Längtar, saknar, längtar!

Nu sitter jag här i min ensamhet, väldigt sliten efter gårdagen som förövrigt var riktigt rolig! Kommer en bättre uppdatering om den senare eller imorgon med bilder! Sitter nu och kollar på lite bilder från sambo-tiden i Stockholm, och gudars vad jag saknar det! Längtar tills jag och Johanna kommer iväg :) Här är föresten en av mina favorit bilder från dom fem månaderna som vi bodde ihop:


Snart så

Om femtio minuter åker jag... och jag är typ klar. Väntar... väntar... och väntar...
Snart kommer jag Erica!!

Utgång

Idag är det ännu en utgång som gäller, ska bli riktigt trevligt! Jag och Erica så röja, haha :) Har bestämt att det endast ska göras av med pengar på inträde, men eftersom krogarna häromkring bara har öppet till två är det ju lugnt! Men har sagt att om dom har Strawbarry daiquiri så får vi köpa en sån, haha! Så underbar! Det är som att sitta och äta isglass som gör dig full, eller nåt. Gott som satan iaf :) Men nu ska jag dammsuga lite och så måste jag packa, duscha och göra massvis med annat. Och som vanligt har jag ett i-landsproblem som jag alltid har när jag ska ut, vad ska man ha för kläder? Och smink? Gudars, men ja det fixar sig! Ciao!

Mannen i mitt liv, haha :D

LARS WINNERBÄCK




Stackars mannen med medaljer
som bara putsar sina minnen
han sitter tyst bland gammalt skrot
Kan inte se för allt sot
att ingen sitter mittemot

Stackars hon som flyter med
som aldrig lärde sig ta sats
Hon som ägna all sin tid
åt nåt hon inte ville bli
för det var bara där det fanns en plats

Stackars den som inte bryr sig
Stackars dom som aldrig tyr sig
till andra än sig själva
och stackars fåglarna i bur

Och stackars dom som stänger in sig
hundra dagar utan heder
Ja stackars dom som lever så
stackars dom som tittar på
hur märkligt kan man må

Ja stackars han som aldrig kämpar
Han som säger stackars mobb
Han som hamna först i kön
och blev så nöjd med sin lön
att han glömde sitt jobb

Stackars den som inte bryr sig
stackars hon som aldrig fryser
och alltid får vad hon vill ha
Ja stackars hon som har det bra

Stackars hon som ville opp
men inte började från början
I skara står en man
som låter henne trampa på
och skrapa ansiktet i gruset

Ja stackars han som aldrig gråter
fast han släpar på ett höghus
Vad är det ingen ska få se
som ingen inte redan sett
och vart ska det där huset

Stackars hämmade lakej
och stackars dig och stackars mig
Det är en konstig värld vi lever i
ja ingenting är vad man tror


Om jag vore rik...

...eller om jag åtminstone hade ett jobb skulle jag köpa det här, eller jag skulle kunna köpa det utan att ha ett dåligt samvete, haha. Allt är från H&M och är egentligen superbilligt, kanske inte så superbilligt så det passar min plånbok. Så om någon ser det här och känner sig köpsugen men inte vill köpa någonting onödigt så kan den personen få köpa det här till mig, för det kommer verkligen bli väl använt kan jag lova! Speciellt dom vita och svarta skorna ;)


Ännu ett inlägg om jobb.

Idag har jag skickat iväg 12 tycken jobbansökningar, det är inte dåligt. Bestämde mig idag för att skicka iväg till äldreboenden och personlig assistent jobb, kanske inte det roligaste jobben, men vad gör man inte? Kan ju jobba med det till jag hittar något annat, får ju leta annat jobb samtidigt! Plus att jag ska iväg till Stockholm och leta jobb också, lämna in CV och sånt i varenda affär som jag ser. Haha, nej jag är inte desperat efter jobb ;) Men det är ju iofs sig bra, tänk om man vore bekväm med det här livet - bara sitta hemma hos sina föräldrar och göra ingenting. Hemska tanke!

Vad skulle man svara?

När jag var med Isa för några veckor sedan så frågade hon mig en fråga som var väldigt svår att svara på eftersom man inte visste om man verkligen vill veta det frågan gällde. Frågar var alltså; Om du fick chansen att se hur ditt liv ser ut om fem år, skulle du göra det då? Och vad det än visar så kan du inte ändrade det, du kommer hamna där i vilket fall. Och min första tanke var att jag självklart skulle ta den, men när man väl tänker efter, vill man verkligen veta det? Om det är någonting bra så vill man ju se det, men risken finns ju att det kanske inte är det. Det kan ju vara så du lever men någonting som du verkligen älskar och ni är hur lyckliga som hellst, eller så kan det ju vara så att du bor med någon som slår dig och du har två barn hatar dig. Man vet ju aldrig liksom, och vill man verkligen veta svaret om det nu skulle vara det sistnämnda? Svår fråga det där, och nu när man tänker på det skulle man nog inte vilja veta, för som sagt - risken finns ju att du inte är lycklig. Då lever jag hellre ovetande nu, annars skulle man väl kanske ge upp med allt om man vet att det slutar dåligt.



Flera år sedan sist...

Nu har jag bastat, första gången på flera år känns det som. Eller ja, bastade ju i badhuset när vi var och badade i Finland, jag pch syster. Men det räknas ju inte riktigt. Det är ju egen bastu som gäller, haha. Men ja, det var ju riktigt skönt faktiskt - väldigt varmt. Så, varför gör jag inte det här oftare?

Det kommer gå, det ska gå.

Jag förväntar mig inte världens framgång.
Så jag fortsätter utan den...
Det här kommer att bli grymt Johanna!
Snart min vän, snart, snart, snart!!

Klicka f�r att st�nga bilden

Ganska så effektiv ändå...

Fasen, nu har jag ont i händer, suck. Men har ändå varit lite effektiv idag. Jag har diskat ett berg, jag har hängt tvätt, jag har sökt jobb och så har jag varit en sväng till apoteket. Men diskandet var värst, dum som jag är tänkte jag att jag skulle diska ekonomiskt så jag fyller ju hela diskhon med vatten, vilket betyder att jag måste ha händerna i vattnet hela tiden. Så eftersom jag typ är överkänslig mot vatten så började svida och så blir det sprickor i händerna, så rinnande vatten hädanefter. Haha :) Men nu ska jag leta mer jobb, som vanligt.


Lätt irriterad...

Idag har jag varit till ams igen, var ju där förra veckan. Skulle visa upp lite papper och så, verifiera vissa saker som dom så fint kallade det. Sarah var också där med mig, sen efter ams så åkte vi hem till henne och kollade film. Någon som handlade om en fotbollsstjärna som plötsligt fick veta att han har en dotter. Den var i alla fall jättebra! :) Sedan så körde vi hennes syskon till Köping och sen så åkte jag hem! Så, sen dess har jag varit hemma... och jag är allmänt irriterad nu. Vet inte varför, bara är det. Eller ja, vet väl egentligen varför. Haha. Så nu ska jag försöka gör något roligare, yesbox. Ciao.

Öronorgasm... igen.

Veronica Maggio - Nöjd?



Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
För lång eller kort eller smal eller bred
Jag vill hitta rätt men jag ser bara fel
Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
Ingen kan vara perfekt, det kan jag förstå
Men herregud, jag kan få bättre än så

Jag har verkligen provat med allt
Jag har träffat, för fan, hela världen
Från Paris till Shangai, slitna jeans och kavaj
Jag har till och med surfat på nätet
Men jag blir aldrig nöjd, nej, jag stör mig på allt
Han skriver så fult och han sjunger så falskt
Vilken läskig mustasch, alldeles för lat
Var är hans sinne för humor?

Nej, jag hittar ingenting
Ingen groda som blir min prins
Bara genomsnittsskräp, inte tillräckligt tät
Varför ska jag nöja mig med nåt mindre,
när jag vet jag kan fixa vem jag vill?

Jag vill också åka utomlands!!

Jag blir så evigt trött på det här, hur orkar man? Jag förstår verkligen inte hur folk orkar. Haha. Men i brist på annat att göra så kanske folk underhåller sig själv på vilket sätt som hellst och skyr inga medel. Men ja, finns väl folk till allt och lite till. Jag önskar verkligen att jag kunde säga att det rör mig i ryggen, men det gör det inte.

Men ja, till något roligare. Träffade Maria idag, vilket var väldigt trevligt. Vi käkade och kikade på tv typ, sen snodde jag lite pingviner från Björn också, men han vet ju hur gott det är så jag tror inte det gjorde någonting ;P Men hade som sagt trevligt och på lördag sticker Björn och Maria till Thailand, dom småjävlarna ;) Hur otrevligt är det att inte ta med en av sina närmaste vänner liksom!? Hallå!! Haha ;) Sedan har jag hunnit med andra ärenden också, men om dom tänker jag inte skriva här :P  Men till sist, använd fasen inte ord man inte kan stava till, bara irriterande. Godnatt!

Öronorgasm

Det här lyssnar jag på just nu, helt underbart! :)

Volbeat - The human instrument
 

Volbeat - Soulweeper

Jobbletandet börjar igen

Nu är det måndag igen och nu börjar jobbletandet igen! Måste ta mig till Stockholm snart också, gå och lämna in lite arbetsansökningar direkt och sådär. Det måste planeras in snart, får helt enkelt släpa med mig Emelie då, så man slipepr gå runt själv, plus att hon också kan lämna in då :) Kanske inte lämna in samtidigt i samma affär, haha. Men nu ska jag leta vidare, tre ansökningar är redan iväg skickade idag men någon ber måste det väl bli! Ciao.


Hjulet snurrar men hamstern är inte där

Jag och Emelie brukar ibland ha kul åt hur dumma folk egentligen kan vara, som när någon inte förstår någonting eller när någon gör något som en fullt normal person inte skulle göra, alltså människor som inte tänker efter. Så jag och Emelie brukar gå runt och säga såna här talesätt eller vad det heter, typ "Inte riktigt alla får i hagen" och vi har kommit fram till hur några stycke nu. Nämligen dessa:

> Inte alla hästar hemma.
> Hissen går inte riktigt ända upp.
> Poletten faller inte på plats.
> Hjulet snurrar men hamstern är inte där.
> Lyser är tänt med det är ingen hemma
> Inte alla flingor i paketet

Så, så fort vi stör så på någon trög eller idiotisk människa kommer oftast någon av dessa in i konversationen på ett eller annat sätt. Jag kan säkert ha missat någon. Haha, men dom passar faktiskt skitbra in på vissa människor! Så, finns det någon som kan någon mer sån här? :D


Några bilder från en galen kväll.

Några bilder från helgen:


Typ en halv sekund innan jag kastade mig ut för att springa till t-banan.


Steamy eyes.


Haha, alltså vad hände?!


Kvällens bild!! :D


Min eviga vän; Strawberry daiquiri!


My partners in crime: Alexandra och Emelie

Örebreeew

Nu är jag hemma igen, efter att ha spenderat större delen av dagen med Erica! Väldigt trevligt, blev lite fika och endel prat!:) Så ganska så lugnt egentligen, alldeles perfekt såhär på en söndag, när man nästan fortfarande känner sig sliten efter fredagen. Haha. Men vi började i alla fall smida lite planer inför nästa helg. Det ska ju planeras i tid, yes box ;P Men idag har jag faktiskt tänk att lägga mig i tid, i alla fall i tid så jag kan läsa ett tag utan att fundera vad klockan är! Ska bara kolla på bilderna från i fredags, kanske slänger upp någon nu om det blev några bra! :) Ciao.

Som Lilla My från Mummintrollet...

Så, nu är (nästan) helgen över och det har hänt endel och gjorts endel. Och vilka äventyr ändå, har haft hur kul som hellst! Spontan grejer är ju i och för sig oftast roligare än välplanerade. Men tänkte i alla fall dra en resumé av fredagen i alla fall. Det börjar alltså med att Emelie ringer mig på dan och säger nåt i stil med "Hej, vi ska ut på söder istället så då kan du hänga på, så kom hit" och ja det slutade med att jag hoppade på tåget klockan 18.00 i Eskilstuna och började min resa mot Stockholm. Jag var framme typ tio över sju och då var det bara att springa till tunnelbanan för att åka till pappas övernattningslägenhet och dumpa grejerna, kolla det sista så att man fortfarande ser som folk för att sedan snabbt bege sig mot Medborgarplatsen för att möta upp Emelie och Alexandra. Så  kvällen på en pub, Fenix tror jag den hette. Men hängde i alla fall där ett tag tills ännu mer folk började komma ut, så några timmar senare så går vi till Bar 54 vilket var helt värdelöst (kanske inte heller så oväntat, egentligen) så vi drar därifrån och hamnar till sist på ett ställe som heter Kvarnen, och där var det mycket folk! Vi dansade, pratade och... dansade! Stod och pratade med en kille där inne och det blev en lite underlig konversation, eller det han sa lät kul. Var typ såhär:

(vi har pratat om typ vart man kommer ifrån och sånt)
I - Ja, men jag är ju finsk.
W - Ja, men det var det jag trodde!
I - Hur kunde du tro det?
W - Du såg ju så finsk ut på dansgolvet!
I - öh, okej? hur ser man finsk ut på ett dansgolv?
W - Ne, men du påminde typ om Lilla my...

Haha, så jag såg alltså ut som Lilla my från mummintrollet, tur att han sa Lilla my i alla fall, mindre kul om han hade sagt mummintrollet eller nåt;P Men han sa ju sen att jag skulle ta de som en komplimang, "du vet, liten och söt" eller hur det nu var han sa. Så det gjode ju saken faktiskt lite bättre. Haha. Var hur som hellst riktigt kul men så runt tre snåret så var vi väl ute därifrån, men då var tydligen efterfest på något hotellrum så det var bara att hoppa in i taxin som Emelie väntade vid. Men innan vi gick till hotellet så blev det ju McDonalds först, Nattamacka ;) Men det låg precis mitt emot hotellet så det var ju inte långt att gå sen. Så in på detta hotell där vi mest satt och prata, två norrlänningar med ganska så grov dialekt lite små kul var det, men dom var i alla fall trevliga :) Men sedan vi sådär fem-sex på morgon så kände vi att det faktiskt var dags att ge sig, haha! :) Så min fredagkväll var riktigt rolig, ni vet en sån där kväll som gärna får komma igen, snart :D

Har inte hunnit lägga in bilderna än så dom kommer senare, men nu ska jag kila. Ciao!

Jag kan nästan höra sängen viska efter mig...

Jahapp, nu är jag hemma. Blev samma sak idag, hade inga planer alls, men så plötsligt ändrades det och jag fick plötsligt något kul att göra! :) Kvällen och delar av natten har spenderats med Tony och Gååse och lite Kim också. Men det var i alla fall trevligt, endel pratande hann det ju bli :) Men nu ska jag sova, woho. Imorgon kommer bättre inlägg om helgen, eller i alla fall om i fredags och kanske någon enstaka bild. För av någon anledning så körde vi samma grej på alla bilder, bara att det är taget ur olika vinklar... nästan i alla fall! Men ja, godnatt!

En konversation

Människorna i den här konversationen bör vi inte nämna vid namn efter som dom gärna håller sig hemliga, så vi låter oss kalla dom A och B.

A - Hej, hur ser arbetsmarknaden ut idag då? Sökt något?
B - Nej, inte idag, jag orkade inte...
A - Nä, för jag var in och kollade en sväng men verkade inte vara så mycket nytt idag.
B - Okej, men då kollar jag på måndag istället..
A - Men vet du vilken annan marknad som kommer bli bättre idag?
B - nej?
A - KÖTTMARKNADEN!!


I think she sounded naked...

Jaha, nu är det fredag igen och det blev ändrade planer för min del idag. Från att (ofrivilligt) ha planerat att göra absolut ingenting så är det nu en utgång planerad - i Stockholm! Vilket inte är helt fel, älsade Stockholm. Haha. Men det är dock väldigt stressigt, eftersom jag hade ställt in hjärnan "slö" så känner jag mig ganska seg just nu, eftersom jag nu måste verkligen ta tag i vad jag ska ha på mig och vad jag ska ha för smink. Haha, vilka i-land problem! Men jag måste säga att jag just idag faktiskt gillar SJ, jag menar, en biljett till Stockholm för 25 kronor är ju faktiskt inte helt fel! :) Plus att vi ska äta tacotårta idag, fiiiint! Den här dagen gick verkligen från sämst till super på en halv sekund. Woha! Men nu ska jag gå och leta reda på min iPod laddare och kamera laddare, så kanske det kan bli någon bild tagen ikväll! :) Ciao!

Gamla minnen och två filmer

Nu är jag hemma igen, eller ja, kom för typ prick 3... blev film tittande och massvis med prat, hur trevligt som hellst alltså. Vi såg på American pie, den där med någons kusin och olympiaden eller vad det var. Har egentligen aldrig gillar dom filmerna, men lite fick man ju ändå skratta! Sen såg vi ju också She's the man, vilket är en film man inte kan se för många gånger, hur bra som helst alltså :) Och vi pratade i princip om allt och inget, och så gick vi igenom lite gamla minnen. Sånt som har hänt på högstadiet och på gymnasiet, vilka saker man har gjort egentligen och saker som har hänt. Haha :) Men nu måste jag nog verkligen gå till sängen... får nog sätta klockan imorn också, annars kommer jag nog sova halva dan och det vore ju inte det bästa kanske, eftersom imorgon så fortsätter jobbsökandet. Som vanligt.

Godnatt!

Att allt ska kretsa kring pengar och jobb

Idag har jag faktiskt hunnit gjort några saker, jag har hunnit söka jobb och så har jag varit till arbetsförmedlingen och skrev in mig där, lika bra liksom! Men eftersom jag redan söker så att fingrarna blöder så sa kvinnan som hjälper mig "ja, du kommer nog inte vara arbetslös så länge om du  fortsätter såhär". Haha, det lär ju bra ändå. Hoppas bara det jobbet ligger en bit härifrån, haha :D har pratat med JOhanna idag igen, om våra drömmar om Stockholm, och det ska bli som vi vill! Yes box! Men nu ska jag gå ut med hunden, sedan ska ajg iväf till Sarah för film, woha! Ciao.


På grund av mitt och Johannas samtal, så bjuder jag på denna bild!
Så som det ska vara - lätt dimmigt, flummigt och det ska vara på Stockholms gator!

Vilka planer man skulle kunna smida

Nu ska jag ta mig till sängen och lägga mig och läsa, wiho :) Är inte speciellt trött, men blir förhoppningsvis trött i ögonen om jag läser ett tag, fast det kan ju i och för sig ta ett par timmar. Haha. Men jag somnar ju tillslut så, och det är ju viktigast. För imorgon så är det några grejer som ska ordnas! Men det kommer säkert gå fiiint! :)

Och Johanna, det måste verkligen bli Stockholm snart! Så jävla fint det skulle vara, och förstå hur mångra öl det skulle kunna ha blivit av dom pengarna, haha :D Men flrhoppningsvis bo med mupp-Johanna om jag flyttar till STockholm, fast den här gången kan vi väl ha egna rum? ;) Oh, vilka underbara planer man skulle kunna göra! :) Saknar verkligen Stockholm!

Borsta tänderna nu! Ciao.

You can stick your job where the sun don't shine, cus' I quit!

Idag har jag skickat iväg fem jobbansökningar, alltid nåt. Söker ju nästan i princip allt bara för att få ett jobb, haha. Men vad gör man inte för att få ett jobb? :) Sköna är ju i alla fall att jag har någon form av utbildning, det är ju alltid nåt även om det inte passar till allt jag söker. Men som sagt, alltid nåt :) Nu ska jag kolla klart på OTH, sen ska jag dammsuga. Synd bara att det inte är min egna lägenhet jag ska dammsuda, haha. Men någon gång snart kanske det är, och då hoppas jag den ligger i Stockholm. Haha :D

Ciao!

Att leta jobb är ett heltidsjobb.

Idag har jag letat jobb och skickat iväg fem ansökningar, alltid nåt. Det är nästan enbart jobb i Stockholm som jag söker. Skulle ju sitta väääldigt fint att få jobb där, så man kan flytta härifrån och lämna alla lögner och skit bakom sig. Endel människor här omkring verkar ju helt sakna egenskapen "ärlighet" här, vilket man inte skulle sakna det minsta vid en flytt :) Men nu ska jag fortsätta leta jobb. Att leta jobb är förövrigt en heltidsjobb.

Ge dig av!
Nä, vem fan vill bli löneslav?
Nä, vem fan vill ha dussingrav?
Du frågar mig "När blir livet av?"
Och det här är som du menar det, åh, herregud!
Jag tyckte det var så fint att tänka "där är du"
Jag skulle inte slösat mina värmeljus
Det känns ändå som sanningen är närmre nu...

Högre tankar än så...

Mina vänner säger: "Vakna upp" och "sluta tänk på det".
Men vad vet dom? Nu är nån annan än jag närmare.
Livet innan det kunde jag, utan och innan.
Jag kunde haft det så för alltid.
Men jag föll för dig och du förtjänade en nominering för rollen du spelade.

Kryssningen

Så, kom hem ifrån kryssningen igår! Jag hade riktigt kul! :) Det blev god mat, festande, shoppande och spel på maskiner! Första kvällen så åt vi på buffé, vilket jag hade högre förväntningar om men det var gott ändå, sedan på lördag kvällen så åt vi på retstaurang, vilket var så sjuktgott, och jag tog det jag jämt tar när vi äter det ställer på båten, nämligen fläskfilé. Haha. Men på fredagen var det inte så mycket folk på båten så blev ju inte sån mycket att dricka eller så, men så skulle vi ju orka på gå på stan i Helsingfors på lördagen också. Det var trevligt på stan och vilka underbara reor dom har, typ 50 % på det mesta. Rea is your friend! :) Sedan på lördagkvällen så åt vi ju jättegod mat som sagt sedan så festade vi, och det var hur kul som hellst, speciellt min konversation med bartendern, haha ;) Men sedan så blev det endel dansande och vi var nog alla väldigt runda om fötterna ;) Sedan så var det vääääldigt tungt att ta sig upp på söndagen. Haha. Men kyssningen var i alla fall riktigt kul och vi får åka snart igen och ta med oss fler människor! :D


Maria och Björn i vår hytt :)


Jag på fredagen.


Vi köpte ansiktsmask när vi gick på stan...


och Björn var också med på ett hörn, haha :D


Efterrätten vi köpte när vi åt på restaurangen :D


Moi.


Haha, Björn :D


Maria :D


Björn och Maria i hytten någon gång lördag natt :)


Haha, jag på lördag natten, rund om fötterna som sagt... ;)

I've got a brand new attitude, and I'm gonna wear it tonight

Nu äter jag min första riktiga frukost på två veckor, och då menar jag någonting i fast form. Men jag är förvånad över att det inte var så gott som jag trodde, nästan en besvikelse ;P Det blev föresten ett par nya skor igår, har tyvärr ingen bild på dom men kanske kommer sen när jag kommer hem :) Dom är i alla fall svarta och har typ 6-7 cm klack... Så nu jävlar ska jag ha dom på mig så om mina fötter måste dö på kuppen ;P Men det blir nog fint, det här med kryssning, det kommer bli finfin mat och frukostar, fint sällskap och troligtvis lite festande! Men nu ska jag äta frukost och sedan fixa klart allt innan Maria och Björn kommer och hämta oss! :) Ciao.

Pink - So what
http://se.youtube.com/watch?v=6wELAyMWml8



Honesty.

Hur svårt är det vara att vara ärlig?
När man frågar någonting rakt ut, så är det
tydligt väldigt svårt att bara svara på ett ärligt vis.
Jag hoppas verkligen att det är värt det!


Klottra slagord med näsblod.

Imorgorn ska vi ju på kryssning! Wiho! :) och jag har inte ens börjat packa... jag vet inte ens vad jag ska packa med mig! Men jag har däremot fixat mina naglar idag, så nu är dom fina. Hyfsat fina i alla fall, haha :) Men senare ska jag och Mamma iväg till köping, hittade ett par assnygga skor som jag vill ha, så det blir att prova dom igen. Måste ju kännas bra, eftersom det är klack på dom! :) Men jag hoppas dom känns lika bra som dom kändes när jag provade dom sist ;P
Men nu tror jag bestämt att mamma har slutat jobba så nu måste vi skynda oss till Köping! :) Ciao.

I used to stand so tall, I used to be so strong.

Jag kan säga att jag är trasig. Ännu en gång. Ännu en gång måste man lappa ihop sig själv. Det kom som ett slag i ansiktet, eller ja, mer än så. Inte bara som ett slag i ansiktet, inte ens som ett slag i ansiktet och en spark i magen det kom som en brutal misshandel av mina känslor. Men det är väl så, den ena blir ledsen. Så är det väl nästan alltid, går väl kanske inte att undvika. Den fråga som snurrar mest just nu är; Kommer man någonsin kunna lite på någon igen? (alla som känner mig vet varför jag ställer just den frågan). När allt tydligen förändras på ett hjätslag. Ett hjärtslag som slår för någon bara dör ut. På ett ögonblick. Så det är väl någonting man verkligen måste lära sig, allt du har kan försvinna på en sekund. Och aldrig egentligen börja tycka om någon för mycket.

A Wish For Something More

Gudars vad jag bli förvirrad av vädret just nu. Ena stunden så är det minus grader och snö, sen plötsligt får moder natur för sig att ändra på det och ge oss fem plusgradet, snön försvinner och det känns som vår. Men nu vet vi ju alla att det inte kan vara vår eftersom det är januari. men sedan efter några dager så blir det minusgrader igen. Sådär lagom irriterande när man just har börjar njuta av det det så kallade vårvädet. Men eftersom vi nu bor i Sverige så ska vi ju ha årstider, jag tycker bara att sommar och våren ska vara längst. Så det kan få bli kallt och snöa i mitten av november fram till mitten av februari sedan så ska det börja bli plusgrader och snön ska försvinna. Det är väl ändå inte för mycker begärt? Haha :)

Men ja, satt och lyssna på Amy McDonalds album: This is the life och jag har hittat en ny favorit där som jag idag har lyssnar sönder, nämligen låten "A Wish For Something More".
Har ni den om ni också vill höra den! :)


Put your records on

Nu sitter jag här och väntar på att klockan typ ska bli tio så jag kan bege mig iväg hem till Maria och Björn. Haha, nu är det ju "bara" 2 timmar och 50 minuter kvar. ;) Vi ska väl kolla på film och så, Björn slutar kanske inte för en tolv så får se om man träffar honom! Men ska i alla fall bli trevligt :)

Idag var jag föresten iväg med Aatu för att få hans klor klippta. Säger man så föresten om hundar? Klor? Men ja, det gick i alla fall bra, men han fick ha munkorg. Han kan ju bli lite sur ibland som det flesta vet ;) Men han var lugnt ändå. Han blir ju lite smårädd när han förstår att något är pågång, men det gick hur som hellst bra :)
Men ska kika på Vänner nu! Ciao.


Russian Roulette is not the same without a gun

Man bli ju inte lite festsugen när man hör vissa låtar, typ som Lady Gaga - Poker face. Det är nog så att endel låtar är gjorde för att man ska fetsa till dom, haha. Men i helgen är det ju kryssning som gäller, inte fel det inte! Så kanske bli lite festade då, återstår att se ;)  Kommer hur som hellst bli trevligt :)

Här är en reklam föresten, som nästan ger en dåligt samvete för att äta banan. Ska jag någonsin mer kunna äta banan? :P Alla ni från Stockholm som läser det här vet ju hur jobbigt det kan bli, jag har ju sådana cravings efter banan. Haha.


'cause when it comes to being lucky she's cursed

Nu är vi hemma igen, var väl trevligt hos moster. Även fast jag mest satt och kollade på tv! Haha. Men det var ju Vänner och sånt på tv ju, så är det Vänner på tv så kan man helt enkelt inte ha tråkigt! Det prgrammet är ju något som man kan se om och om igen :) Har föresten börjar lyssna på Cat Stevens igen, och Björns Vänner. Hur kom det sig att jag slutade? Hur bra som hellst ju :) Men nu ska jag lyssna vidare ;P

And if I ever lose my hands, lose my plough, lose my land,
Oh if I ever lose my hands, Oh if.... I won't have to work no more.
And if I ever lose my eyes, if my colors all run dry,
Yes if I ever lose my eyes, Oh if.... I won't have to cry no more.

Hon sa vi kan vänta med sånt för vi älskar varann.

Nu ska jag göra mig iordning för att jag och mamma ska iväg till moster i Munktorp. Min kusin fyllde nämligen 18 nu på nysårsafton så det blir väl helt enkelt att åka dit och säga grattis! Idag har jag tagit det ganska så lungt, men har kollar lite jobb och sånt, sökt lite också. Sökte till och med jobb i Borlänge, hur desperat är man inte då? Haha :) Men ett jobb skulle sitta fint just nu, så det är ju bara att söka vidare! :) Men nu måste jag duscha. Ciao.


Bilder från utgång

Bilder ifrån helgen, vissa bättre än andra. Haha.
och vissa bilder kanske skulle behövt en förklaring, men det orkar jag inte :)




















Suck.

Gårdagen var helt okej, mitt mål var ju att dansa och det fick jag! :) Var kul att få gå ut med dom "gamla vanliga" igen också, haha ;) Så, var alltså kul igår!

Men idag är jag seg... och less. Och det är inte att jag är bakis eller nåt, det blir jag aldrig. Jag är bara så förbannat trött på allt. Men mest av allt över att må såhär. Varför går jag runt och mår sådär? Varför måste man vara så jävla känslomässig?!  Varför måste man vara den där som blir lämnad kvar när andra bara kan gå? Jag är bara så trött och förvirrad... och så känner mig lite smått lurad.

Ge dom ett finger och värm min hand.

Nu är jag hemma igen, har spenderat dagen och kvällen hos Sarah! Hur trevligt som hellst :) Vi satt mest och kolla på tv och snacka. Vi kollade på någon film också, Dark Water tror jag den hette. Den var sådär, det skulle nämligen vara en skräckfilm men den var inte så läskig egentligen. Men men, fördrev ju i alla fall 1,5 h med den :) Och så har vi ju nu fått se den! Men imorgon så var det som sagt utgång planerat, och det ska bli fiiint! :D

Vad sa vi Sarah?
festa med alkohol, alkohol med alkohol,
dansa med alkohol, umgås med alkohol, sova med alkohol!

Planer

Japp jag lyckades somna igår, tillslut.  Helt underbart skönt. Nu är det resten av alla nätter bara, men det tillslut så kommer det gå bra, precis som det alltid har gjort förut. Träffade Sarah igår föresten, vilket var väldigt trevligt! satt hemma hos henne och prata massa skit. Planerade en utgång i helgen och lite sånt :) Men även Maria, Björn och Mia ska med ut. Om någon annan vill så är det bara att haka på ;D Kryssningen är också fixad nu, men vi har en plats extra, så om någon över 21 säger sig taggad på en kryssning får den personen gärna följa med. Haha ;P

Nu ska jag ära frukost, (läs; dricka en shake)!

För mig fanns det nog ingen plats
Jag blev kanske helt enkelt ersatt.

45 treo senare....

Nu jäklar, nu ska det sovas så om jag måste ta 45 treo och sedan banka huvudet i väggen! Jag vill sova nu, jag vill ju inte vända dygnet, jag får ångest av bara tanken. Men nu ska jag verkligen försöka, men om fallet nu blir så att det blir svårt att sova så har jag ju trots allt en bra bok, El Choco (tror jag den hette) som jag kan läsa lite i tills sömnen vill komma! Woha! Men nu ska jag försöka iallafall, önska mig lycka till gott folk.

You with the sad eyes

Lyssna. Fundera. Känn efter. Tänk.


Vilken färg har själen?

Det här är min pepplåt. Men jag förstår inte hur det kan vara det, den har ju inte direkt någon uppmuntrande text. Så jag förstår det egentligen inte. Men jag vet inte, musiken är ju bra, så det kanske är det. Men den är bra i alla fall, och funkar finfint på att lyssna på och sjunga med till när man åket bil. Fast det låter förjävligt - när jag sjunger alltså.


Som sju svåra år

Inatt har jag sovit två timmar, det är ett rekord! Förut har jag iallafall kunnat sova  några timmar fler än så, men inte inatt inte. Men det är som det, tillslut måste ju kroppen känna att den inte orkar mer och gå in någon typ av viloläge. Som en björn när dom går i ide, typ. Så på grund av denna sömnbrist ser jag ut som sju svåra år. Woho. Men jag ska inte sova en gnutta nu på dan, ska jag försöka iallafall. Så kanske jag lyckas somna ikväll. Hoppas, hoppas, hoppas...

Fråga

Hur snabbt kan man komma till den punkt då man aldrig ser tillbaka på det som var?

Så är det.

Jag har skaffat en annan blogg. Där jag ska kunna skriva precis vad som hellst. Inte för allas ögon helt enkelt. Men jag kommer självklart skriva här med, precis som vanligt. :) Jag behöver bara något ställe där jag kan skriva av mig på. Så, så är det! Ciao.


Ett hjärtslag, ett hjärtslag är allt som krävs...

Har blivit väldigt dålig uppdatering på sistone, men det är som det är. Dagarna flyter på, har blivit lite jobbsökande oc sånt. Massvis med filmtittande också, blir ju lätt så när sömnproblem tränger sig på. Men i förrgår kväll så somnade jag typ vid ett på natten och vaknade klockan 13. Är ju inte direkt fullt normalt, men min sömn ville väl kanske ta igen sig. Vad vet jag.

Har föresten börjar på en sån där narutdiet grej. Vilket alltså betyder att jag dricker fem choklad shakar om dagen (som är på 2,5 deciliter styck), men jag äter också en frukt om dagen. Saknar ju att inte tugga när man äter! Men shakerna var inte direkt super goda i början. Först smakade bara fibrer och andra konstiga saker med en toutch av choklad men nu smakar det mest choklad. Man vänjer sig väl! Men än så länge går det bra, har iofs bara hållit på i tre dagar om man räknar med idag. Jag gör hela grejen mer för att se om jag klarar av det, bygga på min själv diciplin lite! Haha. Men sen om något kilo försvinner så är det ju inte helt fel! ;P

Jag är föresten i Norrköping nu också, tränger på hos syster och C. Trevligt ändå, men på tisdag bär det väl av mot Kungsör igen. Tillbaka till allt, tillbaka till verkligheten på något vis. Men jaja, nu ska jag väl kolla på tv, eller kanske på e dokumentär om tatueringar. Ciao.

Lars Winnerbäck - Elegi

Den vackraste stunden i livet var den när du kom...

Denna passar faktiskt väldigt bra just nu.
Jag vet inte varför, men detta är femte inlägget som
jag har skritvit sedan igår men det här är det enda
som jag har publicerat. Men dom andra kanske kommer
senare, kanske kan skriva ihop dom till ett. När jag orkar.
Kanske ska lägga bloggen på is ett tag, jag vet inte. Får se.
Men har ni i alla fall "Kom änglar" med Lars Winnerbäck.