Jag har ett trekantsformat huvud.

Skolan idag gick mycket bättre idag än igår :) Idag hade vi ansikts struktur, var vääääldigt mycket att anteckna och komma ihåg! Men det sätter sig ändå en del, mer än vad man tror liksom! idag fick vi även lite information om mässan som vi ska ha praktik på och det var kort och gott; Ni ska sminka människor som vill bli sminkade från klockan nio till klockan sex! Sen får vi ta lunch rast när det finns tid...  men det blir nog kul ändå, en av dom bästa lärarna ska vara där på fredagen i alla fall! :) Plus att Samuel kommer på fredag också, yey! Det kommer att bli en fiiiin helg!

Johanna frågade föresten också om vi ville följa med till Norra Brunn imorgon. Verkar jättekul, är ståupp komiker där, bland annat Soran Simail. det kostar bara hundra kronor, vore väldigt kul. Men får se, kanske ksulle träffa Björn imorgon också, han kanske vill gå på det. Men jag vet inte, återstår att se!

Upp och ner dag!

Idag var min snygging syster här! :) Hon dök upp idag vid skolan runt kvart i tio. Precis lagom då vi skulle ha föningsprovet, dom förövrigt gick jättebra!! Dom sa typ att jag hade jättebra teknik och att dom till och med hade stått och pratat om det! Jag blev riktigt förvånad eftersom jag tyckte det kändes som det hade gått riktigt dåligt. Men jag hade tydligen fel, dom sa till och med att jag hade gesällteknik :) Meeeen sen så kom vi till det vi skulle lära oss idag, nämligen tuperingsteknik! Fasen vad min dag vända det, ingenting gick bra och det kändes som allt bara jobbade emot mig. Jag ville bara lägga mig i en grop hoppas att dagens lektion skulle vara över och till slut var den det! Och jag fick spendera resten av dagen med Linda! hade jättekul och har saknat henne massor! Jag längtar tills hon kommer hit nästa gång! :D

Så just nu sitter jag ensam i lägenheten. Maria och Sofie är på praktik och Johanna är ute med som pappa. Som föresten sa att vi måste säga till skolan att vår brandvarnare inte fungerar! Jag visste inte ens om att vi hade en brandvarnare! haha ;P men nu ska jag kika lite på film och sen duscha!

Ciao.

Suck jävla suck!

Förbannade jäkla fönteknik! Vi tränade idag och när man väl har fått volym på en bit och sen fortsätter med det som är över så blir det platt direkt. Jäkla skit föngrejs! Det är jättekrångligt och, och, och helt alldeles jättesvårt. Det är så att jag blir deprimerad. Varför kan inte nåt bara vara enkelt? Jag menar inte att.. fasen. Jävla skit.

Jag förhandlar inte med terrorister!

Soran Ismail!


Färganalys = Smink, kläder och smycken!

Idag har vi haft färganalys! Var ganska så intressant, men smått krångligt. Man ska kolla om man är gul eller rosa hudtyp och vilken färg man har på sitt riktiga hår. Jag har till exempel rosa hudtyp och ganska mörkt hår så jag var Vår. Man delas in i någon av det fyra årstiderna. Svårt att förklara såhär skrivandes, men det var i alla fall kul. man får också veta vilken färg på smycken man passar och vilket smink som framhäver ens ögon. Jag har i alla fall tänk att göra färganalys på Linda eller åtminstone försöka, så jag får träna lite på det! Men varje gång vi sminkar någon nu som måste vi kolla upp sånt där, vilka färger och så!

Jag har föresten praktik imorgon och på fredag. Imorgon ska vi få vara med när Mist har en färganalys kurs. Då ska vi enbart vara med och så kanske dom frågar oss nåt om vad vi tror eller om vi ska försöka kolla vilken hus typ dom är och så. Sen på fredag är det en mässa som vi ska få vara med på. Färganalysen är mellan halv sex oxh halv tio, och mässan är från klockan 9 till klockan sex. Vilket blir ganska så perfekt tills Samuel kommer! :D Sen att jag inte har en anning om vart mässan är är en  annan sak ;P Men det fixar sig :)

Men det bästa av allt är att Linda kommer upp hit imorgon!! Ska bli jättekul, jag är dock nervös inför föntekniksprovet. Men jag och Maria ska öva idag på varandra :) men jag ska i alla fall fixa Lindas hår och sminka henne! Sen har jag planerat att vi ska äta någonstans på stan också, får se hur det blir :)

Ciao.

Helgen i bilder!

Bilder från i fredag:
Det är mest bilder på mig och Maria men det var för att vi tog massa bilder på vägen hem ;P


 

Lördag dag och kväll:
Blev endel pose bilder, haha!


Helg och killar som målar tånaglar...

Nu, nu funkar mitt internet igen! Det har nämligen krånglat igår, det står att den inte hittar något nätverk. Jag tänkte ringa Tre och fråga vad det var för fel men så provade jag imorse att installera om programmet, så nu funkar det! :) Men jag vet att tunnelbanan kan störa när man pratar i telefon eftersom den går pass när, så jag tänkte att det kan nog störa lite för internet också, men jag vet inte.

Okej, ska väl ge en kort resumé av helgen; Fredagen så var det ju planerat att vi skulle till en uteserving, och så började det också! Vi satte oss på ett ställe som hette "Grodan" och det var väl sådär. Men vi höll oss fortfarande till planen i alla fall. Sedan så blev det för segt så då gick  vi till Soft Bar, och det var så jäkla kul! Johanna och  Sofia pkte hem redan vi tolv men jag och maria var kvar typ till halv tre! Och så skulle vi gå till tunnelbanan, en promenadväg som vanligtvis skulle ta fem minuter tog en halvtimme. Jag nog aldrig skrattat så mycket! Hur kul som hellst! Sen när vi kommer hem vid typ fyra så lägger vi oss i vardagsrummet och kollade på Harry Potter och käka chips, haha. Kvällen var i alla fall hellyckad! :)
Lördagen
började med att vi åka in till stan för att det var så fint väder. Vi kikade lite i affärer och åt typ lunch. Det var väldigt trevligt, plus att vi träffade två andra tjejer från skolan så vi bestämde att vi skulle förfesta ihop. Men det var bara en som kom så hon dök upp här vid sju och vi hade jättetrevligt måste jag säga, så vid tolv åkte vi till Soft bar, igen. Det var ju så kul dagen innan men igår var det inte lika kul så jag pch Sofie åkte hem vid två typ, och jag sov som en bäbis. Så när jag vaknar så sitter/sover två killar i vardagsrummet. Dåligt förvånad jag blev, men jag visste ju vilka det var eftersom vi hade träffat dom tidigare på kvällen eftersom en av dom bor i samma trappuppgång. Men jag var i alla fall extremt hungrig och jag ville bara att dom skulle gå, men det kan man ju inte säga plus att Maria typ sov i den ena killens knä. Men vid elva går dom i alla fall, jag satte till och med på Bring it on filmen tidigare för att dom skulle gå. Men den verkade dom snarare tycka om, suck. Inte så att dom var otrevliga eller så, men jag ville bara få äta! Så sen efter att dom gått så har vi bara settat i vardagsrummet och degat, haha. Men det roligaste av allt var när Maria vakna är hennes ena fots naglar målade i svart! Så killen hon strulade med har målat hennes tånaglar svarta med MITT nagelack som låg på bordet. Hur udda är inte det? Hm... Men överlag så har helgen varit bra! :) Bilder kommer senare idag!
Nu ska vi gå och hänga tvätten! Yes box!

Ciao.

Satan skapade ögonbrynen ;P

Ögonbrynen är det svåraste som finns i hela aniktet att få snygga. Ögonskugga är roligast. Men dessa förbannade ögonbryn är jättesvårt at få jäma och snygga, och när man är nöjd, eller åtminstone lite, så tycker inte lärnarna att det är bra. Och alla lärare har olika tekiniker och olika sätt som dom tycker att det ska se bra ut på. Så alla säger olika saker, men det är väl bara att ta in det. Man lär sig mer på det viset också. Men sminka, ska ni veta, är inte alls så lätt som tror! Jag trodde inte att det skulle vara lätt heller, men detär väldigt, väldigt, väldigt svårt! Eller nu överdrev jag lite gran, så sjukt svårt är det inte, men vissa grejer är svåra! Men skuggningen är jättekul, verkligen! Jag längtar tills man får lite fart på det, när man kan göra allt lite fortare utan att behöva fundera liksom! :) En grej jag har fått lära mig angående ögon bryn är att man faktiskt kan och nästan ska plocka över ögonbrynen också. Jag har hört förut att man aldrig ska plocka över ögonbrynet, men det får man! Man ska plocka så att man får fram bästa formen på ögonbrynet, helt enkelt.




Kvälls make-up i bilder


Jag, helt utan smink. Galet.


Jag, efter att Sofie sminkade mig! Blev helt galet nöjd, det blev en kvälls
make-up. Hon använde gröna färger, men det syns inte så bra på bilden,
men jag gillade det skarpt! :)


Där syns det lite bättre men det var mörkare! :)


Här är Sofie efter att jag sminkat henne! Jag sminkade henne med lila färger
och jag blev riktigt nöjd! :) Syns inte så värst bra, ganska svårt att få bra
bilder på det. Fick tyvärr inte lägga upp någon före bild, haha ;)

Två i-landsproblem

Problem 1: När människor envisas med att gå i rulltrappan och inte trapprorna! Det tar inte många sekunder extra att ta trapprorna istället för rulltrappan. Så fårt man står minsta snett eller yttepytte i vägen så blir människor jättesura och säger bryskt, "jag måste förbi" eller om man har tur så får man ett "ursäka" innan också. Så nådigt irriterande. Man sparar inte många sekunder med att envisas att gå i rulltrappan än i "vanliga" trappan. Suck.

Problem 2: Igår hoppade en man framör tunnelbane tåget på t-centralen. Väldigt hemskt, speciellt  för dom som fick se det och för sl-föraren. Så det stannade inga tåg på t-centralen, vilket betydde att vi var tvugna att hitta till Hötoget (vilket såhär i efterhand inte egentligen är så krångligt). Men när vi väl kom dit så var det människor överallt, och det gick tåg åt alla mäjliga håll, så tunnelbanan vi satt på tömdes plötsligt men sen så visade det sig att det gick som vi trodde och så det var massa krångel, men tillslut kom vi ändå hem, bra mycket senare än vad som var tänkt från början. Men det läskiga med det hela var att vi hade tänkt att åka tidigare från skolan, men vi gjorde inte det, men hade vi gjort det så hade vi vart där när det hände. Ganska obehaglig tanke ändå.


Bilden som jag lovade!

Här är bilden jag lovade igår!
Jag ser tyvärr lite, eller snarare mycket underlig ut,
och vad gör jag med mina händer?!
men i alla fall, på bilden är det alltså;
Mamma, Linda, Jag och Pappa! :)


Finns tekniker för allt, även för att föna.

Idag hade vi första dagen på hårstylist utbildningen, och det började med att vi fick våra grejer som bland annat var fön, locktång, borstar, klämmor och lite annat. Jag tror vi ska få en locktång, men jag vet inte. Lär vi märka senare :) Men vi började i alla fall idag men fönteknik, och jag lovar det ser inte alls krångligt ut men den var verkligen jättesvårt. Det var krångligt att få det hår man skulle föna "rent", alltså  att det inte blanda sig med annat hår. Vi har det i läxa så på tisdag så har vi prov på det. Helt galet. och jag hoppas att jag kan locka hit Syster hir då, hon får håret fönat (volymfönat), hon kan få bli sminkad OCH så jag erbjuda en sväng på stan med fika! Det borde vara ett erbjudande ingen kan motstå! ;)

Vackra, snälla, underbara fina mamma!

Tänkte bara säga att jag har världens bästa, finast och underbaraste mamma! :) Hon tänker så kallat "sponsra" i min sminkväska med 10 ögonskuggor! :D Nu är det inte så att hon just nu och enbart för tilfället är världens bästa, finaste och underbaraste Mamma, hon är det jämt. Även om vi bråkar ibland (precis som 99 % resten av världen gör med sina föräldrar), så är hon världens bästa mamma (pappa är ju också självklart världens finaste, bästa och underbaraste pappa)! Internet segar så kan tyv'rr inte lägga upp någon bild, men det kommer! :)
Tänkte också bara säga att jag ligger i sängen i vardagsrummet, i mysbyxor och tjocktröja, ner bäddad under mitt dunntäcke och kurerar mig, jag ligger också och fryser ihjäl. Men bara lite grann...

Gör mig rik och du får en slant.

Kul, väldigt kul. Jag har fått hosta. Hosta som sitter i bröstet. Det gör liksom ont i bröstet när jag hostar, så det känns som om lungorna ska komma upp. Urk. Så känner jag med seg i hela kroppen, varenda rörelse får mitt hjärta att banka till tusen. Det är helt underbart. Jag lovar, ni vill också ha min förkyning. Den är till salu, högsta bud får den. Men jag har bestämt att den ska försvinna till imorgon. Så bäst att ni skyndar er. 

och det sista jag vill säga är; Varför är inte jag rik?! Dom säger att det är bra att ha fler ögonskuggor än dom vi har, och veckans erbjudande är 10 ögonskuggor för 660 kronor. Det blir att vi får dom för typ halva priset styck. Jag vet att det kommer att bli så att jag kommer vilja ha massor. Men fler skuggor desto bättre, men ja, får väl köpa dom efter hand. Eller den dagen jag blir rik, något av det. Jag bara hoppas den dagen är denna veckan. Sedan så kostar skuggorna 140 kronor styck, eller ja för oss kostar dom väl runt 90-100 kronor med vår 30% rabatt. Yes box. Måste bara säga en absolut sista sak; Jävla skit skatt!!


Ciao.

Händelser blir till ord

Taskig uppdatering i helgen, illa. Men det är som det är, så här kommer en uppdatering;

Onsdag: Vi var på Takida som var jättebra! Det var jag, Samuel, Calle, en Jessica och andra stockholms människor! Vi stod ganska långt fram först men jag fick panik av flera anledningar. För det första för att jag såg absolut ingenting, för varenda lång jävel valde att ställa sig framför mig, för det andra för att någon klev mig på foten och för det tredje så fick jag en armbåge i huvudet. då gick jag och ställde mig längst bak. Där sg jag scenen och jag slapp bli ihjälslagen, var finfint för min del! Samuel sov hos mig sen efter också, i min 90 säng! Mys :)

Torsdag: Var i skolan och lärde mig ögonbryn och läppar. haha, det där är inte lätt, ska ni veta! Skarpa linjer, höga punkter, rätt färg och... och... och massvis med annat. Men det är kul, det är det viktigaste! Sen på kvällen så åkte vi hem till Samuel. Kom hem ganska sent så vi kollade bara påt voch tog det lugnt.

Fredag: Jag och Samuel tog det lugnt och lagade mat. Vi kollade på en beck film - spår i mörkret. Och den handlade om mord i tunnelbanan och det var just våran linje den handla om, den gröna! Perfekt liksom. En kväll sitter man där och plötsligt blir mörkt. Skulle det hända skulle jag lägga mig på golvet och då. Typ.

Lördag: Började med att vi sov jättelänge, sen var det att åka och kolla på tapeter och gå lite i klädaffärer. Samuel hittade en tröja och jag ett linne/kjol, på gina som jag köpte med mitt presentkort. Sweet :) Sedan på kvällen så bar det av till Eskilstuna, med ett kort stopp hemma i Kungsör. Men var i alla fall Samuels kompis som fyllde år som vi var hos. Det var väl sådär, men sedan åkte vi in till stan och kollade på fyrverkerierna. Dom var galet fina! Eller vad säger man, vackra? Hm...

Söndag: Åkte hem till Stockholm vid elva i morse.  Känns allt übertrist att åka ifrån Samuel. Rent av förjävligt.
Så sen jag kom hit, har jag varit och handlat, lagat mat och sen så har vi legat här och kollat på film! Massvis med film, jag har typ sett tre och en halv film. haha, en väldigt effektiv dag alltså!


Porr!

Sminkväskor och modell!

Det har varit en dåligt med uppdatering nu, jag vet. Men jag har gjort så mycket olika saker att jag inte vet vart tiden har tagit vägen känns det som. Flytten har i alla fall gått bra, jag trivs enormt bra och min så kallade sombosar är heltrevliga! :) Just nu är jag hemma hos Samuel i Örebro, han håller på att slipa väggar nu så det är sådär mysigt dammigt överallt. Woho. det känns som om de är helt dimmigt i hela lägenheten, jag undrar om de verkligen är så hälsosamt att andas in allt som slippas bort...

Jag har köpt en sminkväska nu också, en bra mycker smidigare och bekvämare sminkväska. En sån som är som en ryggväska, den andra vi fick var väldigt tung och osmidig. Den som vi fick från skolan ser lite proffsigare ut men ryggsäcken är så mycket skönare och lite lättare att hitta i, faktiskt.

När vi började på skola så sa dom att vi skulle ha en puderpuff på lillfringret varje gång vi sminkar någon, för er som inte vet vad en puderpuff är så är det som en en liten tunn rund "kudde" som man sätter på lillfingret så du inte tar direkt i ansiktet med fingrarna på den du sminkar och du förstör heller inte det smink som du redan har laggt på. Och den förbannade puderpuffen var det osmidigaste jag hadevarit med om i början, men nu, enbart efter några dagar, så känns det jättekonstigt att inte ha den. Haha, om man någongång sminkar kompisar lär dom tro att man är galen. Var är min puff? :)

Jag behöver föresten en modell med page till på tisdag! Så om någon med page vill vara modell så hör av dig! Jag är i akut behöv av det, skolan ligger i Stockholm. Skriv om du är intresserad. Så på tisdagen 19/8 behöver jag en modell med page!! :)

Här är nya väskan:




Det rosa runda i facket till vänster är min puderpuff.

det är med dessa magin börjar!

Här kommer bilderna på mitt smink:





Allt detta tjat om smink ;)

Idag vaknade jag faktiskt hyfsat tidigt för att vara mig, ja låda! Jag är nämligen ledig idag efttersom hårstylist utbildningen inte börjar förrän nästa tisdag. Så idag ska det eventuellt städas, göra ordning i sminkboxen, träna lite på basic make-up och så ska det renskrivas lite. Allt som lärarna säger under genomgångarna måste ju antecknas. Så nu ska jag börja renskriva sen ordna med sminkboxen. Jag måste hinna handla också - pålägg. det dyker ju inte upp i kylskåpet av sig själv, tyvärr. För det vore inte så fel det heller, men det är tur att vi inte har så långt till affären. Det är en sån där perfekt liten promenad, även om man har tung att bära så kan man gå den och har ma för tungt så är det bara att gena genom tunnelbanestatioen, haha. Då blir det bara typ 150 meter! ;P Lucky us.


Måste du andas så högt?!

Idag har jag varit på min första skoldag på make up institute! Det gick jättebra, vi gock igenom hur man gör en basic make-up och så fick vi våra sminkboxar eller vad man ska kalla det, haha. Jag har alltså smink/borstar/produkter för 20 000 kronor. Det är inte dåligt det inte! Jag tänkte lägga upp bilder på sminket idag men jag har inte orkat packa om det, så det kommer imorgon! :) Shaoul vår lärare/rektor satt och prata om hur fräschh man måste vara när man jobbar som MUA. Man fick inte ha fula eller slitna naglar och man får inte vara svettig. Samtidigt som han satt där och prata om svett så trodde jag att jag skulle dö av värmeslag. Kändes som om jag svettades som en jäkla gris, då känner man sig superfräsch! Föresten så väger sminkväskan typ 3,4 ton. haha, men det är det värt!

Vi har föresten världens känsliga grannar! Kommer och ringer på idag ochs äger att det är nogåt som låter här uppifrån, och just när han kommer så håller Maria på att träna på sin magtränare, en sån som man rullar fram och tillbaka. Och det säger han ha låtit klockan fyra i natt. Jajotjena! Vem tränar klockan fyra på natten och vi fattar väl cokså att man måste vara tyst på kvällarna, i alla fall efter klockan 22. Han kom typ vid 21. Tål man inte det minsta ljud, så ska man fasen inte bo i lägenhet! Jag klarar inte av såna. snart andas man väl för högt också...


Stockholms dörryckare har vaknat...

Nyss, eller ja för en stund sen så var det någon som ryckte i vår dörr! Ganska så läskigt. Vi satt här och kika på film och det var släck i hela lägenheten utom en liten lampa som vi hade tänt här i vardagsrummet i fönstret, och plötsligt här vi hur det rycker till och alla fyra och alla kastar sig typ upp. Jag och Johanna smyger typ fram till dörren och kikar i titthålet men det är ingen där. Så vi går vidare till köket och hänger ut genom fönstret för att se om det går ut någon, men det gjorde det inte. Och grejen är den att man inte kommer in i porten utan nyckel eller kod. Men ja, lite läskigt var det.
Som när vi var här i torsdags och lämna grejer så ringer det på dörren och jag går och öppnar så står det en kille där som börjar snacka engelska, han frågar om vi har hittat någon ipod laddare här för han glömde den här när han bodde här innan oss. Och det är ju inte särskilt troligt eftersom dom som gick MUA utbildningen sist var enbart tjejer, vilket måste betyda att det endast kan ha bott tjejer i lägeneheten! Så det var också lite småmysko. Men men, stockholm är väl stockholm. Här går man och rycker i andras dörrar lite då och då... kanske.

Bar 5emtio4yra

Jo, så nu är det en dag kvar innan skolan börjar och våran första utgång har varit. Eller ja, min första här i Stockholm dom andra var ute i fredags. Eller dom irra mest runt vad jag förstod det som ;P Men första skulle vi till ett ställe som lät bra på internet men så när vi kommer dit så är det ju självklart sommar stängt! Så vi hamnar på typ en bar där vi tog typ en cider/öl var, så träffade vi också Sofies (en som jag bor med) kompis som bor här i Stockholm! Efter det så fick vi höra om ett ställe som hette Bar 5emtio4yra. Så vi gick dit, det var ett helt okej ställe. Det fanns ett litet dansgolv och ganska så många sittplatser. Så det kändes som dom var mer ett sitta och snacka ställe men dom ville vara ett riktigt dans ställe. Så man kunde knappt dansa eftersom golvet var för litet och man kunde inte heller prata eftersom musiken var för hög. Men det var helt okej ändå :)






Ge mig en egen helikopter!

Nu har jag träffat alla tjejer som jag ska bo med och dom är riktigt trevliga! :) vi har ätit tacos, och nu så gör vi oss i ordning och små dricker lite för att sedan gå ut! trevligt! :) Samuel var också med ett tag, och just nu saknar jag honom enormt. Så sjukt mycket! jag trodde det skulle vara  lite lättare när han åkte men oj vad fel jag hade! Jag ville typ börja gråta! Nu låter det som om han bor typ i Arvidsjaur och jag långt åt helvete åt andra hållet! Men vi har varit tillsammans typ varje dag hela sommren och nu ska jag sova utan honom är i Stockholm. Suck och snyft. Jag saknar dig enormt, och jag älskar dig, massor!


Dong diggidong didengdeng diggidiggi...

Okej, nu har jag lyckats att använda min så kallade dong på tåget också. Sweet. Det här med mobilt internet är inte helt fel om man tänker på saken. från örebro till Stockholm är det två timmar med tåg, vilket betyder att man har två timmar att döda. Just nu är ju samuel så det gör ju ingenting då att det är två timmars tågresa men när man sen åker själv så vill man ju gärna ha något att göra! :) Så på tågresorna kommer nog dongen vara min bästa vän!

Igår när jag och Samuel var på stan så köpte jag också ett par byxor. Helt underbara fina byxor! Lite lagom "hängiga" sådär. Linda, min syster, ska också få sy upp dom. Hon vet inte om det än (förrän hon läser det här) men jag hoppas hon vill göra det. Och om hon snäll och gör det så ska hon kanske få sy in gummiband längst ner också! Vill du det Linda? :) Nu ska jag spela spel med Samuel! ;D

Ciao.

Nyponbuskar, nyponbuskar, hela vägen nyponbuskar...

Idag har jag och Samue varit på Lars Winnerbäck konsert! Helt underbart bra, som vanligt! haha :) Verkligen värt pengarna måste jag säga, också det som vanligt! Han hade med både gamla låtar, typ som "Tvivel" och " (Det?)Blåser genom hallen". Miss Li var också typ förband inte dåligt det heller! :) Sen var den några anfra ockås som spelade några låtar, lyssnade bara lite halvt på dom. Hörde ne tjej sjunga om någons knullvarma säng. Lite lagom mysko sådär. men allting var som sagt väldigt, super bra!
Men nu är klockan sent och dax att sova! Föresten, jag är ute på internet med min Dong (läs; trådlösa modemgrej grån 3!)!

Ciao.


Sverigen huvudstad.

Det här är rock,
jag bor i Stockholm!


Inte för att jag råkar vara där nu, eller att jag har sovit där än.
Men nu bor jag där, alla mina kläder finns där och andra prylar.
På bilden är min säng, alltså min alldeles egna fjärdedel av lägenheten, haha!
Det kommer blir fint det där tror jag, enda dumma är att det är
typ 20 mil från Samuel! Men tur att det är finns tåg, bilar, telefoner,
internet och andra moderna grejer. Vem vet vart jag bor om 5 månader? ;)



Packa Iidas kappsäck.

Nu har jag nästan packat färdigt, lite små saker kvar. Typ som toalettgrejer och sådant. Ska börja ordna lite med sådant nu, medan Samuel är snäll och går ut med hunden! :) Sen ska vi till Örebro, för att imorgon sen komma tillbaka hit och sedan åka vidare till Stockholm, yes box!

Yyteri, Pori, bilder!

Igår kom vi hem ifrån finland, har varit underbart där! Man känner alltid ett liten "sting" i hjärtat av sorg eller vad man ska säga när man åker därifrån. Det är tråkigt att lämna det där finfina stället. Jag och Samuel har gjort endel när vi har varit där, bland annat varit i stan, träffat Iira och varit på stranden. Vi kom till Yyteri på onsdag kväll förra veckan och så åkte vi hem igår. Tänkte lägga upp några bilder i alla fall, då blir Linda glad ;)





1: Världens bästa jet-mack! Vi hade dåligt med bensin på vägen till båten, så jag trodde inte vi skulle klara oss, men det gjorde det vi. Underbara jet-mack!
2: Asrolig bild på mig och Samuel som jag tog i hytten. Han håller bara i min näsa, men så fick jag för mig att gapa på bilden och så ser allt helt galet ut! ;P
3: Såhär glad blev jag när jag vann 24 euro!
4: På den här maskinen vann jag pengarna.
5: Jag och Samuel ute på däck :)
6 Väl framme i Yyteri så gick vi en promenad på stranden med, mamma, Seija, Kristian och Aatu.
7: Dagen efter att vi kommit fram var det fint väder så vi var på stranden, massvis med folk! 
8:
Samuel grävde ner mig i sanden, haha.
9: Sen så grävde jag ner Samuel, han fick tuttar och magrutor ;p
10: Vi gjorde denna, eller rättare sagt jag gjorde det där ute i Mäntylouto (stavas det så?) :)
11: Jag och Samuel.
12: Skor jag köpte i Pori, min små älsklingar, dom kostade 29 euro :)
13: Min söting Farmor :)
14: Jag provade ett par glasögon på en loppis, haha :D
15: Stranden.

Där var i alla fall några bilder, tar sån tid att lägga upp bilder här, tyvärr. Eftersom man bara kan lägga upp en bild åt gången, vilket blir väldigts segt. Men några blev det i alla fall :) Kommer säkert mer om resan någon annan dag, har endeöl att göra nu typ som att packa klart! :P

Ciao.