyllde i finns i mitt CV. Läs det istället, jobbjävel. Det är det som man egentligen vill skriva i det personligabrevet när man efter några svettiga timmar lyckats fylla allting till punkt och pricka på den så fina externa sidan. Men nej, man fyller snällt i allt och bifogar exakt vad dom behöver. Och förhoppningsvis kan det någongång leda till jobb. Hoppas!


Nu längtar jag föresten till att klockan ska bli halv för då ska jag träffa Linda! Vi ska åka in till stan en sväng och gå runt och kika lite. Kanske unnar vi oss en (för min del; snål) fika. Men nu, i brist på annat att göra ska jag sminka mig, yey! Ciao.

Take me away to places I ain't seen

Jaha, nu kände vår dammsugare att jävlas med mig så slangen har typ lossnat/gått av på nåt konstigt vis och jag får inte tillbaka den. Så nu får jag helt enkelt vänta till hantverkar Johanna kommer hem. Jag har föröskt med det mesta för att få tillbaka den på plats, men den vill inte. Varken snälla eller elaka ord hjälper. Har inte provat våld än, eftersom jag inte vet om det kommer göra skadan bättre eller värre, så jag får helt enkelt vänta...

Så medan jag har väntat har jag lyssnar på musik och ritat lite, tänker tyvärr inte visa vad jag har ritat men ni kan få höra vad jag lyssnat på. Det är nämligen hon Kate Voegele som spelats idag, hon som var med One Tree Hill men tror bestämt att hon hette Mia i serien! Men här har ni dom två låtarna jag lyssnat mest på:

Kate Voegele - You Can't Break A Broken Heart



Kate Voegele - I Won't Disagree


Rock a bye my baby
Don't be blue tonight
Oh I'm on my way
And I'm gonna make it right


‘Cause I've got the feeling
You'll be needing love
And of all the lonely hearts
You're the one I'm thinkin' of


I've been told it's gonna take an iron hand
To break the mold and stand above all of the rest

Pannukakku

Det här kallar jag effektivt, klockan är inte ens elva och jag har redan ätit frukost och städat både vardagsrum och kök. Sweet. Så nu ska jag leta jobb och få lite ansökningar iväg skickade! Funderar på att försöka göra någonting på mitt dockhuvud senare, ni vet det där man kan göra frisyrer på. Det enda jag undrar är vart fasen jag har lagt alla min hårnålar? Dom är helt enkelt borta. All gone. Men får väl rota igen om alla mina påsar, dom kan ju inte bara försvinna!

Igår gjorde jag och Johanna pannkakor föresten, blev fina och goda pannkakor. Men det slutade med att det bara var jag som gjorde pannkakorna, gick inte så bra för Johanna ;) Det började med att vi skulle försöka göra plättar. Ni vet, såna där små i ett plattjärn eller vad det heter. Och det var det svåraste och kladdigaste jag gjort! Hur kan Farmor göra så fina, runda och underbara plättar? Inte en enda av dom går sönder, medan mina bara var en hög med halvstekt smet. Vad är hennes hemlighet?


Johanna försöker vända en pannkaka...


Johannas pannkaka till vänster och min till höger...


J lyckades aldrig vända den...


Paint her lips like Rembrandt, her eyes like silver suns.

Världens bästa låt, älskar denna! Så håll till godo!

Sugarplum Fairy - Sweet Jackie

Moder Natur hatar oss!

Nu ska jag snart göra mig klar för att åka in till stan med J. Hon ska ordna med sitt trådlösa internet och jag ska köpa smink. Yes box. Så vet inte om vi blir kvar allt för länge i stan, hade varit mycket roligare om det inte hade varit någon snö, ingen kall vind och enbart jättevarm sol! Moder natur måste hata oss.

Igår var ju som sagt
Linda här, vi åt pizza snackade skit och kollade på "ballar av stål". Det var lite småkul men förra veckans avsnitt var mycket bättre! Men det kanske bara var en svacka, nästa vecka blir kanske mycket bättre igen ;) Men nej, nu måste jag sminka mig för att göramig klar för stan! Funderr föresten på att trotsa Moder natur och ta på mig min röda jacka! Ciao.

Hold me tighter than my Dereon jeans...

Just nu går denna låt på repeat hos mig. Den ger en sån där bra känsla, jag kan inte sätta fingret på varför. Någonting i stil med "din förlust blablabla", eller nåt. Jag vet inte. Jag blir glad av den i alla fall. Så därför lyssnar jag på den, om och om igen. Jag undar bara vad är det för ful grej hon har på ena handen? Och jäklar vilka höfter dom får dom där... baddräkterna?



Actin' up
Drinkin' my cup
I can care less what you think

I need no permission
Did I mention?
Don't pay him any attention

Cause you had your turn
And now you're gonna learn
What it really feels like to miss me

Den bästa balkongen, typ evvaah!

Jag hade nyss balkongdörren öppen för att vädra lite, och då går det det två (små)tjejer förbi utanför, dom var väl kanske 13-14 år gamla. Dom diskuterar något väldigt intresserat, högt och ljudligt vilket gör att jag känner att jag måste ställa mig och smyga på dom! Och det här är vad jag får höra och ser:

Tjej 1 - Ja, men du skulle ha sett honom. Det var SÅ pinsamt! 
Tjej 2 - Näe?! Vad gjorde han?
Tjej 1 - Ne meh, han gjorde typ såhär! (tjejen gör någon form av "juckande" rörelser och konstiga grimarser)
Tjej 2 - Nej, gjorde han verkligen det?! Allvarligt? Gud vad pinsamt!
Tjej 1 - Alltså, jag vet! Det kändes knappt nåt och han var verkligen dålig! Man måste ju tänka på hur man ser ut när man gör det liksom! Andra som jag varit med var har varit miljoner gånger bättre!
Tjej 2 - Aa, man måste ju det. Det är typ viktigast att se bra ut!! Människor som är dåliga i sängen borde inte få ha sex. I alla fall inte med såna som är bättre än dom, typ som oss.
Tjej 1 - Menar det!

Jag är väldigt tacksam över att vi har balkong och välplacerade fönster. Dom hade ju heller inte dåligt självförtroende. Men det är bra att ha bra självförtroende men man ska väl inte dränka sig själv i det heller.

Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta åt det hela. Men just då blev det skratta, jag skratta mig nästan till tårar. Och denna flicka som är kanske 13 år säger att dom andra som hon varit med har varit "miljoner gånger bättre", vad gör man när man går i sjuan idag?

Fint (och trött) är ordet!

Nu är jag hemma. Jag är nyduschad och har nyss ätit! Jag helt död i fötterna och min rygg känns sådär lagom trött. Blev ju hela 12 timmar och 45 minuters jobb idag, blir fina pengar sen! Var ganska så stressigt på slutet, men det gick bra och jag fick sluta i tid. grymt skönt :) Så imorgon ska jag sova ut så länge jag vill, underbart är ordet! Sen så på kvällen kommer Linda hit och ja...umgås! Hon ska nämligen sova här också eftersom vi ska se "ballar av stål" som började förra veckan. Så sjukt kul! Längtar tills imorgon kväll! :) Men nu ska jag glo lite på tv,sem sängen! Godnatt!

Godmorgon!

Nu är det snart dags för jobbet! Om tjugo minuter måste jag gå ner till t-banan! Så idag är det turen från helvetet som gäller. Lucky me. Är hemma kring tio ikväll, så får se om det blir något bloggande då om hur det gick. Kan ju vara så att benen bara orkar bära mig till sängen ikväll och ingen annanstans! Haha, ne men jag hoppas iaf de går bra idag! Ciao.

Lättroad

Såhär på lördagskvisten är jag jävligt lättroad. Eftersom jag ska upp klockan sex imorgonbitti så kan man ju inte direkt hitta på något allt för vilt att roa sig med förutom tv:n och datorn, och det vet vi ju alla inte är speciellt ansträngande. Så därför sitter jag och skrattar åt sånt här (läs:ler, jag orkar inte skratta)!


Iida goes 08:a.

Jag förstår verkligen inte vad det ärför fel på blogg.se, men dom har tydligen gått in i någon form av protest för dom vägrar nämligen uppdatera bloggen. Enormt irriterade. Men i alla fall, idag har jag jobbat! Från klockan halv åtta till tre,och imorgon skulle jag egentligen jobba 7.30 till .16.00, men så kommer hon som jobbar på kontoret och frågar om jag kan jobba lite längre. Javisst tänker jag, jag räknar då kanske två-tre timmar extra men nej, när jag får schemat så ska jag jobba till tjhugo tio! Så, min arbetstid imorgon är 07.30-21.40 och under dessa hundra timmar jag har jag sammanlagt 1,5 h rast. En halvtimme lunch och en timmes rast kring halv fem. Lycko mig. Känns lite små jobbigt sådär, men kommer bli fina pengar :) När man väl får lönespecet (stavas det så?) så har det varit värt varenda minut!:)

Men det som är skönt imorgon är jag vet i alla fall vart 80% av gatorna som jag ska till ligger, vilket är enormt skönt :) Då kan man se ut som en riktigt 08:a! Gå med bestämda steg, se butter ut,titta surt på folk och gå så fort att det ser ut som självaste döden jagar mig. Så imorgon, Iida goes 08:a.

Ja, jag vet det är lågt att be.

Hon sjunget inte direkt nå vidare, hennes klädval var inte det bästa, skorna var gummistövel liknande och låten kanske var lite seg, men texten! Texten var riktigt bra ändå, så här har ni den. Tar nästan emot för mig att lägga upp någonting med henne på min blogg, har aldrig gillat henne (det kan Daggmasken intyga;) men kan jag komma över det så kan ni. Så strunta i hur hon ser ut och vad hon för kläder, lyssna bara på texten!

Caroline af Ugglas - Snälla, snälla

Handling och jobb

Jag var och handlade för ett tag sen och det var grymt tungt. Ville bara lägga mig bredvid gångbanan och aldrig resa mig igen! Men nej, jag stod ut och tog mig hem. Men hemfärden tog säkert tre gånger så långt tid än vad det tog att gå dit! Jag funderade och funderade vad jag skulle ha med mig att äta imorgon och på söndag till jobbet eftersom jag jobbar halv åtta till fyra. Grejen är den att det måste hålla sig fräscht i väskan men så kom jag på att jag har massa shakar kvar så det får det bli! Inge avancerat alls! Det enda jag behöver är vatten :)

Jag är faktiskt nervös inför att jobba imorgon, jag hittar ju inte! Så alla jag känner, var beredda på att jag kanske ringer imorgon och tvingar er att sätta er vid datorn och kolla en vägbeskrivning, haha ;) Men jag hoppas att det går bra ändå!:) Nu ska jag ner och köpa mig ett tunnelbanekort, huh. Svinder alltid lika mycket när man måste göra det. Hej då 420 kronor. Hej då.

Jag reser mig igen

Jag har blivit helt sönderkrossad, till smulor
Lögner har tillslut blivit min förvirrade verklighet
Blivit stampad på och skrapad i gruset
Men jag reser mig igen, genom tårar och slag
Jag kämpar och slåss, för en verklighet utan lögner
Finns den kvar?


(Som ni kanske ser, en ny kategori. Där mina grejer kommer hamna, fåniga/dåliga/förvirrande texter jag skrivit, eller ja, jag vet inte om något mer kommer hamna där. Beror på vad jag lägger upp. Men ja, en ny kategori i alla fall.)

They call me 'quiet girl', But I'm a riot.

Eftersom jag i princip aldrig lyssnar på radio eller så, så kan ta det tag ett innan jag upptäcker vissa låtar. Men nu när jag bor med Johanna så lyssnar vi ofta på MTV på morgonen, när vi äter frukost, sminkar och och ja etc. Så nu kan jag bli helt lyrisk över hur bra en låt är medan J kollar på mig som om jag bott under en sten det senaste 10 åren. Men här ni en låt som jag just upptäckt, jag vet dock inte hur gammal den är, men troligtvis ganska så gammal.

The ting tings - That's not my name

Egocentrisk bild i en egocentrisk blogg

Nu är det rent och snyggt hemma hos oss! I alla fall i badrummet och köket. Rent golv har vi i vardagsrummet, vi vet nämligen inte riktigt hur vi ska möblera här inne på smidigaste sättet. Men ja, vi får helt enkelt prova oss fram. Men det är så skönt när det är nystädat, luktar så gott och ja, blit helt enkelt roligare att vara :) Har plockat undan kläder och sånt i mitt rum, men vet bara inte vart jag ska göra av alla grejer, så det är miljoner påsar som stårlängs med väggen. Men förhoppningsvis löser det sig när jag får en byrå eller sminkbord, beror på vad jag bestämmer mig för. Men det blir säkert fint vad den än blir! :)

Här har ni föresten en väldigt mycket ego bild, ja låda. Den är föresten ifrån plåtningen i höstas. Det var Roland på skolan som plåtade och
Sarah Maria som sminkade. Jag har enbart gjort den svartvit och så gjort sådär suddigt runt omkring ansktet! Haha, det roade jag mig med igår :P Men ja, här har ni:


Träning på SATS

Idag steg jag upp kring halv nio, så åkte jag och Johanna in till stan för att träna kring tolv. Vi fick nämligen prov träna på SATS, vilket var underbart kul! Det var riktigt kul att gå dit och att vara där. När jag blir rik så ska jag träna där! Allt vad grymt fräscht och efter att vi hade hade tränat så kunde vi för min del bara ha suttit kvar där och ja, suttit. Haha. Men en vacker dag så :) Nu har jag precis fått iväg lite jobbansökningar så nu blir det snart mat!

Föreste, idag gjorde min röda jacka premiär! Fiiiiint vårväder! :)


Syster besök och mer film

Idag har jag mest väntat på att Linda skulle komma hit, så nästan precis vid fem var hon är! Var väldigt trevligt, vi åt mat och så fikade vi. Satt och pratade lite skit och så :) Och nu sitter jag och J och kollar på Star Wars igen! Det var vaktiskt inte så illa som jag trodde. Filmerna är grymt bra gjorda för att vara från 70- och 80talet måste jag erkänna! Men ska kolla vidare nu! :) Ciao.


Star Wars

Nu sitter jag härmed Johanna.Och hon tvingar mig att se på Star Wars. Haha, så nu ska vi så hur länge jag står ut. Haha. Men idag kommer Linda hit efter att hon slutat jobbet, roligt :) Men det blir inte förän kring fem. :) Men nu är det Star Wars som gäller innan J blir irriterad över att jag sitter vid datorn! ;) Ciao.

Gnäll

Ge mig jobb, ett jobb där jag får jobba mycket. Jag förstår inte hur människor kan vilja vara hemma jämt. Människor lever på nån form av socialpengar eller så för att dom inte vill jobba. Det är ju hur segt som hellst att bara sitta, man blir sjukt understimulerad. Ge mig bara ett som ger pengar, jag kan göra i princip vad som hellst! Snälla, rara?

I want to take care of my memories, welcome me, welcome me tonight.

En låt som jag älskar, men som jag inte kan lyssna på. Jag har inte lyssnat på den på flera månader men ändå kan jag höra den. Jag kan hela utantill. Sjukt vad en låt kan göra, vad en låt kan betyda. Vad en låt kan få tankar att bränna. Men den är, eller var i alla fall en gång, väldigt bra. Så här har ni den så ni kan få höra, jag hör den redan utan att trycka på "play" någonstans. Allt för ofta. Men så är det ju så att, kan andra så kan jag - glömma menar jag.

Takida - Handlake Village


Nature's splendor still there, the water runs with a hope of new life,
The children begins to laugh.
My mother taught me to cry, my family gave me a better side,
The soil bound us together.


The store is not open,
Trees have fallen but you,
You're still giving light.
The pride is not broken,
It still lingers on, the fight
The fight's already won.

Konversation.

Johanna - Emma, du kan ta i hårdare!
Emma - Men gud Johanna vad hård du är!
Johanna - Ju hårdare desto bättre!

I vilket sammanhang detta sades får ni fundera på.Roligt var det.

Bra film och glass

Nu ska jag lägga mig i soffan(!) och kolla på tv. Fullt hus filmen går nu, den är ju faktiskt ganska bra. Så ska jag äta glass. Känns föresten som om våren är påväg nu. Luktar typ vår ute... eller nåt. Någonting är det som gör att det känns i alla fall. Härligt :) Men nu; glass!

Grym grym grym :)

Öronorgasm!!

A camp - Stronger Than Jesus


Who told you love is the Alfa and Omega?
And that your heart will lead you to the only one?
It's a curse, it's the hammer that will break you,
It's a poison hidden in a bon bon


Don't you know love is stronger than Jesus?
Don't you know love can kill anyone?
Bring it on; wars and diseases
You know that love can do you like a shotgun

En mindre pool och slagsmål

Nu sitter jag häroch väntar på mamma och pappa, jag vet inte riktigt när dom skulle dyka upp men det märker vi ju :) jag tror dom har lite grejer med sig, jag hoppas dom har med sig en duschdraperi i alla fall, för nu blir halva vårat badrum blött när någon har duschat. Så det blir en mindre modells pool på golvet. Fint när man inte tänker på det och bara går in. Men förhoppningsvis är det slut på det snart :)

Igår var vi ut en sväng på stan. Med "vi" menar jag; Johanna, hennes två systrar Jessica och Madde och så var jag med också. Vi åkte och tog en öl, eller i mitt fall blev det cider. Vi var på söder :) Jessica och Madde åkte hem innan mig och J så när vi ska byta tunnelbana vid t-centralen så håller vi på att hamna mitt i ett slagsmål. Alltså mitt imellan två killar som börjar slåss. Men tillslut ger sig den andra och hans tjej drar med honom ner för trappen men då kommer den andra (fege fan) och tränger sig ner för trappen och slår honom bakifrån i trappen så han håller ju på att ramla ner! Så sjukt fegt att göra det bakifrån sådär. Men då startar ju självklart slagsmålet igen fast nu i trappen då, och då, då tappar Johanna sin knapp från sin jacka. Det var en sorgens stund. Men så kommer det några vakter på rad och drar i sär dom. Så tillslut kom vi ner till vår tunnelbana och vi kunde åka hem! Så kring kvart i fyra var vi hemma :)

Men nu kommer mamma och pappa snart! Ciao!

Lyxmat!

Nu sitter vi i lägenheten, Johannas pappa ligger och vilar eftersom han har kört halva natten och hela morgonen och hennes systrar är inne i stan :) Så var vi in till Solna centrum en sväng också, Johannas pappa tyckte att hennes skull var förfärliga så han köpte nya till henne. Och dom var verkligen förfärliga, . Helt sönder och typ grå/bryna i färgen även fast dom skulle vara helt vita, haha :) Men nu har hon i alla fall nya fina skor! Sedan så åt vi mat också, Johannas farmor hade skickat med dom pengar så hon bjöd alla på mat! Underbart gott var det, blev kebabtallrik! Mums! Så tack Johannas farmor!:D

Plus att J:s pappa hade med sig bröd och pålägg och sånt till oss! Så nu har vi värsta lyxmaten! Skinka, ost och även juice! Hans sambo hade även bakat tre kladdkakor! Woha! Det är ren lyx! Nu känns vårat kylskåp nästan välfyllt! haha :)

Nu sitter jag och J och kikar på desperata hemmafruar och tar det lugnt. Skönt, men snart måste det bli ändring på det härmed lugnt helg, alldelesför många snart ;) Haha. Så, johanna min vän, när fasen blir det ändring på det här?! när bli vi täta? Jag dör snart av förlugna helger!

Ciao.

Klara för gäster

Lägenheten är nu iordning gjord och vi är nu beredda för kommande soffa och gäster! Gästerna är Johannas pappa och 2 systrar :) Jag funderar starkt på slänga upp min ena tavla, den med Lars Winnerbäck affischen. För just nu ekar det sjukt mycket i mitt rum, fast inte lika mycket som i J:s rum! Men det blir det ju ändring på idag :) Men nu ska vi kika om vi ser dom, och se om dom hittar hit :) Ciao.

No you don't know what it's like to be kicked when you're down.

Hittade en gammal låt nyss som jag inte hört på länge! Den är bra, och passar in på hur mitt liv har varit det senaste månaderna, eller ja, hur det känts! Eller visa delar av den i alla fall. Tänkte låta er höra på den också. Som sagt, den är gammal, men den är bra :) Här har ni:

Simple plan - Welcome to my life


Do you ever feel like breaking down?
Do you ever feel out of place?
Like somehow you just don't belong
And no one understands you


Do you ever want to run away?
Do you lock yourself in your room?
With the radio on turned up so loud
That no one hears you screaming


No you don't know what it's like
When nothing feels alright
You don't know what it's like
To be like me


To be hurt, to feel lost
To be left out in the dark
To be kicked when you're down
To feel like you've been pushed around
To be on the edge of breaking down
And no one's there to save you
No you don't know what it's like
Welcome to my life

Workie workie

Nu är jag äntligen hemma, har fått äiti och sitta ner en stund! Jobbet ringde nämligen och fråga om jag kunde jobba idag, glad och nervös blev jag och hann tänka många hemska tankar påväg till kontoret. Men dom hade varit snälla och skrivit ut(någorlunda) kartor till varje person och vilken buss man skulle ta för att ta sig dit. Hela dagen har gått bra, fast jag är lite slut i benen efter allt springande upp och ner för gatorna eftersom att jag som sagt inte hittade hundra procentigt. Så lite felspringade blev det, haha. Men det var verkligen skönt att få jobba ändå, vill ha meeeeer jobb! Har i alla fall sagt åt dom att dom kan ringa mig när som hellst, så nu hoppas vi :)

Annars blir det lugnt ikväll, Johanna slutar vid åtta så hon kommer väl hem efter det. Och vi ska väl gå och handla sen, ocj säkert glo pånågon film ikväll! Ganska skönt egentligen, för jag är ganska så trött! :P Men ska kolla lite tv nu! Ciao.

Skörbjugg is the shit

Nu har säkert spenderat hundra timmar med telefonen vid örat. Det har ring, ring och ringt. Tyvärr det ingenting jobbrelaterat. Men var ju som sagt och lämnade ut cv:n idag, och det gick väl sådär. De flesta tacka och tog emot, "vi har tyvärr ingenting just nu men jag ska läsa igenom det, tack så mycket", men så fanns det dom som kanske borde ta en charmkurs. Men nu är jag fått lite utlämnat, får fortsätta någon annan dag.

Ska föresten göra mat nu också, köttbullar och mos. Väldigt otippat! Jag längtar till den dag då jag har pengar så jag kan köpa mat så att jag faktiskt kan fundera på vad jag ska laga, vad jag är sugen på just idag liksom. Men den dagen är just nu extremt långt borta. Men ja, jag överlever. Det här är vad jag äter exakt varje(!) dag:

Morgonen - Havregrynsgröt med äppelmos + 2 knäckemackor med leverpatej
Lunch/middag - Köttbullar med mos och ketchup
Kväll - Havregrynsgröt med äppelmos + 2 knäckemackor med leverpatej

Och så går det runt. Jag blir mätt i alla fall, det är det som räknas I guess. Fast kommer jag att dö så är det av skörbjugg. Haha. Fast någon av det här kanske innehåller lite c-vitamin. Men det återstår att ses ;) Men som sagt, nu är det mat som gäller! Ciao.

Wish me luck

Nu ska jag snart bege mig till stan och slåss med ilskna tanter, skolkande ungdomar och arbetslösa människor. Jag ska nämligen lämna ut cv:n idag! Nu jävlar! Jag ska jaga jobb. Jag vill bara ha ett till jobb, ett roligt. Men nu ska jag i alla fall ut och försöka.Önska mig lycka till!

Min nya lover

Pappa var nyss här för att kolla på vårat lås som krånglar, och då hade han med sig diverse saker till oss, ni vet såna saker man ska ha hemma men som vi inte har. Det bästa av allt som fanns i den där påsen (som allt forslades hit i) var en stekpanna! Jag är lycklig som ett barn på julafton (nästan)! Nu längtar jag nästan tills imorgon då jag ska laga mina köttbullar! Ren lycka, en stekpanna, ren kärlek.

Ursäkta mig som frågar men när rymde du från zoo?

Kapten röd - Du e la go

Plats problem

Nu börjar mina saker sakta men säkert plockas iordning. Men, vart ska jag göra av allt? Ge mig hyllor!

Garderobsbrottning

Gröten är uppäte och mackorna har jag knaprat i mig, så nu jäklar ska jag försöka få undan alla min grejer. Lägga allt som jag inte ska använda (flytta hemifrån grejerna) i en kartong och sen antingen ställa undan den någonstans eller be mamma och pappa ta med den till Kungsan i helgen! :) Sen när det något fel på min hylla i garderoben, den går inte att dra ut. Vilket är enormt irriterande, så fort jag försöker dra allt jag har så håller hela jag på att få hela garderoben över mig och jag kan heller inte hitta vart den sitter fast! Skumt. Men nu ska jag grejaoch brottas med min garderob! Ciao.

Förbannat kliande!

Min tatuering kliar nåt förbannat, jag vill bara få det att sluta, bara riva lite grann. Men, det får jag inte. Utan jag måste stå ut. Men trots detta kliande så sa jag försöka sova nu, får helt enkelt försöka tänka på annat. Härda... härda... härda. Så godnatt!

Föresten, förbannade skitväder! Moder natur får faktiskt bestämma sig nu!

Att stå och se snygg ut

Jag har nyss kollar på Ondskan och nu sitter jag och äter på knäckebröd, mums. Och den där Andreas Wilson i ondskan är förbaskat snygg. Han skulle kunna få stå här i vårt vardagsrum och bara se fin ut, och för det skulle han då ju få tak över huvudet (han får ju trots allt stå i vårt vardagsrum), mat varje dag och eventuellt en lite slant varje vecka! Och för allt det behöver han enbart ja... stå och se snygg ut! Så, vem skulle tveka för ett sådant erbjudande? ;)


Rörigt i röran.

Nu har vi nyss äiti lunch, köttbullar och potatismos. Väldigt avancerat måste jag erkänna. Steg upp cirka nio imorse och gjorde mig iordning för att åka och möta Johanna vid Solna centrum. Hon var tvungen att hitta ett par byxor och jag lämna ut CV:n. Jag ska åka in till stan imorgon eller på torsdag också och lämna. Vet dock inte vart, men ja, lite överallt! Förhoppningsvis ger det någonting i alla fall :) Men ska börja plocka bland min grejer nu, så det mesta är undan till helgen för då kommer J:s pappa & co med hennes grejer. Även en soffa kommer komma, underbart! Så efter det kommer vi slippa sitta på golvet när vi kollar på film! Yey :) Ska bli skönt när allting är här så vi kan börja städaordenligt och få ordning på allt! Men nu ska jag börja med rotandet bland mina saker! Ciao.

Jag ska lära mig, så om jag måste tvinga i mig det.

Jag ska precis äta kvällsmat och jag vet inte vad jag ska äta. Så medan jag funderar tänkte jag delge allt vad jag har välja på. Så här har ni det:

> Knäckebröd med leverpastej
> Svartvinbärs té
> Havegrynsgröt med äppelmos
> Kiwi

Det är vad vårat välfyllda kyl och skafferi innehåller. Och ja, alla ni som känner mig, det står té. Jag köpte det idag. Jag har bestämt mig för att börja tycka om det, så om jag ska tvinga i mig varenda kopp tills jag börjar gilla det. Haha. På något vis måste det ju gå! Haha :) Nej, nu måste jag bestämma mig över vad jag ska äta! Ciao.

I-landsproblem

Nu börjar sakta mina kläder att flytta in i garderoben. Jag hatar dom förbannade hyllorna högst upp. Hur ska jaglösa det här i-landsproblemet? Önska jag mindre garderober eller köpa mig en pall?

Äppelmos och lägenhetsgöra.

Klockan är halv tolv och jag har hunnit äta frukost och plocka lite. Steg upp när Johanna gick till jobbet vid halv nio.  Min första frukost i våra fina lägenhet blev havregrynsgröt med äppelmos och knäckebröd med leverpastej. Att jag fick ner gröten blev jag faktiskt väldigt förvånad över, men det var nog enbart tack vare äppelmoset. Så, nu vet jag vad för billigt jag kan äta till frukost. Yes box. Det är föresten svårt att veta vart man ska lägga allt när man går runt och plockar, jag skulle behöva någon form av sminkbord och hyllor. Det är också svårt att veta vart jag ska börja eftersom det är grejer överallt. Så därför tog jag nu en paus för att fundera på det och söka jobb. Idag ska pappa komma och hämta alla kartonger och det som är ifrån allt det nya jag köpt, så då blir vi av med det! Han har nog med sig lite grejer också :)

Jag måste föresten måste få klaga lite, och det är på garderober! Det är inge fel på våra garderober eller så,kanske snarare min längd. Det är så djävulst irriterande att jag inte kan utnyttja det översta hyllorna efter som jag varken når eller ser dit upp. Och även om jag når så spelar det ju ingen roll för då måste jag slita ner alla kläder jag har där för att hitta det jag eventuellt letar efter. Får börja kräva mer anpassade saker för människor som inte är fullt lika långa som alla andra ;)

Leta jobb nu! Ciao.

Ännu en produktiv dag

Idag hr varit en enormt produktiv dag, trots en vrickad fot. Jag kom till vårlägenhet kring tjugo i fyra och vi började nästan direkt med att börja skruva ihop köksbordetpoch stolarna,stolarna var väldigt lätta medan bordet tog lite mer tid, vi var väl klara kring tjugo i sju, så cirkus tre timmat höll vi på! Haha. Så då blev det att äta mar, vi delade på woken jag hade med mig hemifrån, fiiint! Sedan så fixade vi mina ben till sängen vilket gjordes på tio minuter och sen så har vi småfixat lite och så. Men det är fortfarande väldigt rörigt, kartonger och grejer. Men jag gillar stället ändå! Vi har dock inga gardiner så man ser direkt in från huset mitt emot, så vill man råka skymta några hemliga platser så är det perfekt att bo mitt emot detta hus nu, haha. Nej då, vårat badrum har ju åtminstone inga fönster! Så där får vi vara, Johanna och jag.


Vi bygger bord :D


Johanna med grymma pumps, ja, hela outfiten ;) Och vårat badrum då ;P


En del av vardagsrummet med saker! :)


Min säng! Den är stooooooor! :D

Byggare Iida

Nu sitter jag här och skriver ut miljoner CV, som förhoppningsvis någon gång kommer leda till ett kul jobb! Men man får väl ta vad man får just nu :) Idag klockan fem över två bär det av mot Stockholm också. Roligt! Hade dock hoppats på att åka tidigare men ja. Så idag bli det att byga säng, matbord och stolar... har även ett nattduksbord jag ska bygga ihop. Wey. Men nu ska jag häfta ihop de cv:n som kommit uu och sen packa klart. Måste också kolla vilka verktyg (!) jag måste låna av pappa för att kunna bygga mina saker. Mycket man behöver om man ska bo själv. Kanske inte är så dumt det Johanna sa, att önska sig en verkygslåda i födelsedagspresent. Grattis på 20 årsdagen! Här får du en verktygslåda!

Effektivt trots skador.

Ingen uppdatering idag (eller ja, igår om man ska vara petig). Har varit mycket att göra idag och har då även hunnit med mycket. Packa bilen full med saker, köra alla dessa saker till Stockholm, lasta ut sakerna i vår lägenhet, åka till IKEA och köpa saker, bland annat säng och matbord. Efter det så bar det av till Johannas tillfälliga boende för att hämta hennes grejer, snabbt som tusan slänga ihop dom och börja bära ner till bilen. Så när vi väl är påväg ner för trappen så vrickar jag foten på sista trappsteget så där ligger jag i en hög och Johanna kastar sig över mig och börjar kntya sin gamla träningstrumpa runt foten och jag gråter som en två åring. Gudar i himlen vad ont det gjorde. Men så när jag har haltat mig därifrån och vi har fått in allt i bilen så var det att åka tillbaka till vår lägenhet och börja bär in och packa ur ( jag stod dock mest och tittade på kändes som, förbannade fot). Sedan kolla lite småsaker innan det bar av mot Kungsör igen, väl hemma (senare än vad vi räknat med) så var det att kasta sig i duschen, göra sig iordning och åka till Sarah för det årliga middagen och underbara cheesecaken! Hon fyller ju nämligen 20 år idag! Så grattis till henne :) Var väldigt trevligt och gott, som vanligt ;) Vi kollade även på en film! Trevligt, trevligt! :) Så det har ungefär varit min dag. som sagt, väldigt effektiv tycker jag!

Idag lämnda Mia även landet, för att spendera några månader i Costa Rica, för att lära sig spanska och ta hand om djungeln. Men det har jag väl nämnt tidigare! Och jag är avundsjuk på det, låter så himla kul! Men men, hon kommer säkert få det fint där :D Men nu måste jag sova, Stockholm imorgon! Godnatt!


Flyttproblem...

Nu har jag faktiskt packat färdigt.. tror jag i alla fall. Det blir ju så att man sitter och funderar ifall man glömt något. Men det gör inte så mycket om jag har eftersom pappa åker fram och tillbaka till Stockholm hela tiden! Kan ju säga att det som jag inte trodde skulle bli sp mycket blev plötsligt en hel del! Fotölj, stereo, tv, tvbänk, kläder, mattor, kökgrejer och ja... prylar ni vet. Det känns som om det finns överallt! Varenda del av rummet spyr ut saker som jag får för mig att jag verkligen behöver ha med mig, så när jag står där full färd och packar något onödigt så kommer pappa ner "det är ju dumt att du tar med dig onödiga saker, för mycket smågrejer kan försvinna under flytt". Jahaja, och där står jag med min påse full med super-nödvändiga-jag-överlever-inte-utan-saker, trodde jag i alla fall att det var, innan pappa sa sådär. Sådär har jag hållit på hela kvällen, behöva, inte beöva, behöva, inte behöva.... men nu är det i alla fall klart! Så nu är jag uttråkad. Händer?

När man är 13 så man liten, enligt mig.

Jag hittade en 13 årings flickas blogg idag, och den fick mig att fundera lite. Det här vad jag läste och jag har tagit det direkt från hennes blogg.

"Jag blir ba så irriterad på killar ibland. Asså, när typ killar som är 15 år stöter på mig och sen undrar om jag tycker att dom är gammla för mig!? Asså, vad faen tror ni!? Jag gillar typ killar som är 20 år och gamlare. Ni är typ är för små för mig. Pfft. In your face bitches."

Det jag undrar då är, vad har det svenska språket tagit vägen? Självklart så kan det hända att människor säger "ba" när man talar men när man skriver? Okej, kanske inte behöver vara 100 % rätt, jag är snart 20 år och har inte alla rätt när det gäller grammatik och meningsuppbyggnad. Hon var också bara 13 år, mycket kvar att lära. Minns ni satsdelarna och allt det? Huh. En annan sak jag heler inte förstår är ljudeffekten "pfft" eller "phft" eller hur det nu stavas. Det verkar finnas i alla möjliga former.

Min andra tanke var; hon är 13 år (!) år och vill ha en kille som är "20 år och gamlare"! Varför?! Om en 20åring skulle bli tillsammans, flirta med eller göra någonting alls med detta barn (om man jämför med någon som är 20) så är något allvarligt fel. Det är inte okej, någonstans! Det är ju till och med olagligt. Jag tycker att när man är 13 så är man fortfarande liten! Man har just kanske lämnat stadiet då man "frågar chans" och allt det där! Man går ju bara i sjuan, jag minns själv hur skrämmande jag tyckte niorna var. Men nej, denna lilla tjej vars blogg jag har läst vill ha sig en 20åring. Jag tror inte hon förstår hur stor skillnad 8 år gör i den åldern. Men jag hoppas verkligen att Sveriges alla 20åringar gör det!

(det går förövrigt väldigt dåligt med mitt packande...)

U.n.d.e.r.b.a.r.t.

Klockan är nu halv ett, och ska bara diska innan jag ska börja packa. Känner mig helt omotiverad. Men Det kan vara för att det känns som om folk inte tror att man ska flytta, nejnej, utan det är mer bara att jag reser bort i 10 månader eller så. Vilket är enormt enerverande. Plus att jag inte heller vet vad som händer mer idag. Suck, Omotiverad och uttråkad. Underbart.


Tjuvlyssnat

Sagt igår inne på tatueringstudion, tror bestämt att det var piercaren som sa det:

"Jag är inte sadist, jag är bara empatilös"

Flytt, flytt, flytt...

Nu är jag uppe, väldigt tidigt känns det som. Men vad gör det när det idag måste packas?! För att jag och J har ju fått lägenhet i Stockholm nu! Så nu blir det flytt, flytt, flytt. Måste bara kolla med pappa när han känner sig mannad att börja köra upp grejer, snart hoppas jag iaf :) Jag har ju betalat hyra från och med igår så vill ju gärna bo där eftersom jag lagt mina pengar på det! Och så längtar jag tills jag får se den! Johanna var ju den som fick åka dit, kolla, berätta, skriva kontrakt och ja.. allt det där. Så nu är det klart, tack var J. Så Sundbyberg, here we come!


Underbara tatuering!

Nu är jag äntligen hemma och får sitta ner. Var hemma från tatueringen kring tjugo i åtta men så bar det nästan iväg direkt till Köping till att träffa Maria och Björn, har inte träffat dom på jättelänge, så det var trevligt! :) Vi satt och skratta åt Mamma Mia filmen som dom köpt i Thailand, den var så sjukt roligt textad. Haha :)

Så, tatueringen var det ja! Jag är så grymt nöjd! Helt galet! Han gjorde den bättre än den bild jag själv hade tänk mig i huvudet. Jag vet inte om jag ska lägga upp någon bild här eller inte, har lite svårt för sånt där. Jag vill kasta upp alla bilder jag har, men samtidigt tänker jag att det finns töntar som kopierar och det är ju väldigt tråkigt. Men ja, vi höll på i typ 5,5 h. Vi säger hejja tatueraren som orkade sitta på det viset han satt så länge. Vi säger hejja till mig som inte blödde en endaste droppe, jag dock extremt svullen. Haha, men smällar man får ta. Känner mig också väldigt osmidigt, hela min arm känns nästan bortdomnad, haha. Men kan nog inte hålla mig, någon bild måste jag nog bjuda på, men det är ganska kladdigt just nu, överflödigt färg och vaselin och sånt. Sen så kommer skuggningarna synas mer när skorporna och det försvinner :) Och ja, jag satt nästan helnaken där, råkade nog flasha någon gång, haha! Måste föresten också tacka min snygging syster för att hon stod ut som sällskap i sex timmar! Men här har ni:
Har nog aldrig föresten varit med på så här många bhlösa bilder, wow.


Skissen, som han ritade upp på frihand! Varför har inte jag fått en sån gåva?


Håller på...


La upp denna bild enbart för en anlending, och den har ni där vid
"roten" av grenen. Ser ni svullnaden? Det är mitt tredje brörst. Ja, nu har jag tre.



Färdig! Underbar, kläddig, "smutsig" och alldeles, alldeles underbar!! :)

Tatuerings time

Tatueringsdags idag!! Yey!! :D

vond.jpg picture by SteezyMarky21

Dagens ämne var tatueringar

Jag kom just hem ifrån Sarah. Vi har kollar på Narnia, tvåan då alltså och så har vi suttit och pratat! Och då har det det största ämnet varit tatueringar, eftersom det är aktuellt imorgon för min del imorgon. Eller ja, egentligen idag eftersom klockan nu är över tolv! Jag längtar samtidigt som jag är sjukt nervös. Alltså är allting som det ska vara. Haha. Men ja, sova snart så, så jag är laddad inför imorgon! ;) Godnatt!

Regina Spektor- The Call

(låten är med i Narnia)

Trögtänka killar och annat

Glömde att jag inte har sagt någonting om vår utgång i lördags, förutom att jag var väldigt irriterad under kvällen. Men vad gjorde det dagen efter när i bara skratta år allt? Kan ju säga att Johanna var mer påverkad än mig. Vilket gjorde att denna irritation uppstod. Men för att visa att det inte gjorde så mycket så kan vi kalla det kärleksirritation!

Kvällen började med att vi inte kom in på det stället vi ville. Vakterna måste ha tagit droger eller nåt, eller vad var det för speciellt med denna kväll jämför med alla andra kvällar vi har varit där? Men ja, det var bara att ta sig till ett annat ställe. Och där verkade den en vakten först tro att Johanna försökte ta sig in på mitt legg. Men så var ju inte fallet, och det fatta han när han såg att jag gav mitt legg till en annan vakt. Vad var det med vakterna denna kväll?! Men så när vi kommer in dit så kommer vi in i ett rum utan dansgolv med med väldigt bra musik, och vi tänker "fan, det här verkar ändå vara ett helt ok ställe", MEN så kommer vi in i rummet med ett dansgolv och vad spelas där? Jo, techno! Hur dansar man till det? Så där vi står vi och fular oss och har kul ändå.

Men så kommer det som gör att jag nästan hamnar i slagsmål och lyckas nästan dra med en oskyldig kille i det hela. Det gick typ till såhär; En kille kommer fram till Johanna och börjar dansa mot henne, jag ser att hon ser obekväm ut så jag frågar henne om hon vill dansa med honom, så hon skakar bara på huvudet så jag tar då tag i henne och drar henne åt sidan och börja dansa med henne. Killen kommer igen och jag flyttar på J igen, och tänker att killer borde ju fatta vinken. Men nej, igen kommer denna trögtänka kille.

Iida - Hon vill inte dansa med dig, lämna oss ifred! (säger det schysst)
Trögtänk kille - Men jag vill dansa med henne!
Iida - Men hon vill inte dansa med dig!
(Iida tar tag i sin vän J och flyttar sig bort från killen.
Men killen är som sagt trögtänk och kommer tillbaka igen!)

Sådär håller jag och den trögtänka killen på bra många gånger tills vi (läs;  jag) står och skriker honom  i ansiktet, om att han inte lämnar oss i fred och att han är trög. Vilket slutar med att en kille bredvid oss går imellan och verkar då "ta över" från min sida. Så dom verkar tjaffsa en stund men det slutar med att dom kramar varandra, haha. Och efter det så såg vi inte killen igen. Jag undrar vad han sa, killen som "hjälpte" oss. Måste ha varit något effektfullt, skulle gärna vet vad så man själv kan använda det nästa gång.

Joahnna lyckades också lura två italiernare om att hon var gravid:

Italienare - Hey, kom och dansa med oss!
Johanna - Ne, jag kan inte. Jag ska hem!
Italienare - Men varför då?
Johanna - För att jag är gravid, känn!
(J spänner ut magen som är full med öl)
Italienare - Wow! Jag känna det! (ropar till sig sin kompis) Känn! Hon är gravid!
(italienarna står och känner på Johannas mage och är helt fascinerande över bäbisen som dom känner men egentligen inte existerar)
Italienaren - Hur långt fram är du och när ska du föda?
Johanna - Jag är fjärde månaden och ska föda i augusti/september!
Italienarna - Fantastiskt!!
Jag - Johanna, snabbtänkta killar. Du är gravid i elva månader.

Så sjukt mycket hände denna kväll. Kan lägga till min vän J inte kommer ihåg allting som hände så mycket har jag varit tvungen att berätta för henne. Vi lyckades, tack vare hennes, missa ett gäng snygga killar, sätta oss på fel tunnelbana, spendera 15 minuter i Skärmabrink, hjälpa en tjej som enligt Johanna var i nöd och ha upprop på tunnelbanan. Men tillslut lyckades vi ta oss hem. Grymt skönt, men en trevlig ikväll var det, såhär i efterhand. Detta blev ett ganska så långt inlägg, men ja, jag fick ju le lite medan jag skrev det. Sen om ni ler, spelar ingen roll för mig för jag är irriterad. Adjö.

(Johanna kliver på tunnelbanan och jag hamnar lite efter bakom ett gäng killar)
Johanna - Iida?!
Iida - Johanna!
Kille 1 - Erik!
(jag tittar frågande på honom)
Erik - Jaha, men... jag trodde vi alla skulle berätta vad vi hette.

Sliter en i bitar.

Stockholm! Stockholm! Stockholm! Och ja, Stockholm!

Lars Winnerbäck - Stockholmskyss

Inga planer och tunna ögonbryn

Nu har jag vaknar, ätit frukost och duschat och jag har inte en anning om vad jag ska göra idag. Segt som fasen. Planen var ju att träffa Maria, men så blev det ju inte. Så här sitter jag. När jag blir så här uttråkad så försöker jag komma på saker att göra, saker som jag kanske undviker i vanliga fall. Till exempel så hatar jag att plocka mina ögonbryn, det gör ju så djävulst ont! Men eftersom jag nu är så extremt uttråkad så kommer jag börja plocka och hela tiden tänka "lite till" så kommer det sluta med två sträck, vilket inte är vackert. Jag lyckas alltid med något sånt där. För att undvika att något sånt där händer måste jag aktivera mig. Så, vad finns det att göra en onsdag som denna?

I could try rock and roll

Marit Larsen är en kvinna som Mia tipsat mig. Grym som fasen, men jag får lite Miss Li över det hela. Men bra som fasen är det! Så jag tänkte erbjuda er chansen att också få höra lite på henne, så här har ni! Håll till godo!



So here it is, here it goes
I could try rock and roll
I would change your life forever too
If a song could get me you
I could make it high or low
Sing it on the radio
If that is what I need to do
If a song could get me you

Koolt hängande med koola människor ;P

Nu är jag hemma igen, kom nyss hem från Sarah. Har hängt hela dagen med Mia och Sarah. Har varit enormt trevligt! Har blivit lite fikande, mat, prat och en halv film! Mia drar ju till Costa Rica på lördag och ska leva fan! Nej, nu ljög jag, hon ska ju ta hand om djungeln där, och lära sig spanska då! Men lite fan kanske det blir ändå ;) Lite avis är man ju faktiskt, vore härligt att lämna landet ett tag och göra något helt annat. Men ja, jag drar till Stockholm istället, och lever fan med min vän och blivande samo J! Grymt roligt det med! :) Men ska väl sova snart, antar jag, eller läsa. Föresten, det är onsdag i övermorgon!!

Nervositet kan äta på en, jag lovar!

Godmorgon! Här i huset har vi inget borrande, ljuva tystnad. Förutom telefonringande då så har det vart tyst... eller ja, hunden skällde ett tag också men annars så!  Men idag blir det i alla fall att träffa Mia och Sarah, vet inte vad vi ska göra men det blir väl mat  och lite sådär, trevligt i alla fall! :)

Sedan så skulle jag ha träffat Maria imorgon, men så blir det inte. Hon måste nämligen jobba, så vad ska jag aktivera mig imorgon med då? För imorgon måste jag verkligen göra nåt, annars kommer nervositeten äta upp mig inifrån! Jag kommer sitta i min soffa och räkna sekunder, minuter... "jaha, det är såhär en halvtimme känns. Imorgon har jag tolv halvtimmar". Sådär kan jag sitta en helkväll... Så, måste alltså aktivera mig. Men återstår at se vad som händer, nu är det i alla fall frukost! Ciao.

Alster av den seriösare sorten

Jag har varit kreativ, både nu och natten som var. Jag har skapat något. Helt själv har jag pysslat, knåpat och tänkt ihop det här. Jag tycker det är fantastiskt, kanske inte just det jag har skrivit. Min grej har för det mesta varit att rita och kladda och ha enormt udda funderingar och tankar men att jag lyckas skriva ihop kortare alster av den seriösare arten är det jag tycker är fantastiskt. Hur kommer det sig att man är så kreativ såhär på kvällskvisten och natten? Det mest logiska vore ju dagen, man är ju mer vaken då än vad man är nu. Jag tänker tyvärr inte lägga upp något av det på bloggen, lite för privat skrivet. Men jag vet inte, en dag kanske jag känner för att slänga upp det. One day.

Men kan dock bjuda på något ännu mer fantastiskt, nämligen en del ur en låt av en fantastiskt karl, och alla vet vi ju vem denna fantastiska man är (mannen i mitt liv). Det här är enligt mig, bland det bästa han någonsin har skrivit.  Men ja, var så god:

En storm på väg i natt, rannsaka och bekänn.
Guds son ska komma nerstigen från himmelen igen.
Du ska stå naken framför sanningen och jordens alla kval.
Han ska pröva din styrka, han ska testa din moral.

Time after time

Den här låten har spelats om och om igen nu ikväll och på dagen. Varför är jag en sån som lyssnar på en tills jag aldrig vill höra den igen? Istället för att blanda flera låtar så jag kan lyssna längre på utan att trötta. Men ja, är väl en typisk iida-grej. Dom finns det ju faktiskt inte få av, haha ;)

Cindy Lauper - Time after time


If you're lost you can look and you will find me
Time after time
If you fall I will catch you I'll be waiting
Time after time
If you're lost you can look and you will find me
Time after time
If you fall I will catch you I will be waiting (I'll be waiting)
Time after time

Äcklig havregrynsgröt, men jag överlever!

Nu är man hemma i Kungsan igen, det känns som att gå i ide varje gång när jag kommer hit. Förutom att jag nu har endel planer när jag hemma, och förhoppningsvis så får vi lägenheten denna vecka, så när mina planer är slut här så kan vi flytta! Vill inte gå här hemma och inte göra något. Jag kommer iofs snart få schemat från jobbet så jag kommer ju inte var helt raslös men jag vill inte pendla fram och tillbaka! Jag vill gå runt och pyssla i min och Johannas lägenhet när jag inte jobbar. Jag kan leva på äcklig havregrynsgröt varje dag bara jag får flytta till Stockholm! Det är väl inte för mycket begärt?

Mina planer som jag har är föresten:
> Tisdag - Träffa Sarah och Mia, hela dagen.
> Onsdag - Träffa Maria på kvällen!
> Torsdag - Tatuering, 12-18.
> Lördag - Hem till Sarah för hon är kool och fyller 20 år! :)

Så den enda dagen jag har kvar som jag måste aktivera mig på är på fredagen. Men det fixar väl sig. Annars får jag väl ligga här i mitt rum på mage och stirra ner i golvet. Kommer knappt våga röra mig när jag är nytatuerad på ryggen! Haha :)


Jag är inte bitter för det.

Eftersom borrandet fortsätter och jag inte kan få en endaste blund i ögonen tänkte jag ta upp en av världens orättvisor. Och nej, det är inte att människor går hungriga, HIV/AIDS, krig... utan att vi tjejer (och kvinnor, även flickor) får utstå med med mensvärk! Och det är inte bara det, nej nej. Utan förutom själva värken så får vi ju mens och (OCH!!) vi är dom ska få föda fram alla barn. Var är rättvisan i det här? Vi måste inte bara föda barnen utan vi ska gå runt och bära på dom i nio månader och sedan kanske ligga i värkar i 48 timmar innan vi ska klämma ut ett barn stor som en soffgrupp. Så medan vi går runt och bär på dom så kan karlarna som gjorde att vi hamnade i det tillståndet dricka sig redlösa, röka, hoppa, studsa, ramla ja göra precis vad dom vill, Och där sitter då vi, med vattenfylld näsa och med en mage som efter det här aldrig kommer bli sig lik.

När jag skriver att det inte finns någon rättvisa i det här så undrar jag självklart vad killarna har fått eftersom vi har fått detta. Morgonstånd? jag skulle gärna byta ut den idiotiska mensvärken mot det, det gör åtminstone inte ont i en till två veckor, en gång varje månad. Vilket betyder att man då också skulle slippa; Illamående, ryggvärk, ont i benen och ja självklart magen då. Och nu tänker kanske vissa killar (även vissa har sagt det till mig) "men det finns ju faktiskt  medicin som hjälper mot sånt där, så om ni ändå vet att ni ska få det så ta sådant innan". Lika irriterad blir jag varje gång! Då svarar jag alltid att "vi kan ha en vecka varje månad då jag får överraska er med pungsparkar/slag när som hellst på dygnet. Jag menar, ni vet ju om att det kan komma så ni får ju vara beredda med att hålla för". Kanske ett ganska så fegt motsvar men sådana här saker ska man inte yttra sig om om inte upplevt det, lika lite som vi tjejer har rätt att säga att slag mot pungen inte kan göra så ont. Men ja, jag är inte bitter för det!



(Den här låten har föresten Johanna spelar här i helgen
vilket har gjort att den har fastnad och plågat mig lite grann.
Så jag tänkte plåga er lite också. Helt gratis.)

Hallå, vi är tillbaka.

I vanlig ordning så började dom borra här i huset, idag var den prick klockan 08.13 när började sitt jävlande! Jag kollade på klockan. Vilket gör att jag inte sovit mycket inatt eftersom mina sömnproblem ville komma och hälsa på igen. Så, så fort jag håller på att somna så "vaknar" jag med ett ryck, eller får för mig att "nej jag måste titta" eller nåt i den stilen. Haha, fånigt det låter, men hur fånigt det än så håller det mig vaken. Men ska lägga mig i sängen en stund igen annars kommer jag somna här, men frukost först kanske... Ciao.

I taket lyser stjärnorna.

Så grym låt, var med i filmen vi såg på bio idag. Filmen var förövrigt jättebra, dock så var den inte alls mycket som boken. Endel saker som saknades, lite karaktärer och så. Men ja, som sagt - väldigt bra ändå. Man fick kvida av skratt och så gråta lite grann. Så jag rekomenderar den :) men ska väl sova nu, eller i alla fall snart! Så Godnatt!


Bio och Handboll!

Nu ska vi snart börja göra oss iordning för nya äventyr. Blir dock inte liga vilda och dimmiga som igår. Haha. Först börjar det med en handbollsmatch i Solna som vi ska. Laget som Johanna tränar med har match, sen ikväll blir det bio. Vi ska se "I taket lyser stjärnorna". Vi valde mellan den och "Män som hatar kvinnor". Vi ville båda se den sistnämnda också men "I taket lyser stjärnorna" var billigare, haha. Måste ju tänkte lika ekenomiskt, så får vi se den andra vid ett senare tillfälle :) Men nu är det duschen som gäller, vill inte ålåga någon med lukten av gammal fylla. Haha! Ciao.


Jag och Johanna igår! :)

Scary

Föresten, ser inte den här förbannat läskig ut?

Vi lever!

Vi lever! Det är lugnt, känner en dock att förkylningen är påväg! Vilket vi inte gillar. Så här i efterhand var det kul igår, men igår var jag väldigt irriterad. Haha. Men vad som hände och sas igår kan vi ta ett i ett annat inlägg. Nu är det ICA och mat som gäller. Hungriga som djur. Ciao.