Lyxmat!

Nu sitter vi i lägenheten, Johannas pappa ligger och vilar eftersom han har kört halva natten och hela morgonen och hennes systrar är inne i stan :) Så var vi in till Solna centrum en sväng också, Johannas pappa tyckte att hennes skull var förfärliga så han köpte nya till henne. Och dom var verkligen förfärliga, . Helt sönder och typ grå/bryna i färgen även fast dom skulle vara helt vita, haha :) Men nu har hon i alla fall nya fina skor! Sedan så åt vi mat också, Johannas farmor hade skickat med dom pengar så hon bjöd alla på mat! Underbart gott var det, blev kebabtallrik! Mums! Så tack Johannas farmor!:D

Plus att J:s pappa hade med sig bröd och pålägg och sånt till oss! Så nu har vi värsta lyxmaten! Skinka, ost och även juice! Hans sambo hade även bakat tre kladdkakor! Woha! Det är ren lyx! Nu känns vårat kylskåp nästan välfyllt! haha :)

Nu sitter jag och J och kikar på desperata hemmafruar och tar det lugnt. Skönt, men snart måste det bli ändring på det härmed lugnt helg, alldelesför många snart ;) Haha. Så, johanna min vän, när fasen blir det ändring på det här?! när bli vi täta? Jag dör snart av förlugna helger!

Ciao.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback