Tosca(kaka?)

Bild 1: Sarah och Martina gör sig redo för operan!
Bild 2: Emil sitter nog och tycker att vi är allmänt irriterande och hoppas att vi ska vara klara snart!
Bild 3: Jag och Emil väntar på att sölisarna Martina och Sarah ska bli klara!

Bild 4: Sarah on the tåg.
Bild 5: Jag on the tåg. (Ser mongo ut. illa illa)
Bild 6: Martina ger mig lite kärlek. ^^ ♥
Bild 7:
Okej gått folk, sådär blir man efter opera och endel (snarare massa) irrande i Sveriges huvudstad.
Bild 8: Och sist och definitivt inte minst. Den Kungliga Operan.


Igår:

Igår var det då opera för hela slanten. Nästan. Dagen började med skola. Woho, men slutade tjugo över ett för att jag var tvungen att göra mig iordning. Man kan ju inte se ut som en slusk, när man ska till Kungliga Operan! Haha! :)
Jag och Sarah gick hem till mig, sen vid typ två kanske kom Emil sedan lite efter det kom Martina! Ingen var klar utom Emil. Han tyckte vi var alldeles för seriösa när vi skulle göra oss iordning. Men man kan aldrig var för seriös när det gäller smink ^^ Våran buss gick vid tre så när vi gick upp till den kände man hur nästan alla kollade på en, vi var ju så överklädd för att vara en vardag. Plus att vi var ju jävligt heta. Haha ;P Bussen gick sen mot köpings järnvägsstation där vårat tåg skulle anlända till klockan halv fyra. Vi kommer till station lite tidigt så vi köper alla oss en glass, eller ja Emil köpte två. Två tjejer på tågstationen hade inte heller lärt sig hur man kollade diskret på folk, så dom bokstavligen råstirra på oss. Ursäkta för att vi kan klä oss och inte ni. Luffare!
På tåget var det fullt och vi fick stå upp. Väldigt kul måste jag säga! Buhu. Men medans vi står där kommer någon kille fram och snackar med oss. Det var liksom inte bara Hej utan en jävla massa babblande. Och vi svarade artiga som vi(jag? :P) var när han prata med oss. Haha. Tack Martina, Emil och Sarah för den underbara hjälpen. Möh! ^^
Väl framme i Västerås gick vi till McDonalds och åt. BigMac & co. Underbart gott måste jag säga. Var ett tag sen man åt McDonalds, ja senast var när jag och Martina var och bowla för att vara exakt  ^^
Riccardo (våran italiano lärare) skulle komma hämta oss vis tågstation så han ringde när han var där så vi gick dit, så bar det iväg mot Stockholm (Sveriges Huvudstad för er som inte visste). Vi åkte i Riccardos hyrbil.
Väl inne i stockholm skulle vi leta efter operan då. Men vi behövde inte leta så länge. Vi lyckade i alla fall ta oss dit och hitta parkering hyfsat fort. Plus att vi såg Carolina Gynnings bakhuvud! Eller ja, Sarah såg hennes ansikte och jag och Martina hennes bakhuvud. Hon satt i en teaxi brevid våran bil i rondellen eller vad det var framför Kungliga operan. Coolt ^^
Jag tror att galenskap och pinsamheter ligget i det Itaienska blodet. Typ i deras gener. Gör det? Någon genetiker som vet? Eller det kanske inte har forskats i det... ?
Operan var faktiskt inte så illa som jag trodde. Den hette Tosca(kaka;D), och handlade om en jävla massa. Den började halv åtta och det var tre akter. Allting höll på i typ 2,5h (med pauser).
- Nu är det sexakten, är du med på noterna?
Oj, vad vi kan vara grymt roliga ibland :P
Så, nu kommer det intressanta. Resan hem!
Vi började att leta efter vägen ut ur Stockholm klockan tio i elva, och vi fann vägen vi skulle åka på klockan tjugo över tolv. Dvs vi letade efter E18 i en och en halv timme! Det var hum... drygt? Något som ironiskt dock var att vi lyckades irra oss till en filminspelning och dom gjorde en reklamfilm för Eniro.
"Vi skickar en karta till din mobiiiiiil"
Puh, det är något vi hade behövt vid det laget. Men vi hittade en mack som vi också letade efter så vi kunde köpa godis,dricka och mackor. Man blir ju ganska hungrig av att sitta. Men tillslut kom vi hem, klockan två klev jag in innanför dörren. Så det blev en lååååååång bilfärd hem. Men lika kul hade vi för det. Eller hur? ;)
Så, nu har jag lyckas sammanfatta gårdagen med en jävla massa ord, puh.

Idag:
Idag ar jag och mamma inne i Köping. Så vi går in på bissen för att kolla efter skor, men såklart hade dom inga så vi går ut och där möter jag Fia. Vi står och snackar ett tag och samtidigt bakom oss fyller en kille sitt cykeldäck med luft med en såndär maskin. Jag står typ och tänker när ska han sluta för han höll på ett bra tag sen precis nbär jag vänder mig om så flyger det där innedäcker ut ur själv ytterdelen av däcket och den var stor som en ballong, och jag börjar asgarva! Jag kunde verkligen inte hålla mig, det var så otroligt kul, och hans min var nog roligast av allt. Han blev nog jävligt chockad.
Shit alltså kan inte sluta skratta, ni borde ha vart där!!
Träffa Jimmy i Köping också, det var kul eftersom det var ett tag sen. Fick dock höra vissa saker man kanske inte vill veta, men men. Jag måste väl klara av sånt också, I guess.

Ne, nu ska jag väl göra något annat. Får se om Martina ringer! :)


 

Kniven du stack in har just vridits om.

Sexpack & Kroppshår

image77
Now I Walk Alone.


Woha, vad jag skriver alledeles för sällan, skärpning på det va. Men men... Dagarna flyter på som vanligt. Ena dagen är allt bra och jag är på jävlar-anama humör och bestämmer att jag ska må bra och ta mig igenom saker, dagen efter är det en dra-åt-helvette-jävla-töntar-låt-mig-va-dag. Då vill man bara ligga hemma och gråta, och att allt ska försvinna inkl. en själv. Men det går väl över till en bra dag sen åter tillbaka till en dålig. Men vad ska man göra? Tillslut måste ju dom dåliga dagarna minska ner. Slow but safe.
Kan andra komma över kan jag. Nått jävla år.


Igår hade jag dans också, var väääldigt kul. Våran dans på LatinStreeten är så klockren så ni ska bara veta! ;)
En annan ganska underhållande grej enligt Emil men inte enligt mig var att jag var på väg hem från skolan... Jag gick där i min egna lilla värld och lyssnar på någon lugnlåt. Så plötsligt känner/ser jag någor komma nära och Emil boksavligen vrålar "ÖKA!!!" i örat på mig. Jag fick typ hjärtstillestånd och trodde jag skulle dö. Han förkorta mitt liv med ungefär 10 år. Minst!
Detta fann han väldigt underhållande. Det gjorde inte jag. Ser ni någor underhållande i det hela? ;P

Idag, har vart en väldigt lång dag. Typ aldrig tagit slut. Men äntligen, snart dax för lite sömn.
Alltså våran klass är helt jävla sjuk. Alla måste gå på knark eller nått, (Som Jimmy säger; Jag måste ha knarkat eller nått) alla garvar åt helt sjuka grejer och har världens konstigaste humor och kommentarer. Som typ idag, vi satt och snacka lite om en lärare som nästan hela våran klass får hets på.
Jimmy - Hon måste ha minst ett kilo kroppeshår!
(efter ett tag)
Emil - På vardera ben!
Haha, säger jag. Kanske inte ni. Men jag. Det var så ohyggligt kul då. Ni skulle ha vart med. Det där är bara en av väldigt många kommentarer/konversationer som sägs i våran klass!
Kommer ta studenten med ett grymt sexpack ska ni veta.

Nä, nu ska jag sova!

Godnatt.

Magsjuka & Golf



Bild 1: Jag, fredagkväll. Enda kort jag typ ler på som jag har, plus att jag ser typ skallig ut! Woha! ;P
Bild 2:
Daniel and Sofia. Danne ser full/hög ut. Men det är han inte. Iofs kan han va hög på den braiga musiken vi lyssnade på! :D
Bild 3 och 4:
Fan vad jag och fia är snygga. The posers! ;) 
Bild 5:
Jag och Fia dansar och sjunger. Ja, dosorna är våra mickar, haha. ;)
Bild 6:
Jag och Fia igen, heta som vanligt!
Bild 7: Jag och Daniel. Raaaur ;)

I fredags då var jag först i skolan i hela två lektioner! Filosofi och Italienska. Woho ;P Men sedan efter det så gick jag och Fia hem till mig där vi typ inte gjorde nått. Våran buss hem till Fia gick klockan ett så vi traska upp till den och åkte hem till fia. Där tvingades jag att kolla på Doktorn kan komma. Asså, det var ju bra när man var liten, men nu?! Nää, Sjunde himlen är bättre ;) Vi åt hemma hos Fia också. Både Åsa och Fia hade väldigt kul åt mig efter maten. Jag skulle nämligen skära upp det kött/fett som blev kvar av det jag inte orkade äta upp och det var tydligen jäääätte kul bara för att jag får rysningar när jag ser fett. Det dallrar så och konsistensen! Blä! Sedan efter det så spelade jag och Fia Backgammon! Jag tvingade Fia att spela med mig, hela 7 gånger! Hon blev nog ganska trött på det då. Men det blev inte jag! Fia, ska vi och spela lite backgammon? ;)
Men klockan typ kvart i sex sen åkte vi ner till valskog med Fias mamma, vi skulle nämligen med bussen till Arboga. Men vi väntade nere vid gårn och fick massa nostalgi känslor. Vart tog den tiden vägen? Det är ju lixom hela 4 år sedan. Kommer ni ihåg alla som var med? Underbara tider!
Sedan när  vi väntade på bussen såg vi typ halva valskog känns det som. Hela den lilla byn was out to get me! Visste inte vart jag skulle titta eller vart jag skulle ta vägen. Men nu vet ju iaf att dom lever.
På bussen hade jag och Fia väldigt kul. Skrattade endel, speciellt åt dom "coola" tjejerna som satt brevid. Dom är typ mina Idol just nu. Wow! <3 Haha, eller inte. Stackare.;P
Men Danne kom och hämtade oss vid tågstationen (där bussen stannade) så vi slapp gå. Puh! :P Sen väl hemma hos Daniel kollade vi på Så ska det låta och lyssnade på musik och sånt. Var riktigt kul!  :)
Tack för att jag fick störa i erat fredagsmys! ;)
Sofia, du är den underbaraste kompisen någon kan ha. Alla, precis alla borde ha någon som du! ♥

På lördagen vaknade jag och mådde typ illa, så när jag skulle gå upp och äta frukost så spyde jag. Så det blev ingen frukost. Men det blev en hel dag med magsjuka. Så jag kunde inte vara med Carro heller! Usch, blä och Urk.
Jag som så gärna ville vara med Carro, men inte då! Men en annan gång, löv! :)
Så jag låg hemma precis hela dagen, precis så man vill spendera en lördag. Sov mest men kollade lite på tv och satt vid datorn lite gran också, så man fick lite "sällskap" av folk på msn. Man får tacka gudarna för internet och alla människor som fanns på msn igår! ;) Sötnötter ^^

Det är konstigt det där med magsjuka. Det kommer på en halv sekund och försvinner precis likafort! Bra det iaf, förstå att må som man mår då i flera dagar! Illa! :/
Men idag har jag vert och spelat lite golf med pappa, och jag vann. Woho ;)
Jag ska få nya klubbor också. Nice. Men vet inte än om det blir Callaway eller Cobra. Återstår att se. Får prova sen när klubben får in dom så man kan prova vilka som är bäst! :)

Nej, nu börjar snart Sjunde himlen. Ska kolla på det sen ska jag nog baka kokosbollar.

Kom över på en fika vettja ;)

"På egna ben på egen hand
Och du ska få se att jag kan ro i land
Jag har gått din väg steg för steg
Men du ska få se att nu går jag min väg"


Och sist bara; Sussu (moster), vad du än säger så kommer jag att pierca mig. Så det så! ;)

Dans och helg.

image65 ← Sötnöt!

Idag har jag dansat. Så extremt jobbigt med helt såklart värt det! Men man blir så seg innan dansen eftersom jag nästan får sitta en timme och vänta på att det ska börja. Man blir så slö i huvudet av att bars sitta där och lyssna på alla olika sorters musik som dunkar från det olika salarna. Segt!
Men vi hade vikarie idag på båda danserna (eftersom jag har samma lärare i båda, Nikki.). Det var typ hennes kompis, som hon dansar i samma dansgrupp med. Varför kan inte jag vara lika grym som dom för? ;P Men hon var duktig iaf. På hiphopen skulle vi göra en egen koreografi (?), åtta stycken åttor, sen visa upp den nästa vecka. Vilken tur då säger jag som inte ska vara med nästa gång. Haha! :P

Så nästa vecka ska jag på opra (!!), ja ni läste rätt. Opra! Tror knappt det själv. Ska lyssna på någon sjunga eller skrika eller vad dom nu kallar det i hela 2 timmar!! Emil, vi får fan klura ut hur vi ska stå ut. Mp3 och Ipod? haha! ;P
Men så ska mina böna Martina med också, helt underbart! Min sötnöt! ;P
Men nu är bara frågan, kan Riccardo köra? Det hoppas vi, annars hoppas att vi åtminstone blir saknade!

Nu är snart helgen här och imorn ska jag nog vara med Fia på dan sen Danne också på kvällen. Haha, ska jag störa i deras fredagsmys. Mohaha. Sen på lördags ska jag vara med Carro, min barndomsvän! Men älskade närmaste hjärtat barndomsvän! Jag hoppas verkligen vi kan bli som vi var förrut. :)

Fan
va vad jag vill pierca mig nu!! Vad spelar några månader för roll?!
Jag ville bara få göra det innan det blir varmt, sommar.


"Vi kommer att dö samtidigt du och jag."

Inte ens värd en rubrik

Allt är åt helvette.
Fittliv.

Inte får man se ut som man vill heller än. Ooooooooh!

Palla mer.


Skjut dig själv.



Inatt sov jag som en bäbis! Helt underbart! Somna typ tolv igår sen vakna jag av att Fia ringde typ 10 över 11. Kund enog ha sovit ett tag till men steg upp, ducha, käka frukost, sminka mig och gick till bussen klockan ett för att åka till fia. Bussen går dock bara till Barkarö så fick därifrån hem till Fia. Egentligen är det inte alls långt men eftersom det evigehetsväg så tar det hundra å att gå den känns det som. Men de var endå skönt att gå, Fia kom ju också och mötte mig! :)
Så väl hemma hos Fia efter en evighets promenad så kollade vi på "doktorn kan komma" och drack saft (jo Sofia, det var saft!!!!). Sedan gick vi upp och kollade på film, "Wallander - Fotografen". Den var bra med jag somna tyvärr fem minuter mitt i filmen. Haha. ;P
Sedan kom Fias mamma hem och vi åt mat. Hon hade gjorde ohyggligt god skinksallad med vitlöksdressing. Mums!! Så moffa i mig det, sedan gick jag och fia upp och tog lite kort, där vi mestadels fula oss på. Haha ^^
Vi spelade också lite Backgammon och kollade på nått program om djur.
Har inte garvat så mycket som jag garvade idag heller, fias och min konversation:
Iida - Jag har så ont i nacken! (gnider mig på nacken)
Sofia - Suit you self! (lite halvmummlande)
Iida - Va? Vad sa du?
Sofia - Skjut dig själv!

Alltså det där var så ohyggligt roligt! Mohaha! ;P
Men nu är jag hemma. Pratar med Syster yster på msn! :)
Imorn blir det ingen dans heller eftersom jag har möte i i skolan om Polen resan! Tråkigt att missa dansen, men men :/

Nä, nu kilar jag.


At Sarah's and a lot of shit.


Nu sitter jag här med Martina, vi sitter här och klagar om hur dåligt OC har blivit. Hur kan dom göra såhär mot en så bra serie? Jesus Kristus och alla hans anhängare säger vi! Fy på producenterna!

Igår va vi hos Sarah. Det var väääldigt kul måste jag säga. Snacka massa skit om alla möjliga konstiga saker, allt från fula kläder till sex. Hur lyckas vi?
Men jag har  alltid kul med er, mina underbara kompisar. Ni är mitt ljus i mörkret! ♥ (och mitt // Martina)
Just att vi har blivit kompisar är jag väldigt förvånad (och otroligt glad) över. Men liksom jag trodde aldrig när vi gick på central att jag skulle vara med er. Man pratade ju aldrig med er på det sättet. Bara typ "Hej"... sen inge mer. Men nu kan jag snacka med er om allt.. nästan ;) Ne, men seriöst. Behöver jag prata så vet jag att jag kan göra det med er! Ni är så fucking bra! ;P
Sofia,
i alla väder kommer vi vara bästa kompisar. You and me against the world!
Martina "snuskhummern" Carlén, you are the one and only, baby ;)
Isabelle, Våran egna miljöaktivist och rädda djuren! Plus att hon kan fixa sugmärke med ett glas! Inte illa va? ;)
Sarah, "gängets" enda medlem som festar lagligt!
Jonna, Hon kan svenska, engelska, tyska och latin. Så mucka fan inte! ;)
Mia, våran alldels egna toffel!! ;)

Igår var vi hemma hos Sarah då. Det var riktigt som sagt. Jag luras inte. (Nu är det bara jag och martina som förstår det roliga!) men kul var det iaf! Men vi kollade på "säg att du älskar mig" och den var ohyggligt jobbig att titta på,  men endå bra. Det är en film som är viktig att se. För det kan verkligen bli sådär. Men tror typ inte att det kan bli sådär, men det kan det ju. Så jävla hemskt! Alla satt och grät och mådde illa när vi såg den.
Se den!!
Förrutom att filmen gav en jobbig stämning efter sig så var kvällen vädigt bra måste jag säga! ;)
 
Idag då, först gick jag värsta lång promenaden med Moster och Mamma. Sen när vi kom till byn gick jag och mötte Martina, vi skulle plugga Naturkunskap. Det var i alla fall planen. Våran utgångplan. sen blev det ju så att vi satt och nörda oss med att kolla på gamla kort och snacka massa skit. Sen åkte hon hem för att äta, men sen kom Martinus tillnaka igen för då skulle vi verkligen ta tag i Naturkunskapen. Meeeeen, hör och häpna, vi orkade inte! Mohaha.. Jävligt najs att bara sitta och lyssna på musik och snacka. Så hela dagen har vart jävligt bra måste jag säga! Tack, baby ;)
Dagens Martinus
: "hur gör du för att få det svart utan att trycka in den med pilarna?"
Någon som fatta frågan?! ;P

Nej, nu ska jag (och Martina) dra härifrån. We came, we saw...(konstpaus) and we left.

"Come on it´s late and we´re  way off the track
Troubles wait for us now
If we kiss there´ll be no turning back it´s a fact
Troubles wait for us now
Cause we´re playing with fire
I´m playing with fire
Playing with you"

Piercing om 105 dagar.

Ibland undrar jag vart fan mitt liv är påväg. Hur fan kommer allting bli? Kommer det fortsätta vara lika värdelöst? Hur kommer det sig att vissa kan komma över saker direkt? Själv blir man kvar mitt i skiten och vette fan hur man ska ta sig ur det. När man väl fått upp ena foten sjunker den andra ner ännu djupare och så håller det på. Ibland ramlar man, sen tar man sig och kämpar för att ta sig vidare. Men man sitter endå fast.
Hur länge ska man orka?
Jag längtar så till sommaren så jag kan få göra precis som jag vill. Få göra min piercingar och tatueringar. Men jag vill få göra mina piercingar nu. Så jag kan kolla mig i spegeln och känna att jag är som jag vill vara. Och slippa känna ett sting av illamående varje gång.
Varför kan inte alla bara få vara som dom vill?

Lika fint väder idag som de har vart de senaste dagarna. De gör ju att man kan genom leva vissa saker lite lättare. Det ger en känsla av sommar, en försmak av sommaren. Att få gå till skolan är en ren njutning... nästan. Men att få ta fram sommarkläder och så känns underbart. Man känner lixom att allt är på gång nu. Sommarlov, födelsedagar och allt sådant. Man blir 18 år om exakt 105 dagar. Sweet säger jag bara. Då jävlar bli allt och inget på en gång.
Hell yeah.

Jag måste verkligen påstå att mina helger är väldigt mycket sega. Men imorn ska jag hem till Sarah och kolla på film med Martina, Isa, jonna (sarah såklart) och kanske Mia. Tror det var alla dom som skulle komma iallafall. Hoppas på att det blir kul iallafall! :)

Ska glo lite på tv nu.

"I thought that you loved me
Ah, but then I never could tell
I thought that you loved me
but then I never could tell
This feeling you left me
is the image of hell"


Två sista ord bara, Grattis Jokke :)

Boom.

Idag har jag dansar. Jätte roligt måste jag säga, det är bara så synd att det tar så långt tid att åka dit. Men men.. 
Det är det värt! ;)  

Är trött, ska sova typ nu.

Vissa kommer över saker snabbare än andra.

Avsked & Vårväder

Alltså vafan är det för fel på bloggen? Varför, varför försvinner allt när man ska ladda upp det? Cp.
 ← Mongo! :P

Idag åkte Linda ill Equador. Känns jätte jobbigt eftersom hon ska vara borta två och en halv månad. Men det är nog jobbigast för C eftersom han träffar ju henne varje dag. Sen plötsligt ska hon åka iväg. Men ju snabbare hon kommer iväg ju snabbare kommer hon ju hem. Det går två veckor sen två till sen har nästan halva tiden gått, sen vips är hon hemma igen. Hemma i Sverige, hemma hos oss och hemma hos C. Hon åker ner när det är vår här och typ vår/sommar där sen kommer hem igen hit lagom till våran sommar. Plus att hon blir naturligt sopad så hon kommer vara maratonlöperska också när hon kommer hem. Så C, du får be Linda sen speinga med Miakoda så slipper du! ;P
I hope you have the time of your life, mah sistah! :)

Nu är det vår, nu är det sol. Eller ja.. inte just nu för just nu är det mörkt ute men på dagarna! Uuunderbart!
Gick till skolan idag för att känna värmen men just då var det inge värme utan bara sol och kall blåst. Men det var skönt endå. Sedan hade vi friskvård så vi gick ut och gick hela klassen. Var riktigt kalas faktiskt. Jag och Martina hade varsin lur från min mp3, så vi gick och sjöng på massa låtar. Kan inte ha låtit som fågelkvitter direkt. Haha ^^
Men fick sluta tidigare från samhällen så jag och fia bestämde oss för att gå upp till körskolan och suga ännu mer av solen. Men vi går förbi Jimmy och Jonas i alla fall och dom finner nöjer att försöka fälla mig, jag finner det dock inte lika roligt. Vill nämligen inte ramla och lägga mig i allt grus så vi gick snabbt ifrån dom. ;P
Gick sen hem från körskolan och sög i mig ännu mer sol. Så skönt att bara gå coh lyssna på musik och inte tänka på saker utan bara... ja, lyssna. Helt galet skönt!

Dagens låt ^^:
Mariska - Matematiikka

Ciao.

Fuck The RayGay

image59


Fan jävla skitblogg!!! Varför fuckar den alltid? Hade skrivit massor så försvinner allt när man ska ladda upp det. HELVETTE!!

På onsdag åker Linda till Equador. Hons ka vara borta i hela 2,5 månadet. Känns lite jobbigt. Vem ska jag nu ringa till och snacka skit med? Men blir nog jobbigast för C efetrsom han är van att vara med henne varje dag. Men äh, han klarar sig. han får gosa med Miakoda om han känner för mycket saknad. Iofs är Miakoda mycket hårigare än Linda, inte så slående likhet kanske. Men endå, något att krama iaf! ^^
 Hoppas du får det kul Syster yster. Du är den bästa systern i hela världen! Jag älskar dig massor! ♥

Idag är det vår och allt känns väl helt okej. Hade prov i körteorin idag, det prov som alla anda gjorde i onsdags. Men jag va inte på den lektionen för att jag inre orkade just då. men men.. Fick VG iaf. En bra start på veckan måste jag säga! :)

Pallar inte att skriva mer nur eftersom jag är så irriterad på att allt försvann! OH! :S

Dagens låt ^^:
Marie Lindberg - Trying to Recall

Godnatt!

Sugmärke



Shit vad dålig jag blivit på att skriva. Skärpning!
Man mår faktiskt bra av att skriva. Låter kanske konstigt. Men det sämmer faktiskt. Jag lovar.

Igår var jag hemma hos Isa och kollade på Melodifestivalen och snacka en massa skit. Det var grymt kul.
Plus att The Ark vann. Kan det bli bättre? Nej, det kan det inte! Woho! :)
Något som var grymt dåligt var när Isa och Jonna skulle rösta (jag hade inga pengar och Martina var snål ;)) var att det stod att det kostade 3,95  men dom drog 20 kronor av Isa, inte fullt lika mycket av Jonna men endå mer än vad det stod att det kosta. Förfärligt dålig stil måste jag säga. Skäms!  Hur ska vi fattiga (eller i det här fallet Isa och Jonna) studerande som kanske inte har råd att fylla på telefonerna hela tiden kunna rösta flera gånger om de drar 20 kronor? SKÄMS igen.
Sedan när Melodifestivalen var slut började vi snacka om alla möjliga konstiga saker och vi kom in på läppförstoringar och Isa sa att om man suger så som vi gör på kortena så det blir vakum i glasen så förstoras de, så vi bestämde oss för att prova. Och resultatet blev dunkande läppar och att Isa fick ett gigantiskt sugmärke på hakan. Hade vi väldigt kul åt fakitiskt ;P Stackars Isa ^^
Vi är föresten jävligt heta på kortena där uppe. Hell yeah!
Sen kollade vi på MTV ett tag och klagade över att det alltid är tjejer som halvnakna i videos, det är aldrig killarna. Så berätta Isa att nån hade sagt "Har man inte råd att hyra porrfilm så är det ju bara att sätta på MTV och stänga av ljudet". Det tyckte vi också var underhållande så skratta lite åt det i en halv minut kanske. ^^

Om tre veckor är det påsklov. Väldigt konstigt känns det eftersom det nyss var sportlov. Sedan vecka 16 ska vi till Polen med skolan. Intressant (jobbigt) och kul måste jag säga!

Ne, nu ska jag snart kolla på On Tree Hill.

Dagens låt ^^:
Amy Winehouse - Rehab
Hejsvejs.


Sportenloven



Jaha, nu har jag inte skrivit nått på ungefär... massor utav dagar så börjar få lite abstinens av att inte få skriva av mig om saker. Och tyvärr fuckar sig Bloggen så jag kan inte lägga upp fler bilder. Varför?
Why God, Why?! ;P
Bild 1;
Jag posar hemma hos Sarah  
Bild 2;
Jag gosar med världens sötaste hundvalp hemma hos Fias mormor
Bild 3; Cheesecaken vi fick hemma hos Sarah. Underbart!
Bild 4; Alla som va hemma hos Sarah på hennes tjejkväll.

Lovet fick en härlig start genom att jag typ var sjuk och bara var hemma. Likadant på tisdagen. Muchos Amusing.
Låg typ bara hemma och glodde på TV. Nu nät jag tänker efter så var var ganska skönt. Men iaf.
Sen i onsdags bar det iväg till Vagnhärad med Sofia. Klockan 17,43 gick tåget från Kungsörs tågstation. Bra det egentligen för hade det vat från Busstatioen hade vi haft problem eftersom det inte finns nån räls där.
Men kom på tåget och där satt Sofia och vänta... Satte mig såklart vid henne eftersom hon hade min biljett. Var ju tvungen! ;) Haha, ne man satt och snacka massa skit till vi kom till Södertälje, där fick vi vänta i tio minuter till vårat tåg till Vagnhärad kom. Där va vi också med om att en pappa eller nått gjorde bort sin son, så vi stod en stund och tyckte synd om honom! Poor little sa vi! :D Satt vi på tåget till Vagnhärad i ca 15-20 minuter. Fler underhållande minuer blev det faktiske, med en en kopp Choklad Cream. Mums. Men sen när vi kom fram så står Kicki (fias mormor) och väntar. Så vi far i hennes röda bil hem till henne och i dörren möts vi av världens underbaraste små valpar. Dom va så söta så jag vill äta upp dom, men det kunde jag förstås inte göra för flera anlednigar;
1. Fia mormor hade blivit arg
2. Köparna skulle också bli arga
3. Ronja, valparnas mamma hde blivit arg
4. Hade vi ju åkt dit i onödad eftersom det var hundvakt vi skulle vara
Men vi gosade i alla fall med dom ett tag, så kom det gästar, hela 5 stycken men tre av dom var lite hum.. underliga ;P Men vi överlevde kvällen och gick tillslut slut och lade oss. Vaknade nästa morgon klcokan typ halv sex när Kicka drar till jobbet. Woho sa ag och fia och kunde inte somna om så vi gosa ett tag med hundarna så gott det gick men dom är lite hum..galna! Sen somnade vi om men jag vaknade av att det kommer nån nisse och ska titta på elementena. Så tar och stiger upp och käkar frukost, sen pluggar vi lite och gosar lite mer med valparna. Sen går vi till affären och handlar lite onyttigheter, såg även nånting som skulle kunna ge hål i tänderna ;P Mohaha.
Sen gick vi hem pluggade, käkade pizza, gosa massa med valparna, kollade på tv ooooch gick o lade oss. vaknade sen nästa dag, packade lite lagade mat sen hände lite grejer som var lite jobbiga. Men sen åkte vi hem! Var tre jätte roliga dagar! :)
Fredagen var ganska händelselös. Sen kom lördagen. DÅ skulle vi hem till Sarah på tjejkväll eftersom hon fyller år på onsdag. Var en jätte kul kväll som började med Tacopaj.  Mums! Sen fortsatte detta frossande till CheeseCaken som även finns på bilden där uppe. Det Sarah, är nått jag förväntar mig som en årlig tradition! :D Hell Yeah!
Sen kollade vi på The Guardian, den var jääätte bra. :D Hela kvällen blev bra med massa snack om allt möjligt Killar, djurplågeri, Harry Potter ock Krogen bland annat. Haha. Vi kan ha kul vi! :)

Nu är det måndag och skolan börja igen tyvärr. Men om fyra veckor är det påsklov. Skönt!

Godnatt!