Äntligen framme...

Nu är vi äntligen framme i Finland, resan gick finfint! Idag har vi bara glassat på stranden idag, blir lite av samma sak imorgon! Så blir det stan också. Sweet! Det kommer komma en bättre uppdatering när jag kommer hem, med bilder och så! Nu ska jag gå och bråka med Samuel!

Föresten, jag flyttar nästa vecka!! Ah!!

Ciao.


Dagens måste göra:

  • Packa
  • Dammsuga
  • Hänga tvätt
  • Fixa naglarna
  • Diska
  • Beställa takida biljett
  • Ringa tandläkaren

Premiär!

Idag har jag badat, för första gången i år. Grattis till mig! :P Jag, Samuel, maria och Björn åkte ut med Björns och deras båt ut på en sjö (hågsjön eller vad den hette). Vi låg vid en klippa och solade, badade och kasta med en boll. var väldigt och mysigt måste jag säga. Var så skönt att vi var helt själva och så var ju vädret fint idag också, inte sådär dödligt varmt. Så vi var där ett par timmar innan vi åkte hem. När vi kom hem så duschade vi och så åkte vi till örebro, jag och Samuel alltså. var i princip in och ut ur lägenheten. Hämtade bara några få grejer. Vi stannade också till på ÖoB på dit vägenför att köpa sex påsar ahlgrens bilar som min kusin äör har beställt, dom kostade bara 10 kronor påsen så :) Väl tillbaka i Kungsör så åkte vi hem till Maria för att grilla och äta mat. Vi spelade också lite kubb och kort också. Viktigast var ju att jag och Samuel vann kortspelet, haha!
Kika CSI nu!

Ciao.


Örebro City

Imorgon är min första lediga dag på hela sju dagar, jag har alltså jobbat i 7 dagar i rad. Men min lediga dag ska i alla fall spenderas i Örebro, Samuel glömde nämligen endel saker där. Så Maria och Björn ska också följa med så ska vi kika lite på stan och eventuellt bada, eller rättare sagt dom ska väl bada, jag är ju lite av en extrem badkruka! Haha :)

Denna kväll började med att jag och Samuel grilla och hade allmänt mysigt. Vi satt ute på altan ganska så länge för det var grymt skönt att sitta fär eftersom det åskade längre bort så det kändes som om ett lock lyftes över Kungsör så att det kom in frisk luft och så var det inte heller sådär galet varmt för ett tag. Sen när vi var klara så åkte vi över till Maria och Björn och spelade kort, det var väldigt trevligt! Ja, låda! :)

Ciao.

Djuren som är sända från helvetet.

Dessa jävla små, äckliga, fula och allmänt vidriga djur som finns precis överallt, och det är ju självklart tvestjärtar. Dom

är äckliga och lyckas dyka upp precis överallt! Dom är precis som spindlar - sända från helvetet. Och jag fick nyligen veta att dom kan flyga också, förstår ni, FLYGA! Och det är därför dom kan ta sig överallt. jag har aldrig sett någon flyga med så borstade jag tänderna igår och så när jag kommer in i badrummet så ser jag en på väggen och ropar på Samuel, men så ser jag hur den böjer sig (typ som på bilden) och jag ser hur ett par vingar typ fälls ut och jag har nog aldrig varit så snabb ut ur badrummet. Jag sprang typ i panik genom huset till bortre änden av vardagsrummet... men så hade den bara landat i handfatet så vi spolar vatten på den att den ska drukna, men tror ni den dör? Inte den inte, den kryper upp igen. Äckel peckel djur. Det är inte heller så att dom håller sig på etts tälle, till exempel i soptunnorna, utan dom ska vara i blommorna, på altanen, inomhus och på alla andra ställen och så är dom också hundra miljarder stycken. Usch usch usch, utrotas borde dom.

Idag var min sista jobbdag också, skönt. var lite rörigt idag och mycket att göra. Men det kändes som om vad som hellst fick hända, det var ju ändå min sista dag! Så snart bär det iväg till finland. Jag kommer inte sluta tjata om finland förän vi har kommit iväg, ha, så det så!
Gilldax nu!


Ciao.


En småkul sida och en finfin pojkvän!

Nu sitter jag med plastfolie runt benen, och litervis med hudkräm. Man smörjer alltså benen med massor av hudkräm sen så lindar man in dom i plastfolie, så det inte kladdar och så blir det lite sådär varmt så åker det in ordentligt i huden, så dom blir like a babies butt. :)

Jag slutade ju halv ett idag så när jag kommer ut från jobbet så sitter Samuel där vid trottoarkanten och väntar på mig, då blev jag glad! Sen när jag kommer hem så ser jag att han har klippt gräset, diskat och tvättat (och hängt upp)! Plus att han hade hunnit titta på tv också. Han är underbar den där och jag förstår inte hur han hann med! :) I och för sig steg han upp precis efter att jag hade stuckit till jobbigt, alltså runt kvart över sju. Det blev en lite känsla av "hallå, du har semeser - sov!". Haha, men som sagt, han är fin, han den där :)

Har föresten en ganska kul sida som nu måste kolla in, nämligen den här:
http://www.glennferon.com/portfolio1/index.html . På den sidan kan ni alltså se hur bilder ser ut innan och efter en retuschering. Du klickar alltså på en av bilderna så att du får den stor, då ser fu hur den ser ut efter, sen håller du musen över bilden så ser du hur den såg ut innan! Faktiskt ganska kul att se hur mycket dom ändrar! Titta!

Ciao.


Nedräkningen har börjat...

Nu är det bara 4 dagar kvar tills vi åker till Finland, längtar massor! Fyra hela dagar i härliga Yyteri! yes, yes, yes! Känns som om jag inte har varit där på evigheter, i alla fall på sommaren. Nu åker vi också så pass sent så havet har kanske också hunnit bli någorlunda varmt så man kanske kan bada där. Sweet :)

Imorgon är min sista jobbdag också, skönt. Då har jag jobbat 109 timmar denna månad, tror jag. Så inte helt galet mycke, men alldeles lagom! Jimmy och Sara var förbi här också för en stund sen, fikade kladdkaka och pratade lite, väldigt kul att se dom nu igen också! :)

Kanske bada idag? Eller är jag fortfarande en riktigt badkruka? jag vet inte... än...

Ciao.

Sista 7-16 turen imorgon!

Har inte blivit så mycket uppdaterad så mycket på sista tiden, har ju sovit hos Maria. Har varit riktigt trevligt! Vi har grillat typ varje dag och kollat lite på film och så. Jag har jobbat också, 7-16 i hela tre dagar i rad, gudars dagarna har varit långa. Men det blir ju i alla fall fina pengar till mig sen! Yes box :) Idag kom Samuel hit också, najs. Maria ska också sova här idag, så vi får se hur vi ska sova, haha.

Jag skrev ju att vi har grillar varje dag, såp igpr pt vi grillad kykling, couscous (stavning?), sallas och tsatziki (stavning igen?)! Det vad helt underbar gott!Jag har nog aldrig varit så mätt i hela mitt liv, hah :) Vi var och plockade blå bär igår också, fy tusan vad små bären var, jag skulle egentligen ha plockar till att kunna göra en paj imorgon när Jimmy och Sara kommer men orkade inte plocka till två pajer, så det blev bara till en. Så imorgon ska jag göra en kladdkaka är det tänkt, sp det blir nog fiiiint. Idag fick vi för oss att göra banan i ugn med choklad, kommer du ihåg det Linda? det var helt underbart gott! Och inte så extremt onyttigt heller eftersom man bara har någras cokladbitar i! :P
Vara social med Maria och Samuel nu! :)

Ciao.

Jobb, jobb och åter jobb.

Nu är det färdigjobbat för idag, nu har jag bara fem dagar med jobb kvar, yey! Känns skönt, tre jobbiga dagar och två korta snabba dagar, så det är fint. På lördag ska Jimmy och Sara komma hit också och fika, trevligt! Har inte träffat någon av dom på väldigt länge :) Annars har det inte hänt något speciellt idag på jobbet eller så. Allt flöt på som vanligt :) Nu ska jag prata med Samuel!

Ciao.

Om getingar och gamla sexleksaker.

Nu har jag varit på en mörda-getingar-jakt. Nyss flög det inte inte en utan hela två stycken storstora getingar, dom var ca
1 meter långa om jag inte minns helt fel. jag fick döda dom med min minimala reklam tidning. Jag sprang runt i hela vardagsrummet och flöngde runt. Så om en granne eller någon annan har sett mig utifrån så tror dom säkert nu att jag har blivit spritt språngande galen. Men då får dom tro det, för getingarna skulle dö. och det gjorde dom - tillslut.

Jag ser också att våran granne (också våran blomvattnare när jag åker bort) är uppe på sitt tak och gör något. och jag undrar då om det är så bra att han gör det. Han är ganska så gammal även fast man inte kan tro det, men det är väl bättre att be någon yngre person göra takjobben. Men det är väl iofs bra att han klarar av det själv, han är pigg den där, hur gammal kan han vara, 80? Men nu kom han ner, det gick fint. Ingen ambulans eller liknande fick tillkallas och han fick taket ordnat, yey.

Jag börjar också fundera på vad det är för underliga kommentarer jag börjar få på bloggen, det är ju självklart kul med kommentarer men kommentarer som: "Sugen på sexleksaker, jag har en hel hög kom in och roffa åt dig" är inte allt för intressanta. Varför skicka en sån kommentar? OM jag nu skulle vilja ha sexleksaker så skulle jag väl inte vilja ha dina leksaker? För den kommentaren får det verkligen att låta som om det är dom egna begagnade leksakerna man kan få. Och den kommentaren vill ju bara locka läsare, vill någon  locka läsare så är kommentarer som "Hej, min blogg handlar om fotografering, läs den!" mycket trevligare än reklam för gamla sexleksaker!

Uppe med tuppen... typ.

Nu har jag sex dagar med jobb att se fram emot, lucky me. Men jobbar kväll idag så det är skönt ändå. Hoppas bara att det är någon rolig människa som jobbar, yes box. Nu är dax för att äta frukost också, jag och Maria steg upp klockan 11, jag menar, man vill ju inte sova bort hela dagen ;P Så nu är det dax att ordna frukost!

Ciao.

Lite, lite extra jobb...

Jobbet ringde idag, ville att jag skulle följa med en tant till akuten, men det har jag aldrig gjort och jag vet inte heller om jag måste veta något speciellt om henne så jag sa att jag kunde jobba om hon som jobba kunde följa med istället. Så vi löste det på det viset. Så jag jobbade 15-20. Inte helt fel och extra pengar till mig :) det enda som är drygt är jag hade st'llt in mig på att vara ledig hela dan, då känns det lite gagom surt att åka till jobbet. Men ja, jag lyckades också ha sönder en laddare till ett larm. Sänkte nämligen ner hela sängen över den svarta lilla dosan som sitter i väggen. Attans. Dom där laddarna sitter så jäkla dåligt till, dom sitter typ en meter upp på vägen, så när man hjälper någon som ligger ner så höjer man ju sängen och flyttar på den så man kommer åt. Så ställer man sen tillbaka sängen lite för nära väggen. Lätt hänt liksom. Men det blev en jäkla smäll när piggarna som som sitter i väggen gick av, haha :)

Annars idag har jag inte gjort mycket,bara varit med Maria och tagit det lugnt! Väldigt skönt måste jag säga. Igår var Samuel också här. Så jag, Samuel och maria lagade jättejätte enormt god tacotårta! Är typ som en lasagn! Så sjukt god, godare än vanlig tacos och tacopaj enligt mig :) Men nu ska jag göra nåt annat :P

Ciao.


Skönhetssömn

Jag somnade samtidigt som Samuel igår men jag sov jättelänge idag! Sov typ 11 timmar. Gudars skyming. Men det var skönt, jag får sova precus hur länge jag vill fram till tisdag. Yey! Jag sitter vid Samuels lilla minidator nu, den är lika stor som en handtator känns det som efter att jag har suttit vid min underbara dator! haha :)

Nu ska jag fixa min naglar, yey. Svart naglack it is. har börjat fått nån grej för naglar. Börjar kolla hur människors naglar ser ut och hur dom är fixade, hah. Längtar tills vi ska lära oss hur man gör snygga naglar på skola sen. Vore grymt om man kunde göra en riktigt snygg fransk manikyr. Yes box. Jag känner mig smått utseende fixerad nu, haha. Men det måste man väl vara lite grann om man ska gå den utbildningen jag ska gå :P Någon som vill bara smink eller hår modell för mig? :D

Ciao.

Vissa gör allt för pengar, och lite till...

Idag har jag hjälp skrynkliga människor i hela 8,5 timmar, helt okej men det känns i benen. Eller det var egentligen mer än okej, två saker hände nämligen idag;
Första grejen  var att Jag och Susanna hade vårat årliga handkräms krig, ingen vinnare utsågs dock. Det hela går ut på att den ena börjar kasta handkräm på den andra, till en början fick hon tag i den "vanliga" krämen och jag i den med solros olja (som luktar kobajs! Haha!) Men det hela slutade med att vi båda luktade kobajs och att jag fick förklara för en gubbe att Susanna tappade en flaska handkräm, fast hon egentligen kastade den efter mig eftersom jag hade sagt att hon om fem år fyller 30. Gubben trodde nämligen den kom farande (på golvet) för att det var hans. men jag förklarade att så var inte fallet.
Andra grejen var att en man som har en släkting som bor i huset hade råkat tappa en femtiolapp i en av soptunnorna (som är över två meter djupa) som finns ute vid gatan. Så han ville att vi skulle öppna den så han kunde få tag i den igen. Så en som jobbar går och öppnar den åt honom och han bokstavligen hoppar ner och letar efter den. Han hittar den tillslut och ska ta sig upp ur tunnan, och kom ihåg - den är över två meter djup, så hon som var med honom får gå och hämta en stege för att han ska ta sig upp och då har han femtiolappen mellan läpparna. Det som borde noteras är att vi i dom här soptunnorna slänger allt från bajsblöjor till gamla matlådor. Dom här tunnorna har också svart lock så det blir väldigt varmt och det samlas massa olika sortes kryp där i. Jag har nog aldrig skrattat så mycket i mitt liv, jag och Susanna var tvugna att smyga efter för att se det hela. Det jag undrar är, hur kan det var värt att hoppa ner i en tunna fylld med gamla blöjor för en femtiolapp?

Det var dagens händelser, vilket gjortde dagen liiite lättare! Men nu bär det snart av till Örebro City! Mitt tåg, eller rättare sagt min buss och tåg, går om exakt en timme. Sweet, sweet, sweet! :)  Så nu ska jag gå och packa!

Ciao.

Betong-djungeln!

Nu tror jag nog att jag har bestämt mig, bestämt mig för vilket mobila bredband jag köpa - nämligen 3! heter det så?
Skriver man det med siffror eller bokstäver? 3 eller tre? Men allt är så förvirrande idag, haha! Internet-djungeln, telefon-djungeln ja, det finns massa djunglar idag. Och på något sätt så förväntas man att kunna och förstå dom. Haha, men det är ju tur att det mesta går att läsa sig till! ;P Men jag ska inte beställa det redan nu eftersom jag inte behöver det denna månad, onödigt att betala för en månad som jag ändå inte använder det. Sen om jag fixar det i Stockholm så kan jag gå in i en affär och få det direkt i handen. Men det ordnar sig, på något sätt får jag det. Antingen på posten eller i handen. haha, yey!

Men hela den här grejen med att flytta känns helgalen och jättesnart. Och då menar jag väldigt mycket jättesnart! Efter att ha verkligen längtat efter det här i snart 2 år så är det här - om exakt tre veckor.

vad som gör att jag inte kan somna.

Det blev ändrade planer igår, jag sov nämligen inte hos Maria igår. Jag höll på att somna vid tio så jag skulle aldrig ha kunnat hålla mig vaken till hlav tolv, så tyvärr fick jag säga att jag inte kunde. Jag skulle ju upp klockan sex, så ja, tanken gjorde mig alldeles för trött. :( Men på söndag så ska jag i alla fall vara med Maria, yes yes.

Jag är ganska så trött just nu. Men det är så konstigt, jag är sådär halv trött när jag kommer hem från jobbet så borde jag ju vara jättetrött när jag ska lägga mig. Men nja, jag är fortfarande halvtrött men kan fasen inte somna. Det är sådär lagom drygt, så man bara blir irriterad och den irritationen gör att man ligger och tänker på att man inte kan somna. Men det är väl som det är, efter imorgon är jag ledig lördag till tisdag. Nice.
och så till sista; Ibland bli jag så trött och irriterad på visa saker, suck, suck och åter suck.

Ciao.

Man får tänka på hur man är själv ibland...

Idag ska jag sova hos Maria, jajemen. det var sådär lagom otippat att jag skulle göra. Men Maria frågade mig om jag kunde göra det eftersom hon är själv hemma och precis som jag är själv är så tycker hon inte om att sova själv i hennes föräldrars hus. Så idag hämtar hon mig halv tolv, vilket är direkt efter att hon slutat och så kör hon mig till jobbet till klockan sju imorgon bitti. Jag blir lätt trött av bara tanken av att åka någonstans så sent och stiga upp så tidigt. Men jag har kort dag imorgon, sluta nämligen 14 så det är i alla fall skönt. Får lägga mig tidigt imorgon istället! :)

Ciao.

Slit och släng.

Idag har jag jobbar min första 7-16 tur och det var inte lika farligt som jag trodde det skulle vara. Så det var skönt! Blev dock lite segt ett tag så då ritade jag en teckning åt Susanna som jag la ner mitt hjärta och själ i! Den ska hon sätta upp på sitt kylskåp hemma i Uppsala, haha! Så viktigt var den ;P

Annars idag har jag inte gjort särskilt mycket. Jag har duschar, plockat hallon och bakat/lagat/gjort (?) hemma gjord snickers, som är helt galet gott. Godare en köpt måste jag faktiskt säga. Jag har däremot inte hunnit äta något av den än efttersom det är choklad på så måste det svalna så att det stelnar. Men snart så får jag ta lite! Yes box.

På fredag åker mamma, pappa och Aatu till Finland och kommer hem den 5 augusti. Då är dom borta ett tag, så Samuel ska bo här hos mig från och med den 23. yey :) Och innan det ska ju Maria och jag vara sambosar som jag skev igår. Men det ska bli riktigt trevligt, Samuel går ju på semester. Sedan när han börjar jobba igen så byter han jobb. Mycket som händer nu i Augusti! Jag flyttar och börjar skolan och Samuel byter jobb... eller ja, mycket och mycket, lite grann i alla fall :)

Nu ska jag kika lite på tv!



Jag har skaffat mig en tillfällig sambo.

Måndagen spenderades ute i Odensvi med Maria och Björn, Björns föräldrar bor där. Väldigt trevligt var det, vi satt och pratade, spelade Guitar Hero och fikade och så. ja, som sagt - väldigt trevligt. Sen runt halv nio åkte vi därifrån för att hitta
på någonting annat, så vi bestämde oss för att hyra film. Så vi hyrde alltså film och åkte hem till Maria och kikade på den. Gårdagen var alltså väldigt trevlig! :)

Idag blir det inte mycket annat än jobb, jobbar 15-20. Äldreboendet är ett ganska så skönt sommarjobb, tiden går fort och det finns alltid någonting att göra! Jag ska färga håret ikväll också! Sen resten av veckan jobbar jag antingen 7-16 eller 7-14. Men inte så himla mycket jobb kvar, sen åker vi ju till Finland snart också :) Nästa vecka ska jag och maria var sambosar i några dagar också! Både är själva hemma och ingen av oss vill sova själva i våra respektive hus, så vi bestämde oss för att bli samobosar för några dagar, inge fel alls.

Nu ska jag sega lite till för att om rtp en timme åka till jobbet!

Ciao.

Dasi oui!

Igår spelade jag golf, 43 slag. Inte helt fel! Var ganska så bta väder också, även om det blåste endel men det gjorde inte så mycket. Var faktiskt ganska så skönt. Men jag råkade lyckas med att slå mig själv på näsan med en järnklibba vilket verkligen inte var skönt, haha. Nu lät det som om jag slog jättehårt men det var mer att den föll på näsan men man är väldigt känslig där så det gjorde vädligt ont ändå! haha! Samuel kom ocks¨å, så han gick också med på banan, väldigt trevligt! Sen när vi åkte hem så åkte vi över till Björn och Maria och träffa dom, trevligt det! Vi kikade på film och hade allmänt trevligt måste jag säga, vi såg på Gisslan med Bruce Willis, har sett den förut men det var längesen, den var bra :)

Sen på kvällen när vi skulle lägga oss eftersom Samuel skulle upp halv sex (!) så gick det inge vidare att sova. jag har aldrig skrattat så mycket i mitt liv åt absolut ingenting! Typ en sak som "dasi oui" var skitkul. jag skulle kunna förklara "dasi oui" men det tänker jag inte göra för det skulle bli konstigt. Men jag lovar, det är ingenting speciellt roligt! Hah ;)

Jag är ledig idag också, skönt! Jobbar imorgon men det är kvällstur vilket inte är helt fel, sen börjar några dagar 7-16 turer. men det gör ingenting, pengar till mig! jag planerar ju en tatuering så då är jobb inge fel ;) jag ska kanske också gå på Takida nu augusti, måste bara se till att beställa en biljett, det kommer, det kommer!

Nu ska jag göra annat!

Ciao.

Två saker

 Första saken: Hur kan ett par skor bara spårlöst försvinna? eller i alla fall så spårlöst att jag inte hittar dom någonstans. Ingen skulle väl heller ta ett par gamla skor... Så det enda säkra jag kan komma fram till är att dom har helt enkelt traskat iväg helt själva. ja, så måste det vara! Dom gav sig ut i världen, för att hitta ett eget liv som är mer än mina fötter. Så, om någon ser ett bar bruna sneakers som är ute ioch går, så är det mina.

Andra saken: Jag måste berätta att jag har plockat litervis, ja tinvis med bär idag! Röda vinbär och hallon. Jajemen, det har jag. Mina händer var alldeles blodiga av allt plockande (eller så kan det ha varit typ saft från vinbären, vilket det lutar starkt emot). Men plockat blev det, och ganska så skönt att vara ute också. Även om det här annars är en ganska så tråkig dag.

Nu har jag berättat mina två saker.

Ciao.


Idag, lördag.

Idag har jobbat, 07.30-12.30. En ganska så skön arbetstid måste jag säga. Inget fel på den. Blev bara lite körigt efter frukost, men allt löser sig till slut, om alla bara kan sluta att envisas med att larma samtidigt! Antingen är det ganska så lugnt och man kan hjälpa i den ordningen man har tänk sig, eller så blir det ett jäkla göra med att alla vill på toa eller något liknande precis samtidigt. Men men, ibland blir det ju så. Det är ett jobb och det ger pengar! :) Nu är jag väldigt hungrig, vi ska äta tacos idag! (det du Sofia!! :D)

vad händer idag då? någon som inte har något speciellt för sig? Jag ska ju jobba imorgon också, samma tid som idag. Hoppas det är nå bra människor som jobbar imorgon! :) Nu ska jag gå och kika om maten är klar :)

Ciao.

Att sno andras tatueringar...

Nu är det så att jag har hittat jättefina bilder på tatuering och jag har börjar fundera hur min tatuering ska se ut. Tanken är

just nu att den ska börja på högersida om svanken, sen vidare en bit uppåt sen svänga av och gå runt revbenen precis under bröstet. I mitt huvud är det typ världens finaste tatuering.Den som jag har tänk på nu är svart och lite färg. Vissa delar av tatueringen ska vara i färg! Jag önskar att jag kände någon som var grym, grym, grym på att rita som kunde rita upp den åt mig. Så man kan se om det går att göra som man har tänkt sig.


Det ni ser på bilden på det här inlägget är en ledtråd till vad det är jag har tänk mig! haha. Grejen med tatueringar, i alla fall när man gör större är att man vill ju vara den enda som har den. Man vill ju inte heller "ta" någon annans tatuering. Självklart får man ju ideér och så men man tar ju aldrg någon annans tatuering rakt av. Men ja, tyvärr finns det ju människor som tar andras tatueringar rakt av och när man gör någon större så (eller egentligen någon tatuering över huvudtaget) så vill man ju vara unik med att ha just den! ingen vill ju se den tatuering som du har gjort och planerat länge på någon annan. Men sen finns det ju tatueringar som är väldigt populära men oftast är det ju visst stuk på tatuering som är populärt eller något motiv, typ som båtar eller så. Inte ofta det är en exakt en bild som plötsligt flera stycken gör. Men hittar man en tatuering som man gillar, som an verkligen fastnar för så gör viss ändring behöver ju inte vara värsta drastiska ändringar men några små ändringar så bli den inte likadan och det blir din egen. Det är ju mycket roligare att ha sina egna unika tatuering, helt enkelt. Men ja, så det är egentligen en chansning att lägga ut bilder på sina tatueringar på internet, någon kan ju faktiskt sno dom.

Ciao.


29 dagar!

Okej, nu kommer detta eviga tjat om att jag snart flyttar till Stockholm, om exakt 29 dagar. Hur det känns? Det känns bra, men samtidigt känns det konstigt. När jag nu flyttar så kommer jag aldrig bo hemma igen, och jag flyttar till en stad där jag inte känner någon. Och så lämnar jag mamma hemma helt ensam i veckorna. Känns helmysko. Men men, så känner väl alla antar jag. Eller ja, det beror nog på det också, hur långt hemifrån man flyttar. Vissa flyttar ju i princip till huset brevid. Haha. Samtidigt som jag funderar på flytten så funderar jag på hur det kommer att gå nästa år när jag är klar... Varför måste man tänka så mycket? men men... det blir säkert fint, det tror jag!
Nu ska jag roa mig med disken! yey!

Ciao.

Musik, Music, Musiikki.

Magnus Uggla - 1:a gången
Väldigt bra, för att vara Uggla. Faktiskt.


Helt galet, och sjukt.

Nu sitter jag och kikar på tv, det är Skönheten och Odjuren. Ett ganska så vidrigt och elakt program. Det handlar om en
tjej som alltså ska vara snygg och så ska hon hitta en karl och då är ett gäng killar med som någon har tagit sig rätten till att klassa som nördar, dom ska då alltså försöka vinna den här tjejen. Men! Så någon gång under seriens gång kommer ett gäng supertränade, egotrippade, jag-är-bättre-än-alla-andra killar och bokstavligen försöker allt dom kan för trycka ner det så kallade "nörd gänget" och få tjejen istället. Hur kan detta program vara roande? Är det sådant här som krävs för att roa folk i Staterna? Jag tycker det är ett helt sjukt och snevridet program. Blä.

Ciao.

Blandade bilder

MIDSOMMAR



Bild 1: Calle posar!
Bild 2: Mia ville inte vara med på kort, men Calle ordna så att hon var! ;P
Bild 3: Jag lyckades få Chrille att fastna på en bild :)
Bild 4: Min snygging, Samuel :)
Bild 5: Jag och Calle! han lånade min solglasögon! :D
Bild 6: Calle och Chrille badade... nakna...
Bild 7: Jag och supersöta helga! :D
Bild 8: Micke, Pernilla, Sofia, Jag och Samuel!
Bild 9: carro och Mia i taxin påväg hem!


POWER MEET

 

Bild 1: Calle och Chrille på fredagen, dom var sådär lagom pinsama/roliga, haha :)
Bild 2: På lördagen tog jag och Samuel bussen in till köping för att sedan ta tåget till V-ås. Vi tänker på miljön!
Bild 3: Jag på bussen
Bild 4: Samuel och jag.
Bild 5: Mitt finfina hår, som jag blev kär i :)
Bild 6: Calle och Chrille åkte masken, haha!
Bild 7: Jag och Samuel. Samuel blev lagom full den där kvällen ;p
Bild 8: Pontus, Samuels jobbarkompis som vi fick åka bil med!
Bild 9: Rostade majs med chili, det var faktiskt inte helt tokigt.
Bild 10: haha, vekrligen en jättefin bild ;P

Helgen är över!

Fredag: Började med jobb på morgonen, 7-12. Sen på kvällen åkte vi till Eskilstuna för att hämta Calle och Chrille för attHP Pavilion 6809 sedan kunna ta oss till Västerås, för där är det ju Power meet. När vi kom till V-ås så skulle vi leta efter bilen som vi skulle åka med, och vi gick, gick och gick och leta och leta. Men hittade vi den? nej, det gjorde vi inte, eller jo vi hittade den när jag och Samuel skulle åka hem, hah, roligt. Men ja, dom är väldigt effektiva dom är killarna som vi hämtade i e-tuna. På mindre än en timme hann dom äta, börja bråka och bli vänner. Det är ju bra att dom utnyttjar tiden i alla fall. Men jag och Samuel kom hem vid två nån gång.

Lördag: Började med att jag, mamma, pappa och Samuel åkte till Västerås för att köpa en dator till mig! Blev en HP, den är jättejättefin och jag tycker om den massor!! Tack, tack, tack mamma och pappa :D Det är datorn på bilden! Jag är vädligt nöjd i alla fall! jag köpte en dataväska också på SIBA, den är också vädligt fin! Det är också den på bilden, haha! Men så när vi kom hem från shoppningen av dator så började jag och Samuel göra oss iordning för att åka in till Power meet. Jag var väldigt 50-tal i alla fall. Jag hade prickig 50-tals klänning, bubbel lugg och en snussnäsduk runt huvet. Haha :) Men vi åkte i alla fall bil med Samuels jobbarkompis, vilket var trevligt! :) vi var hemma runt två...

Söndag: Vaknade klockan typ kvart över elva, det var upp och sätta sig och skriva med Sofia på msn, sen dess har jag typ bara varit med Samuel, varit ut med hunden och suttit vid datort, dvs en väldigt givande dag! Jag ska nämligen jobba idag också, 16-21! Sen efter jobbet bär det av till Samuel! yey :)

Matdax nu!

Ciao.

Nya, mer tekniska saker.

Nu sitter jag vid Samuels nya dator, yex box. Den är liten, förvirrande och gör inte som jag säger enligt mig, enligt Samuel så är det jag som råkar göra saker hela tiden. Jag tror jag har rätt! Jag har jobbat idag också, 7-12, gick bra. Förutom vissa små saker som störde mig, haha. Och några andra också ;P Alltid lika roligt på jobbet, när det jobbar mest vikarier. Och bara så att ni vet sån tror jag stenhårt på att djävulen bor på misteln! Åtminsone hans högra hand!
Kvällens planer är inte helt bestämda men ska väl kanske in till power meet en sväng, ja låda :)

Nu ska jag hjälpa Samuel med pusslet!

Ciao.

Helgplaner

Idag hade jag en 8-13 tur. Det är fint det, men ibland känns det som om att
när man ändå är där så kan man lika bra jobba. Men å andra sidan är det också väldigt skönt att komma hem, haha :) Men kom ju till jobbet vid 8 imorse och då är det inte direkt välja vart man ska gå utan man får gå som dom har bestämt, vilket också är skönt ibland, men jag hade i alla fall en dusch idag och det var så galet varmt. Det kändes som om det var jag som hade duschat. Dessa duschar är inte det roligaste man kan göra, men men, gamla människor måste också duscha :)

I helgen verkar det vara power meet som gäller, ja låda. vet inte om det var båda dagarna eller ena dagen eller hur det var, Samuel som får ordna det där, jag blir förvirrad. På lördag ska vi åka och köpa datorn också, yey yey yey! Sen på söndag bli det jobb på kvällen också, fint det. Nu ska jag kika på tv :)

Ciao.

Puss..puss...pussel.

Så, nu har jag jobbat klart. Väldans fint, ska jag tala om. Men det var inte ändå inte allt för jobbigt idag. Jag börjar lära mig endel vad som ska göras på kvällarna så nu går dom lite fortare, skönt :) annars idag har jag tagit det lugnt, kikat lite på tv och pusslat. Börjar få lite ordning på det där pusslet i alla fall. Det enda som är tråkigt är att hitta någonstans bra där man kan sitta. Så nu sitter jag på golvet framför tv:n. men pussel är trevligt, jajemen.

Helgen börjar det bli lite ordning på också, inte alls fel! Men ja, nu är ju hungrig och törstig så jag ska gå och äta. Föresten! Fia är ju nere i Australien och här är adressen om ni vill läsa om hur det gör för henne! :)
http://resdagboken.se/  sen för ni söka på "sofiaholtfors" :) Jag gissar att mamma och kanske Linda skulle vilja kika lite :)

Ciao.