Utmaning...

Jag har blivit utmanad av Sarah Maria!

Reglerna är följande:
- Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
- Berätta 5 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
- Utmana 5 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
- Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.


Okej, här kommer mina saker:

1. Jag har alltid älskat att läsa. Men det finns några ord som jag stör mig på. Typ som "kopp" och "choklad", om dessa ord finns med i en mening så måste jag läsa om meningen minst tre gånger, samtdigt som irritationen växer. Haha. Värsta meningen som finns, enligt mig, är: "En kopp choklad". Jag vet inte hur jag har fått för mig detta, det hat blivit som någon typ av tvångstanke, haha.

2. Jag älskar att kolla på dokumentärer, allt sånt som handlar om något som har hänt eller om något som finns. Allt ifrån människor med ovanliga sjukdomar till andra världskriget. Älskar självklart också filmer som är baserade på verkliga händelser.

3. Jag önskar att jag vore grym på antingen rita eller sjunga!

4. Jag är sjukt nervös över hur det kommer att gå efter skolan. Det är som en nervös känsla som sitter i bröstet och vägrar försvinna!

5. Jag har världens sämsta tålamod, haha! Så fort någonting börjar gå riktigt dåligt, så vill jag bara krypa ihop i ett hörn och sura för mig själv. ;P

Jag utmanar Linda (http://mydreamofhorses.blogg.se/, Johanna (http://emmajohannakjell.blogg.se/), Jossan (http://pinksnow.blogg.se/) och Mia (http://squuishy.blogg.se/), sen kom jag inte på någon femte ;P


Kommentarer
Postat av: Josefine

tjena :D Sarah-Maria hann före att utmana mig! Hehe Men du får ge mej en ny utmaning :P KRAM!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback