Mitt i-landsproblem.

Hos Samuel nu, kom ju hit igår. Han var inte hemma när jag kom. Men ja, då hittade jag i alla fall hit och jag dog inte efter vägen av min väskas tyngd. En grej som störde mig dock när jag gick från stationen och hit är dom där jävla spårena i trottoaren för vattnet som kommer från stuprännorna. Det finns hundratals av dom, miljontals, det bara kryllar! Dom är som små intesekter, irriterande och alldes för många! Och det är väldigt störandenär man har en väska som man drar, vid varje sånt där spår så hör man ett "donk,donk" och hur typ allt i väskan skakas om. För man orkar faktiskt inte stanna och lyfta väskan över dom, så många är det. Örebro har nog en förkärlek för stuprännsspår. Men ja, det var gårdagens i-lansproblem. Och dagens i-lansproblem, ska vi inte skriva om;)

Nu ska vi åka och handla mat, vi ska äta kasslersallad med baguette har jag bestämt! Mumsfillibabbus! :D
 
Adjö!
http//vidunderligt.bilddagboken.se





Ursäkta mig, har ni karta och kompass?

På Svenska:
Tre rika häxor tittar på tre Swatch-Klockor, Vilken rik häxa tittar på vilken Swatch-Klocka?
På Engelska:
Three rich witches watch three Swatch-watches, which rich witch watch which swatch-watch?

Jag är lätt road, läs det där högt och snabbt. Roligt roligt. Snart är det färdig packat. Åker till Samuel idag, ser typ ut som om jag ska flytta dit. Men ja, men vet ju inte vad man kan behöva när man är där! Så det är ju bättre att mosa ner för mycket, slipper man fundera också. Yes box. Det blir fint, fint att släpa väskan hem till honom. Men det är tur att han inte bor allt för långt ifrån Örebro Södra, hoppas jag bara hittar hem till honom. Men men, någon gång borde jag hitta dit, Svanåallén 10b. Jag kan ju adressen i alla fall, om jag måste fråga någon. Men så långt ska det väl inte behöva gå! Oh no.
Nej nu måste jag gå och brottas med min väska, den jobbar inte med mig bara emot mig. Suck.

Adjö!

Jef-f-föööö

Jeff Dunham med Peanut, man måste kolla på båda :D

Del 1:
  

Del 2:
 

kronor i timmen, minuter, sekunder.

Nu har Iira åkta hem, jag körde henne till tåget för en timme sen. Har haft jättekul när hon varit här! :) Vi har festat, kollat på film, gått på stan och hunnit med en bokrea! Det har varit jättekul när hon har varit här, lite kort tid men ja lika kul för det! :) Hoppas vi ses snart igen!
Så... bokrean började då igår, klockan 00.00 till 02.00 och det var helt galet mycket folk! Jag trodde aldrig det skulle komma så många, jag visste inte ens att så många människor lästa böcker! Men i alla fall, vi åker dit och jag hade inte tänk att köpa några böcker, det var bara kul att göra någonting. Men min plan sprack, jag kom hem med tre böcker! Tre böcker fick jag för 207 svenska riksdaler. Sweet. En bok var om världens största fiaskon, den andra boken var om pirater och den sista boken var en sann historia om en liten tjej, kommer inte på vad den heter nu. Men den verkade jättebra!:)
Jag fick mitt lönespec(?) idag också, det är alltid lika trevligt! Pengar är alltid lika roligt. Sen behöver man inte jobba nå extremt mycket för att tjäna lite extra. Jobbar man typ 10 timmar helg i månaden så får man typ 1000 kronor. Sen plus studiebidraget så får man runt 2000 kronor/månad! Det är trevligt! Ska jobba idag också 16-21. 5 timmar, varav två blir kväll :) Funderar på att åka till Samuel imorgon, antingen imorgon eller på torsdag. har inte bestämymig än. Återstår att se hur det blir!
Nu ska jag kika på tv och kika på youtube. Jeff Dunham är kul.


Adjö!
http://Vidunderligt.bilddagboken.se


Jag skulle vilja tacka... Haha!

Idag förgyllde Samuel min dag med sin närvaro! Sweet! :)
Nu återstår att se om han är en man som står för sina ord ;)
Det var dagens viktigaste, någon annat viktigt var att barnen
idag på gymnastiken och jag lyckades för första gången i hela
mitt liv trösta ett barn! Eloge till mig! Jiho!


Tid att döda.

Nu sitter jag hemma, klockan är tio i tre och jag väntar på att klockan ska bli typ kvart i sju, så jag kan gå till min buss. Ska ju dansa ikväll, Latinstreet. Så just nu har jag massa tid att döda. Jiho. Annars har idagen varit väldigt, väldigt seg. Steg upp klockan sju, gick till en lektion. Hade sedan hål så jag gick hem och sov, sedan tillbaka till skolan vid tolv för att ha en till lektion, sn gick jag hem. Väldigt onödig dag känns det som. Men sen imorgon kommer det bli en ännu mer värdelös dag! Först ska vi spela badminton i 2,5 timmar, sen efter lunch har vi promenad i 1,5 timmar. Uuuusch!
Men vi är lediga halva torsdagen och hela fredag! Välkommen Sportlov!
På fredag kommer Iira också! :) Då ska vi ut, festa. Yey, känns nästan som evigheter sen! Haha!

Nu ska jag kolla på tv!
Adjö!

Alla hjärtans dag

Idag är det den 14:e februari och det betyder att det är Alla hjärtans dag. Fast själv ska jag inte "fira" den föräns imorgon. För imorgon ska jag till Örebro, city! haha. Jag och Samuel ska gå på bio, och så ska han laga maten och jag efterrätten. Så det blir någon typ av Wok och så ska jag göra chokladfromage, tror jag i alla fall. Väljer mellan chokladfromage och fruktsallad med glass. Men har inte bestämt mig. Andra ideér är välkommna! :P
Ska vara hos S hela helgen! Åker imorgon kvart över två, och kommer hem på söndag typ vid tio. Så inga uppdateringar under helgen! ^^
Men nu alla mina tusentals läsare ska jag basta för att sedan kolla på Gordons Kitchen Nightmares. Smått kul att se faktiskt. Men sen att man inte blir så sugen på att äta ute i staterna är väl en annan sak.
Var på KU idag också, vi spelade sing star, och det är bara att konstatera att jag INTE kan få in rätt tonlägen. Haha, fast det är väldigt kul ändå! Ingen som har ett PS3 att skänka till mig med Guitar Hero och Sing Star? Inte? Fan då.
Linda, vi borde köpa ett tillsammans, så får vi ha vårdnaden om det varannan vecka. Eller månad, skulle bli mycket åkande annars! Låter det som en plan?
En sista grej bara, MAN BADAR INTE BASTU!! Man BASTAR! Man badade kanske i en balja med vatten i bastun när man var liten, sure. Men nu badar man inte. Så jävla irriterande när folk säger så.
- Vi ska bada bastu!
Fel, fel, fel! Man bastar. Så nu vet ni. Oh! Läs och lär!

Nu ska jag pallra mig till bastun!

Adjö!

Klänning!

Här är min nya klänning! Varsågod Linda! ;P

image181

Hmm...

Typ, haha? eller va? :P


Vakna!

Nu är det nog dax att börja vakna. Känns som om jag varit allmänt förvirrad hela dagen!
Imorse när jag skulle ställa undan mjölken så var jag påväg att ställa den i skafferiet! Jag var inte ens på väg, jag hann göra det! Jag ställer den på hyllan och till och med stänger innan jag kommer på att den inte ska stå där! Senare idag så skulle jag ut till bilen för att hämta klänningen som jag köpte idag(!) på Skingubben (läs Vero Moda), så i alla fall när jag kommer ut så upptäcker jag att jag inte ens har bilnyckeln i handen utan skohornet! Som jag inte ens har använt! Dåligt förvånad jag blev! Haha :)
Men klänningen jag köpte var väldigt fin enligt mig. Puffärmar och grejer och ja Linda, det kommer en bild! :)
Jag ska sova hos Samuel ikväll, mys :)

Adjö!

Helger går alldeles för fort, bara att konstatera!

Helgen har varit riktigt bra! (: I fredags följde Mia med mig hem hängde här ett tag. Sen kom
El Samuell, och vi åkte till eskilstuna och packa grejer. Den mannen äger INTE en tröja. Gudars skymning! Hela hans bil var fullproppad av enbart kläder, typ! Men sen åkte vi tillbaka hit, åkte sen vidare till fia och där ifrån till Micke! Kikade på tv och spelade Guitar Hero! Åkte hem hyfsat tidigt eftersom dom andra skulle till krogen.

På lördagen så åkte vi fram och tillbaka, hit coh dit kändes det som. Vi åkte till Örebro till Samuels lägenhet! Finfint! (: Grejade där hela dan, var på IKEA två gånger, åt glass på max och gjorde massa annat! Kommer bli fin den där! :) Den var jättemysig! :) Men vi sov här eftersom jag skulle upp och jobba! Vi hyrde film, Sjätte Sinnet och Tjenare Kungen, men S somnade så blir inte mycket titta på film. Jag vågade inte kolla på Sjätte Sinner själv :P

Idag då, fick stiga upp tjugo över sex för att börja jobba klockan sju. Då är man verkligen sugen på att stiga upp när den man sover brevid får ligga kvar under ett varmt täcke och i mörker hur länge som hellst! Men jag får igen det imorn och på tisdag! Wei för mig! (; Men så slutade jag vid tolv så efter det har jag och S mest tagit det lugnt och inte gjort någonting över ansträngande! ;P

Nu ska jag sova... helt ensamt!

Adjö!

I brist på annat och lathet:

Dagens låt: Lars Winnerbäck - Röda Läppar
Dagens klädsel: Nya klänningen och tights!
Dagens frisyr: Tråkigt och hängande.
Dagens smink: Mascara och det gamla vanliga.
Dagens planer var: Skolan och Samuel!
Dagens vill ha: Massa pengar så jag kan köpa boxarna jag vill ha!
Dagens saknad: Lindalainen <3
Dagens drog: Samuel (;
Dagens tråkigaste: Skolan!
Dagens måste: Att stiga upp imorse!
Dagens köp: Kakan i skolan! :D
Dagens dricka: Hallonsodan jag köpte till kakan! ;P
Dagens roligaste: Att Samuel kom förbi (:
Dagens mående: Glad, med lite lite trötthet!
Dagens I-lands problem: Att vi verkligen var tvugna att gå på psykosocialt arbete lektionen.
Dagens bekväma: Att jag fick skjuts hem av Sofia! ;P


Premiär!

Idag bastade jag för första gången i vår bastu, för första gången sen vi renoverade den alltså. Och det var -06 den blev klar. Haha, men bättre sent än aldrig!(: Det var väldans najs måste jag säga. Länge sen jag basta i alla fall och det måste börjas göra oftare, får typ bli mitt februari eller något. Haha :)

Var även in till stan med Sofia, Frida och deras mamma. Hittade en klänning för femtio kronor på Gina tricot, väldigt trevligt måste jag säga! Sen så var vi till Indiska, hade ju 160 kronor kvar där från presentkortet jag fick i sommras. Så jag köpte i alla fall en t-shirt tröjgrej! Sofia tyckte inte om den, men det gjorde jag! Haha, det var tydligen inte min stil! ;) Jag och Sofia hade barnen idag också, det gick väl bra. Smått jobbigt med 10 skrikande ungar! Men jag lyckades nästan trösta en idag också. Det är inte det lättaste! Men jag lyckades nästa, så kom Sofia och förstörde, haha ;)

Imorn ska jag träffa Samuel! :D

Adjö.

Femte i andra tvåtusenåtta.



Denna dansar vi till på dancehallen, helt galet bra! :)

Idag är det den 5/2, bara så att alla vet! <3 ;)

Do the Peter Pandadance!

Idag är det tisdag, imorn är det onsdag och det betyder sudiedag, vilket betyder sovmorgon! Eller i alla fall ett tag, ska kanske med Sofia & co till Eskilstuna. Jag har ju presentkort på Gina tricot och Indiska. Wiho!
Hade bara en (!) lektion idag, engelska. Vår lärare hade fått för sig att ha föreläsning om gamla förattare och gammal engelska. Så segt! Hela grejen tog typ två timmar! Som tur va delade hon upp det i två lektioner. Det var grymt segt. Men hon var snäll nog att låta oss slippa fredags och tisdaglektionen så att vi kan läsa hemma. Mycket trevligt enligt mig ;)
Kom hem från daniel nyss, Fia var där. Vi kollade på film och spelade snake ;) Vi kollade på The Pacifier!


Väntar på S nu, dans ikväll! (:

Adjö!

Boys there, How many?

Idag har jag dansat, grymt jobbigt. 120 sit-ups tar livet av mina magmuskler! jag är inte gjord för såna! Aldrig varit min starka sida:P Men dansen är i alla fall hur kul som hellst, och snabb. Men helt klart värt att göra dom där sit-upsen innan ;) Vi dansar föresten till en låt som dom sjunger: "Boys there, How many?" i flera gånger. Någon som vet vilket låt? Måste ha den!
Imorgon kommer Samuel hit en sväng, wiho för mig! (:


Nu vrålar magen efter nåt ätbart!
Adjö!

Helgen som gick för fort!

I torsdags var det studentfest! Ullvi hade hyrt Hantis i Köping. Var massvis med folk, tror det typ fanns 300 biljetter. :) Men jag, Sofia och Walle va hemma hos Sofia innan i alla fall. Drack lite och gjorde oss (eller jag iaf) i ordning sen bar det iväg. Åkte in till stan, tog ut pengar, va på Hantis och drack och dansade. Sedan blev klockan ett och dom stängde, alla trodde dom stängde två men så var inte fallet. Så klockan ett fick vi gå ut och stå och frysa i en hel timme, bara för att vår "taxi" skulle inte komma förrän kvart över två. Roligt! Jag kan nästan lova att jag aldrig mer ska klaga på kyla, eller.. det ska krävas mycket för att jag ska göra det! ^^
Men kom i alla fall hem tillslut och fick sova!

Sen kom fredagen, upp klockan halv nio för att gå till skolan, man var sådär lagom seg. Men skolan gick ändå hyfsat fort, även fast man var så trött. Slutade tjugo över ett, sen typ vid fyra kom Samuel! :) Och efter ett tag så åkte vi till Daniel och Sofia. Där blev det att laga tacos och glo på film. Det var trevligt! :) Filmerna krånglade lite bara, men det gjorde inte så mycket. Kul ändå!:) Sedan vid typ halv tolv kanske åkte jag och Samuel hit till mig, jag skulle köra hem Sirpa och Tero. Men de ville inte hem förän vid två eller vad det var, så jag och Samuel glodde på film. Men tillslut körde jag hem dem och det var smått jobbigt eftersom det regnade och vädret var allmänt förjävlig plus att vägen ut till Munktorp är lika bred som en cykelbana. Men vi kom i alla fall fram och tillbaka. Sedan när vi kom tillbaka åkte Samuel hem!

På lördagen så fick jag sova ut till klockan elva typ, det var väldans skönt måste jag säga! Sedan kom Samuel hit vid typ halv två, så åkte vi till Västerås och kika på soffor och badrummsgrejs och sånt. Lite små kul faktiskt :) Jävla väder var det också när vi åkte, storm och grejer. Men det gick bra, var ju ändå inte jag som körde så ;) Eftersom jag upptäckte idag att köra i snöslask/världens sämsta väglag var inte det lättaste :P
Men efter västerås åkte vi tillbaka hit och käka och glodde på film, båda somnade framför tv:n sen, haha :) Men vaknade sen vid två igen och missade hela CSI! Nästan så att det är en synd! ^^ Men gick och la oss sen iaf och idag har vi mest tagit det lugnt! :) Samuel åkte hem vid tre kanske, tyvärr! ^^

http://vidunderligt.bilddagboken.se
Nej, nu kallar sängen och svenska plugg!
Adjö.