Det här är vad jag vill ha... eller önskar mig rättare sagt.

Nu är det ju så att jag snart fyller år. Eller nästan snart i alla fall... liiiite snart. Om cirkus sådär 1,5 månader blir jag alltså 20 år. Och jag tänkte bara berätta en grej som jag vill ha när jag fyller år, eller ja, det är flera grejer men dom handlar om samma grej... haha, logiskt det lät. Men i alla fall, det jag vill ha är massor med nagelgrejer. Nagellack i alla färger och former, även ett genomskinligt! Jag vill också ha sånt där man typ smyckar med. Jag kommer lägga upp exakt vad jag vill ha och säga vart man kan hitta det, det är nämligen beställningsvara, nagellacken är inte beställningsvara, utan det funkar med lite vad som! :) Är då så att man inte vill beställa så funkar ju pengar också, men som sagt, det är ju bara tips ;)

Tyvärr gick det inte att lägga upp bilder på det jag vill ha, det verkade´vilja jobba emot mig, så jag lägger upp länkarna istället! Här har ni:

3D stickers -
http://www.nail4you.se/naglar/nail-art/3d-stickers/4610936/?Page=1
Diamentset - http://www.nail4you.se/naglar/diamanter/runda/4610471/?Page=1
Diamanter hjärta - http://www.nail4you.se/naglar/diamanter/hjartan/4610226/?Page=1
Stickers - http://www.nail4you.se/naglar/nail-art/3d-stickers/4620058/?Page=1 

 Sedan så ska man ju ha lim och gelé att festa sakerna med och det finns också på sidan, under "lim" och "Gelé" helt enkelt :) Varför jag önskar mig detta är för att jag älskar mina naglar nu :P Dom är hur hårda och hur långa som hellst, nästan iaf. Har väl mamma att tacka för dom ;D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback