Awomen!

Dagens kommentar: Du hoppas ju sämre än en handikappad känguru!

Asså, just den kommentaren var den bästa under hela kvällen. Haha:)
Till Sofia Åsa Johannas Holtfors lycka begav jag mig änrligen till KU som hon är på vareviga torsdag. Gick egentligen bara dit för att snacka en sväng men så träffa jag ju Camilla och då var jag ju bara tvungen att stanna kvar enligt henne. Men det var rätt schysst endå, skratta endel i alla fall och alla kyrkmänniskor är ju inte helt galna iaf. haha, men vissa är lite mysko, men sure. Jag va ju inte med dom ;P Det var iaf helt okej. Fick ju höra dagens kommentar iaf ;) Men men... Blir inte mer idag. Trött och sliten, 2 prov idag ju. Möh ! :P

Föresten, 18 år om 30 dagar. Nice, so fuckin' nice.

Linda & getter


Bild 1: Pernilla på parkeringen innan Liseberg
Bild 2: kaninen och en clown inne på liseberg ;P
Bild 3:
Och så har vi Fia också! :)

Skolan suger och jag hatar den. Speciellt vissa efterblivna lärare. Vissa ska då ha en jävla masssa till prov medan andra kan ligga och sova och typ skita i det ocg få MVG endå? Oh, cp. Blir så nådigt irriterad. Här i Sverige så ska alla ha likadana prov. Men icke! Oh! hela dagen har varit ganska irriterande. Finnst det segare svenska lektioner? jävla tjat om massa författare och grejer. Sen kommer en annan lärare och säger: ja vi ska väl hinna ha ett litet prov innan vi slutar.  Som om vi inte har tillräkligt med prov nu! KOMMUNICERA för helvette. Nu är jag sur.
 Jag längtar till sommaren, då ska jag pierca mig, förhoppningsvis åka till Finland en helg, jobba dvs tjäna pengar, vara massa med kompisar, fylla år, greja delar av körkortet och sådant :) Ge mig sommar nu!

I tisdags kom Linda hem också, efter att ha vart i Equador i 2,5 månader. Så extremt kul att hon är hemma. Saknat henne idiot mycket. Hon var inte så jättebrun som jag trodde, men lite iaf. I alla fall om armar och ansikte. Haha. Precis som vi i Forss släkten blir. ;) Sen kom honmed jättejättefina presenter! jag fick tre örhängen och en sjal. Underbart fina :)

Förra veckan va vi ju lediga torsdag och fredag så på onsdagskvällen åkte jag ner till Trollhättan med Fia och hennes familj. jag och fia stannade där medan resten av hennes familj åkte vidare till fjälllbacka. Vi var hos hennes kusiner pernilla och Sara :) Kom dit ganska sent så vi käka lite sen slagga typ, emn sen på torsdagen så åkte vi till Liseberg. Det var jag, Sofia, pernilla och Tanja som åkte ner. Sen där nere träffade vi Pernillas lumparkompisar Pettersson, Henke och Axel tror jag dom hette och två av dom prata skånska. Jag svär det måste nästan klassas som ett eget språk. haha :) men vi åkte typ allt och hela dagen var typ grymt kul. Det dugga dock lite men det är ganska bra endå för då är det inte för mycket folk så man slipper vänta och sånt. Sen åkte vi hem på kvällen och dom där tre nissarna åkte med hem till pernilla också. Vi käka tacos och grejer och sen sov typ. Alla var trötta.. eller ja, nästan alla ;P Sen på fredag bar det iväg till Fjällbacka och vara där hela dagen. Sen på lördagen åkte vi till Ullared. Hittade lite grejer och sånt. ncie! :) Sen på söndagen åkte vi hem. Den helgen åkte vi extremt mycket bil, typ kroniska skador på rumpan. En annan sak som rä säker är att jag är jävligt trött på Petter och hans fyra getter!! varenda jävla natt skulle pernilla och Fia berätta den, hundra gånger om! Uuuuuääck!
Men annars så var resan riktigt kul! ;D


Så, nån som vet vad som händer i helgen? Hör av er isf ;P

Over and out.

Träpinnar & The Ark

image120

Okej, nu är det äntligen helg igen. Helt uuuunderbart. Är så ohyggligt trött på skolan. Vill bara att skiten ska ta slut. Jag hatar det, vill bara spy på alla skolgrejer och skit. Skönt att man var ledig i tisdags iaf, och nästan ledig o måndags. En lektion då bara. haha. Men egentligen hade vi ju engelskalektion i tisdags med hur ska man veta att man har vikarie om INGEN lärare säge något om det? Så åter igen, lärarna är nötter och dom kan ingenting om att kommunicera med varandra. Men men...
Nästa vecka bli också grymt skön, bara skola måndags till onsdag sen blir det ju helg :) Så onsdagkväll bär det iväg till trollhättan. Nice nice. Sen ska man eventuellt iväg till Liseberg på torsdagen.  Men bara kanske, sen på fredag ska vi va i fjällbacka... sen på lördag ska vi till Ullared. Woha. Finns en sak till jag hoppas på med får väl se hur det blir med den saken. Jag vill träffa dig. Men nu är det ju så att det inte bara är jag som måste vilja. Haha ^^
Men jag hoppas i alla fall att det blir kul. :D

Idag då. Var på körskolan idag. Gick bra mycket bättre än vad jag trodde det skulle göra för att vara första gången. Hade typ 13 fel båda gångerna (datorerna är spärrade så man bara kan göra testet 2 ggr/dag), så helt jävla ute och cyklar är jag inte. än så länge, nu är jag bara ute och går ;P Men ska väl pallra mig dit nästa vecka också innan onsdag på nått höger. Det fixar väl sig. Men för väl se va dsom händer mer idag. Tänkte gå ner och vila och städa om jag orkar efter det här. Slitit det här ni vet, sliter på fingrarna att trycka ner tangenterna. Puh. Men tur att man har grymt bra musik att lyssna på i alla fall. 
Hoppas på att Sofia und Daniel ska komma hit ikväll och kolla på Talang. :)

Så, imorn finns det en grejer som händer. Claes fyller hela 20 år. Grattis! Det är Eurovision grejer (eller hur det nu stavas?) och The Ark måste vinna! Sen är det också cruisingen så får se om man ska in på den. Jobbigt det här, svårt att bestämma sig lixom. Illa illa ^^ varför allt på samma dag? Kanske ska ringa Eurovisiongrejen och be dom flytta den till ikväll. Jo, det ska jag nog göra ;P Sen apropå ingenting så ska jag och Fia ringa alla bilföretag och be dom spärra alla bilar så de bara kan gå 130 km i timmen. För en bil behöver ju inte gå fortare egentligen.
Så det så. Sen ska jag skicka brev till GB glass och be dom sluta göra träpinnar i sina glassar och börja med plast. Alla träpinnar borde utrotas från denna planet. Snuskiga! Man får bara rysningar av dom och bli illamående. Våga vägra träpinnar!! ;D
Sen ska man hinna med lite golf också denna helg, blir nog på söndag. Men blir då förbannad på mina händer. Hata, hata , hata. Dumt att dom bara fixar sig och blir bra. Cp. Nån annan kan väl få det här som typ spelar eh.. fotboll eller något. Dom använder ju inte händerna. Men visst! ge skiten till någon som behöver det, efetrblivna mongogrej! Men har dock kommit fram till vad det kan vara, det kan vara typ överkänslig mot vatten eller något i den stilen. Men aja. Alla bryr sig.

Okej, kommer du ihåg Fia när vi jämt gjorde listor när vi gick typ i sjuan?
Vi gjorde allt från snygga killar till fulaste djuren. haha ^^
Så här kommer lite grejer som jag vill ha just nu. På stuts.
Sommarlov, massa massa pengar, någon som bryr sig (På riktigt), alla LW skivor och The Arks nya, nya tapeter och en dörr (!!!!), eller helt enkelt byta rum med mami och papi, nya händer, en ny mobil, en egen bärbar dator, en jättejättestor tv, nya garderob eller typ byrå. Så summa sumarum bli att jag vill typ flytta hemifrån ganska så snart.
Ge mig studenten!

Sist men inte minst vill jag bara säga att jag har fått sommarjobb. Uuunderbart. Me löv.
Hoppas på massa eller åtminstona lite jobb tillsammans med syrran. Vore riktigt kul alltså :) Hon kommer föresten hem snart. Den 22 maj ska vi till arlanda och hämta henne. Lääääängtar, min systeryster kommer hem! <3 :)

Men yeäh, over and out.

Militären & Harajuku

Vad är det för fel på bloggen egentligen? Kunde inte logga in igår eller dagen innan det. Knas.


I ett försök för att se lite harajuku ;P

Så nu är den här veckan slut. Skönt! Nu hoppas man väl på en rolig helg bara. :) Det enda jag vet med säkerhet är att jag har dansuppvisning imorn. Klockan 11,45 ska jag vara i Västeråshallen. Nervous like a crazy person. För att på Latinstreeten ska vi dansa typ mamba eller salsa steg eller vad det nu är och ur säker är man på dom likom? Man bara gör och hoppas på att det ska bli rätt. Sen står jag också längst fram i våran pyramidgrej när vi har Harajuku låten, så jag ser ju inte alla ndra när dom gör saker. Det är ju lättare om man ser de andra för då kan man ju hålla sig i samma takt. men ja, får väl se imorn hur det går. Dansen är föresten typ extremt lång! Dansar i fyra minuter och fyrtiosex sekunder. Det är ju type n evighet, känns det sin i alla fall. haha :) Sen när vi är klara med den dansen är det bara att gå ut och ta bort massa smink och göra sig iordning för att vara militär (dancehall). Jag ska åla, ja ÅLA in på scenen. Mindre sexigt måste jag säga. haha, men tur att det är riktigt dansgolv där så förhoppningsvis glider man hyfsat bra i alla fall. Där står jag också längst fram och kan lätta hamna olika än alla andra. Jäääätte kul... Not ^^ men men, kan ju inte göra så mycket åt det om den händer, annat än att komma in med det andra igen. ;P I år är också dancehallen mycket länge än förra året vilket är bra. För den var typ slut på 2,5 sekunder. Nu hinner publiken i alla fatta att det var några inne och dansa... Haha ^^
Men i alla  fall.. det blir nog bra! :)

Den här månaden har vi typ grymt mycket att göra. Dumt att lärare kan planera hur det ska lägg allting, eller åtminstone PRATA med varandra! Alla ger ju allting samtidigt. Nötter! Oh!

Får väl se vad som händer ikväll också. Får väl hoppas på att Martina och companiet ringer så jag har nått att göra! Yeah :)

Ne, nu ska jag spela lite backgammon eller göra något annat vettigt!


Got the body of a godess...