Det finns bara ett rätt sätt att dricka glögg på - och ett fel sätt.

Nu sitter jag hos Samuel, jag kom hit i natt. Hade en ganska så stressig dag igår, jag hann vara på flera ställen på runt 11 timmar, vilket jag inte tycker är dåligt! Resan började med att jag kastade mig på tåget i stockholm runt klockan fyra för att hoppa av i Eskilstuna, där träffade jag mamma, Vi hade cirka en timme på oss för stt hitta skor till mig, vilket jag gjorde (slänger upp en bild typ imorgon)! Efter vårat fynd så åkte vi till Kungsör och började göra oss iordning, mamma skulle ut på Harrys och jag skulle till Kungsbarkarö, närmare bestämt till Casino Caroline, haha :) Där bjöds det på god mat, spel och trevligt folk :) Samuel och Björn kom också förbi en sväng, men sedan när kvällen började lida mot sitt slut så åkte jag och Samuel till Örebro. Så fredagen var en väldigt effektiv och trevlig dag :)

Jag gjorde föresten "Modell för en dag" igår också, vilket var väldigt kul! Jag stylades av Sarah Maria! Hår, smink och kläder ordnades och sedan plåtades jag :) Emelie fick också var med på ett hörn ;)  Men får troligtvis bilderna någon gång i veckan så om det blev någon bra bild, kanske jag lägger upp någon här. Haha :)

Nu sitter jag och Samuel och dricker glögg, jag dricker den som man ska dvs varm med mandlar, och han dricker den fel (enligt mig, nämligen kall... med is! Det är inte bara fel, utan jättefel! Hah :) Nu ska vi kika p´å We were soldiers. Ciao.

Kommentarer
Postat av: Linda

Meh! Det är ju som att dricka cola varm, ungefär, eller? Fel it is:) Puss!

2008-11-30 @ 02:57:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback