Ja,låda.

Uppdatering är lika segt som vanligt. Men ja det som gäller är väl skola, skola, dans, kompisar, festa och hm.. nämde jag skola? Allt flyter på som vanligt typ. Men vissa saker är så jävla svåra, det gör mig dum i huvet. Varför ska man vara så feg och inte våga säga saker. Smått irriterande, jag vill bara spy på allt ibland. Inget, absolut inger är lätt och jag önskar att allt vore som när man var liten. Usch, usch, usch för att allt ska vara så, någon som har ett vettigt och seriöst svar till varför det är så? Och om man säger någonting, varför ska man vara så rädd för det svar man kan få?
- Hej, jag tycker om dig!
- Nejmen! Jag tycker om dig också!
- Sweet!

eller
- Hej, allt är bra!
- Javisst, klart det är!
- Sweet!

Förutom att allt är så himla svårt ska man vara smal också! Jadå, man ska vara smal samtidigt nämligen. Jajemen. Att vara "tjock" som jag och tröttna på allt det går inte. nej nej, Smal ska man vara. För när man är smal så är allting bätte! Ooja! Då kan man hänga med överallt, man ska nänligen inte ha storelek 38 eller större i kläder man ska ha 28! ja, jag lovar. Då bli allting mycker bättre! Det enda du behöver göra är att leva på tre salladsblad och ett glas luft, svårare än så är det! Tillslut kan klämma ner din nya smala röv i ett par jeans från barnavdelning. Ja, det borde vara allas mål här i livet, banta ner sig så man får plats ett par minimala byxor. Ja, låda.
VÅGA VÄGRA HUNGER!

Punktochjävlaslut.

Så grymt jävla trött.
Hoppas aldrig på någonting,
gör för i helvete inte det!

LARS WINNERBÄCK

Ville bara få säga att konserten i söndags var helt underbar. Lars Mattias Winnerbäck levererade! Även förbandet Abalone dots eller vad de hette var bra. var kul att höra dom eftersom de hade ganska så speciella instrument. :) Det enda som var lite eller ja.. jävligt dåligt var dom satans idioterna som bokstavligen armbågar sig fram och säger varken usräkta eller någonting utan kör mer Vi-vet-att-vi-gör-illa-er-stilen. Sen så skriker dom bokstavligen och härjar och förstör konserten för oss andra. Ja vet att man inte går på konsert för att höra skönsång men det är väl skillnad på att sjunga med och sjunga så man förstör för alla andra? Dom förstörde 5-6 låtar :( Men men... Det blev väl bra ändå. Köpte en affisch också på vägen ut. Sweet! Såg mer ut som ett foto än en typisk affsich. :)

Nej, nu är det Max och tattoo-time! ;)

Över och ut.

Så är det.

Oh here me when I vow:
That I will always be your soldier
I'll be marching by your side
I'm not deserting
I'll be there for you
Oh please please believe in this oath of allegiance.


Fanihelvete.

Yey, ingen som fattar ändå. Great!

Huvudstadenochskola

Nu är det väl dax med ännu en av mina snabba uppdatering. Tjoho! Så här kommer en snabb men effektiv lista över vad som händ på senaste och ja.. ni fattar!

  • Jag har haft lov. Det var endast en vecka och det gör så att man precis lagom hinner bli jättetrött och allmänt seg. Lov ska vara typ två veckor, förste veckan blir/är man trött och andra veckan får man vila upp sig.
  • Jag har också festat endel. Lotus är det som har gällt och så en gång Harrys.
  • Jag har varit på STUM, 1-4 november. Det var kul, speciellt en viss workshop som rfsl hade. Har nog inte skrattat så mycker på väldigt väldigt länge.
    Han: Kan kvinnor ha vaginalsex med varandra?
    Jag: Ja, varför inte? Finns ju leksaker och sånt.
    Han: Javisst, och så har man ju fingrar och händer... eller en hand och en fot om man vill det!
    Det var så kul och han fick typ alla att skratta hela tiden. Och dom hade en väska som jag vill ha (eller ja, jag och emile), den var en röd tygväska som det stod "Colour of love" på. GE MIG!! Sen fanns det ju också en och annan idiot där också men ja, såna finns det väl alltid tyvärr.
  • Jag är också väldigt jävla extremt trött på skolan. Skolan är satansverk och borde utplånas. Jag ska uppfinna ett piller som gör att man lär sig allting direkt. Ord som plugga, studera, läxa och prov ska inte finnas kvar i vårat vokabulär, det ska bort! Bort bort bort!
  • Jag var också i Stockholm igår med Mami♥. Väldans trevligt måste jag säga! Var på sminkskolan jag ska gå på nästa år och den var finemang. Så vill ni någon gång sitta modell nästa år så är det bara att höra av er! ;D Vi gick också på stan, jag hittade en underbart fin plånbok (tyvärr ganska dyr men det var den värd!), ett finfint linne, ett par jeans från Gina för femhundra svenska riksdaler, Sweet! Plus att jag fick örhängen från mamma :D
  • Linda har också ritat fram en jättefin tatuering också som inom en snar framtid ska sitta på våra fötter i all evighet, i alla fall tills vi ruttnar under jorden och maskarna börjar äta på dom. Och nu kommer en av mina underliga funderingar som Fia kommer skälla på mig om men om en mask börjar äta på en tatuering får den bläckförgiftning då?
  • Och sist men inte minst så vill jag bara konstatera att jag borde plugga helvetes, jävla, äckliga, urkiga, tråkiga, förjävliga och fasansfulla Ekologismen istället för att skriva här. Bara så att ni vet.

Det var det sista för idag och jag tackar för mig och över till Microsoft Word - Ekologism!
Adjö!